Vocabule

ce-a fost pe Muzici o data

Vocabule

Mesajde sadox » Dum Mai 14, 2006 9:23 pm

Ce parere avetzi despre video-mix-ul care promoveaza compilatzia Vocabule?Dupa cate am vazut videoclipul cu pricina s-a turnat aici la mine in Arad shi am zis ca e de datoria mea sa deschid subiectu' asta.:).Mie unu mi se pare destul de reushit,cei care apar in el:Bitza,Brugner,K-gulla,Grasu XXL shi Junky (sau Stellu de la RASA nu shtiu exact) ishi fac treaba negreshit.Cu ocazia asta l-am vazut pe K-gulla in postura de sofer de limuzina.:))
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Gyno » Lun Mai 15, 2006 11:18 am

cu capu-n nori si picioarele pe pamant
Gyno
Junior Member

Mesajde Tomck@t » Mie Iun 21, 2006 12:32 pm

Ce parere sa avem?...altceva, decat k e supercool?! ==D mai ales k e turnat in Arad. Cu ocazia asta, as zice eu, vede lumea orasul nostru "fain" :n: , ma rog, strada respectiva de fapt e una veche, "uitat de Dumnezeu", odata strada comerciala al orasului, un fel de mall interbelic. Ma-ntreb si eu...oare de ce le place atat lui Bitza, dar si celor de la Parazitzii atat de mult Aradul? doar prin simplul fapt k e west?
Tomck@t
Junior Member

Mesajde sadox » Joi Iun 22, 2006 10:29 am

De ce le place Parazitilor shi implicit lu' Bitza Aradul?De ce nu?:)De fapt shi yo i-am auzit pe Parazitii spunand in urma cu ceva vreme ca le-ar face placere sa stea aici in vest.Probabil din cauza ca este un orash mic shi dragutz,shi pentru ca nu-i asha mult vacarm cum poate e prin Bucuresti.

P.S. Na,ca am deviat de la subiect:)
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Înapoi la De pe muzica