ce voiai sa fii cand erai mic?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce voiai sa fii cand erai mic?

Mesajde weed13 » Mie Sep 15, 2004 9:32 pm

daca tot am "atacat" problema cu jocurile de cand eram mici, is curios ce voiati cand erati mici sa va faceti cand cresteti mari. mi-am adus aminte acum cateva zile ce voiam ieu sa fiu cand eram mic, si anume marinar, puate si din cauza faptului ca tata o fost marinar. ascultam povestile lui si ma visam deja capitanul hook. :D
in alta ordine aleatuare de idei, cand eram mic tuate fetitele voiau sa se faca educatuare sau doctorite si baietii politisti sau aviatori. cel putin la mine in oras.
deci, voi ce voiati?
weed13

Mesajde CrAsh0v3r » Mie Sep 15, 2004 9:38 pm

yo am vrut foarte mult sa fiu aviator:D
eram fascinat de ideea ca as putea sa zbor sus, sus de tot:D printre nori... cred ca nu era zi in care sa nu ma uit pe cer si sa urmaresc avioanele...

s-a dus copilaria... pacat !!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Asassinu » Mie Sep 15, 2004 9:53 pm

cand eram mai mic, pe la vreo 9 ani, vroiam sa devin directorul unei scoli pentru a ma razbuna pe toate profesoarele care nu imi dadeau pace si ma puneau la colt, ma pedepseau si ma trageau de perciuni. Pentru mine, cadrele didactice din acei ani erau un adevarat cosmar. Tot visam cum ar fi sa fiu director al u nei scoli si sa dau afara in stanga si dreapta dupa bunul plac. Eram mic:)
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Serban » Mie Sep 15, 2004 10:02 pm

:) Buna intrebarea ! Pe la 5 ani ma intreba nashul meu ce vreau sa fiu cand ma fac mare si ii ziceam ca vreau sa fiu doar "mare", apoi la scoala cand ne dadea invatatoarea compuneri de genu intrebarii "Ce vrei sa devii cand te faci mare" evoluasem pana la statutul de agent secret, pentru ca in sfarsit sa imi doresc sa fiu analist economic. Cine stie ce o sa zic maine........ :)
Serban
Junior Member

Mesajde LS. » Joi Sep 16, 2004 12:19 am

Birjar!! Si mama profa. murea cand ma laudam cu asta.

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Sep 16, 2004 12:21 am

dupa atatea carti cu spioni citite, cu Capitanul Roman si sublocotenetul de securitate Brad, Morun, Artar... agenti vestici, americani, burghezi bulangi care veneau sa ne fure noua planuri ingineresti.....tot ce era in mintea mea era ca vreau sa ma fac spioanca. Deci Spioanca!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde kahlan » Joi Sep 16, 2004 4:20 am

tin minte ca aveam o perioada cand ziceam: de tuate:D
Apoi cre ca am vrut pe rand: doctor, balerina, politista, cantareata...da..dintr'o extrema in alta dadeam:D
kahlan
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Sep 16, 2004 9:16 am

ce de ambitzioshi.

io cand eram mica voiam sa fiu mare, acuma vreau sa fiu iar mica. ceea ce demonstreaza proverbu: ai grija cetz doreshti, pentru ca sar putea sa tzi se intample.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde MiG29 » Joi Sep 16, 2004 9:36 am

io cant eram mic vroiam sa ma fac gunoer fiinca imi placea cum stateau ei agatatzi de masinile de gunoi.sacuma imi place da nu maiimi doresc asta.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Titina » Joi Sep 16, 2004 9:41 am

io am vrut tot timpul,cat am fost mica sa fiu actritza sau oricum...ceva celebritate ~p lol... :D
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Sep 16, 2004 10:08 am

crhm.
eu cand eram micutz (3-4-5 ani) imi doream sa fiu gimnast si ma gandeam mult la exercitii pe care urma sa le fac si cate si mai cate.
de pe la 6 ani am inceput sa fiu pasionat de teatru cu atat mai mult cu cat tata a lucrat o lunga perioada din viata sa in teatru. mergeam la piese, la repetitii, priveam totul din culise. la bloc, cu copiii, cand ne bateam cu zapada eu ii trageam mereu pe sfoara, ma faceam ca ma doare chiar daca n-aveam nici pe dracu', si incepeam sa plang si sa joc un teatru pe acolo iar aia nu mai stiu cum sa ma imbuneze. :D si dupa ce le spuneam ca a fost o mica farsa rasuflau usurati si-mi spuneau ca as fi un actor exceptional :D
pe la vreo 9-10-11 ani cand am inceput sa constientizez despre ce e vorba in meseria asta incepeam sa-mi exersez credibilitatea ca actor in fata unor persoane care ma cunosteau mai bine ca oricine altcineva: parintii. si inventam eu fel de fel de situatii incredibile, adevarate scenete, le dadeam astora palpitatii, si mai sa-mi traga o muma de bataie cand le ziceam ca de fapt... :D crhm. :D
dar eu eram fericit ca mi-a tinut schema.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Sep 16, 2004 10:12 am

crhm.
eu cand eram micutz (3-4-5 ani) imi doream sa fiu gimnast si ma gandeam mult la exercitii pe care urma sa le fac si cate si mai cate.
de pe la 6 ani am inceput sa fiu pasionat de teatru cu atat mai mult cu cat tata a lucrat o lunga perioada din viata sa in teatru. mergeam la piese, la repetitii, priveam totul din culise. la bloc, cu copiii, cand ne bateam cu zapada eu ii trageam mereu pe sfoara, ma faceam ca ma doare chiar daca n-aveam nici pe dracu', si incepeam sa plang si sa joc un teatru pe acolo iar aia nu mai stiu cum sa ma imbuneze. :D si dupa ce le spuneam ca a fost o mica farsa rasuflau usurati si-mi spuneau ca as fi un actor exceptional :D
pe la vreo 9-10-11 ani cand am inceput sa constientizez despre ce e vorba in meseria asta incepeam sa-mi exersez credibilitatea ca actor in fata unor persoane care ma cunosteau mai bine ca oricine altcineva: parintii. si inventam eu fel de fel de situatii incredibile, adevarate scenete, le dadeam astora palpitatii, si mai sa-mi traga o muma de bataie cand le ziceam ca de fapt... :D crhm. :D
dar eu eram fericit ca mi-a tinut schema. deci actor.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Raz van Helsing » Joi Sep 16, 2004 8:13 pm

Cand eram mic vroiam sa fiu detectiv. Probabil era vorba de influenta malefica a desenelor cu Scooby-Doo. Asa le-am zis si lui Nae Lazarescu si lui Vasile Muraru, atunci cand i-am intalnit la mare(eram cu familia, erau si ei pentru un spectacol, si se cunosteau cu bunicu' & co. ). Daca ma intrebau acum un an-doi, puteam sa le spun ca m-as face actor. Acum am renuntat, cel mai important motiv fiind faptul ca stiu ce sunt si ce o sa fiu. Nu actor.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde nodingat » Vin Sep 17, 2004 10:18 pm

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=2387
acelaşi subiect propun unirea thread-urilor.
23.18
eu vroiam văcar d-ăla american.
01.00
mai jos avem ocazia să descoperim cu surprindere că exista inţelegere!
nodingat

Mesajde Serban » Vin Sep 17, 2004 11:09 pm

Hei cowboy ! Ti ai abandonat cireada si ai venit in Romania ? :)
Serban
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 18, 2004 6:41 pm

Cand eram mica vroiam sa ma duc cu gashtele.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Dark_Sympaty » Lun Sep 20, 2004 3:24 pm

cand eram mica de tot pana in 7 ani am vrut sa fiu mercenara si sa impusc oameni.....pe urma am vrut sa fiu conducatorea lumii si sa dispund e toti dupa bunul plac asta alternand cu hitler...apoi am vrut sa fiu directoare de ziar si pe urma nu am mai vrut sa fiu nimic
Dark_Sympaty
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Sep 20, 2004 3:40 pm

Dark_Sympaty scrie:pe urma nu am mai vrut sa fiu nimic

...si asa ai ramas
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sunny Morning » Lun Sep 20, 2004 4:07 pm

He-he, eyewitnesse!

Am vrut sa fiu militian si sa impusc tigani, dar mi s-a explicat ca n-am voie, ca si ei intra tot in categoria oameni.
Apoi am vrut sa fiu sofer pe camion, sa cutreier lumea si sa traiesc intimplari neobisnuite, dar am aflat ca tipul social nu mi se potrivea. Nu stiam nici sa injur, nici sa scuip cu flegma, si nu cunosteam pe nimeni care sa-mi deseneze cu pixul tatuaje sexi pe antebrat.
Dupa care mi-am dorit sa ma fac cercetator de animale in Africa, dar am auzit ca pentru asta trebuia sa dau examen la chimie, ceea ce nu-mi statea in fire.
Si-n fine, am vrut sa ma fac ambasador dar m-am lasat pagubasa din mai multe motive intemeiate pe care nu mai am chef sa le insir aici.
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde Dark_Sympaty » Lun Sep 20, 2004 7:48 pm

eyewitness scrie:...si asa ai ramas

ce stii tu,eyewithness?
Dark_Sympaty
Junior Member

Mesajde IrC » Lun Sep 20, 2004 8:03 pm

Cand eram mic, vroiam sa ma fac cercetator si sa inventez masina timpului mai tarziu, am vrut sa ma fac dedectiv, si acum vreo 4 ani, am vrut sa ma fac veterinar.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde weed13 » Lun Sep 20, 2004 10:11 pm

Dark_Sympaty scrie:ce stii tu,eyewithness?

ce stii tu ochiule cu ness? :D
weed13

Mesajde Crazy Babe » Mar Sep 21, 2004 1:14 am

pana nu demult imi doream sa fiu politista dar de cand ma uit la emisiunea Cops sau Real TV m-am mai razgandit
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Titina » Mar Sep 21, 2004 9:36 am

a,eu imi aduc aminte...cand eram shi mai mica :D decat....cand ziceam k vreau sa fiu ceva celebritate,...vroiam sa ma fac pianista sau pictoritza ~p doamne fereshte!! ~p
Titina
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Noi 24, 2004 2:31 pm

Cand eram mic ... tin minte ca vroiam sa ma fac pilot de avioane de vanatoare...acum cand sunt mai maricel am alte prioritati...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde old lord » Dum Noi 28, 2004 7:42 pm

fotbalist
fotbalul a fost singura pasiune adevarata a mea , pacat ca nu am reusit
pe timpuri eram si microbist ,acum timpul a trecut si am alte preocupari
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Samy » Dum Noi 28, 2004 7:47 pm

Eu vroiam sa devin doctoritza,detectiva sau politzista,dar acum nu mai vreau sa devin nimic din toate astea...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Po...

Mesajde Aurolacul » Dum Noi 28, 2004 8:46 pm

Daca nu ma insel, eu vroiam sa fiu un pompier pe la 5 ani. Aveam un camion jucarie de pompieri, shi ma prefaceam ca stingeam focul.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Noi 29, 2004 12:58 pm

Si pana la urma te-ai facut musafir...
indescifrabil
cubu

Mesajde weed13 » Lun Noi 29, 2004 1:10 pm

nepoftit.
caracterenenumarate.
weed13

Următorul