Albumul formatiei M&G va fi in magazine incepand cu data de 5 ianuarie 2005. "Asalt Raggafonic" este primul album ragga muffin - dancehall din Romania si va fi lansat sub labelul CASA.
Aveti mai jos un link de unde puteti downloada un mix promotional.
http://www.bugmafia93.ro/site/cc/click.php?id=15
Astept parerile voastre de dupa cateva ascultari.
M&G "Asalt Raggafonic" promo
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
M&G "Asalt Raggafonic" promo
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- ckride
- Junior Member
-
n3aGabitz - Junior Member
Recunosk ca n-am avut rabdare sa dau click pe linku' respectiv si sa ashtept ingamfat pana se lodeaza promo-ul cu pricina,dar din cate se pare asaltu' asta raggafonic vrea sa-l concureze pe pacha?:).Am vazut shi klipu pe mtv shi nu prea mi-a atras atentzia in vreun fel....parca era genu clipului standard shi komun cum se toarna acum shi e pe la moda:femei,bautura(daca tot e de turnat:)) shi zbenguiala gratuita in klub.Nu-mi ramane decat sa ma inarmez cu putzina rabdare shi sa ascult shi yo promo-ul' poate o sa-mi skimb parerea?:)
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
e o piesa de club, ce ai vrea sa fie in clip??? asta e tema piesei, asta e mesajul, nu mai pot exista piese de club? hai ca deja exagerati ba.....asculta mp3urile cu verita saga daca nu iti place asta si gata, nu e mare scofala.
-
n3aGabitz - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1