Olandezii (dutch) au stramosi daci?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Olandezii (dutch) au stramosi daci?
Am citit undeva, acum cativa ani, un articol legat de acest subiect...ce parere aveti?
- mmare
- Junior Member
mmare scrie:Am citit undeva, acum cativa ani, un articol legat de acest subiect...ce parere aveti?
o parere foarte cristalina....
de fapt ai inteles tu gresit, dacii se trage din olandezi. traian facea orgii cu decebal si aveau nevoie de iarba si au adus cativa meseriasi olandezi sa planteze. (nu prea le-a reusit insa: a se vedea stadionul national)
olandezii astia s-au imperecheat cu capritzele autohtuoane prin paduri pe capote et ...voila!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
de ce vorbeshti tu crocodiliceshte, poke?
ai vazut ce kkt fac englejii acuma??
ai vazut ce kkt fac englejii acuma??
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
jurnal? sau diary????
sa faca si d-ala cu tenii si oxiuri, nu ma intereseaza :bleah:
sa faca si d-ala cu tenii si oxiuri, nu ma intereseaza :bleah:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
poke...ata iete viatza bre.... da-i in pm de iengleji proshti.... ca de aia le iau indienii tzara de sub picioare
in alte shtiri, la ora actual yours truly lucreaza la Home Office, system analyst la Iemigrari shi alte de halea
vad nishte chestii de te apuca durerile de intelect
in alte shtiri, la ora actual yours truly lucreaza la Home Office, system analyst la Iemigrari shi alte de halea
vad nishte chestii de te apuca durerile de intelect
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre, stricam frumusete de thread cu indienii nostri. hai sa ne concentram pe negrii din olanda care se trag din daci, ochei??
sau deschidem subect cu: "indienii se trage din motzi!! voi ce parere aveti??"
sau deschidem subect cu: "indienii se trage din motzi!! voi ce parere aveti??"
-
da, olandejii au stramosi daci, pentru ca este jmecheri.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
haha
haha, sunteti funny....
A reexamination of the Moseley Roll document shows that there is no reference either to King Dan or to the people called Dani; the first historical mentioning of them is made much later. Dani, Dania, Denmark are recent names which have replaced the old, traditional name of Dacia.
The arrival of the Danes from northern Scandinavia moved a part of the Dacian population to the territory occupied today by Holland, whose citizens still bear the name of Dutch people (pronounced very much like the Romanian word "daci") (see the Royal Dutch Oil Company, Dutch East India Company, Dutch Reformed Church, etc.).
A reexamination of the Moseley Roll document shows that there is no reference either to King Dan or to the people called Dani; the first historical mentioning of them is made much later. Dani, Dania, Denmark are recent names which have replaced the old, traditional name of Dacia.
The arrival of the Danes from northern Scandinavia moved a part of the Dacian population to the territory occupied today by Holland, whose citizens still bear the name of Dutch people (pronounced very much like the Romanian word "daci") (see the Royal Dutch Oil Company, Dutch East India Company, Dutch Reformed Church, etc.).
- mmare
- Junior Member
ie dacia 1100 bre...n-ai priceput ca ie o chestie veche.
adevarul e ca olandeji seamana cu noi, ca si romanii e toti blonji si cu pelea alba, egzact ca dacia 1100
adevarul e ca olandeji seamana cu noi, ca si romanii e toti blonji si cu pelea alba, egzact ca dacia 1100
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
...si pe vremea lu ceashca avea si ochi albastri
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii