Bitza
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
nu stiu cat de smecher e Bitza dar eu zic ca albumul suna bine.chiar am ramas impresioanata si mi-a depasit asteptarile(care nu erau prea mari tinind cont ca totusi e vb de Bitza).In schimb clipul de la "Vbeste vinul" mi se pare genial.si nu pt ca ar fi vorba de cine stie ce idee sau mesaj,dar sarutul ala din final ma topeste pur si simplu.iar daca nu sunteti fete probabil ca nu aveti cum sa intelegeti asta.oricum ideea e ca e bine deocamdata dar mai e mult loc si de mai bine
PIUR
-
Laura - Junior Member
Laura scrie:nu stiu cat de smecher e Bitza dar eu zic ca albumul suna bine.chiar am ramas impresioanata si mi-a depasit asteptarile(care nu erau prea mari tinind cont ca totusi e vb de Bitza).In schimb clipul de la "Vbeste vinul" mi se pare genial.si nu pt ca ar fi vorba de cine stie ce idee sau mesaj,dar sarutul ala din final ma topeste pur si simplu.iar daca nu sunteti fete probabil ca nu aveti cum sa intelegeti asta.oricum ideea e ca e bine deocamdata dar mai e mult loc si de mai bine
Laura? DLK? :-?
- Maeditus
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1