Cred ca toti sunt de acord cu mine ca trebuie sa scapam de mafia de la putere care nu face nimic altceva decat sa secatuiasca de bani tara.
Psd - ul e un partid corupt pana in maduva oaselor, si nu vom putea vorbi despre o tara libera decat dupa caderea acestei guvernari dezastruoase cu mentalitati comuniste.
Sper din tot sufletul ca Basescu sa castige alegerile, si rog pe cei care citesc acest mesaj sa voteze impotriva coruptiei si nu ptr. mentinerea ei la putere.
Adrian Nastase si mafia
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dap, impresionanta dorintza ta de schimbare dar zic eu ca nu aici e "target"-ul pe care trebuie sa-l "influentzezi".
Incearca sa "influentzezi" votul populatiei la tzara :p -> lipeste afishe, da-le de mancare, fierbe-le cazane cu fasole si afumatura, da-le mici, tuica...doar-doar vor vota si ei cu cine trebuie...
Incearca sa "influentzezi" votul populatiei la tzara :p -> lipeste afishe, da-le de mancare, fierbe-le cazane cu fasole si afumatura, da-le mici, tuica...doar-doar vor vota si ei cu cine trebuie...

-
Love2Fly - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1