molozopurroy se intoarce!!!
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
molozopurroy se intoarce!!!
bai roackerilor!!! mai tineti voi minte super trupa aia de grind-core MOLOZOPURROY?
ete bine, am o veste buna......ea inca mai exista....ce puteti comenta?
si culmea este ca vor scoate un nou LP!!
la mai multe!!!
de abia astept!!
ete bine, am o veste buna......ea inca mai exista....ce puteti comenta?
si culmea este ca vor scoate un nou LP!!
la mai multe!!!
de abia astept!!
- molozopurroy
- Junior Member
nu se poateeee
abarnijtilor. spicuiesc din rockeru 16, rubrica nworhm:
- Aparitia trupei Molozopurroy, fuziune bucuresteana a formatiilor Moloz si Purroy (cine nu a auzit de ele nu are cultura generala si in general nu e culturist!). Membrii trupei: Dan (bass, voce, solo, tobe) si Catalin (tobe, solo, voce, bass). Din cele trei albume (Desfigurarea soricarului, Nene vanator si Vrem Pace), spicuim piesele : Sobolanul Dobo, Prezervativul Vesel, Papusa care tine-n brate ceasu’, Jos Iliescu, Fulgul meu de nea, Pui de part, Boratura Crucificata, Magarul curentat, Musca care bea cerneala, RAP (rau adanc perturbat).
asta era in 91 parca. maxim 92.
edit: pui de part = pui de partz
abarnijtilor. spicuiesc din rockeru 16, rubrica nworhm:
- Aparitia trupei Molozopurroy, fuziune bucuresteana a formatiilor Moloz si Purroy (cine nu a auzit de ele nu are cultura generala si in general nu e culturist!). Membrii trupei: Dan (bass, voce, solo, tobe) si Catalin (tobe, solo, voce, bass). Din cele trei albume (Desfigurarea soricarului, Nene vanator si Vrem Pace), spicuim piesele : Sobolanul Dobo, Prezervativul Vesel, Papusa care tine-n brate ceasu’, Jos Iliescu, Fulgul meu de nea, Pui de part, Boratura Crucificata, Magarul curentat, Musca care bea cerneala, RAP (rau adanc perturbat).
asta era in 91 parca. maxim 92.
edit: pui de part = pui de partz

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ai dreptate gaga!
ce trupa! ce timpuri! si iata ca baietzii revin acum dupa o pauza foarte mare de timp....si cu un nou stil....
MOLOZOPURROY FOREVER!
ce trupa! ce timpuri! si iata ca baietzii revin acum dupa o pauza foarte mare de timp....si cu un nou stil....
MOLOZOPURROY FOREVER!
- molozopurroy
- Junior Member
deci au fost doo formatii si au fuzionat. cati membrii? Doi
Formatia Moloz compusa din Dan (probabil), respectiv formatia Purroy formata din Catalin. Pai alea erau orchestre deja. Nu jtiu cum o fost, da asa reiese (am citit si eu acu rubrica in intrejime)
da cum canta baietzii aia, pa rand?
"frate ma lasi pe mine azi la tobe, ca ma doare buricele dejtelor de la bassu ala, si te rog, rage tu Pui de parţ, ca eu am ragusit"
frate ma dor falcile de ras. terminati-va ma

Formatia Moloz compusa din Dan (probabil), respectiv formatia Purroy formata din Catalin. Pai alea erau orchestre deja. Nu jtiu cum o fost, da asa reiese (am citit si eu acu rubrica in intrejime)
da cum canta baietzii aia, pa rand?
"frate ma lasi pe mine azi la tobe, ca ma doare buricele dejtelor de la bassu ala, si te rog, rage tu Pui de parţ, ca eu am ragusit"
frate ma dor falcile de ras. terminati-va ma

- tzache
MOLOZOPURROY FOREVER!
ajtia canta ca ozonu ca aia ierea cu ozone foreva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bre io n-am zis ca nu stiu de molozopurroy (desi nu stiam pana acu 5 min cand am citit ce zicea dana si am dat un sarch pe gugal).
ideea era ca omu a deschis un tread si nu zicea nimic interesant. putea si el sa dea date despre formatie etc...
ideea era ca omu a deschis un tread si nu zicea nimic interesant. putea si el sa dea date despre formatie etc...
-
Daimon - Mesaje: 5074
gaga scrie:fuziune bucuresteana a formatiilor Moloz si Purroy
io din ce imi amitesc (parcă ieri se intampla) a fost absorbţie, nu fuziune. părerea mea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
a fost absorbţie, nu fuziune
adica molozu a absorbit puroiu si s-a infectat, nu baics?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cam aşa. ideia ie cică că se pusese problema ca puroiu să aptsorbeze prin implozie exterioară molozul, care la randul lui să fuzioneze cu ce a ma-i rămas din zona unde a apărut puroiu, unde iniţial molozul a incercat să ... plm am uitat.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ia descarcati voi de la adresa asta un super-clip cu molozopurroy:
http://www.filehost.ro/59324/MOLOZOPURROY_Riot_Caesar_II_wmv/
VIZIONARE PLACUTA!!!
http://www.filehost.ro/59324/MOLOZOPURROY_Riot_Caesar_II_wmv/
VIZIONARE PLACUTA!!!
- molozopurroy
- Junior Member
si mai na de aici si ultimul lor LP!:
MOLOZOPURROY A cazut magaru n strada 2005 exe
AUDITIE PLACUTA!
MOLOZOPURROY A cazut magaru n strada 2005 exe
AUDITIE PLACUTA!
- molozopurroy
- Junior Member
bine pus threadu la kterinca si aberatii...
astia-s un fel de coaie pe zacusca sau boratorii sau cine stie ce alta abominatie...
sa mor io, sunteti obsedati bah, "artistilor"
astia-s un fel de coaie pe zacusca sau boratorii sau cine stie ce alta abominatie...
sa mor io, sunteti obsedati bah, "artistilor"

Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
asa e, nu stiu :|
am luat doar din greseala o chestie pe odc, ceva cu Martorii lu Izvoru. Daca era un inteles ascuns in melodii, eu nu l-am perceput. Mi se pare muzica facuta la caterinca. Daca nu am dreptate ata ete...
am luat doar din greseala o chestie pe odc, ceva cu Martorii lu Izvoru. Daca era un inteles ascuns in melodii, eu nu l-am perceput. Mi se pare muzica facuta la caterinca. Daca nu am dreptate ata ete...
-
The_FrozenLord - Junior Member
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii