CHUCHO "primul mesaj"

CHUCHO "primul mesaj"

Mesajde dan83euthanesia » Mar Iun 14, 2005 5:17 pm

Don Baxter prezinta CHUCHO "primul mesaj"

in sfirsit a aparut cel asteptat album al ex-soldatului zig zag din Royala Mare Chucho! si ca sustinutor m-am dus pina la mol si mi-am luat si eu albumu' si ma bucur ca l-am luat la un pret mai scazut pt ca l-am luat in prima saptamina a lansarii! :))
deci despre ce e vorba? un albumu hiphop producat de domnu' baxter! Chucho zice asa despre album : "Chiar daca n-am Hit-uri pe album sunt sigur ca-ti place" Eu zic ca 2-3 hituri sunt pe el ! ce-a mai harmonica melodie este "Mai presus" o poveste frumoasa despre probleme noastre care le infruntam zi de zi! Negativ f bun , Baxter si-a aratat din nou calitate lui de meseriash si cind zic Baxter vb si de cei care lucrez in spate la sunete,mixaj etc. Deabia astept albumul nou lu' Baxter....pina atunci eu zic ca Chucho a facut o treaba buna! cea mai surprinzatoare piesa de pe album a fost "redi tu gou" pt ca chucho da rime pe spaniola si aud ca e bun in spaniola! stiu ca chucho e nume spaniola dar nu stiam ca o are si cu spaniola asa bine! visca vatos locos :))) Chucho daca citesti pe aici o intrebare? asculti reggaeton?? :))) e bine eu mi-am facut meseria am luat albumu' acu depinde de calitatea albumui totusi noroc si bafta cu el sa primesti si tu mai multi bani sa nu mai ascultam piese de genu "de unde tata de unde"! :-P

Playlist
1.aprind strazile
2.pana la capat
3.nu sta in aparare
4.mai presus
5.nu te baga
6.pot sa trec peste toate
7.nu vreau sa dau nume (single maxi)
8.de unde tata de unde?!
9.nici o lacrima in plus (rmx) {vrs org. pe LP Royala Mare "soldati zig zag"}
10.sangele appa nu se face
11.se intimpla mereu
12.peste tot
13.amindoi
14.redi to gou
15.sa traiti bine

pe album mai apar acesti artisti: puya,don bxter, barac,a-one,vlad dobrescu,bogdan dima,tigaie,askos,cabron,moni-k,bani gheata,mark,jartell

auditie placuta

pret cca: 160.000 lei / 16 lei noi
dan83euthanesia
Junior Member

Salut!

Mesajde Ony » Mie Iun 22, 2005 10:20 am

Salut! Sunt Chucho. Am citit ce ai scris despre mine si iti multumesc. Nu ascult reggaeton, dar am in plan un proiect surpriza. O trupa noua pe care am de gand sa o ghidez spre stilul asta. Pace! :dir:
Ony
Junior Member

Mesajde Maeditus » Sâm Iun 25, 2005 10:03 pm

big up, Chucho!
apropo, c inseamna "Chucho"..d unde vine? sau e vreun nume, etc?
Maeditus
Junior Member

Mesajde Ony » Lun Iun 27, 2005 12:29 pm

Chucho este un nume ce provine din limba spaniola si se poate traduce in mai multe feluri: "javra", "frumusel", "caine". Acest nume de scena a fost ales de Don Baxter. De altfel, prietenii ma striga in mai multe feluri: Onny, Onea, George, Nicki, CH (a se citi "ce hash"). M-am oprit la Chucho.
Ony
Junior Member

Mesajde Maeditus » Lun Iun 27, 2005 2:26 pm

hehe..bine asa!! merci d informatie, omule....astept sa termin cu bacu si apoi o sa imi iau si eu albumu si iti zic parerea ..kiar sunt curios d el....ah, am doua intrebari:
1. c s-a intamplat cu Royala Mare..d c s-a spart treaba?
2. a scos cumva Tigaie un album d muz lautareasca sau ma insel? ca am impresia ca am vazut cd-ul intr-un magazin d aici din Brasov
Maeditus
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Lun Iun 27, 2005 6:29 pm

ma bucur Chucho ca i-ti place ;) sper sa o faci bine cu trupa aia! dupa ce am ascultat mai mult albumu pot sa zic ca "Nu Te Baga" e una dintre cele mai reusite melodii pe album! chiar si daia am intrat pe forum acum ascultind melodia asta si sa scriu ca e tare....vezi ca ti-am dat un mesaj pe privat!
Dan
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Ony » Mar Iun 28, 2005 9:03 am

Cu Royala Mare s-a spart treaba fiindca Zona si Tigaie au ales sa faca altceva intr-o anumita perioada.
Si, da Tigaie a scos un album cu muzica lautareasca prin 2001.
Ony
Junior Member

Mesajde Maeditus » Mar Iun 28, 2005 9:42 am

merci d info, Chucho
pax!
Maeditus
Junior Member

Royala Mare

Mesajde dan83euthanesia » Mar Iun 28, 2005 2:20 pm

mda pacat ca s-a spart! eu am zis de multe ori ca albumu acela care nu il am din pacate original dar il am complet a fost cel mai tare album hiphop produs in romania la mastering,beatz conzept , rime si style! mi-a placut si i-mi place in continuare f f mult! cred intrun fel ca e bine asa cu este adica sa nu mai existe albumu 2 royala mare pt. ca e un album unic care asa no sa mai existe...si multi zic ca inceputul e asa si asa cel mai bun ca esti mai infometat si ai dorintza sa creezi ceva marfa...asa cred si cu albumu asta!
e tare , va ramine tare! de cei care nu cunosc albumu rau i-mi pare!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde snuffy » Mie Iul 13, 2005 7:51 pm

ma chucho, ce reprezenta semnu ala cu degetele, de pe fata cdului (facut de tine), si de pe spate (de baxter)?
check this out:
www.hhvideo.go.ro
snuffy
Junior Member

Mesajde zodiak » Joi Iul 14, 2005 8:55 am

Vatos Locos :)
zodiak
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Joi Iul 14, 2005 8:58 am

VATOS LOCOS reprezinta! sau PEAZE N LOVE :)))) dar in cazu lu chucho primul
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde snuffy » Joi Iul 14, 2005 7:23 pm

si ce-i Vatos Locos ?
check this out:
www.hhvideo.go.ro
snuffy
Junior Member

vatos locos

Mesajde dan83euthanesia » Dum Iul 17, 2005 11:39 am

bai nene! hai incodata! deci Vatos Locos este pe spaniola tradus= 'FRATI NEBUNI' mai altfel interpretat ''FRATZI PE VIATA" si este si un Film care e beton rau! este despre bataliile intre Bandele Mexicane, Negre si Rasiste din Puscariile din Los Angeles care au existat acum multi ani!astai tot! poate chucho poate adauga ceva! sal!
dan83euthanesia
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop