Carciumi in Drumul Taberei

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Carciumi in Drumul Taberei

Mesajde pnic » Mar Iun 01, 2004 2:17 pm

De carciumi in Titan am aflat, da' mi-e peste mana. Spuneti ceva de stabilimente prin Drumu Taberei, Militari, sa pot sa ma matrafoxez in liniste, fara grija de politie sau taxi.
Singuru' lacas pe care-l frecventez intensiv si-l recomand este Rustic, pe Valea Oltului (strada nu susaua).
pnic
Junior Member

Mesajde stefan » Mar Iun 01, 2004 4:16 pm

Hehe, pai is mai multe optiuni:

legenda: 34 = Drumul Taberei 34, prima statie de autobuz spre capat de la Favorit.

In primul rand, statie de taxi-uri ai in Favorit, majoritatea stau pe Sibiu pe partea dinspre Compozitorilor, dar nu e o regula.

- Grizzly, pe Drumul Taberei, intre Favorit si 34, unde au si mancare, dar e ceva mai stilat si pe un prieten l-au operat niste shutzi. Ok ca preturi (25 sau 30.000 o bere average, Ursus sau Bergenbier, Hopfen etc.), si mancarea e buna, din ce zic prietenii (eu doar lichide am consumat).

- Mese roshii (asa-i zicem noi), in 34, langa casieria Astral. Ieftinache, in aer liber ce-i drept, totushi tre sa te tarashti (depinde cat esti de matrafoxat :D) pana-n Favorit la taxi.

- Mese verzi (tot porecla populara), langa 34, ceva mai scumpa, in aer liber cu mese de plastic sau inauntru intr-un fel de dugheana mai stilata. Ceva mai scumpa decat mese rosii, devine atractiva iarna (mr n-are inauntru).

Dar, in opinia mea, the best in zona, "La boschetari" (tot denumire populara), in spate la Favorit (inspre bulevardul Timisoara), vine foaaarte multa lume dubioasa, dar daca vii de mult nu e o problema. Teoretic e non-stop, practic depinde cat de bine te stie barman-ul sa se trezeasca sa te serveasca :D. Pe vremuri era si un barman "meloman" care baga manele non-stop, acu parca n-am mai auzit.

Iarna asta s-a inchis devreme la astia de mai sus, asa ca a devenit atractiv si "Pardon Cafe", chiar langa Favorit, mai scump (30.000 Ursus fata de 20 la boschetari), cu oareshce pretentii, dar nu prea mari :P. A, si dau muzica buna.

Hai gata, ca deja m-am lungit.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde pnic » Vin Iun 04, 2004 9:37 am

Hai sa zic ce inteleg io prin carciuma. E un stabilament unde poti bea, poti manca fara frica de bube, iar daca are lautari deja e de lux. La Grizzly am mancat ultima data prin 97 sau 98, si cred ca am baut o bere prin 2001. E de mare cah.
pnic
Junior Member

Mesajde stefan » Vin Iun 04, 2004 8:20 pm

Vai, scuza-ma, esti cam pretentios. Sa si mananci, sa si bei, sa si chefuiesti cu lautarii? Hm... Ce-i drept la "Boschetari" mai trec lautari cateodata, si acu depinde cata incredere ai in Chips-urile si alunele pe care le vand :D...

Cred ca mai degraba cauti ceva stil restaurant, cum e "Primavara" la capatul strazii Sibiu.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde adirlz » Vin Iun 04, 2004 8:44 pm

pnic scrie:Singuru' lacas pe care-l frecventez intensiv si-l recomand este Rustic, pe Valea Oltului (strada nu susaua).

Dupa mine ar fi cel mai tare din Dr. Taberei. Chiar azi am mancat un muskiulet impanat, si ghici cine mi-a tinut companie, Ratoiul DUFY!!! Super mishto e gradina, dar de cand cu constructia cartierului Brancusi, se lasa cu mult praf. Lista de bucate e absolut SENZATIONALA!!!
adirlz
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Iun 20, 2004 11:45 am

O terasa dragutza pe langa Piata Ialomitei: se cheama American Beer House,si, va spun eu, k tot e acum vara, cald... au o inghetata super-buna!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Hard Rock

Mesajde ama » Mie Iun 30, 2004 4:02 pm

Daca vrei sa mananci si sa bei civilizat, te sfatuiesc sa te duci la Hard Rock (e intre Favorit si 34). E primul din cele 3 restaurante Il Calcio, asta ca sa stii cam ce gen de mancare gasesti acolo. Warning: nu e chiar ieftin! Si, din pacate pt tine (eu as zice din fericire) nu e cu lautari.

Ocoleste terasa "Summer Fun" (langa strandul de la Parcul Moghioros). Niste chelneri super-scarbosi (genul ala de chelneri de restaurant categoria a 2-a de pe vremea lui nicki) si f. scump comparativ cu calitatea. Ce e misto e ca au ecran mare unde am inteles ca dau meciuri, da' nu compenseaza atomsfera.

Si daca esti pe fuga si vrei sa mananci repede ceva, du-te la shaormaria de la Orizont unde au una dintre cele mai bune shaorme pe care le-am mancat eu. Si ce e misto e ca iti fac ce combinatie vrei tu in shaorma, singura limita fiind dimensiunile lipiei.
ama
Junior Member

err..

Mesajde Kidu » Joi Iul 01, 2004 9:26 pm

Nu rata pe Bdul Timisoara "Dani si Costi" ...err.. ;M :silly: ;S
Kidu
Junior Member

Dani si Costi

Mesajde pnic » Vin Iul 02, 2004 9:02 am

Cam pe unde is localizati astia doi?
La Hard Rock mai au bere la metru pe verticala?
pnic
Junior Member

Mesajde Kidu » Mar Iul 06, 2004 8:27 pm

Pe timisoara langa mall o constructie mare roz:D imposibil de ratat :D
kidutzu@gmail.com
Kidu
Junior Member

Mesajde Hades » Mar Iul 06, 2004 11:22 pm

ama scrie:Si daca esti pe fuga si vrei sa mananci repede ceva, du-te la shaormaria de la Orizont unde au una dintre cele mai bune shaorme pe care le-am mancat eu. Si ce e misto e ca iti fac ce combinatie vrei tu in shaorma, singura limita fiind dimensiunile lipiei.

hmmm... n-as recomanda asta... de vro 5-6 luni incoace fac niste shaorme falimentate in ingrediente... intradevar faceau niste shaorme super... mai bine dai o fuga la jerry`s pizza de pe timishoara...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde pnic » Mie Iul 07, 2004 8:51 am

Am mai reperat 2 carciumi in Prelungirea Ghencea. La 2 struti si doricom. N-am fost inca pe acolo. Ceva informatii disponibile?
Mersi nene kidule. Fuse-i pe acolosha da' nu stiam cum ii zice. Troscaielnita aia e buna pe timp de iarna, ca oamenii stau cam prost la capitolu' terasa. E de mare angajament, ficat sa ai corespunzator.
pnic
Junior Member

Înapoi la Antichitati