Pedepsiti-l moral pe Iliescu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Pedepsiti-l moral pe Iliescu

Mesajde romaximusro » Lun Dec 20, 2004 11:23 am

Pentru faptul ca a facut tara de rusine , pentru faptul ca ne-a furat o revolutie , pentru faptul ca a acoperit , pastorit si eliberat tortionari ,atentatori la siguranta nationala , Iliescu merita o palma morala din partea noastra.

Trimiteti miercuri pe adresa : B-dul Ion Ionescu de la Brad nr.1, sector 1, Bucuresti , sediul PSD-ului , un sul de hartie igienica , prin care sa aratati ca v-ati saturat de politica murdara purtata de psd pana acum. Demonstrati-le ca poporul considera ca locul lor e langa sulul ala de hartie igienica.

Daca ai o idee constructiva sau poti ajuta cu raspindirea acestui mesaj , nu ezita sa o faci!

ILIESCU SI CLICA LUI merita asa ceva
romaximusro
Junior Member

Hmmm...

Mesajde Aurolacul » Lun Dec 20, 2004 7:55 pm

Poate ma costa mult daca trimit din strainatate un sul de hartie igienica. Cat cantareste? 80-100g?

PS. Am o idee mai buna. Intaii o folosesc, shi dupa aceea o trimit :moon:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde romaximusro » Mar Dec 21, 2004 11:50 pm

Sper ca pana acum s-au mobilizat suficienti oameni. Maine e "ziua cea mare" ca sa folosesc cuvinte mari ;) Am convingerea ca nu sunt singurul care maine va trimite aceasta palma pe obrazul gros al unora

Vreau sa multumesc anticipat tuturor celor care isi vor sacrifica o parte din timpul si banii lor , pentru un gest simplu , insa plin de intelesuri
romaximusro
Junior Member

Mesajde nodingat » Joi Dec 23, 2004 4:50 am

uaiiiiiiiii! o să i se faca o ruşine de o să crape de atata ruşine, săptămani intregi eu nu cred că o să mai poată să doarmă, iar dacă cumva adoarme o să viseze hartia plină de căcat trimisă de aurolacu tocmai de la mama dracu' care o să fie un pic mai grea poate pe la 100-120g şi ceva, depinde de cat a tras de tare de fiare aurolacu in ziua in care a pus-o la poştă!
eu ma gandesc să-i trimit 2 suluri să-l fac şi mai de ruşine poate chiar 3 nu-s hotărat da stai liniştit ca uite cat e ceasu', mă mai frămant puţin şi mă hotărăsc eu! il facem noi de ruşine, nemernicu dracu!
nodingat

Mesajde gabuba » Joi Dec 23, 2004 10:26 am

gata , ma, ca i-a cazut proteza. mai usor...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Daimon » Joi Dec 23, 2004 3:37 pm

eu n-am auzit nici unde in media ca ar fi ajuns cadoul lu aurolacu' acuma chiar de unde e el.. numa de l'o trimis cu DHL da' nu merita deranju':)
Daimon

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii