corec!
ilariad, tu zici sus de tot asa:
Am ajuns inevitabil si sa facem sex. Totul cu urmatoarea intelegere: nici o implicare, pentru ca el a depasit criza de 7 ani in casnicie si nu va divorta.
eo nu pot sa pricep ce legatura ie cu numaru asta 7. ie ceva cu centrii nerovsi, sau cum?! trecand peste nelamurirea asta a mea, daca o trecut peste criza, atunci de ce isi inseala nevasta?! stand sa ma gandesc relativ normla, daca nu mai exista criza, daca tot s-o obisnuit cu casatoria, atunci de ce simte nevoie de o schinbare in viata lui amoroasa? nu sunt casatorit sau ceva, da am o relatie de ceva tinp bun, si eo personal, daca as avea nevoie de o schinbare, nu as traje pe cineva dupa mine, respectiv nevasta, sa ii zic ca totu ii ok, sa ma pun seara langa ea in pat, sa o iau in brate, cand tocma ce m-am intors de la alta. plm, vreau schinbare, schinb cu totu, nu las pe altii sa isi puna sperante in mine, ca ulterior sa dezamagesc.
mai apoi,
Raspunsul meu a fost ok, pentru ca nu imi doresc o relatie care sa sfarseasca in casatorie. .... Din pacate nu am nici o informatie despre sotie sau despre cum merge casnicia lui, nu stiu cu ce "concurez".
daca nu vrei o relatie care sa sfarseasca in casatorie, atunci de ce te intereseaza cu cine "concurezi"?! nu cred ca asta se puate numi concurenta. concurenta epzista cand vreti doo tipe sa fiti cu el, si va intreceti care sa reuseasca. pe cand aici, ea are un mic avantaj in defavuarea ta, si nu numa ca face sex cu el, da deja ie maritata cu el, si are si copii. + ca, cum iti zicea si aiu mai sus, daca ie vorba, bucura-te de cum ie acuma situatia, si anume duar sex. il iubesti, te iubeste, da sincer nu cred ca daca chiar nu vrea sa divorteze, tu cu iel ai putea avea un viitor relativ solid. in cel mai rau caz, divorteaza, sta cu tine, se marita, si apoi tu vei fi sotia...si iata un cerc uarecum vicios.
din punctu meu de vedere, eo zic ca uita-l... stii din start ca nu va divorta, deci puate ca vei fi mai tot tinpu a cincia ruata...o duci o vreme cat o duci, inevitabil va veti desparti, si ajungi la o varsta, cand o sa iti dai pumni in cuaie ca de ce nu ti-ai trait viata cand ai putut, sa cunojt pe cineva cu care sa ai un uarecare plan de viitor, dar tu ai stat la dispozitia altuia care prezenta un risc mai mare de nesiguranta. deci...plm...
pese: teas ruga sa nu te legi de fabtu ca am 14 ani, si ca is prea tanar. astea sunt pareri, nu pot vorbi din proprie esperienta, din pacate sau din fericire. dar asta gandesc eo vis-a-vis de ce ai zis mai sus.