Star feat Adriana-Cuvinte (produsa de rappy)

ce-a fost pe Muzici o data

Star feat Adriana-Cuvinte (produsa de rappy)

Mesajde Star_rapp » Dum Oct 08, 2006 8:20 pm

http://rapidshare.de/files/34788660/Star_Feat_Adriana_-_Cuvinte__produsa_de_Rappy_.mp3

Salut ,sunt din oradea,am 14 ani ,e o piesa de lansare ( asta nu e o scuza ). Ash vrea sa aud pareri,crtici si sfaturi . Va urez auditzie placuta !

Instrumental:rappy
text:star
voce:star,adriana
studio:etajul 3 records

A-)
Star_rapp
Junior Member

Mesajde HABEEB » Lun Oct 09, 2006 6:50 am

pune piesa in alta parte... rapidshare.de o suge rau de tot.. kthx
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde Star_rapp » Lun Oct 09, 2006 2:06 pm

Star_rapp
Junior Member

Mesajde HABEEB » Joi Oct 12, 2006 6:39 am

tipa are o voce de ratza.. versuri banale... instrumentatzia suna a fruity loops
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde Star_rapp » Lun Oct 16, 2006 7:34 pm

multam fain de critica . mnoa e normal sa mai primesc si de astea . fata are 21 de ani ,a fost la ploaia stelutzelor si la diferite emisiuni,face canto de vreo 7 ani ,ma rog vreau sa`ti spun ca are o experientza foarte mare . versurile din punctu tau de vedere ,oricum respect , versurile au fost foarte mult lucrate . Insturmentalul nu e in fruity stai linishtit , e facut de rappy prin reason si are o gramada de instrumente . Iti spuneam toate astea sa nu crezi ca e asha simpla piesa,in fine, respectele mele ! :cool:
Star_rapp
Junior Member

Mesajde Star_rapp » Lun Oct 16, 2006 7:41 pm

multam fain de critica . mnoa e normal sa mai primesc si de astea . fata are 21 de ani ,a fost la ploaia stelutzelor si la diferite emisiuni,face canto de vreo 7 ani ,ma rog vreau sa`ti spun ca are o experientza foarte mare . versurile din punctu tau de vedere ,oricum respect , versurile au fost foarte mult lucrate . Insturmentalul nu e in fruity stai linishtit , e facut de rappy prin reason si are o gramada de instrumente . Iti spuneam toate astea sa nu crezi ca e asha simpla piesa,in fine, respectele mele ! :cool:
Star_rapp
Junior Member

Înapoi la De pe muzica