The Scorpions

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

The Scorpions

Mesajde Trinnity » Vin Feb 04, 2005 7:52 pm

35 de ani de cariera, 20 de albume lansate, 22 de milioane de albume vandute, turnee in toata lumea si un repertoriu care alterneaza piesele hard rock, precum "Rock You Like a Hurricane", "Blackout" sau "Dynamite" cu baladele pline de sensibilitate cum ar fi "Wind of Change", "Still Loving You" sau "Send Me An Angel" - cam asa arata pe scurt cartea de vizita a trupei germane Scorpions.
Privind in urma, se poate spune ca activitatea muzicala a trupei Scorpions a avut o serie intreaga de evenimente foarte importante pentru economia curentului rock. Din pacate, majoritatea realizarilor notabile s-au produs pana in 1991, dupa caderea Cortinei de Fier trupa Scorpions mentinandu-se pe linia de plutire.
Din 1969, cand a fost formata de chitaristul Rudolf Schenker, si pana in 1991, cand "Wind of Change" a devenit imnul caderii Zidului Berlinului, trupa germana a suferit mai multe modificari de componenta in ciuda succesului inregistrat de albume ca: "Lonesome Crowe" (1972) - care a fost folosit drept coloana sonora a filmului "Das Kalte Paradies, "Animal Magnetism"(1980) - care a obtinut in mod surprinzator Discul de Aur in Statele Unite, "Blackout" (1982) - care a lansat hitul dublu-platinat "Rock You Like a Hurricane" sau "Crazy World" (1990) - cel care a produs imnul "Wind of Change".

Singurul moment notabil de dupa 1991 din cariera Scorpions a fost lansarea albumului "Moment of Glory"(2000), realizat in colaborare cu Orchestra Filarmonica din Berlin. Fara indoiala, Scorpions va ramane un nume important in istoria muzicii rock, atat pentru piesele hard, caat mai ales pentru balade, germanii fiind pionierii acestui gen alaturi de o alta trupa de legenda, Led Zeppelin.
The Scorpions ocupa un loc special in inima mea,pentru simplul motiv ca ei au fost poarta prin care am facut cunostinta cu muzica rock...
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde stargazer » Vin Feb 04, 2005 9:03 pm

http://www.tvriasi.ro/news/article.php?story=20040926171658224

te-am prins.... >:)

sunt favoritii mei printre multi altii... a fost careva la concert ??? cum a fost???
"Toata lumea spune ca am o inima ciudata si intunecata,dar eu am inima unui copilas....intr-un borcan...pe birou...."
stargazer
Junior Member

Mesajde Trinnity » Vin Feb 04, 2005 9:19 pm

nu am fost.la ultimul concert am plans in seara concertului din cauza k n-am reusit sa fac rost de bilet...sunt superfan!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde N3p7un » Lun Feb 07, 2005 8:51 pm

Si eu sunt fan. Cu ei am pasit in lumea rock-ului si n-am mai iesit din ea.
Eram in clasa a 9-a prin '87 si aveam o caseta originala cu "The Best Of Scorpions Vol. 2" pe care o ascultam aproape continuu.

Am fost la concert anul trecut si pot spune ca trupa a facut un spectacol profesionist, demn de vechimea si prestigiul pe care il are. :rulz:
N3p7un
Junior Member

Mesajde Trinnity » Mar Feb 08, 2005 8:10 pm

da.chiar ai dreptate.Sunt monstrii sacrii ai rockului.au fani si acum,deci asta ar trebui sa spuna ceva!
Trinnity

Mesajde Trinnity » Mar Feb 15, 2005 5:41 pm

totusi nu mai sunt ca inainte.parca s-au molesit.ascultam intr-o seara melodiile vechii ale formatiei(nu numai baladele:still loving you,wind of change,holiday, ci si cele mai hard: blackout,rock you like a hurricane)...nici nu se compara cu piesele noi!au decazut mult si sincera sa fiu,nu stiu daca o sa mai ajunga vreodata in fruntea clasamentelor(cum erau inainte).eu totusi sper ca o sa gaseasca din nou reteta succesului!!! :-:
Trinnity

