Pentru faptul ca a facut tara de rusine , pentru faptul ca ne-a furat o revolutie , pentru faptul ca a acoperit , pastorit si eliberat tortionari ,atentatori la siguranta nationala , Iliescu merita o palma morala din partea noastra.
Trimiteti miercuri pe adresa : B-dul Ion Ionescu de la Brad nr.1, sector 1, Bucuresti , sediul PSD-ului , un sul de hartie igienica , prin care sa aratati ca v-ati saturat de politica murdara purtata de psd pana acum. Demonstrati-le ca poporul considera ca locul lor e langa sulul ala de hartie igienica.
Daca ai o idee constructiva sau poti ajuta cu raspindirea acestui mesaj , nu ezita sa o faci!
ILIESCU SI CLICA LUI merita asa ceva
Pedepsiti-l moral pe Iliescu
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hmmm...
Poate ma costa mult daca trimit din strainatate un sul de hartie igienica. Cat cantareste? 80-100g?
PS. Am o idee mai buna. Intaii o folosesc, shi dupa aceea o trimit
PS. Am o idee mai buna. Intaii o folosesc, shi dupa aceea o trimit

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Sper ca pana acum s-au mobilizat suficienti oameni. Maine e "ziua cea mare" ca sa folosesc cuvinte mari
Am convingerea ca nu sunt singurul care maine va trimite aceasta palma pe obrazul gros al unora
Vreau sa multumesc anticipat tuturor celor care isi vor sacrifica o parte din timpul si banii lor , pentru un gest simplu , insa plin de intelesuri

Vreau sa multumesc anticipat tuturor celor care isi vor sacrifica o parte din timpul si banii lor , pentru un gest simplu , insa plin de intelesuri
- romaximusro
- Junior Member
uaiiiiiiiii! o să i se faca o ruşine de o să crape de atata ruşine, săptămani intregi eu nu cred că o să mai poată să doarmă, iar dacă cumva adoarme o să viseze hartia plină de căcat trimisă de aurolacu tocmai de la mama dracu' care o să fie un pic mai grea poate pe la 100-120g şi ceva, depinde de cat a tras de tare de fiare aurolacu in ziua in care a pus-o la poştă!
eu ma gandesc să-i trimit 2 suluri să-l fac şi mai de ruşine poate chiar 3 nu-s hotărat da stai liniştit ca uite cat e ceasu', mă mai frămant puţin şi mă hotărăsc eu! il facem noi de ruşine, nemernicu dracu!
eu ma gandesc să-i trimit 2 suluri să-l fac şi mai de ruşine poate chiar 3 nu-s hotărat da stai liniştit ca uite cat e ceasu', mă mai frămant puţin şi mă hotărăsc eu! il facem noi de ruşine, nemernicu dracu!
- nodingat
eu n-am auzit nici unde in media ca ar fi ajuns cadoul lu aurolacu' acuma chiar de unde e el.. numa de l'o trimis cu DHL da' nu merita deranju':)
-
Daimon - Mesaje: 5074
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii