Micutul Coae, pentru multi cunoscut ca pustiul din clipurile La Famlia sau de pe coperta lui Brugner, e hotarat sa loveasca piata hiphop-ului autohton cu un material scos la o varsta la care multi se joaca cu soldatei. Produs de DJ Undoo, materialul "Studiu de viata" va fi lansat vineri, 4 august si va fi disponibil la download, exclusiv pe http://www.HipHopKulture.ro , incepand cu 5 august!
Au mai ramas 18 zile...
Micutul Coae lanseaza primul material!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Micutul Coae lanseaza primul material!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- KOndamnatu
- Junior Member
Materialul "Micutzu Coae - Studiu de viata" va fi lansat in cadrul festivalului Bucuresti Summer Jam '06, vineri, 4 august si va fi disponibil spre achizitionare, in editie limitata de 100 cd-uri, la pretul de 5 ron, in acea seara! El va putea fi deasemenea si downloadat gratuit de pe http://www.HipHopKulture.ro !
- KOndamnatu
- Junior Member
KOndamnatu scrie:ce a ajuns forumu asta... un forum de distrusi!
printre care te numeri şi tu, in condiţiile in care eşti logat?
habeeb, poţi să-mi ştergi postul, dar las-l, măcar, pană-l citeşte şi omu'.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
probabil despre cum numara el pokemonii si se rupe in petreceri cu dorna la cutie..
cei de la familia sau ma rog.. sisu si puya pe stil nou.. nu isi dau seama ca lumea nu le mai cumpara cdurile pt ca pur si simplu sint pline de muzica de kkt.. si il baga in fatza pe puberul asta...o sa dispara si asta dupa primul album care se va vinde in 1345 exemplare
cei de la familia sau ma rog.. sisu si puya pe stil nou.. nu isi dau seama ca lumea nu le mai cumpara cdurile pt ca pur si simplu sint pline de muzica de kkt.. si il baga in fatza pe puberul asta...o sa dispara si asta dupa primul album care se va vinde in 1345 exemplare
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
k sa fiu sincera mie imi plac negativle destul d bune
....da` ala mic nu e cine shtie c...nu-mi plac versurile...monotone..eh e shi el mic 

- medeea_witch
- Junior Member
catharsis scrie:e un fel de cleopatra stratan al hip hopului
NOT!
lool..da am auzit la discutii d`astea...oricum aia mik l-a fakut k are doar 3 ani...coae 9

- medeea_witch
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1