Mtv Romania????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mtv Romania????

Mesajde nomaduzzu » Joi Feb 14, 2002 2:57 pm

care-i treaba cu mtv-ul romanesc??? sincer, eu cred ca-i un bullshit, nu shtiu mai multe, daca gresesc corectati-ma: e adevarat?

senks
nomaduzzu

Mesajde Rolf » Joi Feb 14, 2002 5:31 pm

Momentan singura info pe care am fost capabil sa o gasesc pe net e aici http://studwww.rug.ac.be/~rlaroy/MTV_old/MTV_timeline.html in josu paginii, la 2001. Si am mai gasit mentionat pe undeva cum ca nustiuce premii muzicale de asta toamna, organizate de mtv la polivalenta, au fost ca un fel de preludiu, sa vada daca chiar vrem mtv la noi.
Rolf
Junior Member

Re: Mtv Romania????

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 1:38 pm

Initial trimis de nomaduzzu
care-i treaba cu mtv-ul romanesc??? sincer, eu cred ca-i un bullshit, nu shtiu mai multe, daca gresesc corectati-ma: e adevarat?

senks

O sa mearga? Ma indoiesc profund. MTV e un brand puternic dar dupa cum stiu toate firmele de cablu, lumea nu se prea uita. O a vina in Romania, mare branza...30% repertoriu romanesc au voie sa dea. Nu mai mult, iar toata lumea (buna sau nu, nu ma bag ca nu vreau sa ne certam) cert e ca toata lumea sta si se uita la Atomic ca acolo-i muzica romaneasca. Iar 30% repertoriu romanesc e cam putin. Daca va mai trai tot atomicul va inghiti audienta pe tronsonul asta, muzical.
pisik
Junior Member

Re: Re: Mtv Romania????

Mesajde Vizitator » Joi Feb 21, 2002 1:46 pm

[quote]Initial trimis de pisik
[B]

O sa mearga? Ma indoiesc profund. MTV e un brand puternic dar dupa cum stiu toate firmele de cablu, lumea nu se prea uita. O a vina in Romania, mare branza...30% repertoriu romanesc au voie sa dea. Nu mai mult, iar toata lumea (buna sau nu, nu ma bag ca nu vreau sa ne certam) cert e ca toata lumea sta si se uita la Atomic ca acolo-i muzica romaneasca. Iar 30% repertoriu romanesc e cam putin. Daca va mai trai tot atomicul va inghiti audienta pe tronsonul asta, muzical.

Cand nu te pricepi, orice este posibil... Am citit eu nitr-un post de pe aici...Se potriveshte de minune la cele de le-ai scris tu acolo. Atomicul, ca shi MCM-ul, shi la fel cum o sa fie shi MTV sunt in sistem de franciza. Daca shti ce inseamna . Diferentza este ca in cazul MTV franciza a fost cumparata, ceea ce schimba foarte mult datele problemei. Deocamdata nu pot sa spun mai muilt, ca dushmanu asculta. Cat despre atomic, am mai spus-o shi o repet - indiferent cat respect am pt Bob Geldof, postu' din Rromania, nu este postul muzicii romaneshti, ci al scursurilor romaneshti, in cea mai mare parte.
Shi-apoi cine a spus ca nu va fi decat 30% muzica romaneasca ??????
Cat despre cine pe cine va inghitzi ...nu shtiu exact...insa MCM o sa iasa de pe piatza, iar atomic, probabil ca o sa dea faliment...
Da, shtiu ceva ce tzie itzi scapa.
Vizitator

Re: Re: Re: Mtv Romania????

Mesajde vladonne » Joi Feb 21, 2002 1:48 pm

[quote]Initial trimis de Unregistered
[B][quote]Initial trimis de pisik
[B]

Cand nu te pricepi, orice este posibil... Am citit eu nitr-un post de pe aici...Se potriveshte de minune la cele de le-ai scris tu acolo. Atomicul, ca shi MCM-ul, shi la fel cum o sa fie shi MTV sunt in sistem de franciza. Daca shti ce inseamna . Diferentza este ca in cazul MTV franciza a fost cumparata, ceea ce schimba foarte mult datele problemei. Deocamdata nu pot sa spun mai muilt, ca dushmanu asculta. Cat despre atomic, am mai spus-o shi o repet - indiferent cat respect am pt Bob Geldof, postu' din Rromania, nu este postul muzicii romaneshti, ci al scursurilor romaneshti, in cea mai mare parte.
Shi-apoi cine a spus ca nu va fi decat 30% muzica romaneasca ??????
Cat despre cine pe cine va inghitzi ...nu shtiu exact...insa MCM o sa iasa de pe piatza, iar atomic, probabil ca o sa dea faliment...
Da, shtiu ceva ce tzie itzi scapa.

