in sfirsit a aparut cel asteptat album al ex-soldatului zig zag din Royala Mare Chucho! si ca sustinutor m-am dus pina la mol si mi-am luat si eu albumu' si ma bucur ca l-am luat la un pret mai scazut pt ca l-am luat in prima saptamina a lansarii!

deci despre ce e vorba? un albumu hiphop producat de domnu' baxter! Chucho zice asa despre album : "Chiar daca n-am Hit-uri pe album sunt sigur ca-ti place" Eu zic ca 2-3 hituri sunt pe el ! ce-a mai harmonica melodie este "Mai presus" o poveste frumoasa despre probleme noastre care le infruntam zi de zi! Negativ f bun , Baxter si-a aratat din nou calitate lui de meseriash si cind zic Baxter vb si de cei care lucrez in spate la sunete,mixaj etc. Deabia astept albumul nou lu' Baxter....pina atunci eu zic ca Chucho a facut o treaba buna! cea mai surprinzatoare piesa de pe album a fost "redi tu gou" pt ca chucho da rime pe spaniola si aud ca e bun in spaniola! stiu ca chucho e nume spaniola dar nu stiam ca o are si cu spaniola asa bine! visca vatos locos

Playlist
1.aprind strazile
2.pana la capat
3.nu sta in aparare
4.mai presus
5.nu te baga
6.pot sa trec peste toate
7.nu vreau sa dau nume (single maxi)
8.de unde tata de unde?!
9.nici o lacrima in plus (rmx) {vrs org. pe LP Royala Mare "soldati zig zag"}
10.sangele appa nu se face
11.se intimpla mereu
12.peste tot
13.amindoi
14.redi to gou
15.sa traiti bine
pe album mai apar acesti artisti: puya,don bxter, barac,a-one,vlad dobrescu,bogdan dima,tigaie,askos,cabron,moni-k,bani gheata,mark,jartell
auditie placuta
pret cca: 160.000 lei / 16 lei noi