harry potter
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
harry potter
boo! boo! fani harry potter patrundeti in lumea magica a lui harry potter si pretenii lui
-
joanna_malfoy - Junior Member
niste filme care mie cel putin nu mi-au placut :p ce sa mai zic de carti ;S nici mort nu as citi 900 de pagini ca sa aflu nush ce chestii despre vrajitorii :lol:
in fine, nu am nimic cu cei carora le place Harry Potter :B.
in fine, nu am nimic cu cei carora le place Harry Potter :B.
-
Catalánul - Mesaje: 625
harry potter e un pishat de vrajitor. Gandalf sau Saruman...il pisha si cand sunt betzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
harry potter mi-a placut ~y
ultima parte cal mai mult...
inainte sa vad prima parte si eu ziceam la fel precum Catalanul... :o
cartile nu le-am cicitit pt. ca mai bine ma duc la cinematograf sa vad versiunea de 2 ore :A
ultima parte cal mai mult...
inainte sa vad prima parte si eu ziceam la fel precum Catalanul... :o
cartile nu le-am cicitit pt. ca mai bine ma duc la cinematograf sa vad versiunea de 2 ore :A
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
io am citit[B][I][U]TOATE cartile in 1 saptamana cred ca sunt cool si sincer nu am rabdare sa le citesc iar chiar daca sunt fan:D
-
pai asta a insemnat sa nu dorm decat 1 ora...le-am citit in vacanta de vara in ultimele zile....1 sapt.....si asta a mai insemnat sa iau not mic la scoala.....nu glumesc......NO no NO:D
-
eu am citit primele 4 volume in 7 zile...si sunt la volumul 5 de care am facut mai greu rost (10x a lot dark_soul)....imi place cum scrie tipa si in general prefer imaginatia bogata in locul cartzilor serioase...Sper sa nu treaca prea jult timp pana apare si la noi volumele 6 si 7 si sa am si de la cine sa le imprumut...mi-e aiurea sa dau 500 000 pe o carte pe care o citesc in 3 zile, cum a fost in cazul volumului 5. Nu pot spune ca sunt fan...doar sunt genul asta de citittor...prefer Coelhio cu orice carte in locul lui Harry 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
cartea harry potter and the half blood prince(6) s-ar putea sa apara anul viitor prin iunie-iulie
filmul harry potter and the goblet of fire(4) inca se mai filmeaza
filmul harry potter and the goblet of fire(4) inca se mai filmeaza
-
darc vader si ioda fac ordine cu astia toti,enumeratzi d voi : alde hary si sauron. :N
astia e mai smecheri are laser si se da cu nava spatiala. :o
respect fanilor care au copilaria marcata d harry potter poate k e greu,dar noi va sustinem :B
astia e mai smecheri are laser si se da cu nava spatiala. :o
respect fanilor care au copilaria marcata d harry potter poate k e greu,dar noi va sustinem :B
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
vai de cururile voastre de mari cetitori care esteti. nu stiti nici macar sa scrieti corect numele autorilor, ce sa mai zic de romana. varzaaaa....aaa...
ok number one, launch the torpedos.
ok number one, launch the torpedos.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
- number one, inhabitants of planet idiotic 9 are attacking us.
- sir i suggest that we launch the plasma dicks up their asses.
- well thought number one. commander data are the plasma dicks prepared?
- yes sir.
- ok, fire!
- sir i suggest that we launch the plasma dicks up their asses.
- well thought number one. commander data are the plasma dicks prepared?
- yes sir.
- ok, fire!
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii