Campionat forumistic de Y! Pool
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Campionat forumistic de Y! Pool
M-am gandit sa organizez un campionat de biliard online intre forumistii de pe fanclub.
Poa' sa participe orice forumist care are cont la Yahoo si Yahoo Messenger. (meciurile se vor disputa pe YM)
Se va juca sistem play-off. Sa vedem cati se vor inscrie. Lasam pana sambata viitoare inscrierile....dupa care vom face tragerea la sortzi.
Meciurile se disuta dupa sistemul 2 din 3....iar finala dupa sistemul 3 din 5.
Inscrieti-va aici....si mai vedem pe parcurs ce si cum.... (dupa ce voi avea lista completa de participanti il voi ruga pe eyewitness in calitate de moderator sa faca tragerea la sortzi...si sa alcatuiasca tabloul principal)
Eu ma pun primul pe lista ...deci...Oribilul Mosh participa...
Poa' sa participe orice forumist care are cont la Yahoo si Yahoo Messenger. (meciurile se vor disputa pe YM)
Se va juca sistem play-off. Sa vedem cati se vor inscrie. Lasam pana sambata viitoare inscrierile....dupa care vom face tragerea la sortzi.
Meciurile se disuta dupa sistemul 2 din 3....iar finala dupa sistemul 3 din 5.
Inscrieti-va aici....si mai vedem pe parcurs ce si cum.... (dupa ce voi avea lista completa de participanti il voi ruga pe eyewitness in calitate de moderator sa faca tragerea la sortzi...si sa alcatuiasca tabloul principal)
Eu ma pun primul pe lista ...deci...Oribilul Mosh participa...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Deci pana acum avem inscrisi pe :
Cei care nu au adresa de Yahoo Messenger la profile...sa o specifice...ca sa avem unde sa-l gasim...si evident...unde juca Y! Pool.
In functie de cati useri vor dori sa participe...vom lasa inscrierile pana se fac 16 sau 32 sau 64 de forumisti...ca sa avem cum sa facem tabloul principal.
Oricum..pana sambata vitoare lasam deschis acest subiect....
- Oribilul Mosh
- k@tzy
- Decret
- gabuba
- cubu
- monk
- Jadore Mafia
- Aurolacul
Cei care nu au adresa de Yahoo Messenger la profile...sa o specifice...ca sa avem unde sa-l gasim...si evident...unde juca Y! Pool.
In functie de cati useri vor dori sa participe...vom lasa inscrierile pana se fac 16 sau 32 sau 64 de forumisti...ca sa avem cum sa facem tabloul principal.
Oricum..pana sambata vitoare lasam deschis acest subiect....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
11 forumisti s-au inscris pana in acest moment :
1.Oribilul Mosh
2.k@tzy
3.Decret
4.gabuba
5.cubu
6.monk
7.Jadore Mafia
8.Aurolacul
9.y0ung_h0va
10.Cst
11.catharsis
-----------------
In cursul acestei noptzi s-a disputat un meci amical de pregatire in vederea turneului :
Oribilul Mosh - cubu 1-2
Participantii sunt invitati sa dispute amicale pana incepe turneul. Sa anuntati si p'aci scorurile.
1.Oribilul Mosh
2.k@tzy
3.Decret
4.gabuba
5.cubu
6.monk
7.Jadore Mafia
8.Aurolacul
9.y0ung_h0va
10.Cst
11.catharsis
-----------------
In cursul acestei noptzi s-a disputat un meci amical de pregatire in vederea turneului :
Oribilul Mosh - cubu 1-2
Participantii sunt invitati sa dispute amicale pana incepe turneul. Sa anuntati si p'aci scorurile.
-
pe cine o sa bat in primul meci?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
k, ma inscriu shi iou
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
pentru tine x-krane , taxa de participare e 500.000 lei 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
Paragusul - Junior Member
pana aici am numarat 23 concurenti
ia verifica miraculosule si baga recensamant apdeited ca sa nu pierdem shiru
ia verifica miraculosule si baga recensamant apdeited ca sa nu pierdem shiru

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
in ordinea inscrierii in concurs
deci sunt 23 pe lista.
- Oribilul Mosh
- k@tzy
- D€CR€T
- gabuba
- cubu
- monk
- Jadore Mafia
- Aurolacul
- y0ung_hova
- Cst
- catharsis
- danidan
- Einstein
- baixinho ©
- _Razorel_
- Briatore
- v1n3ri
- MiG29
- ssonja
- Daimon
- theOffender
- RooT
- Paragusul
deci sunt 23 pe lista.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard