Ce parere aveti de barbatii care primesc ce vor la pat?
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce parere aveti de barbatii care primesc ce vor la pat?
As dori si eu sa vad pareri diferite in legatura cu urmatorul subiect. Un barbat la care i se satisfac toate placerile sexuale, nu ar trebui sa fie fericit si capabil sa faca si el la randul lui compromisuri in alte alea, nu ma refer la sex ci in viata de zi cu zi. Oare considera ca tot ce primeste i se cuvine si nu e nevoit sa faca nimic? Daca pe plan sexual e totul ok, nu ar trebui sa faca si el pe plac partenerei cand e vorba de altceva?
- Camelia
- Junior Member
Pentru ca tot nu am somn, iti spun ce cred eu:
1. Esti cu el impreuna de ceva timp. (destul de mult)
2. Daca relatia voastra ar fi fost la inceput, s-ar fi comportat altfel.
3. Totul a devenit rutina. A intrat in obisnuinta sa primeasca ceea ce vrea fara ca macar sa ceara si uite ca nu simte nevoie sa se revanseze cumva. I se pare normala situatia
4. Asta se intampla cand oferi totul. (indiferent pe ce plan)
5. Cred ca si preludiul nu mai este ceea ce a fost candva. (much more faster now)
Sfaturi....tachineaza-l. Nu-i mai oferi totul asa usor.
In seara asta facem sex normal si atat.
O sa-si puna multe intrebari in legatura cu situatia asta, o sa incerce sa afle ce s-a intamplat. Spune-i un motiv, dar fii indiferenta. "Nu simt ca vreau sa mai fac asta". Oricum te pricepi mai bine decat mine aici.
Fa-l sa lupte din nou pentru tine.
Arata-i ca inca nu ai ajuns un trofeu in vitrina lui.
Nu-l mai pupa cand vine acasa,sau saruta-l scurt, poarta-te mai rece cu el.
Camelia, daca tu consideri ca iti este ceva util din ceea ce am scris ok. Daca nu....ignora-l. Nu am raspunsul la toate intrebarile insa imi place sa incerc sa ii ajut pe altii.
Si ca sa raspund si la intrebare ta, Da ar trebui sa fie fericit atunci cand are totul sex/non-sex things dar....uite ca nu prea e asa.
Ai ajuns un trofeu in vitrina si uita sa mai stearga praful.
Compromisuri faci cand esti nevoit, indragostit, cand situatia o cere si ai capul pe umeri. (se pare ca lui ii lipseste unul sau mai multe din aceste lucruri)
1. Esti cu el impreuna de ceva timp. (destul de mult)
2. Daca relatia voastra ar fi fost la inceput, s-ar fi comportat altfel.
3. Totul a devenit rutina. A intrat in obisnuinta sa primeasca ceea ce vrea fara ca macar sa ceara si uite ca nu simte nevoie sa se revanseze cumva. I se pare normala situatia
4. Asta se intampla cand oferi totul. (indiferent pe ce plan)
5. Cred ca si preludiul nu mai este ceea ce a fost candva. (much more faster now)
Sfaturi....tachineaza-l. Nu-i mai oferi totul asa usor.
In seara asta facem sex normal si atat.
O sa-si puna multe intrebari in legatura cu situatia asta, o sa incerce sa afle ce s-a intamplat. Spune-i un motiv, dar fii indiferenta. "Nu simt ca vreau sa mai fac asta". Oricum te pricepi mai bine decat mine aici.
Fa-l sa lupte din nou pentru tine.
Arata-i ca inca nu ai ajuns un trofeu in vitrina lui.
Nu-l mai pupa cand vine acasa,sau saruta-l scurt, poarta-te mai rece cu el.
Camelia, daca tu consideri ca iti este ceva util din ceea ce am scris ok. Daca nu....ignora-l. Nu am raspunsul la toate intrebarile insa imi place sa incerc sa ii ajut pe altii.
Si ca sa raspund si la intrebare ta, Da ar trebui sa fie fericit atunci cand are totul sex/non-sex things dar....uite ca nu prea e asa.
Ai ajuns un trofeu in vitrina si uita sa mai stearga praful.
Compromisuri faci cand esti nevoit, indragostit, cand situatia o cere si ai capul pe umeri. (se pare ca lui ii lipseste unul sau mai multe din aceste lucruri)
-
_stranger_ - Junior Member
stranger, stii care-i problema cu unele din sfaturile pe care le-ai dat tu, omul fiind obisnuit cu ce primeste, daca totuls e schimba brusc o sa creada ca fata il inseala si poate sa iasa mai nasol decat e acum
Parerea mea e ca daca tu faci niste compromisuri sexual ar trebui sa fie reciproc tot pe plan sexual, in alte domenii la fel (compromis pt compromis)....normal ca acuma depinde si despre ce compromis e vorba si de ce "sacrificii" faci tu in pat pt el
Parerea mea e ca daca tu faci niste compromisuri sexual ar trebui sa fie reciproc tot pe plan sexual, in alte domenii la fel (compromis pt compromis)....normal ca acuma depinde si despre ce compromis e vorba si de ce "sacrificii" faci tu in pat pt el
-
Dany_S - Junior Member
Asa e, adevar zicea!
Asa e cum spui, stiam si eu asta, doar ca vroiam sa vad ce mai zic si altii. Normal ca e o relatie lunga, de 4 ani jumatate deja. Legat de preludiu, e mai ceva ca la inceput, adica nu si-a pierdut din farmec, din contra am mai invatat cate ceva. Dar cum a zis si Dany referitor la comportamentul de care ai zis tu, nu as putea pentru ca atunci chiar s-ar gandi ca din alte motive ma comport asa. Totul e frumos in pat, nu e plictiseala, sau monotonie, doar ca unei femei ii sunt importante si alte chestii in viata, nu numai sexul, si faptul ca o suparare de orice gen afecteaza viata intima. Asta la femei, ca la barbati e altfel. Deci, in concluzie, compromisuri sunt nevoie pe orice plan.
Mersi de raspuns. Bye. :sal:
Mersi de raspuns. Bye. :sal:
- Camelia
- Junior Member
Mie, ceea ce spui tu aici, imi suna mai degraba a santaj sexual. Faptul ca la pat ii oferi tot ce isi doreste, nu inseamna ca dimineata trebuie sa te astepti sa bata covoarele (de exemplu).
Compromisurile trebuie sa pastreze domeniul in care sunt facute. In caz contrar, dupa cum spuneam, nu reprezinta altceva decat santaj, care pana la urma o sa duca la ruptura, sau si mai rau, omul tau o sa caute in alta parte ceea ce tu nu vrei sa ii mai oferi. Eu personal asa as face.
Compromisurile trebuie sa pastreze domeniul in care sunt facute. In caz contrar, dupa cum spuneam, nu reprezinta altceva decat santaj, care pana la urma o sa duca la ruptura, sau si mai rau, omul tau o sa caute in alta parte ceea ce tu nu vrei sa ii mai oferi. Eu personal asa as face.
- Lemmy
- Junior Member
Se numeste santaj sexual? Asa zici tu. Adica daca esti, cum se zice gospodina in bucatarie, doamna in societate si curva in pat si astepti cumva si tu compromisuri din partea lui inseamna ca il santajezi. Da, barbat ce mai. Dar oare atunci daca tu numesti asta santaj, eu numesc femeia o fraiera. Sau tu crezi ca orice femeie e dispusa de toate mofturile barbatilor? Eu nu as fi asa sigura. Si mai mult de atat, nu e nici totuna cu cine o faci. Iar daca nu merita sa faci compromisuri ca sa ai o relatie stabila, atunci e liber sa mearga sa caute in alta parte. Nici nu ma gandeam la compromisuri in pat, acolo e totul ok de ambele parti, si eu si el facem, dar sin in viata de zi cu zi e nevoie.
Doar se zice daca totul e ok in pat, e ok si in viata. Asa ca, lasa santajul...
Doar se zice daca totul e ok in pat, e ok si in viata. Asa ca, lasa santajul...
- Camelia
- Junior Member
"Un barbat la care i se satisfac toate placerile sexuale, nu ar trebui sa fie fericit si capabil sa faca si el la randul lui compromisuri in alte alea, nu ma refer la sex ci in viata de zi cu zi.", asta e un citat din primul tau post, in caz ca ai uitat ce tu insati ai scris.
Sunt perfect de acord cu tine, ca pentru a avea o relatie stabila (in cazul meu o casnicie ok) terbuiesc facute compromisuri... Nu se poate fara ele ! Insa.....
Intrebare : care parte din "Compromisurile trebuie sa pastreze domeniul in care sunt facute" nu ai inteles-o ?
Sunt perfect de acord cu tine, ca pentru a avea o relatie stabila (in cazul meu o casnicie ok) terbuiesc facute compromisuri... Nu se poate fara ele ! Insa.....
Intrebare : care parte din "Compromisurile trebuie sa pastreze domeniul in care sunt facute" nu ai inteles-o ?
- Lemmy
- Junior Member
Nu am uitat ce am postat. Dar te intreb de ce ar trebui respectat neaparat domeniul pentru care se face compromisul? Cunosti zicala "ceva pentru ceva"? Eu fac ceva pentru el, el face altceva pentru mine, pentru ca nu tot timpul se poate face in acelasi domeniu compromisul. De exemplu, eu merg la cumparaturi si car o gramada de plase, pentru ca el e busy, iar el face altceva. Si altceva, un barbat care e satisfacut la pat, se spune ca ar trebui sa fie bine dispus mai tot timpul, adica daca totul merge bine in pat, celelalte se pot rezolva fara bataie de cap. Credeam eu... :con:
- Camelia
- Junior Member
Eu una nu inteleg faza cu compromisurile, consider ca este un termen inadecvat aici...cel mult intr-o reatie se pot face "sacrificii", "straduintza" ca lucrurile sa mearga bine, eforturi dar nici pe departe compromisuri...
A face compromisuri inseamna a face un lucru contra placerii tale numai ca sa-ti fie bine sau altora, paradoxal dar asa este ( o dama de companie se compromite pt a-si vinde corpul, numai in interesele personale pt a avea bani, un cuplu ramane impreuna numai pt binele copiilor sa nu sufere...s.a.m.d)
In legatura cu subietul tau Camelia, consider ca sunt prea multi "porci" pe lumea asta ca sa mai iei totul in serios. Daca "El" te-ar iubi cu adevarat, ar face sacrificii ca relatia voastra sa mearga bine. Daca ai fi importanta pt el te-ar bucura pe alte planuri, ti-ar da orice din inima numai sa te vada fericita...
Sexul este important intr-o relatie, dar iti lasa un gust amar cand vezi ca celalalt de langa tine are in cap numai acest lucru si-atat...
Te pup
A face compromisuri inseamna a face un lucru contra placerii tale numai ca sa-ti fie bine sau altora, paradoxal dar asa este ( o dama de companie se compromite pt a-si vinde corpul, numai in interesele personale pt a avea bani, un cuplu ramane impreuna numai pt binele copiilor sa nu sufere...s.a.m.d)
In legatura cu subietul tau Camelia, consider ca sunt prea multi "porci" pe lumea asta ca sa mai iei totul in serios. Daca "El" te-ar iubi cu adevarat, ar face sacrificii ca relatia voastra sa mearga bine. Daca ai fi importanta pt el te-ar bucura pe alte planuri, ti-ar da orice din inima numai sa te vada fericita...
Sexul este important intr-o relatie, dar iti lasa un gust amar cand vezi ca celalalt de langa tine are in cap numai acest lucru si-atat...
Te pup
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Asa este cum spui. Sunt destui. Si sti care e problema, teoretizam noi degeaba, practica lasa de dorit. Zic eu, ca in general, femeile stiu ce au de facut, problema e cu d-mnealor. Se cred prea diferiti de noi. Sunt intr-adevar, eventual prin sex. In rest, nu sunt in stare nici de jumatate din ce face o femeie din zilele noastre. Si totusi au pretentii sa li se faca poftele, fara sa faca si ei ceva. Totul ar trebui sa mearga f bine daca ambii stiu ce au de facut si cand sa faca sacrificii, cum spuneai tu. Eu am zis compromis pentru ca multe lucruri poate nu imi plac, dar le fac, de dragul relatiei. Nu ma refer la sex, la chestii zilnice in casa de exemplu.
Concluzia e ca, merita sa faci pentru ei orice daca si ei fac la randul lor, dar in tot, nu sa te ia drept t.... de pe strada.
Pa :bye:
Concluzia e ca, merita sa faci pentru ei orice daca si ei fac la randul lor, dar in tot, nu sa te ia drept t.... de pe strada.
Pa :bye:
- Camelia
- Junior Member
Stii tu, chestii de-astea feministe tot aud si inghit aproape in fiecare zi. Eu personal nu cred in egalitatea intre sexe. In acest caz ar trebui sa fim,fie cu totii barbati, fie cu totii femei. Cred ca fiecare isi are rolul lui bine determinat(desigur, nu aberant de genul - femeia sta la cratita si creste copii). Pur si simplu nu exista egalitate. Never si'n vecii vecilor amin. Barbatul sta mai bine cu forta fizica iar femeia cu forta seductiei. Asta nu inseamna egalitate, ci daca vrei echilibrarea balantei.
Fie ca vrei fie ca nu, barbatii sunt mult diferiti voua. Au alta structura,
alte probleme. Dar la urma urmei este absolut firesc - la fel cum de multe ori noi nu prea intelegem ce inseamna sa fi femeie, ei bine ignoranta va atinge si pe voi, care nu prea va dati seama ca si noi le avem pe ale noastre. E o carte in sensul asta, chiar interesanta si haioasa - Femeile sunt de pe Venus, iar barbatii dupa Marte.
Chestii de genul "nu sunt in stare nici de jumatate din ce face o femeie din zilele noastre" mi se par puerile. Este destul de clar pentru mine ca in trecutul destul de aporopiat ai luat o mare plasa punand suflet intr-o relatie in care trebuia sa pui doar trup, iar aici iti este destul de usor sa te refulezi, avand in vedere ca nu trebuie sa-ti turui mojiciile privind in ochi pe cineva.
Mai cred deasemenea ca esti destul de "verde" ca varsta, asa ca e posibil sa mai ai vreme sa iti revi si sa intelegi ca pentru a convietui pasnic un cuplu trebuie ca barbatul sa se mai spele nitel, iar femeia sa se mai murdareasca un pic. In cazul meu functioneaza treaba asta de 12 ani, dintre care aproape 4 de casnicie.
Incearca sa vezi cam unde este si greaseala ta, pentru ca este imposibil ca din doi oameni, doar unu sa greseasca 100% iar celalalt as fie perfectiunea intruchipata.
Cat despre cum astepatam noi sa ni se faca toate poftele fara ca sa facem nimic, mai de vara ! Asta spun toate femeile, sau marea lor majoritate. Insa daca intri un pic mai adanc in problema, constati ca el plateste ratele la casa, la frigider si televizor, intretinerea, lumina si cablu, telefoanele mobile si telefonul fix. Duce copilul dimineata la gradinita, iar in week-end face cumparaturi de la piata. Si tot nu e bine, pentru ca doamna lucreaza pe un salariu destul de modest, de 2-300 $ si ii mai cere lui (trantorului) bani de cheltuiala.
Daca fereasca Dumnezeu ajunge vreodata la 12 noaptea venit de la o bere, nasol. E scandalu' pe el cat casa. Situatia asta imi este foarte cunoscuta, nefiind inventata. Cei mai multi dintre prietenii mei sunt intr-o astfel de situateie. Multumesc lui Dumnezeu, ca am avut noroc.
Ceea ce iti doresc si tie, pentru ca avand aceasta idee in cap "toti barbatii este porci", o sa ai foaaarte multa nevoie de el.
Fie ca vrei fie ca nu, barbatii sunt mult diferiti voua. Au alta structura,
alte probleme. Dar la urma urmei este absolut firesc - la fel cum de multe ori noi nu prea intelegem ce inseamna sa fi femeie, ei bine ignoranta va atinge si pe voi, care nu prea va dati seama ca si noi le avem pe ale noastre. E o carte in sensul asta, chiar interesanta si haioasa - Femeile sunt de pe Venus, iar barbatii dupa Marte.
Chestii de genul "nu sunt in stare nici de jumatate din ce face o femeie din zilele noastre" mi se par puerile. Este destul de clar pentru mine ca in trecutul destul de aporopiat ai luat o mare plasa punand suflet intr-o relatie in care trebuia sa pui doar trup, iar aici iti este destul de usor sa te refulezi, avand in vedere ca nu trebuie sa-ti turui mojiciile privind in ochi pe cineva.
Mai cred deasemenea ca esti destul de "verde" ca varsta, asa ca e posibil sa mai ai vreme sa iti revi si sa intelegi ca pentru a convietui pasnic un cuplu trebuie ca barbatul sa se mai spele nitel, iar femeia sa se mai murdareasca un pic. In cazul meu functioneaza treaba asta de 12 ani, dintre care aproape 4 de casnicie.
Incearca sa vezi cam unde este si greaseala ta, pentru ca este imposibil ca din doi oameni, doar unu sa greseasca 100% iar celalalt as fie perfectiunea intruchipata.
Cat despre cum astepatam noi sa ni se faca toate poftele fara ca sa facem nimic, mai de vara ! Asta spun toate femeile, sau marea lor majoritate. Insa daca intri un pic mai adanc in problema, constati ca el plateste ratele la casa, la frigider si televizor, intretinerea, lumina si cablu, telefoanele mobile si telefonul fix. Duce copilul dimineata la gradinita, iar in week-end face cumparaturi de la piata. Si tot nu e bine, pentru ca doamna lucreaza pe un salariu destul de modest, de 2-300 $ si ii mai cere lui (trantorului) bani de cheltuiala.
Daca fereasca Dumnezeu ajunge vreodata la 12 noaptea venit de la o bere, nasol. E scandalu' pe el cat casa. Situatia asta imi este foarte cunoscuta, nefiind inventata. Cei mai multi dintre prietenii mei sunt intr-o astfel de situateie. Multumesc lui Dumnezeu, ca am avut noroc.
Ceea ce iti doresc si tie, pentru ca avand aceasta idee in cap "toti barbatii este porci", o sa ai foaaarte multa nevoie de el.
- Lemmy
- Junior Member
Sa nu transformam discutia in „dreptul femeii e egal cu cel al barbatului“. Problema expusa aici este una personala, care provine din pura lipsa de comunicare. Camelia trebuie sa-i comunice partenerului ce-si doreste ea de fapt; punctul ei de vedere, clar, cu tact si la momentul potrivit.
E foarte normal ca doua persoane diferite sa aprecieze diferit o anumita situatie, indiferent de sexele lor. Unuia i se poate parea ca ofera prea mult, dupa cum celalalt poate considera ca primeste prea putin. Sau poate si el ofera in schimb altceva, foarte pretios dupa parerea lui, pe care insa partenerul nu-l percepe la aceeasi valoare. Totul trebuie vorbit.
In plus, felul cum privesc lucrurile cele doua sexe difera mult: pentru un barbat nu inseamna nimic daca primeste o floare, pe cind unei femei gestul asta ii poate schimba lumea! Asa cum un barbat nu vede utilitatea unei flori, e posibil sa nu perceapa anumite aluzii la lucruri pe care ar trebui sa le faca pentru partenera lui ca s-o faca fericita. Asta nu inseamna ca nu-l intereseaza de ea!
O alta deosebire majora intre sexe este ca barbatii cind isi doresc ceva se exprima, cer. Pe cind femeile „sugereazaâ€Â
E foarte normal ca doua persoane diferite sa aprecieze diferit o anumita situatie, indiferent de sexele lor. Unuia i se poate parea ca ofera prea mult, dupa cum celalalt poate considera ca primeste prea putin. Sau poate si el ofera in schimb altceva, foarte pretios dupa parerea lui, pe care insa partenerul nu-l percepe la aceeasi valoare. Totul trebuie vorbit.
In plus, felul cum privesc lucrurile cele doua sexe difera mult: pentru un barbat nu inseamna nimic daca primeste o floare, pe cind unei femei gestul asta ii poate schimba lumea! Asa cum un barbat nu vede utilitatea unei flori, e posibil sa nu perceapa anumite aluzii la lucruri pe care ar trebui sa le faca pentru partenera lui ca s-o faca fericita. Asta nu inseamna ca nu-l intereseaza de ea!
O alta deosebire majora intre sexe este ca barbatii cind isi doresc ceva se exprima, cer. Pe cind femeile „sugereazaâ€Â
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
What's luv got to do...
N-are a face nimic sexul cu viata de zi cu zi, sexul e doar sex iar daca paetenera l-a invatat sa-i ofere orice la pat asta nu inseamna ca va fi asa cu restul lucrurilor.
pentru fete:
Fetelor adevarat va spun ca aveti barbatii asa cum Ii invatati (lucru testat)
...sal
pentru fete:
Fetelor adevarat va spun ca aveti barbatii asa cum Ii invatati (lucru testat)
...sal
A long time ago, in a galaxy far,
far away...
far away...
-
Anakin - Junior Member
Daca tu consideri ca la 28 de ani sunt inca "verde", eu nu as putea spune chiar asta. Iar legat de plasa cum o numesti tu, nu e vorba nici pe de parte de asa ceva, sunt in momentul de fata de 4 ani jumatate cu el, avem si un copil, deci nici vorba. Si nu mi-e frica sa ii spun nimanui nici macar in ochi ce scriu aici, stai linistit. El stie ca am postat subiectul asta, vorbim despre orice, doar ca el intelege altfel anumite chestii. Ai zis ca fiecare greseste, e adevarat, numai ca depinde si aici ce anume se greseste. Nimeni nu e perfect. Numai ca atunci cand ai formata o anumita conceptie despre viata, e grea de schimbat, eventual in timp.
Nici in categoria asta nu intru pentru ca nu sunt o femeie intretinuta de el si nici el de mine. Suntem plecati din tara si muncim amandoi la fel. Si nici nu ma oftic daca iese cu prietenii la o bere, nu sunt incuiata.
Asa ca, stiu cand si cum trebuie sa fiu, depinde de situatie.
:B
Comunicare exista, ce am pe suflet am pe gura, nu tin nimic ascuns, pe orice plan ii spun tot ce imi doresc. Doar ca el vede altfel lucrurile.
Si asa cum spui, pentru o femeie doar un simplu gest, un cuvant spus la momentul potrivit conteaza enorm. Nu neaparat sexul. Dar ei nu isi dau seama de faptul acesta, cu un asemenea comportament ar avea cu mult mai mult de "castigat".
by weet-weet : nu se posteaza mesaje consecutive in mai putin de 3 ore , ai butonul de "edit" pentru asta ; multumesc
Nici in categoria asta nu intru pentru ca nu sunt o femeie intretinuta de el si nici el de mine. Suntem plecati din tara si muncim amandoi la fel. Si nici nu ma oftic daca iese cu prietenii la o bere, nu sunt incuiata.
Asa ca, stiu cand si cum trebuie sa fiu, depinde de situatie.
:B
Comunicare exista, ce am pe suflet am pe gura, nu tin nimic ascuns, pe orice plan ii spun tot ce imi doresc. Doar ca el vede altfel lucrurile.
Si asa cum spui, pentru o femeie doar un simplu gest, un cuvant spus la momentul potrivit conteaza enorm. Nu neaparat sexul. Dar ei nu isi dau seama de faptul acesta, cu un asemenea comportament ar avea cu mult mai mult de "castigat".
by weet-weet : nu se posteaza mesaje consecutive in mai putin de 3 ore , ai butonul de "edit" pentru asta ; multumesc
- Camelia
- Junior Member
- Camelia
- Junior Member
Camelia scrie:As dori si eu sa vad pareri diferite in legatura cu urmatorul subiect. Un barbat la care i se satisfac toate placerile sexuale, nu ar trebui sa fie fericit si capabil sa faca si el la randul lui compromisuri in alte alea, nu ma refer la sex ci in viata de zi cu zi. Oare considera ca tot ce primeste i se cuvine si nu e nevoit sa faca nimic? Daca pe plan sexual e totul ok, nu ar trebui sa faca si el pe plac partenerei cand e vorba de altceva?
Nu am rabdare sa citesc tot ce au scris ceilalti ..
Daca barbatului tau ii sunt satisfacute toate placerile sexuale , nu cred ca pentru asta ar trebui sa gateasca pentru asta , sau sa faca nush ce , nu mi se pare corect ; l-ai satisfacut , pentru ca asa au vrut tu , puteai alege sa nu il satisfaci , nu ? Daca pe plan sexual totul e ok pentru el , nu inseamna ca si in viata de zi cu zi ar trebui sa fie asa .
Nu cred ca mi-ar placea ca daca barbatul meu ma satisface din punct de vedere social , sa ma faca sa ma simt obligata sa ii calc camasile , sau sa fiu de acod sa plece undeva ( nu ca ar fi cazul .. dau exemple ) cred ca viata sexuala ar trebui sa nu fie amestecata cu viata de zi cu zi .. in pat , altfel stau lucrurile fata de restul apartamentului .. Nu as putea sa ii cer sa faca ordine , pentru ca l-am satisfacut aseara , nu cred ca se amesteca astea doua ;-)
Parerea mea ..
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Camelia scrie:As dori si eu sa vad pareri diferite in legatura cu urmatorul subiect. Un barbat la care i se satisfac toate placerile sexuale, nu ar trebui sa fie fericit si capabil sa faca si el la randul lui compromisuri in alte alea, nu ma refer la sex ci in viata de zi cu zi. Oare considera ca tot ce primeste i se cuvine si nu e nevoit sa faca nimic? Daca pe plan sexual e totul ok, nu ar trebui sa faca si el pe plac partenerei cand e vorba de altceva?
Asa cum spui, as vrea sa stiu cum reusesti sa-i satisfaci toate placerile sexuale? Adica toate? Daca asa privesti lucrurile, si el iti raspunde pe acest plan, dar tu crezi ca ar trebui sa-ti raspunda si pe celelalte planuri, desi acolo nu precizezi cum este situatia. Sau daca faci compromisuri pentru satisfacerea totala, faci compromisuri- sau pentru ca il iubesti iti doresti sa-i oferi tot ceea ce crezi ca depinde de tine? Daca el considera ca il iubesti, da, va aprecia ca e normal sa-i oferi totul, asa cum si tu ti-ai dori...
Intrebarea este daca esti fericita, si urarea mea este "Fiti fericiti!". :bye:
- thesoulline
- Junior Member
Camelia,din ce ne-ai spus nu prea ne dam seama ce te supara in viata de zi cu zi,pentru ca vad ca in pat te descuri,nu-i problema.Probabil s-a instalat un fel de rutina obositoare cu multa munca la servici si mai e si copilul de ingrijit.Si probabil iti doresti o evadare,o vacanta,excursii.Sau barbatul tau fiind foarte solicitat la servici nu-i mai arde de nimic acasa.Nu stiu.
Dar tu nu trebuie sa faci totul in pat in speranta ca asta va ajuta,s-ar putea sa-l obosesti si mai tare(zilnic acelasi tratament).
Fa tu mai putin si lasa-l pe el sa faca mai mult.
Lasa-l sa se simta barbat.Fa-l cumva sa se simta barbat.Un barbat cu respectul de sine mare nu oboseste niciodata.
Deocamdata nici eu nu prea stiu cum sa fac un barbat sa se simta barbat.Mare rusine.
Dar tu nu trebuie sa faci totul in pat in speranta ca asta va ajuta,s-ar putea sa-l obosesti si mai tare(zilnic acelasi tratament).
Fa tu mai putin si lasa-l pe el sa faca mai mult.
Lasa-l sa se simta barbat.Fa-l cumva sa se simta barbat.Un barbat cu respectul de sine mare nu oboseste niciodata.
Deocamdata nici eu nu prea stiu cum sa fac un barbat sa se simta barbat.Mare rusine.
-
Izabela - Junior Member
Weet-weet, poate daca vor trece cativa ani, iti vei dai seama ca nu e asa cum spui. Sa ai o familie, un copil si multe alte responsabilitati pentru care doar tu sa iti bati capul si el mai putin, atunci nu cred ca vei avea aceeasi parere. Asta sigur depinde si de tine ce parere ai despre o relatie. Iti spun asta datorita faptului ca si eu la 20 de ani vedeam altfel lucrurile.
Thesoulline
Pot spune ca ii satisfac toate (bine nu chiar iesit din comun, ce sperie lumea). Da, il iubesc si de asta ma straduiesc sa fie totul bine. Daca nu l-as iubi, am incheia relatia, nu pot duce o relatie monotona. Sunt fericita pentru ca il am, si de aceea ma lupt sa fie totul bine.
Thesoulline
Pot spune ca ii satisfac toate (bine nu chiar iesit din comun, ce sperie lumea). Da, il iubesc si de asta ma straduiesc sa fie totul bine. Daca nu l-as iubi, am incheia relatia, nu pot duce o relatie monotona. Sunt fericita pentru ca il am, si de aceea ma lupt sa fie totul bine.
- Camelia
- Junior Member
Sincer nu am stiut ca ai 28 de ani, insa ceea ce ai postat m-a facut sa cred ca esti mult mai tanara (nu ca la 28 ai fi batrana)....
Treaba e ca ai cam uitat de unde ai plecat...Si inca ceva - le iei pe toate foarte personal. Asa cum tu ai descris o situatie de un generalism demn de toata invidia, la fel am facut si eu raspunzand cu un generalism frate cu doamna cu coasa... (vezi povestea aia cu barbatii care nu fac nici un sfert din cate face o femeie, raspunsul meu si apoi raspunhsul tau....).
In cazul tau ar fi interesant cum ai ajuns sa mucesti afara.... Nu ca as insiuna ca el e cel care ar fi tras sforile si dat spagile pentru asa ceva.
Nu cumva se intampla ca si in cuplu sa iei foarte personal tot ce ti se spune ? Sa ai impresia ca fiecare observatie este un repros, ca orice nemultumire, cat de mica, e un moft...etc ?
Am mai spus-o - n-ar fi rau sa vezi ca poate ai si tu partea ta de vina in toata povestea, pt ca la urma urmei nimeni nu este 100% vinovat sau 100% ingeras...
Bafta !
Treaba e ca ai cam uitat de unde ai plecat...Si inca ceva - le iei pe toate foarte personal. Asa cum tu ai descris o situatie de un generalism demn de toata invidia, la fel am facut si eu raspunzand cu un generalism frate cu doamna cu coasa... (vezi povestea aia cu barbatii care nu fac nici un sfert din cate face o femeie, raspunsul meu si apoi raspunhsul tau....).
In cazul tau ar fi interesant cum ai ajuns sa mucesti afara.... Nu ca as insiuna ca el e cel care ar fi tras sforile si dat spagile pentru asa ceva.
Nu cumva se intampla ca si in cuplu sa iei foarte personal tot ce ti se spune ? Sa ai impresia ca fiecare observatie este un repros, ca orice nemultumire, cat de mica, e un moft...etc ?
Am mai spus-o - n-ar fi rau sa vezi ca poate ai si tu partea ta de vina in toata povestea, pt ca la urma urmei nimeni nu este 100% vinovat sau 100% ingeras...
Bafta !
- Lemmy
- Junior Member
Cum am ajuns sa muncesc afara? Nu cum crezi tu, am venit pe cont propriu, ne-am cunoscut aici, asa ca nu prin el.
E adevarat ce ai spus, ma cam supar pentru orice cuvant spus aiurea si imi da de gandit. Si sunt de acord ca nimeni nu e perfect, chiar stiu asta, ca si cum nici degetele de la o mana nu sunt la fel, dar... sunt greseli care se pot considera nimicuri, pe langa altele. Nu consider ca nu fac greseli, dar stiu ce obligatii si responsabilitati am in orice imprejurare. Greseli fac, evident si chiar il rog sa imi spuna ce are de spus.
Legat de ceea ce face un barbat, sigur sunt care fac multe lucruri si chiar intrec o femeie, si atunci zic ca femeia respectiva nu merita barbatul acela. Deci e si reciproc. Eu personal ma consider o femeie independenta, stabila pe propriile ei picioare si atunci cred ca e normal ca imi doresc o relatie bazata pe doi oameni, in care ambii stiu ce au de facut. Numai asa, daca iti dai interesul poti sa nu lasi sa intervina monotonia, pe orice plan. Nu astept mai mult decat dau.
Daca la tine merge bine treaba e foarte bine, ma bucur ca mai sunt si cupluri fericite intr-adevar. Si asta e asa cand poti spune cu mana pe inima, ceea ce imi doresc si eu. :sal:
E adevarat ce ai spus, ma cam supar pentru orice cuvant spus aiurea si imi da de gandit. Si sunt de acord ca nimeni nu e perfect, chiar stiu asta, ca si cum nici degetele de la o mana nu sunt la fel, dar... sunt greseli care se pot considera nimicuri, pe langa altele. Nu consider ca nu fac greseli, dar stiu ce obligatii si responsabilitati am in orice imprejurare. Greseli fac, evident si chiar il rog sa imi spuna ce are de spus.
Legat de ceea ce face un barbat, sigur sunt care fac multe lucruri si chiar intrec o femeie, si atunci zic ca femeia respectiva nu merita barbatul acela. Deci e si reciproc. Eu personal ma consider o femeie independenta, stabila pe propriile ei picioare si atunci cred ca e normal ca imi doresc o relatie bazata pe doi oameni, in care ambii stiu ce au de facut. Numai asa, daca iti dai interesul poti sa nu lasi sa intervina monotonia, pe orice plan. Nu astept mai mult decat dau.

Daca la tine merge bine treaba e foarte bine, ma bucur ca mai sunt si cupluri fericite intr-adevar. Si asta e asa cand poti spune cu mana pe inima, ceea ce imi doresc si eu. :sal:
- Camelia
- Junior Member
multa fericire !
Pai zic eu ca mai mult decat succes, mai greu de spus! Probabil ar fi o buna idee sa revezi resursele de optimism si motivatia lor, pari sa ai o structura compacta si ordonata, iar neimplinirea dorintelor ar avea un impact nefast asupra ta...
Ar trebui sa tii cont de dificultatea trairii ideale, sesizabil prezente in modul tau de apreciere a vietii, deoarece din start genereaza o stare de izolare. Deci, reusita totala!! :bye:
Ar trebui sa tii cont de dificultatea trairii ideale, sesizabil prezente in modul tau de apreciere a vietii, deoarece din start genereaza o stare de izolare. Deci, reusita totala!! :bye:
- thesoulline
- Junior Member
Si uite ca incet-incet ne-ai spus ca de fapt problemele nu sunt chiar atat de grave pe cat lasai sa se inteleaga la primul post.
Personal ti-am ridicat suficiente mingi la fileu, astfel incat sa ne spui care e de fapt prolema. Concret.
Nu mai inteleg nimic, asa ca renunt.
Bafta !
PS - remarc cu bucurie ca ai schimbat tonunl. Keep on !
Personal ti-am ridicat suficiente mingi la fileu, astfel incat sa ne spui care e de fapt prolema. Concret.
Nu mai inteleg nimic, asa ca renunt.
Bafta !
PS - remarc cu bucurie ca ai schimbat tonunl. Keep on !
- Lemmy
- Junior Member
e un subiect tare.......tre sa recunosc am simtit cum ma ard buricele degetelor...cat am citit......am trait ac lucru ca si tine Camelia......sa zic pe fata e ...frustrare feminia...
totul incepe ca o super dragoste fiecare are impresia ca e jumatatea celuilalt...anii trec si ajungi ca tu sa nu mai fii multumita de aia de aia si tot asa.....
faza sta asa ori lasi si treci mai departe, adik la un altul , ceea ce in cazul tau cred ca ar fi cam greu pe moment din cate inteleg aveti un copil......dar cred ca pana la urma tot tu esti cea care decizi.......
sincer LEmmy este unul dintre putinii barbati care gandesc, ii dau dreptate in tot ceea ce a scris....
zic asa ori il iei asa cum e ,pe omul tau , care pb asa a fost tot timpul dar tu nu ai observat .....ca era inca valul ala de iubire peste ochi...ori s-a obisnuit cu ideea ,...vine acasa, asa tre sa fie...nu il mai surprinde nimik totul este cum si-a dorit .......ca barbatii nu isi doresc altceva decat sex la maxim si cat mai putin stres din partea femeii.....majoritatea sunt asa........
dar ma repet depinde de tine accepti sau nu......eu am ales sa nu .....asa ca drept urmare de 6 luni sunt singura dupa o rel de "4 ani jumate".....de cate ori il vad simt cum mi se umple sufletul dar tot de atatea ori ma doare cand imi dau seama ca a si trecut peste .....are pe altcineva treaba lui sa-i fie de bine, eu am ales ,el a ales,
... dar in toti acei 4 ani jumate nu a afacut nimik mai mult ca in prima zi pt ca relatia noastra sa aibe un viitor......frustrare maxima.....incerci sa ridici ceva si nu poti...
alta fatza .........poti intalni pe cineva cu care sa nu te potrivesti delok, nici la pat, nici sa iti intuiasca nevoile in limitele normalului bineinteles,
eu cred ca in momentul in care te vei simti libera intr-o relatie si tu si el atunci va merge totul bine, pana atunci cu cat te vei chinui tu mai mult sa il aduci pe "drumul cel drept" cu atat vei gresi mai tare ......unii oameni chiar tb luati asa cum sunt.
......
zici ca e bine in pa, e bine ca te asculta, sunt mai multe planuri care te nemultumesc, ar tb sa insisti akolo sa schimbi ceva daca poti desi ma indoiesc, el ce varsta are? ...daka e peste 30 asa il vei avea toata viata...gandeste-te e mai bine el la batranete cu toanele lui decat un altul......
vb aia incearca sa schimbi la tine ceva poate asa va merge....dar intelege un lucru.....el nu vrea sa se schimbe.....din cate banuiesc el .......
deja ti-am impuiat capul ....
nu stiu daca m-ai inteles ce am vrut sa zic.....sper..........si bafta...
totul incepe ca o super dragoste fiecare are impresia ca e jumatatea celuilalt...anii trec si ajungi ca tu sa nu mai fii multumita de aia de aia si tot asa.....
faza sta asa ori lasi si treci mai departe, adik la un altul , ceea ce in cazul tau cred ca ar fi cam greu pe moment din cate inteleg aveti un copil......dar cred ca pana la urma tot tu esti cea care decizi.......
sincer LEmmy este unul dintre putinii barbati care gandesc, ii dau dreptate in tot ceea ce a scris....
zic asa ori il iei asa cum e ,pe omul tau , care pb asa a fost tot timpul dar tu nu ai observat .....ca era inca valul ala de iubire peste ochi...ori s-a obisnuit cu ideea ,...vine acasa, asa tre sa fie...nu il mai surprinde nimik totul este cum si-a dorit .......ca barbatii nu isi doresc altceva decat sex la maxim si cat mai putin stres din partea femeii.....majoritatea sunt asa........
dar ma repet depinde de tine accepti sau nu......eu am ales sa nu .....asa ca drept urmare de 6 luni sunt singura dupa o rel de "4 ani jumate".....de cate ori il vad simt cum mi se umple sufletul dar tot de atatea ori ma doare cand imi dau seama ca a si trecut peste .....are pe altcineva treaba lui sa-i fie de bine, eu am ales ,el a ales,
... dar in toti acei 4 ani jumate nu a afacut nimik mai mult ca in prima zi pt ca relatia noastra sa aibe un viitor......frustrare maxima.....incerci sa ridici ceva si nu poti...
alta fatza .........poti intalni pe cineva cu care sa nu te potrivesti delok, nici la pat, nici sa iti intuiasca nevoile in limitele normalului bineinteles,
eu cred ca in momentul in care te vei simti libera intr-o relatie si tu si el atunci va merge totul bine, pana atunci cu cat te vei chinui tu mai mult sa il aduci pe "drumul cel drept" cu atat vei gresi mai tare ......unii oameni chiar tb luati asa cum sunt.
......
zici ca e bine in pa, e bine ca te asculta, sunt mai multe planuri care te nemultumesc, ar tb sa insisti akolo sa schimbi ceva daca poti desi ma indoiesc, el ce varsta are? ...daka e peste 30 asa il vei avea toata viata...gandeste-te e mai bine el la batranete cu toanele lui decat un altul......
vb aia incearca sa schimbi la tine ceva poate asa va merge....dar intelege un lucru.....el nu vrea sa se schimbe.....din cate banuiesc el .......
deja ti-am impuiat capul ....
nu stiu daca m-ai inteles ce am vrut sa zic.....sper..........si bafta...
- goni_q
- Junior Member
hei nu este chiar asa ......... intr-un cuplu este o diferenta mai mica sau mai mare intre sex si alte alea ....... mai vorbim si te pupic!
-
B .40. RUN - Junior Member
Goni Q, e adevarat tot ce spui, sunt de acord. Dar te asigur ca singurul lucru pe care as putea eu sa il mai fac, ar fi sa accept totul asa cum e, adica sa imi bat eu capul de totul in relatie, sa fie bine si in pat, adica intr-un cuvant sa nu "deschid" gura pentru nimic. Asta cred eu ca e singura modalitate. Dar cum asa ceva nu pot sa fac, toate au o limita, ramane de vazut ce va fi. Are peste 30 si sa sti ca m-am gandit si eu la ce ai spus, nu mai pot fi schimbati, dar... daca isi da silinta poate el singur sa se controleze, fara sa fie influentat. Pentru ca e cam greu cu barbatii, nu accepta sa le spuna femeia ce sa faca. Asa ca... asta astept de 4 ani sa isi dea el singur seama. :hi:
- Camelia
- Junior Member
-
B .40. RUN - Junior Member
[quote="Camelia"] ar fi sa accept totul asa cum e, .... toate au o limita, ramane de vazut ce va fi. .. asta astept de 4 ani sa isi dea el singur seama.
mi se pare ca ti-ai dat singura seama de raspunsuri ... ;-)
poate ar tb sa asculti un pic si ce zice B 40 RUN, si sa incerci sa ii sugerezi tu nu sa "astepti" sa faca ce vrei, poate vei fi surpinsa si va fi deschis la o astfel de atitudine......ori cum iti doresc bafta pt ca doar tu stiice inseamna pt tine.
poate sfaturile noastre nici nu ar tb sa le urmezi ci sa faci doar asa cum simti...
eu am invatzat vorba aia, sa las orgolile deoparte si sa imi ascult inima ce vrea.....bine ii dau atata timp cat nu este obraznika si cere prea mult..
mi se pare ca ti-ai dat singura seama de raspunsuri ... ;-)
poate ar tb sa asculti un pic si ce zice B 40 RUN, si sa incerci sa ii sugerezi tu nu sa "astepti" sa faca ce vrei, poate vei fi surpinsa si va fi deschis la o astfel de atitudine......ori cum iti doresc bafta pt ca doar tu stiice inseamna pt tine.
poate sfaturile noastre nici nu ar tb sa le urmezi ci sa faci doar asa cum simti...
eu am invatzat vorba aia, sa las orgolile deoparte si sa imi ascult inima ce vrea.....bine ii dau atata timp cat nu este obraznika si cere prea mult..

- goni_q
- Junior Member
Iubita goni! Asta (cu sugeratu' si asteptatu') o zicea bad bad annie pe pagina intii a acestui thread, ma bucur ca ai acordat tuturor posturilor de-aici o atentie la fel de mare cum a facut-o si Camelia, pentru care fie vorba intre noi mi-am dat seama cam de multisor ca ne racim gura de pomana.
Iar B.40 ar trebui sa stie ca exista ghilimele, daca nu chiar optiunea quote pentru a prezenta crimpeie din intelepciunea altora.
Iar B.40 ar trebui sa stie ca exista ghilimele, daca nu chiar optiunea quote pentru a prezenta crimpeie din intelepciunea altora.
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2