Mesajde gaga » Mie Feb 16, 2005 10:37 am

triniti, te rog fara mesaje consecutive pe subiecte serioase.
ai avut parte de foarte multa clementza pe forumul asta, chiar si cu acest subiect initiat cu furaciuni de pe alte situri. ai de grija.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Trinnity » Mie Feb 16, 2005 8:14 pm

draga danone,nu te supara!am postat de mai multe ori pentru k(mi se pare o chestie logica) ma intereseaza subiectul asta!chiar o sa-ti fac pe plac.e adevarat! :o
ANUNTZ: Partea de prezentare e luata de undeva pentru k mi-a placut foarte mult si mi s-au parut foarte bine scoase in evidenta unele elemente despre formatia the scorpions.oricum,aveati dreptul sa stiti...nici nu stiu de ce ma mai obosesc sa va spun,k oricum nu postati pe threadu asta.nu prea se gasesc fani scorpions pe aici.pacat...am luat prezentarea de aici.nu toata.doar unele chestii care mi-au placut in mod deosebit.http://www.tvriasi.ro/news/article.php?story=20040926171658224
sper,cu ocazia asta k am multumit-o pe carcotasha noastra,danone. =D
Trinnity

Mesajde gaga » Joi Feb 17, 2005 9:25 am

Merci da' erai deja "framed by stargazer" ~p

semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Trinnity » Joi Feb 17, 2005 12:18 pm

stiu,dar acum am spus-o si eu...pentru a te linisti pe tine si pentru a-ti creste inima! ;-)
Trinnity

Mesajde alx_drum » Vin Feb 18, 2005 9:52 pm

Am fost fan Scorpions din clasa a VII-a si pana la terminarea liceului, am facut conservatorul si acum sunt profesor de muzica.Indiferent cata muzica as asculta si am ascultat pana acum, ceea ce imi transmite o piesa cantata de Scorpions nu poate fi egalat de nici o alta organizare sonora!Ma bucur sincer ca inca mai sunt oameni care apreciaza muzica de calitate, bazata pe melodicitate, armonii bine combinate, laolalta cu tonurile de distors ale rockului adevarat.Din pacate, dupa parerea mea, trupa Scorpions nu mai poate fi ceea ce a fost datorita varstei membrilor componenti, destul de inaintata.Insa capodoperele create de ei vor dainui peste timp ca o marturie a ceea ce a dat mai frumos rockul in acei ani.
alx_drum
Junior Member

Mesajde Trinnity » Vin Feb 18, 2005 10:06 pm

alx_drum scrie:Am fost fan Scorpions din clasa a VII-a si pana la terminarea liceului, am facut conservatorul si acum sunt profesor de muzica.Indiferent cata muzica as asculta si am ascultat pana acum, ceea ce imi transmite o piesa cantata de Scorpions nu poate fi egalat de nici o alta organizare sonora!Ma bucur sincer ca inca mai sunt oameni care apreciaza muzica de calitate, bazata pe melodicitate, armonii bine combinate, laolalta cu tonurile de distors ale rockului adevarat.Din pacate, dupa parerea mea, trupa Scorpions nu mai poate fi ceea ce a fost datorita varstei membrilor componenti, destul de inaintata.Insa capodoperele create de ei vor dainui peste timp ca o marturie a ceea ce a dat mai frumos rockul in acei ani.

TOTALA DEPTATE!Muzik de calitate,instrumental Minunat! Nu prea mai au fani...noua generatie este atrasa mai mult de black si hard...eh,asta-i viatza.pacat!:rolleyes:
Trinnity

Mesajde trinytron » Lun Feb 21, 2005 7:57 pm

parerea mea despre Scorpions este la fel ca si a lui Trinity
trinytron
Junior Member

Mesajde Trinnity » Lun Feb 21, 2005 8:07 pm

trinytron scrie:parerea mea despre Scorpions este la fel ca si a lui Trinity

da...interesant... :con: ceva mai concret?mai gabitzule,ma dezamagesti!sau te grabesti?
Trinnity

Mesajde trinytron » Lun Feb 21, 2005 8:11 pm

:bleah: ;a
trinytron
Junior Member

Mesajde Trinnity » Lun Feb 21, 2005 8:25 pm

pai da-te bebelache q capu de pereti.asa tratezi tu subiectu?rusinik!!!
Trinnity

Mesajde trinytron » Lun Feb 21, 2005 8:33 pm

:B am fost luat pe nepregatite.cu tema nefacuta.dar ma voi documenta ,pentru ca este un subiect foarte interesant si merita dezbatut cu mare atentie... .
trinytron
Junior Member

Mesajde Trinnity » Lun Feb 21, 2005 9:05 pm

sa speram...data viitoare nu te mai iert!!!
sunt curioasa cu ce o sa ma dai pe spate,mare fan al scorpionilor!deocamdata postezi vad k aberezi.asa k te astept cu noutati!good luck!hail!:T
Trinnity

Mesajde AndradaTheDev » Mar Feb 22, 2005 3:53 am

Whoooohoo! IN SFARSIT! Muzica veche, da' buna! Nu mai aud nimic de ei... de-aici din Canada, insa...
Am plecat la vot... fiindca pot. (acum in 2 tari, NAH!)

