am o intrebare....????
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
am o intrebare....????
ce credeti? parazitii fura? dar nu cum e piesa lui ombladon-lectii de viata cu ombladon=eminem-kids ci ma refeream daca fura de la trupe de care noi n-am auzit...... de ex. daca fura negative,tete etc...... sa v-aud
- marius moga
- Junior Member
si daca face asta, adica "fura", banuiesc ca nu ai avut nici un album original in mana de la parazitii, sa vezi ca daca o piesa de-a lor contine si macar un sample din o alta piesa, ei zic.si trupe undergound??? intra pe http://www.muzicabuna.ro si vezi acolo cam ce au "furat" ei
-
weed13 - Mesaje: 1868
sincer nu am nimic cu parazitii daca asta s-a inteles! hai sa-ti zic ce am de la ei original:am asa:categoria grea,irefutabil,cheloo,ombladon si am piratat(pt. ca n-am gasit iarta-ma)ok! pur si simplu am vrut sa vad parerea voastra! in fine hai zi-mi daca tot scriu ei atatea pe album zi-mi de pe categoria grea ce anume au furat! bun? zici piesa lor si de unde au furat! si pe urma-ti scriu si eu! pa!
- marius moga
- Junior Member
caz penal au "copiat-o" (mi si rusine sa zic asta) de la loreena mckennit, da nu stiu cum ii zice piesei aleia.daca este o piesa care au copiat-o, zi-mi si mie, sa ascult. intreaba-l si pe gianiny, el poate sa iti dea un raspuns ca lumea, plus ca is si io curios.
in ce priveste iarta-ma, vezi ca pe http://www.cd.ro este iarta-ma. eu de acolo l-am cumparat. 5$ un pret rezonabil, zic io
in ce priveste iarta-ma, vezi ca pe http://www.cd.ro este iarta-ma. eu de acolo l-am cumparat. 5$ un pret rezonabil, zic io
-
Bah da voi sunteti idoti!!! IN PULA MEA..E A 15 MIA OARA CAND SE DISCUTA TREABA ASTA .... ASA SE FACE HIP HOP-UL - PE BAZA DE SAMPLING ..ORIUNDE IN LUMEA ASTA...NU DOAR IN ROMANIA..MAI INCETATI IN SLOBOZ CU ASTEA...CA PARCA SUNTETI DE CLASA 1.
DE CE CACAT NU VA APUCATI SA ASCULTATI SI VOI MUZICA SI PE URMA SAVORBITI
hai sa va dau un exemplu cat se poate de elocvent ..toti stiti 2pac and dre-california love ...piesa aia are negativul samplat de la joe cocker!!! mai ascultati si voi muzica nu doar 2 albume ..si pe urma apucati-va de vorbit...ca de vorbitori suntem satui...
lipsesc oamenii care sa vorbeasca in cunostinta de cauza...mancator de cacat poate fi oricine ca e pe gratis
pooola mea!!!
hai sa va dau un exemplu cat se poate de elocvent ..toti stiti 2pac and dre-california love ...piesa aia are negativul samplat de la joe cocker!!! mai ascultati si voi muzica nu doar 2 albume ..si pe urma apucati-va de vorbit...ca de vorbitori suntem satui...
lipsesc oamenii care sa vorbeasca in cunostinta de cauza...mancator de cacat poate fi oricine ca e pe gratis

pooola mea!!!
www.hadesrecords.com just HIP HOP
-
Kombat - Junior Member
imi cer scuze pt idiotenia mea, si pt a nu stii ce is alea sample-uri. cred ca nu m-am putut exprima cum puteam din cauza cacatului din gura. nu voiam sa degaj un miros cu totu insuportabil pt tine, kombat, care dupa cate scrii ai ascultat 1897 de albume de la 455 de trupa de hip hop. mi-am dat seama acum dupa ton. imi pare rau de impretinenta de care am putut da io dovada. domnia si prostia de platesc, nu? sper sa ma poti ierta vreodata
-
... ma kombat
... acu de ce nu dai un semn de intelegere ... shi dak ai repetat de nush kate ori ... de ce nu ai mai facut-o odata ... who lnows poate kiar se prinde ...pana la urma ... :u
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
hhehehehehe ...mai Kombat lasa saracii oameni sa vb..........ca doar de asta e forum.....acum incepi si u cu cenzura?????..........Jos Cenzura!!!!...
)

- PranxStarr
- Junior Member
in fine...
Nu poate fi vorba ca parazitzii "trag" instrumentale,sampleuri de la formatzii sau mc's de afara,ci poate doar se inspira putzin cate putzin.Am observat o kestie de prin 97,98 cand am pus shi yo urekea pe albumu "Nici o problema" ca sunt fani Cypress Hill din moment ce s-au inspirat din piesa dr. greenthumb,orikum e de apreciat faptu ca incearca shi reushesc sa ramana originali.PACE!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Kombat scrie:Bah da voi sunteti idoti!!! IN PULA MEA..E A 15 MIA OARA CAND SE DISCUTA TREABA ASTA .... ASA SE FACE HIP HOP-UL - PE BAZA DE SAMPLING ..ORIUNDE IN LUMEA ASTA...NU DOAR IN ROMANIA..MAI INCETATI IN SLOBOZ CU ASTEA...CA PARCA SUNTETI DE CLASA 1.
pooola mea!!!
are dreptate...ca si p.diddy cu i'll be missing u...negativ mixat dupa Police...!!!
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
-
Bboy-SBt - Junior Member
Mah eu nu stiu daca fura sau nu dar daca ar fura s-ar afla si s-ar duce de rapa!
That's all I got to say! That's my word!
-
Flash aka Shady - Junior Member
The brutalizer, crew de-sizer, accelerator
The type of nigga who be pissin in your elevator
The type of nigga who be pissin in your elevator
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Si dak ar fura ce?! oricum au melodii bune care prind bine..asa k restu nu cred k mai conteaza
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
-
Subsemnata` - Junior Member
sampling inseamna sa iei particele dintr-o piesa si sa le prelucrezi...poate fi si intregul negativ, dar trebuie sa platesti drepturile d autor...iar Parazitii, care fie vb intrenoi, au cam luat instrumentale intregi, nu au platit nimic...am si eu un exemplu: negativul d la "exprimare libera" e luat d la o piesa a lui Oscar Benton...si nici nu au mentionat p coperta albumului ca ar contine vereun sample....ca normal, asa se face: iei sample, mentionezi undeva ca ai facut acest lucru...macar din bun simt, daca nu ai platit drepturile d autor...parerea mea...daca nu e asa, sa ma contrazica cineva....ca uite, si Parazitii, p piesa "Payback" il critica p Moga cum ca ar fi furat d p "so fresh so clean" d la outkast, pt a compune "jumatatea ta" d la simplu cu cream...avand in vedere ca Parazitii au furat atata, fara sa "anunte", atunci nici ei nu au dreptul sa ii critice p altii care fac acelasi lucru...toate ca toate, dar in aceasta situatie, Parazitii au fost incorecti...
- Maeditus
- Junior Member
de cand e hip-hop-ul se stie ca rap music = MC'ing + sample + beat. deci sample-ul e parte componenta a rapului, nu o "furaciune". INSA diferenta principala dintre Parazitii (alaturi de multe alte trupe romanesti) si altii ("de afara") consacrati genului consta in faptul ca primii nu obisnuiesc sa mentioneze in bookletul albumului de unde au luat sample-urile folosite la "amenajarea" unor instrumentale proprii. What a nasty thing to do... Oricum Parazitii si-au pierdut de multa vreme credibilitatea in ochii mei... si nu sunt singura persoana care considera asta. Yea... whateva'.
Intrebare retorica (apropo de sampling): cu cat o fi platit-o Dribbler pe regretata dorothy ashby pentru furnizarea integrala a piesei "the windmills of your mind" care sta ca suport pt lirica lui praetor si jhivago din "intre dezamagire si speranta"? ;s
That's right... nici macar cu o mentiune pe coperta albumului.
in rest... subscriu total la ce a scris maeditus.
Intrebare retorica (apropo de sampling): cu cat o fi platit-o Dribbler pe regretata dorothy ashby pentru furnizarea integrala a piesei "the windmills of your mind" care sta ca suport pt lirica lui praetor si jhivago din "intre dezamagire si speranta"? ;s

in rest... subscriu total la ce a scris maeditus.
- usualflow
- Junior Member
....
azi am descoperit ca Vremuri mai bune a lui Raku cu Praetor si Christu e luata mai toata de la Crouching tiger,hidden dragon(soundtrack) ;i !...sau toata piesa e un sample..
macar daca mentionau pe undeva...sau nu am fost eu atent?!)

- PranxStarr
- Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1