vreau un barbat!
Moderator: anjin-san
vreau un barbat!
Fara glume. Unde s-au ascuns barbatii?
Acei barbati buni, intelegatori, de incredere, atragatori(nu frumosi)..........
...........care sa nu considere ca toate femeile sunt facute din acelasi aluat...
Unde sa-l caut?
Nu sunt frumusetea intruchipata, dar sunt destul de atragatoare.
Am deja 23 ani..............caut (nu disper)..................nu gasesc............ decat pushti.............sau care au deja relatii..............
In concluzie, unde sunteti?
P.S. Daca tot o sa faceti glume, macar sa fie de bun gust
Acei barbati buni, intelegatori, de incredere, atragatori(nu frumosi)..........
...........care sa nu considere ca toate femeile sunt facute din acelasi aluat...
Unde sa-l caut?
Nu sunt frumusetea intruchipata, dar sunt destul de atragatoare.
Am deja 23 ani..............caut (nu disper)..................nu gasesc............ decat pushti.............sau care au deja relatii..............
In concluzie, unde sunteti?
P.S. Daca tot o sa faceti glume, macar sa fie de bun gust
- sweet insanity
- Junior Member
nu e anunt la matrimoniale
Am avut doar 3 relatii pana acum, de durata........lunga (2,2ani 2,4 ani 1,6 ani) dar de fiecare data eu am fost cea 'convinsa' .
Cum am si servici, si o facultate de terminat,(=nu prea mult timp liber), si nici nu vreau sa-mi caut 'partenerul' printre colegii de facultate/servici vreu sa-mi spuneti si mie cum se mai 'incepe' o relatie in zilele astea.
Am incercat faza cu mersul prin baruri, dar nu a tinut
Cum am si servici, si o facultate de terminat,(=nu prea mult timp liber), si nici nu vreau sa-mi caut 'partenerul' printre colegii de facultate/servici vreu sa-mi spuneti si mie cum se mai 'incepe' o relatie in zilele astea.
Am incercat faza cu mersul prin baruri, dar nu a tinut
- sweet insanity
- Junior Member
RajaF scrie:Pai no, sunt multe moduri de a "agata" unul bun. Acuma depinde si ce gusturi ai
cum?
nu am o imagine a barbatului ideal in minte. sa nu fie blond.
vreau inteligenta, simt al umorului, atractie chimica.......
- sweet insanity
- Junior Member
Simt al umorului si inteligenta gasesti usor, cu atractia chimica... depinde de poze
Dar cand zic gusturi ma refer la chestii de genul, ti-ar placea sa fie unul mai sportiv, unul inclinat mai spre citit o carte, unul mai familist, unul mai nebun... sunt multe variante.
Poate il prinzi pe unul cu carte verde, emigrezi

Dar cand zic gusturi ma refer la chestii de genul, ti-ar placea sa fie unul mai sportiv, unul inclinat mai spre citit o carte, unul mai familist, unul mai nebun... sunt multe variante.
Poate il prinzi pe unul cu carte verde, emigrezi

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
Acei barbati buni, intelegatori, de incredere, atragatori(nu frumosi)...
tocmai mi-ai facut o descriere sumara ( ca ar mai fi nejte trebi de adaugat), numa ca ai sbarcit-o cu paranteza (mpare rau sa te dezamagesc, da io is si frumos - AIa ie, creca de asta te plangi tu ca nu gasesti nica)
Unde s-au ascuns barbatii?
nu s-au ascuns, bre, au pus altele laba pe iei! tu nu jtii ca totz masculii care arata si functioneaza impecabil is insuratz (sau macar omosecsuali)? deci unbla umpic la standarde (iar daca nu gasejt unu bun, ia si tu doi-trei care sa se completeze)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
si eu doi
on topic.... io zic sa te uiti mai bine in jurul tau si nu exclude munca si facultatea, pentru ca acolo iti petreci cea mai mare parte a timpului si nu stii niciodata de unde sare iepurele, in cazul asta barbatul

on topic.... io zic sa te uiti mai bine in jurul tau si nu exclude munca si facultatea, pentru ca acolo iti petreci cea mai mare parte a timpului si nu stii niciodata de unde sare iepurele, in cazul asta barbatul

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
nebunie dulce scrie:nu am o imagine a barbatului ideal in minte. sa nu fie blond.
vreau inteligenta, simt al umorului, atractie chimica.......
sunt aici, dar spre ghinionul tau sunt gay, daca esti de treaba poate imi dovedesti ca totusi femelele sunt mai bune decat masculii si o sa ma fac hetero.
p.s. vrem poza, pune aici poza
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
nice
nu vreau sa emigrez si nici nu vreau sa schimb nimanui orientarea sexuala
vreau doar sa stiu cum se mai abordeaza un barbat in zilele astea
vreau doar sa stiu cum se mai abordeaza un barbat in zilele astea
- sweet insanity
- Junior Member
asa...barbatii e porci....mama lor de dobitocii dreaq. Sica, zile tu tata cum te streseaza pe tine barbactu.
artemiso: aha, deci tre sa si vorbesc'? poi si daca nu ma mai place din cauza de defect de vorbire`? ramanem nefe...
artemiso: aha, deci tre sa si vorbesc'? poi si daca nu ma mai place din cauza de defect de vorbire`? ramanem nefe...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
a, pai daca ie doar de agatat masculi, ie simplu
din primu post reiesea ca vrei un barbat asa si pe dincolo si frumos si destept si devreme-acasa, sa conduca masina, sa gateasca, sa spele, sa-ti faca masaj si sa fie bun la pat, si sa aduca si bani in casa ca doar iel ie barbatu, nu?

din primu post reiesea ca vrei un barbat asa si pe dincolo si frumos si destept si devreme-acasa, sa conduca masina, sa gateasca, sa spele, sa-ti faca masaj si sa fie bun la pat, si sa aduca si bani in casa ca doar iel ie barbatu, nu?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
memetShol scrie:artemiso: aha, deci tre sa si vorbesc'? poi si daca nu ma mai place din cauza de defect de vorbire`? ramanem nefe...
aidi bre macar numele, sa-l punem acolo la lista, ca e urat sa te gandesti si sa zici:"cum pana mea il chema pe ala cu care mi-am puso pe masuta din hol?" si sa descoperi ca nu ai stiut niciodata cum il chema, nu da bine... cred.
si cum spuneam, era vb de sex nu de vorbit, discutiile astea sunt asa... ca o introducere in actiune, un fel de prefata

PS. djinn, unde-i ala, UNDEEEEEEEE????????
-
deci daca pe noi nu ne vrei,uite acilea: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=16650 ;cu garantie,cu tot!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
kant emir scrie:cunuajtem, ofcors cacu nuajtem!
iote, si kantemiru se pricepe la acatzat masculi

Arthemis scrie:cum pana mea il chema pe ala cu care mi-am puso pe masuta din hol?"
simplu si-aci: "ala cu care mi-am tras-o pe masuta din hol"

ps - pe masuta din hol bre?!

PS. djinn, unde-i ala, UNDEEEEEEEE????????
ca-s fraiera sa-ti zic

-
ginule, cand am citit postu tau (nu ultimu, unu mai dinainte)am avut senzatia ca ma uit in oglinda:D:, mai putin la faza cu banii:D
sweeti, nu e mare scofala sa iesi pe strada si cand vezi pe vreunu cu privire mai intelijenta il rogi sa te ajute cu ceva, marog, improvizezi tu ceva, de ezemplu ca nu esti din oras, ca n-ai bani de hotel si ca nu vrei sa dormi in gara........chestii dinastea. din zece insi tot nimeresti noua care fie deacord sa te ajute:D
sweeti, nu e mare scofala sa iesi pe strada si cand vezi pe vreunu cu privire mai intelijenta il rogi sa te ajute cu ceva, marog, improvizezi tu ceva, de ezemplu ca nu esti din oras, ca n-ai bani de hotel si ca nu vrei sa dormi in gara........chestii dinastea. din zece insi tot nimeresti noua care fie deacord sa te ajute:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
decida:
marian jan: daca nu ne vrea ia pe noi, poi no mai vrem nici noi pe ia! si daca nu-i place omu din lincu tau, uite altu, gata umed http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15099 (shanume posturie 18 si 19 multe poze, si ecsplicite chear)
flufagdalena scrie:(dac-as sti)
marian jan: daca nu ne vrea ia pe noi, poi no mai vrem nici noi pe ia! si daca nu-i place omu din lincu tau, uite altu, gata umed http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15099 (shanume posturie 18 si 19 multe poze, si ecsplicite chear)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
si uite asa o sa aibe o lista de genul:
1. ala de pe banca de sus din Tineretului
2. ala de pe masuta din hol
3. ala de pe banca din parcul carol
.
.
.
.
.
.
107. ala din qpub
etc.
personajele din povestire sunt fictive si nu se regasesc in viata reala.
din poza pusa de marian jan, pot sa iau eu vaca????
@memetu - la cate blonde's acolo ce sa mai caut si eu???? si mai ales acum cand vine varaaaa, caldura=>, fuste scurte, fete bronzate, bere, plaje....
nu-i mai bine in romania????
1. ala de pe banca de sus din Tineretului
2. ala de pe masuta din hol
3. ala de pe banca din parcul carol
.
.
.
.
.
.
107. ala din qpub
etc.
personajele din povestire sunt fictive si nu se regasesc in viata reala.
din poza pusa de marian jan, pot sa iau eu vaca????
@memetu - la cate blonde's acolo ce sa mai caut si eu???? si mai ales acum cand vine varaaaa, caldura=>, fuste scurte, fete bronzate, bere, plaje....
nu-i mai bine in romania????
-
vreau un barbat!
ia-l pe-al meu! ia-l pe-al meu!

din zece insi tot nimeresti noua care fie deacord sa te ajute
barbatii e curve...
deci situatia e foarte grava. eu am vazut niste tante de peste 50 de ani la sauna care inconjurau cu rosu anunturi matrimoniale din ziare. adica aveau un pix rosu in mana, dar din cateva zeci de anunturi nu au gasit nici unul care sa corespunda pe deplin cerintelor lor, desi la cum aratau ma mir ca mai aveau pretentii. acum intrebarea e de cati ani rasfoiesc ziarele in zadar...
............................
- sin ella
kantemiru scrie:Originally Posted by flufagdalena
you're so funny today

uite mah, c-au aparut

ps - (gigielle, las' ca te prind io mah, sa vezi atunci bataie ca dai gratis metode patentate si cu copirait

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma