Ce parere aveti despre banii online?
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti despre banii online?
Credeti ca banii online programele "Paid to read" reprezinta o solutie pentru completarea veniturilor?
-
partyman - Junior Member
partyman scrie:Credeti ca banii online programele "Paid to read" reprezinta o solutie pentru completarea veniturilor?
da. sunt chiar convins de acest lucru. mai mult, din pounctul meu de vedere, acest tip de programe reprezinta singura solutie de a face bani in Romania.
ps: asta voiai sa citesti?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho © scrie:da. sunt chiar convins de acest lucru. mai mult, din pounctul meu de vedere, acest tip de programe reprezinta singura solutie de a face bani in Romania.
ps: asta voiai sa citesti?
Voiam opinii nu stouri...
;e
Deci, unde ramasesem?
-
partyman - Junior Member
la inceput, prin 1998-99, asha am facut bani pentru primul meu PC
acuma, nu mai shtiu

acuma, nu mai shtiu
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre mancavash...
io chiar cred ca se pot castiga bani buni stand tuata ziua si citind chestii pe net.
daca nu se putea: io, aiu, danone si ceilalti de pe ceme nu am fi avut nici un ban de bere...
io chiar cred ca se pot castiga bani buni stand tuata ziua si citind chestii pe net.
daca nu se putea: io, aiu, danone si ceilalti de pe ceme nu am fi avut nici un ban de bere...

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii