Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??
Moderator: anjin-san
145 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??
Parerea mea este ca multi barbati nici nu stiu ce-si doresc femeile in pat.Cred ca majoritatea baietilor se grabesc foarte mult.
- andreea_dura
- Junior Member
- Mariner101
- Junior Member
andreea_dura scrie:Parerea mea este ca multi barbati nici nu stiu ce-si doresc femeile in pat.
O rugam pe andreea cea dura si pe toate femeile de pe forum sa ne spuna ce doresc ele in pat si cum dau de inteles asta partenerului. Personal mi se pare f interesant topicul.
- Mariner101
- Junior Member
andreea, in primu rand vezi ca ai greshit o litera in nickul tau: la al doilea cuvant in loc de r este d. in al doilea rand, o regula este baza pe acest forum este ca cand este deschis un thread, prima persoana care ishi spune punctul de vedere vizavi de un subiect este chiar cea care a deschis threadul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule, de data asta chiar nu pot sa ma abtin sa-ti spun cat de rau te inseli. Sunt de-a dreptul stupefiat si-mi vine greu sa cred ca nu ai auzit de andreea_dura, nevasta lu gigi_duru, cumnata cu gigi_buza_rece, care uite asa manan caca te doi barbati la micu dejun, cinci la pranz si zece seara si tot urla ca nu s-a saturat...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
baicsu, sigur e d shi nu b care sa semnifice mijlocul de locomotie cu care va fi transportata la anumite facilitati de insanatoshire?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
E noua ma aici.Puteti si voi sa fiti mai intelegatori.Dar de fapt ce vor femeile in pat???
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Ce e asa de greu de inteles??
LS. scrie:Cum sa nu stim?? Doar un barbat cu o limba de un metru, ce poate respira prin urechi!!
Hombre................ Comprende??????????
who dares wins
-
LS. - Junior Member
Parerea mea: ma, nu stiu ce vor femeile, dar noi, barbatzii (adica io, ca e parerea mea), ma dura, vezi tu, ca noi, astia, vrem, cum sa-ti iecsplic, ceea ce se zice, cum sa ma iecsprim, o fata (adica femee) goshpodina. Si nu prea dura.
Si acu la subiect: femeile dure vor un tip nu chiar asa de dur.
Parerea mea......
Si acu la subiect: femeile dure vor un tip nu chiar asa de dur.
Parerea mea......
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Ma, femeile: is tipuri si tipuri.
Iecsista tipul "basic instinct": tipa leaga de pat pe tip - asta vrea ceva legaturi mai bune;
Iecsista tipul "Freaky friday": "si ce parere ai despre asta?" - asta vrea sa afle parerea lui
Iecsista tipul "50 first dates": tipa asta uita repede - ii tre o agenda
Iecsista tipul "underworld": tipa asta sare de la et 10 si nu pateste nimic - ar vrea sa simta ceva
Iecsista tipul "garfield": sta si se uita la telenovele - ar vrea sa nu mai stea tipul deasupra, ca nu vede la TV
Iecsista tipul "Spiderman 1-2": asta nu face mare lucru - ar vrea ca el sa faca tot
Iecsista tipul "Frumoasa si bestia": asta a vazut filmul - ar trebui sa vada ca numele filmului trebuia sa fie invers
Iecsista tipul "Bambi": inofensiva - sa vezi cand se transforma.....
Iecsista tipul "Capra cu 3 iezi": iese cu tipul si are 3 iezi acasa - asta vrea sa vina lupu, sa-i mai imputineze.
Iecsista tipul "Scufitza roshie": asta sta in pat, e mascata in lup si are vo 2 persuane in burta (sa fie gemeni?) - vrea sa vina Vanatoru'
Daca mai vad ceva tipe (de femei), o sa mai postez.
Iecsista tipul "basic instinct": tipa leaga de pat pe tip - asta vrea ceva legaturi mai bune;
Iecsista tipul "Freaky friday": "si ce parere ai despre asta?" - asta vrea sa afle parerea lui
Iecsista tipul "50 first dates": tipa asta uita repede - ii tre o agenda
Iecsista tipul "underworld": tipa asta sare de la et 10 si nu pateste nimic - ar vrea sa simta ceva
Iecsista tipul "garfield": sta si se uita la telenovele - ar vrea sa nu mai stea tipul deasupra, ca nu vede la TV
Iecsista tipul "Spiderman 1-2": asta nu face mare lucru - ar vrea ca el sa faca tot
Iecsista tipul "Frumoasa si bestia": asta a vazut filmul - ar trebui sa vada ca numele filmului trebuia sa fie invers
Iecsista tipul "Bambi": inofensiva - sa vezi cand se transforma.....
Iecsista tipul "Capra cu 3 iezi": iese cu tipul si are 3 iezi acasa - asta vrea sa vina lupu, sa-i mai imputineze.
Iecsista tipul "Scufitza roshie": asta sta in pat, e mascata in lup si are vo 2 persuane in burta (sa fie gemeni?) - vrea sa vina Vanatoru'
Daca mai vad ceva tipe (de femei), o sa mai postez.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
O femeie ca mine ar vrea cam asa: un cearceaf, o perna, o patura sau o plapuma si o telecomanda ca sa schimbe canalele de la TV, in timp ce rancezeshte in pat. 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
si sex, nimic?
ANTI
-
shtiu, bre, din cand in cand se mai face shi in gura shi se numeshte oral.