"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
AndradaTheDev
Junior Member

Mesajde Trinnity » Mar Feb 22, 2005 2:36 pm

the scorpions in concert pe 7 aprilie in Republica Ceha.randu nostru a trecut . nu putem decat sa ne imagina cum va fi si sa ne amintim de ultimul concert scorpions de la noi...:cry: ;P
Trinnity

Mesajde Trinnity » Mar Feb 22, 2005 2:46 pm

AndradaTheDev scrie:Whoooohoo! IN SFARSIT! Muzica veche, da' buna! Nu mai aud nimic de ei... de-aici din Canada, insa...

Dupa cum presupun ca stii,scorpionii nostri au scos un nou album:"UNBREAKABLE".Cam slabutz din punctul meu de vedere,dar tot e ceva... as vrea sa aud mai multe pareri despre acest album.m-ar interesa...:S
Trinnity

Mesajde cubu » Mar Feb 22, 2005 3:12 pm

Trinnity scrie:the scorpions in concert pe 7 aprilie in Republica Ceha.randu nostru a trecut .

Hai bre, nu te mai plange, ca Scorpions au venit de vreo 3 ori p-aciulea.
indescifrabil
cubu

Mesajde Trinnity » Joi Feb 24, 2005 10:22 pm

cubu scrie:Hai bre, nu te mai plange, ca Scorpions au venit de vreo 3 ori p-aciulea.

da,ai dreptate.nici nu-mi vine s cred ca s-au gandit si la noi!!!!sper sa mai vina [-o.cel putin asa au promis la ultimul concert!
Trinnity

Mesajde Trinnity » Vin Mar 11, 2005 10:29 pm

am gasit o poza cu scorpionii la brasov.
Fişiere ataşate
scorpions002.jpg
scorpions002.jpg (32.86 KiB) Vizualizat de 7984 ori
Trinnity

Mesajde blackleppard » Dum Mar 27, 2005 8:27 pm

Trinnity scrie:am gasit o poza cu scorpionii la brasov.

multzam frumos pt poza!! ~)
blackleppard
Junior Member

Mesajde blackleppard » Dum Mar 27, 2005 8:34 pm

nice picture!! vroiam doar sa stiti ca mai exista inca un fan "Scorpions" p-aici:-) si....care a fost anul trecut simla concert...era si pacat...doar stau vis-a-vis de parc...o parere cu privire la concert?...in ciuda varstei (onorabila, ce-i drept), inca dau clasa multora!fiindca dau tot ce e mai bun din ei!
blackleppard
Junior Member

Mesajde Trinnity » Joi Mar 31, 2005 12:20 pm

aha zic shi eu.adevarul e k nu mai sunt k pe vremuri,dar prefer sa ascult the scorpions dekt linkin park sau alte gunoaie muzikle...
Trinnity

Mesajde scorpys73 » Lun Apr 25, 2005 3:23 pm

hehehehe..eu am fost la concert..in primul rand...sunt cel care i-a dat lui Pavel tricoul cu Scorpions...ii placuse cu o seara inainte cand am fost la hotel la ei si am facut poze si am luat autografe de la toti membrii formatiei...sunt fan din 84-85, dar nici nu visam sa stau de vb vreodata cu ei.
Ultimul album are cateva piese f bune si se pare ca anul acesta avem inca 2 evenimente: un dvd din turneul Unbreakable ce contine si un concert din Viena (120.000 oameni au asistat la concert) si un nou album in toamna.
Am facut acum rost de concertul lui ULi J Roth (chitaristul din anii 70) de la Rock in me Heart si am o promisiune si ptr concertul Scorpions de la Polivalenta.

Apropos de albume vandute, 22 milioane reprezinta doar vanzarile din America (din urma cu ceva ani)... vanzarile lor sunt pe la 60 milioane albume vandute in toata lumea.
scorpys73
Junior Member

Mesajde Trinnity » Mie Apr 27, 2005 2:23 pm

eu am un DVD cu ei "A Savage Crazy World". poate il ai si tu. dak nu, te sftuiesc sa faci rost de el. e foarte mijto.multe videoclipuri plus concertul. a dream come true... :-)
Trinnity

Mesajde Dynasty's_lintu » Dum Mai 01, 2005 11:48 pm

Mie imi plac ...super mult.....
Dynasty's_lintu
Junior Member

Următorul

Înapoi la Rock international