Ce s-a intamplat cu "Endless Zone" ?

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde Predator » Lun Iun 21, 2004 1:50 am

Da, chiar asa ?

Ce s-a intamplat cu una din singurele formatii romanesti : Endless Zone ?

Dupa albumul de debut pt. care au fost scoase si 2 single-uri/videoclipuri : "Pleaca" si "Make Way", a mai urmat doar video-ul "Schimbare" -care prevestea ceva nou- si apoi... nimic !

Btw: Albumul e imposibil de gasit, eu am doar versiunea DAT. Il are cineva digital ? Ofer (adica 'share'ez) mult in schimb ;)

Cine stie despre ce vorbesc, bravo lui ! Cine nu : Fuck Off !
Predator
Junior Member

Mesajde Predator » Vin Iun 25, 2004 2:36 am

Da, chiar asa ?

Ce s-a intamplat cu una din singurele formatii romanesti : Endless Zone ?

Dupa albumul de debut pt. care au fost scoase si 2 single-uri/videoclipuri : "Pleaca" si "Make Way", a mai urmat doar video-ul "Schimbare" -care prevestea ceva nou- si apoi... nimic !

Btw: Albumul e imposibil de gasit, eu am doar versiunea DAT. Il are cineva digital ? Ofer (adica 'share'ez) mult in schimb

Cine stie despre ce vorbesc, bravo lui ! Cine nu : Fuck Off !
Predator
Junior Member

Mesajde moldofunker » Sâm Iun 26, 2004 5:13 am

Chitaristul Janin Pasniciuc e in trupa Zebre acum, nu stiu daca s-a destramat toata trupa sau nu... :con:
Dreptatea e de dreapta
moldofunker
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Iun 29, 2004 2:34 pm

Endless Zone avea un sound f k-lumea."Pleaca" a fost o melodie care mi-a placut mult.
Din cate stiam solista de la Endless Zone canta acum in alta trupa...Cred ca n-au mai rezistat pt ca nu sunt "comerciali" si nu se vand...Pacat!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde SOD » Mie Iun 30, 2004 12:08 pm

bine, bine, da numai ca trupa nu prea era ea romaneasca, deoarece avea si ceva componentzi din suedia. unde s-a si facut primul clip.
o sa incerc sa fac rost de album si-l pun pe forum, sa se bucure toata lumea.

gfdgcfg : tobarul ( ex timpuri noi, ex endless zone ) are o trupa noua care se cheama Zebre.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Mie Iun 30, 2004 12:10 pm

io cred ca mai trebe facute vreo 8- 9 subiecte cu endless zone.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde usualflow » Joi Iul 15, 2004 11:41 pm

Dupa trei piese klumea si doua videoclipuri pe masura... caput! Mi-a parut rau ca nu am mai auzit nimic de (la) ei.
De la Zebre inca n-a ajuns nimic pe la urechile mele, dar din cate am vazut, componentza trupei promite. Raluca (ex Nitro) se descurca, deci tre sa fie interesant proiectul. Dar mie tot imi pare rau dupa Endless Zone... de la care nu am nici o piesa. Din fericire am memorie muzicala si uneori mai ascult "Pleaca" in gand. Macar atat...
usualflow
Junior Member

Mesajde iuliansharky » Mar Iun 07, 2005 8:38 pm

Mey, daca ai Endless Zone, te rog mult sa mi le trimiti pe iuliansharky@yahoo.ca, scuze pt deranj....dar nu am gasit la nimeni...nu prea o apreciaza toti ca muzica , pacat ca nu mai sunt :rolleyes:
iuliansharky
Junior Member

Mesajde ConteleDrakula » Mie Iun 08, 2005 1:07 pm

NU prea cred ca trupa endless zone mai traieste si e mare pacat. Mie mi se parea ca intr-adevar piesa PLEACA avea un sound foarte apropiat de ceea ce se canta "afara". Dar mai nou in Romania daca nu canti despre fetite, dusmani, bani, mare , soare , etc, gata, nu mai esti comercial si nu rezisti pe piata. Trist.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde Alyi » Mie Iun 15, 2005 10:57 am

Trupa EndlessZone chiar mai traieste si se pregateste de lansarea albumului...din cate stiu eu lansarea va avea loc pe 2 iulie la teatrul Mundi...astsa nu cu teatrul nu sunt sigura, dar sigur va fi pe 2 iulie...
Alyi
Junior Member

Mesajde Promo Sapiens » Mar Iun 28, 2005 11:12 am

Alyi scrie:Trupa EndlessZone chiar mai traieste si se pregateste de lansarea albumului...din cate stiu eu lansarea va avea loc pe 2 iulie la teatrul Mundi...astsa nu cu teatrul nu sunt sigura, dar sigur va fi pe 2 iulie...

http://forum.eliberadio.ro/viewtopic.php?t=1551
endless zone - ce vrei?

in zona libera duminica 3 iulie orele 22:00
:dir: a patra piesa din radio show [@ radio guerrilla 94.8FM]
Promo Sapiens
Junior Member

Mesajde killer babe » Joi Iun 30, 2005 1:07 am

lansare album endless zone la teatrul de vara, fostul 23 august, intrarea 200 000 inainte de eveniment, 300 000 in seara concertului. vii?
killer babe
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Vin Iul 01, 2005 3:07 pm

Parerea mea e ca Endless Zone este una dintre putinele trupe de caliatate de la noi,dar din pacate n-am mai auzit prea multe despre ei.Stiu doar ca au filmat varianta reeditata a videoclipului ''Pleaca''. :x
Un nou videoclip pe cand?
Catzelusha

Mesajde AdevaRapper » Sâm Aug 06, 2005 10:51 am

Am cumparat albumul, dar m-a dezamagit. Piesele de pe album nu se ridica la nivelul lui "Pleaca" sau "Make Way"
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica