Bancuri cu caini, wallpaper cu catei, rase de caini, nume si anunturi gratuite cu si despre caini si catei - pe toate le gasesti la Caini, catei, rase de caini si dresaj canin!
Acest site este dedicat in totalitate iubitorilor de patrupede canine - asteptam linkuri spre site-urile voastre, bancuri, nume si intamplari haioase cu si despre caini! Caini, catei, rase de caini si dresaj canin! doreste sa va ofere metode gratuite de dresaj canin! Nu ezitati si trimite-ti sugestiile voastre!
Iata si o mostra primita de la unul din primii nostri vizitatori:
"Gheorghe merge la fan cu caruta si cu cel mai bun prieten al sau, cainele. Gheorghe, foarte grabit, loveste mereu calul pentru a merge mai repede. Dar la un moment dat, calul se opreste si-i spune lui Gheorghe:
-Mai Gheorghe, tu nu crezi ca si pe mine ma doare, daca ma tot lovesti in halul asta ??!
Cand aude Gheorghe cum calul a inceput sa vorbeasca, se sperie tare si-o ia la fuga, iar cainele sau, cum ii era credincios, fuge dupa el. La un moment dat, Gheorghe se opreste si se aseaza pe o stanca, la care cainele:
-Mai Gheorghe, ce m-am speriat cand a inceput sa vorbeasca calul !!! "
Iata un alt banc care ne-a placut foarte mult:
Un bulldog merge pe strada si, deodata, ajunge in dreptul unui gard pe care scrie: "Caine Rau!"
Suna el la poarta si ii raspunde un caine mai mic.
-Ma-ta-i acasa?
-Nu.
-Tactu-i acasa?
-Nu!
-Atunci cine-i cainele rau?
-Eu, ca nu pap tot din farfurie...
Nu uitati! Cele mai bune bancuri cu caini, wallpaper cu catei, rase de caini, nume si anunturi gratuite cu si despre caini si catei - pe toate le gasesti la Caini, catei, rase de caini si dresaj canin!
Acest site este dedicat in totalitate iubitorilor de patrupede canine - asteptam linkuri spre site-urile voastre, bancuri, nume si intamplari haioase cu si despre caini! Caini, catei, rase de caini si dresaj canin! doreste sa va ofere metode gratuite de dresaj canin! Nu ezitati si trimite-ti sugestiile voastre!
Caini si catei numai pentru voi!
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Caini si catei numai pentru voi!
Optimizare si promovare web pentru Google si motoare de cautare - http://www.secretele-google.elcadia.com/
- anton_m
- Junior Member
Iata un alt banc care ne-a placut foarte mult:
Un bulldog merge pe strada si, deodata, ajunge in dreptul unui gard pe care scrie: "Caine Rau!"
-Ma-ta-i acasa?
-Nu.
-Tactu-i acasa?
-Nu!
Nu uitati! Cele mai bune bancuri cu caini, wallpaper cu catei, rase de caini, nume si anunturi gratuite cu si despre caini si catei - pe toate le gasesti la Caini, catei, rase de caini si dresaj canin!
-Ma-ta-i acasa?
-Nu.
-Tactu-i acasa?
-Nu!
Optimizare si promovare web pentru Google si motoare de cautare - http://www.secretele-google.elcadia.com/
- anton_m
- Junior Member
antoane, in primul rand, scrie tot ce ai de comunicat intr-un singur post. in al doilea rand, există secţiune separată dedicată bancurilor. in al treilea rand, faci cam multă reclamă pe acest forum unor site-uri pe care sunt convins că nu se face reclamă la http://www.fanclub.ro.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Se numea Lumea Animalelor