Mesaju asta imi apartzine, da' nu-mi dau seama de ce nu eram logat....O fi expirat timpu'...
vladonne
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Feb 21, 2002 2:03 pm

Personal ma uit mai mult la MCM decit la Atomic. In plus, atomicu pare cu un picior in groapa: nu mai au prezentatori, pare lasat in voia sortii. Numa ca sondajele de auidenta arata o situatie exact pe dos, MCM la jumatatea lu Atomic. Asta asa, ca fapt curios pentru mine...

Legat de MTV: de ce ar avea mai mult succes decit astelalte doua? Zi-ne vladonne, tot ce poti sa zici fara sa ajuti dusmanu' care asculta.
Rolf
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Feb 21, 2002 2:06 pm

[quote]Initial trimis de Rolf
[B]Personal ma uit mai mult la MCM decit la Atomic. In plus, atomicu pare cu un picior in groapa: nu mai au prezentatori, pare lasat in voia sortii. Numa ca sondajele de auidenta arata o situatie exact pe dos, MCM la jumatatea lu Atomic. Asta asa, ca fapt curios pentru mine...

Legat de MTV: de ce ar avea mai mult succes decit astelalte doua? Zi-ne vladonne, tot ce poti sa zici fara sa ajuti dusmanu' care asculta.

Pai am shi zis deja , o parte - a fost cumaprata franciza ...Iar in ceea ce priveshte Atomicu' ai mare dreptate, este cu un picior in groapa. P'acolo, nu se dau salarii. VJ-ii ishi platesc singuri salariile din productziile proprii. Iar cu MTV rabdare, ca nu mai e mult pana atunci - in aprilie incepe campania, in mai se lanseaza .
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 2:55 pm

Initial trimis de vladonne
Initial trimis de Rolf
[B]Personal ma uit mai mult la MCM decit la Atomic. In plus, atomicu pare cu un picior in groapa: nu mai au prezentatori, pare lasat in voia sortii. Numa ca sondajele de auidenta arata o situatie exact pe dos, MCM la jumatatea lu Atomic. Asta asa, ca fapt curios pentru mine...

Pai am shi zis deja , o parte - a fost cumaprata franciza ...Iar in ceea ce priveshte Atomicu' ai mare dreptate, este cu un picior in groapa. P'acolo, nu se dau salarii. VJ-ii ishi platesc singuri salariile din productziile proprii. Iar cu MTV rabdare, ca nu mai e mult pana atunci - in aprilie incepe campania, in mai se lanseaza .

Cum cine zice ca nu e mai mult de 30%? Asta e politica lor. te respect Vladonne pentru ca se pare ca stii mai multe decat mine despre MTV Romania, nu stiu de ce te feresti atata. Daca tot a fost cumparat si va fi lansat, care mai e secretul? Ah, ok, campania si tot, inteleg, nu e de zis. Dar totusi, chiar daca Atomic e cu un picior in groapa se intampla ca acolo exista inca audienta mai mare decat la MCM (care oricum va fi inchis odata cu deschiderea MTV-ului, parca asa am citit pe aici). Cine va ramane pe piata? MTV singur? Hm, ma intreb daca e bine...sau daca se va intampla asta. Sa fie intr-un ceas bun, oricum, poate intram si noi in randul lumii...
pisik
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Vin Feb 22, 2002 12:37 pm

bravo bai!

bine c-am pus shi io intrebarea asta.

avetzi dreptate cu mcm-ul shi atomicul, dar sincer sper in primul rand ca MTV-ul sa aduca un suflu de grafica shi profesionalism in tv-urile romaneshti (shtitzi la ceea ce ma refer). si kiar ash vrea sa vad filmuletze gen "made in u.s.a." dar romaneshti si impecabile tehnic.

cam atat. oricum vor surclasa de departe mcm-ul shi atomicul (de asta sunt kiar sigur!)

shi poate kestia asta va aduce mai multe concerte in Romania (eu personal de la Metallica n-am mai vazut nimic notabil, shi pe atunci Metallica nu ma banase pe Napster...)

[version 7.0]
nomaduzzu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii