Deci am avea asa. Pe primul loc ar fi de departe Merzbow (Masami Akita) cu peste 100 de albume scoase, si al carui nume vine de la opera scriitorului german Kurt Schwitters - Merzbau. O sa revin cu mai multe detalii despre Akita cu alta ocazie. Ar mai fi Melt Banana (colaborare si cu Patton), Lustmord, Boredoms, Zeni Geva, Mike Patton (de care am pomenit destul pe alte threaduri) Delta 9, Disecting Table (despre care o sa revin iarasi cu mai multe amanunte) Whitehouse (aparuti pe scena industrial prin anii 80 care l`au influentat pe Merzbow) si multi altii.
Eu am prins ceva "concerte" de noise, cu artisti japonezi (unde se face cel mai mult noise) si unul dintre ei cu care am apucat sa stau de vorba (imi pare rau ca nu ii mai retin numele) avea absolvit conservatorul de muzica electronica din Amsterdam, si pe cel din New York. La noi in Romania miscarea de noise e la inceputul inceputului, recent a avut loc in Bucuresti un festival numit avmotional unde din pacate nu am reusit sa ajung desi imi doream foarte mult. In fine ... poate cei mai nebuni dintre voi s-au dus pe acolo si au vazut ce era de vazut si auzit

Astept parerile voastre despre acest subiect.