ANTI
-
hai ca nu-i singura varianta
mai proceseaza un pic... doar nu te limitezi la atat, nu?
din alea zise de matale sa mai tot fie fro trei (cel putin) si din alea intentionate de martorul ocular fro infinitate :rolleyes:

din alea zise de matale sa mai tot fie fro trei (cel putin) si din alea intentionate de martorul ocular fro infinitate :rolleyes:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
apropo de asta. vorbeau doi neni:
- eu shtiu 70 de pozitii.
- eu numai una.
- care?
- el sus, ea jos.
- 71, ca pe asta n-o shtiam.
- eu shtiu 70 de pozitii.
- eu numai una.
- care?
- el sus, ea jos.
- 71, ca pe asta n-o shtiam.
ANTI
-
REFLEXE AMARE FOSTEI MELE PULE
Cand vezi trecand fetite care te baga in boala
Cand vezi atatea tate si atatea pulpe goale
Si cand constati ca pula ramane vesnic moale
Ca doarme in izmene si nu vrea sa se scoale
Cand o stiam pe vremuri atata de fudula
Si chiar neobrazata si vesnic nesatula
Ma-ntreb cu amaraciune de ce-i mai zice pula?
Cand astazi nu serveste decat pt. pisare?
Si chiar si-atunci cand pisa, te pisa pe picioare?
In loc sa-i zica pula, sa-i zica pisatoare
Sa-i zica gumilastic sau chiar Wolter-Closet
Da pt. vechea-i faima si marelui renume
Sa nu-i mai zica pula pt. nimic in lume
Ca numele de pula legat e de futai...
De ce s-o cheme pula, atunci cand trec alai
Pe strada mii de pizde, sa faca pe niznai...
Pe vremuri de vedea o fusta, se ridica pe burta
Si-se scula de-un metru, pe cat era de scurta,
Ca azi in loc de burta se trage inspre craci
Ca ai ajuns acuma pe dansa sa te caci
Cand inima si ochii-ti poftesc si-ai vrea sa futi
Ba doarme, n-o atata nici sanii desfacuti
Nici bucile ce salta sub fosnetul matasii
Pai sa nu-i futi Cristosu si Adormirea ma-sii?
De aceea-n maretele victorii
Si preacinstind trecutul incununat de glorii
Gasesc ca-i o insulta zadarnica, cumplita,
Ca aceasta ramasita uscata, smochinita,
Care-ajuns o biata ciosvarta inutila
Aceasta starpitura careia-i plangi de mila,
Aceasta cacareaza, acest ciot de canula
Sa poarte inca titlul imperial de pula!
Credeti-ma prieteni, e faima noastra-n joc
Sa-i punem cruce pulii, sa ne-apucam de cioc.
...deci...eu ies din ecuatie.
Le-ar placea, un tip care sa aiba mintea mea si calitatile partenerului meu de batalie!(Silver il cheama)
Cand vezi trecand fetite care te baga in boala
Cand vezi atatea tate si atatea pulpe goale
Si cand constati ca pula ramane vesnic moale
Ca doarme in izmene si nu vrea sa se scoale
Cand o stiam pe vremuri atata de fudula
Si chiar neobrazata si vesnic nesatula
Ma-ntreb cu amaraciune de ce-i mai zice pula?
Cand astazi nu serveste decat pt. pisare?
Si chiar si-atunci cand pisa, te pisa pe picioare?
In loc sa-i zica pula, sa-i zica pisatoare
Sa-i zica gumilastic sau chiar Wolter-Closet
Da pt. vechea-i faima si marelui renume
Sa nu-i mai zica pula pt. nimic in lume
Ca numele de pula legat e de futai...
De ce s-o cheme pula, atunci cand trec alai
Pe strada mii de pizde, sa faca pe niznai...
Pe vremuri de vedea o fusta, se ridica pe burta
Si-se scula de-un metru, pe cat era de scurta,
Ca azi in loc de burta se trage inspre craci
Ca ai ajuns acuma pe dansa sa te caci
Cand inima si ochii-ti poftesc si-ai vrea sa futi
Ba doarme, n-o atata nici sanii desfacuti
Nici bucile ce salta sub fosnetul matasii
Pai sa nu-i futi Cristosu si Adormirea ma-sii?
De aceea-n maretele victorii
Si preacinstind trecutul incununat de glorii
Gasesc ca-i o insulta zadarnica, cumplita,
Ca aceasta ramasita uscata, smochinita,
Care-ajuns o biata ciosvarta inutila
Aceasta starpitura careia-i plangi de mila,
Aceasta cacareaza, acest ciot de canula
Sa poarte inca titlul imperial de pula!
Credeti-ma prieteni, e faima noastra-n joc
Sa-i punem cruce pulii, sa ne-apucam de cioc.
...deci...eu ies din ecuatie.
Le-ar placea, un tip care sa aiba mintea mea si calitatile partenerului meu de batalie!(Silver il cheama)
- Invincible
Titlul comentariului...
"Io pa tine, tu sub mine shi o dara' de p*la-n tine!" :N
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
fiecare femeie de diferita. eu stiu ce vreau (nu o sa va impartasesc) iar chesti asta difera de la femeie la femeie. threadul e putin cam general
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
baixinho © scrie:andreea, in primu rand vezi ca ai greshit o litera in nickul tau: la al doilea cuvant in loc de r este d. in al doilea rand, o regula este baza pe acest forum este ca cand este deschis un thread, prima persoana care ishi spune punctul de vedere vizavi de un subiect este chiar cea care a deschis threadul.
Mai nu prea vad greseala de la nick.Am spus punctul meu de vedere daca tu nu il vezi e treaba ta.ok?
- andreea_dura
- Junior Member
145 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma