Imi cer mii de scuze daca threadul meu e oarecum ... off-topic, dar am mare nevoie de ajutorul si sfaturile voastre!!!
Deci: - vreau sa-mi cumpar un radio-cas. portabil, care e si player mp3. In comertz am vazut un model de Panasonic, dar am shovait momentan, preferand sa mai astept, poate apare un Sony...
Vreau sa va intreb: ca sa fie bun, la ce parametri de functzionare sa fiu atent?? Eventual, preferintze pentru o firma anume?? REPET: e vorba de un aparat PORTABIL (nu de tip walkman, ci efectiv radiocas. cu CD si mp3), deci nu o statzie mare, performanta.
Multumesc in avans!!!
achizitionare player mp3 portabil. Ajutor!!!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Rog, dati-mi un raspuns...
Va rog mult de tot sa-mi dati un raspuns... ;g
- mici
- Junior Member
pai depinde tre sa tii cont de cat si scoate " casetofonu " respectiv , poate sa fie orice firma ca aproape toate sunt la fel , insa daca ar fii asa unu panasonic sau unu sony ar merge ... bafta daca nu l-ai cumparat deeja 

Ce cum unde cand si cum ?
-
s3aNPaul - Junior Member
Precizari Necesare...
Aparatul il pot numi mai exact: radio-cas cu CD (player mp3) - semistatzionar, deci nu e vorba de CD player pentru mashina si nici de player mp3 de buzunar, de tip Walkman!!!!!!!!
- mici
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1