Fiti atenti: Acu' aproape o luna, tre' sa ma prezint la simularea de BAC pe anul asta.La lb si literatura Romana, 'obtzin' nota 3,60.....
Da' azi, at the real thing, imi trag un 10(zece)....tot la limba shi literatura romana.....Ei, ce zicetzi?Ha? Unii zik k m-am pus cu burta pe karte(o reporteritza de la A1 btw)......
Dar hai sa va zik shi voua secretu' meu: am pe tata ministrul educatziei si cercetariilor ...
V-a placut?K mie nu.....Romania - tzara tuturor posibilitatzilor/neregularitatzilor/iregularitatzilor - cah!! X-(
Asta e buna rau!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Asta e buna rau!
Per aspera ad astra
-
StealthRun - Junior Member
si cum dreq iti dai tu bacu la 29 de ani bey ? bacu se da dupa armata dupa noua constitutie ? ca ieu inca nu am aflat... adica in constitutie nu se zice asa ceva...
-
weed13 - Mesaje: 1868
Mizzunderstood!
mey, da atzi intzeles exact pe dos...io comentam o stire de ieri de la A1...din punctul de vedere al onor fiul dlui ministru mey!......Sorry de neintzelegere - cum draq sa dau bacul la 29 de ani?!
Per aspera ad astra
-
StealthRun - Junior Member
am inteles ma ca tu te vroiai amuzant. da nu era necesar un asemenea subiect, nu mai avem ce comenta pe aceasta tema. si-o fi invatat omu, sau a aranjat taticu. ce mai, tara corupta. mai multe poti sa spui?!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Io ieri, in evenimetu. 3,65 a luat pustiu la simulare, si acu 10. L'am vazut si la teveu. E deja vedeta. Credeam ca da capacitatea, dupe mutra, mai mult de treispe ani nu-i dadeam.
A, si in ce priveste postul tau, fii consolat Stealth, io am inteles ce vroiai sa zici.
A, si in ce priveste postul tau, fii consolat Stealth, io am inteles ce vroiai sa zici.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii