Globalizare vs. Netzoiu
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Globalizare
Globalizare vs. Mondializare; capitalism-mercantilism; G8; G7; monopol; oligopol... o gramada de necunoscute.
- moneyf0ryou
- Junior Member
o gramada de nebuloase, atat de putzine cuvinte... in fond, de ce sa irosim, cand ne putem exprima shi prin semne, nu ?
pungutza cu doi bani, rogu-te frumos, daca tot deschizi un subiect, fa-o elegant. poate nu shtiai, dar potzi abuza de macsim 10.000 de caractere intr-un post, te invit la risipa. uimeshte-ne !
deocamdat, astuia ii shade bine aici.
pungutza cu doi bani, rogu-te frumos, daca tot deschizi un subiect, fa-o elegant. poate nu shtiai, dar potzi abuza de macsim 10.000 de caractere intr-un post, te invit la risipa. uimeshte-ne !
deocamdat, astuia ii shade bine aici.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Da mah as vrea sa vad si eu pareri pertinente(nu ca ale mele).
Stiu ca pe forum exista si oameni care stiu mai multe despre aceste de lucruri.
Nu intamplator am ales forumul acesta.
Daca ma intereseaza subiectul e pentru ca stiu foarte putine lucruri despre Globalizare...si as vrea sa aflu.
Cine a facut regulamentul, cred ca trebuia sa bage ceva despre eleganta,bune maniere si nr. minim de caractere cu care se incepe un topic.Asta pt. a se evita pe viitor jignirea persoanelor care lucreaza aici.
P.S. Prescurtarile "nr." si "pt." le-am pus dinadins !
Stiu ca pe forum exista si oameni care stiu mai multe despre aceste de lucruri.
Nu intamplator am ales forumul acesta.
Daca ma intereseaza subiectul e pentru ca stiu foarte putine lucruri despre Globalizare...si as vrea sa aflu.
Cine a facut regulamentul, cred ca trebuia sa bage ceva despre eleganta,bune maniere si nr. minim de caractere cu care se incepe un topic.Asta pt. a se evita pe viitor jignirea persoanelor care lucreaza aici.
P.S. Prescurtarile "nr." si "pt." le-am pus dinadins !
- moneyf0ryou
- Junior Member
bre banipentrumine, iti dau un ezenplu. tu o iubesti pe maricica. o mai futi din cand in cand. vine neamtu si o fute si el, vine italianu o fute si el , vine americanu o fute si el si ia face bani. se mai fute si cu tine cand poate da te si invita la un ciuc la terasa. deci indirect castigi si matale ca o si futi pe maricica si bei si berea. deci asta ie globalizarea. te-ai prins?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bre martoru' lu iehova, te rog sa ma scuzi, nu am stiut ca pe mama ta o cheama maricica.
Chiar nu aveam chef de caterinca dar incep sa ma prind in joc.
Is curios daca primesc avertisment sau ban.
Chiar nu aveam chef de caterinca dar incep sa ma prind in joc.
Is curios daca primesc avertisment sau ban.
- moneyf0ryou
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii