piesele celor d la anonim mai bune decat ultimele piese ale Parazitilor?
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
piesele celor d la anonim mai bune decat ultimele piese ale Parazitilor?
Doar parerea mea:) vreau sa o vad ji p a voastra
-
KeMiKaL - Junior Member
nuj...pur ji simplu ultimele piese d la Parazitii mie mi se pare k nu se compara ku cele...de akum un an-doi de exemplu
adevarat... anonim or sa ajunga ku greu la nivelul celor d la parazitii ji asta dak or sa ajunga
Eu doar am fakut o comparatie intre toate piesele celor d la anonim ji ULTIMELE piese ale Parazitilor:)
adevarat... anonim or sa ajunga ku greu la nivelul celor d la parazitii ji asta dak or sa ajunga
Eu doar am fakut o comparatie intre toate piesele celor d la anonim ji ULTIMELE piese ale Parazitilor:)
-
KeMiKaL - Junior Member
hmmm... yo.. nou p`aci... cu pareri... Piesele Anonim la fel de tari ca piesele Parazitii... avand in vedere faptu` ca Anonim e 100% 20cmrecords .... si ca albumu`"Hai sa vorbim" a fost scris de mana lu` Cheloo si Ombladon... in schimb... ultimele piese Anonim... care inca nu sunt puse pe ceva album...
) se cunoaste ca au fost lasatzi de capu` lor... :| Amin.

-
GhettoStar - Junior Member
am auzit si ceva anonim care nu se compara cu ce au scos acuma(si lirica si linie melodica)cred ca alea de care zice GhettoStar... adica mult prea praf de aici trag concluzia ca parazitii au ceva amestec in trupa.una peste alta nu cred ca parazitii ar fi luat sub aripa lor niste afoni, nu vad de ce.
anonim suna bine si....da cred ca albumul "Hai sa vorbim" este mult mai bun decat "Confort 3"
eu am postat aici si cred ca e destul de vechi subiectul pt ca a scos cheloo ceva bun, mult mai bun decat anonim sau poate sunt eu plictisit de piesele lor
anonim suna bine si....da cred ca albumul "Hai sa vorbim" este mult mai bun decat "Confort 3"
eu am postat aici si cred ca e destul de vechi subiectul pt ca a scos cheloo ceva bun, mult mai bun decat anonim sau poate sunt eu plictisit de piesele lor
- tzapinaru
- Junior Member
si snoop doog l`a luat sub aripa pe bow wow care e.. zero.. in muzica nu trebuie sa aig rija de cine e bun... trebuie sa ai grija de cine poate vinde 

[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
daca ai fi ascultat "9 vieti", piesa scrisa la 14-15 ani domnule HABEEB, n-ai mai vorbi asa...in fine... respekt man ...[voodoo stie] 

... de parca nu ma mai vrea universul ...
-
S.T.L.P. C.R - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1