Pentru oamenii noi de pe forum
Moderator: anjin-san
68 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pentru oamenii noi de pe forum
Pentru ca ma sustine si emiru si gin am deschis threadul acesta pentru ca cei care sunt prospaturi pe forum sa se prezinte aici. Adica: sa dea un nume daca vor, varsta, ce le place lor, ce nu le place, ce calitati au, ce n-au, ziua de nastere, semnalmente sau orice cred ei ca ar interesa posteritatea.
Daca cere publicul o sa scriu si eu ceva despre mine deoarece si eu ma simt oarecum noua la doar 100 si ceva de posturi.
Daca cere publicul o sa scriu si eu ceva despre mine deoarece si eu ma simt oarecum noua la doar 100 si ceva de posturi.
- FleurDuLys
- Junior Member
poi nu tresa ceara publicu mah! asta ie regula, nu dai duar subectu, ci dai si exemplu
nah: io-s mic, gras, batran, chel, urat, carcotash, mijtocar si certaretz; locuiesc in romaniaofcors si frec tuata zioa netu
editez, ca uitasem sa zic ce era mai inportant si mai abscons:
(am zis aste numa casa nu fiu cutotusicutotu oftopic; ca duara io nu-s nou, nu?)
nah: io-s mic, gras, batran, chel, urat, carcotash, mijtocar si certaretz; locuiesc in romaniaofcors si frec tuata zioa netu
editez, ca uitasem sa zic ce era mai inportant si mai abscons:
kant emir kant emir is online now
obositorul
Data inreg: Nov 2004
Loc: romaniaofcors
(am zis aste numa casa nu fiu cutotusicutotu oftopic; ca duara io nu-s nou, nu?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Poi, o sa dau si eu un exemplu atunci, mai serios:
eu mi-s simona, am 19 ani, stau in bucuresti, studenta la facultatea de limbi si literaturi straine, sectia engleza-italiana. Si semnalmentele ar fi cam:grasa mica si urata. (da' nu cheala, sa ne intelegem). si-s carcotasa doar in sinea mea
Nascuta undeva prin iunie, nu prea imi place sa vorbesc despre mine insa cand trebuie, trebuie!, imi plac pisicile, oamenii, scortisoara,scandinavia,privighetorile, magnoliile,muzica, sa cunosc, sa mestec guma, sa am discutii lungi cu prietenul meu, sa stau pe messenger, sa lenevesc(lucrul la care ma pricep cel mai tare), sa ma cert cu mama, sa visez la cai verzi pe pereti, sa scriu vrute si nevrute, da' sa scriu. Ajunge?!
eu mi-s simona, am 19 ani, stau in bucuresti, studenta la facultatea de limbi si literaturi straine, sectia engleza-italiana. Si semnalmentele ar fi cam:grasa mica si urata. (da' nu cheala, sa ne intelegem). si-s carcotasa doar in sinea mea

Nascuta undeva prin iunie, nu prea imi place sa vorbesc despre mine insa cand trebuie, trebuie!, imi plac pisicile, oamenii, scortisoara,scandinavia,privighetorile, magnoliile,muzica, sa cunosc, sa mestec guma, sa am discutii lungi cu prietenul meu, sa stau pe messenger, sa lenevesc(lucrul la care ma pricep cel mai tare), sa ma cert cu mama, sa visez la cai verzi pe pereti, sa scriu vrute si nevrute, da' sa scriu. Ajunge?!
- FleurDuLys
- Junior Member
Asteptam exemplu...si apoi dam si noi..
..ca de...e ptr cei noi
bun...yo mi-s cosmin..17 ani.. inalt slabutz(ca sa o citez pe fleurdulys..nici yo nu's chel)....mangalia. imi place sa ma plimb pe plaja, sa lenevesc in fata compului, sa joc cs. Deasemenea imi plac si mie pisicile, trandafirii, dansul,,,,, sa vb cu lumea. sa ma cert, si sa fac panarama..e deajuns?? )

bun...yo mi-s cosmin..17 ani.. inalt slabutz(ca sa o citez pe fleurdulys..nici yo nu's chel)....mangalia. imi place sa ma plimb pe plaja, sa lenevesc in fata compului, sa joc cs. Deasemenea imi plac si mie pisicile, trandafirii, dansul,,,,, sa vb cu lumea. sa ma cert, si sa fac panarama..e deajuns?? )
niciodata sa nu spui pentru totdeauna.....ca nu e ziua de maine
- Skip1
- Junior Member
bun...yo mi-s cosmin..17 ani.. inalt slabutz(ca sa o citez pe fleurdulys..nici yo nu's chel)....mangalia. imi place sa ma plimb pe plaja, sa lenevesc in fata compului, sa joc cs. Deasemenea imi plac si mie pisicile, trandafiri, dansul,,,,, sa vb cu lumea. sa ma cert, si sa fac panarama..e deajuns??
)

- Skip1
- Junior Member
schipuletz, ejt pe faza au ba?
(deci io editez, da? editeaza si tu, ca te belejte flafii; sau asa de tare ai cetit forumu ca nici nu jtii ca nu ie voie cu consecutive?)
asa bre, multz nainte voo, maruntzeilor; si da, ofcors ca sio is mititel si urat
(deci io editez, da? editeaza si tu, ca te belejte flafii; sau asa de tare ai cetit forumu ca nici nu jtii ca nu ie voie cu consecutive?)
asa bre, multz nainte voo, maruntzeilor; si da, ofcors ca sio is mititel si urat
- kant emir
n-ai priceput, nu? ia si editeaza, sterge consecutivu si baga-l in celalalt
cum o sa fac io cu postu asta peste cateva minute, k? schipuletzule, schipushorule, schipulemiculedragutzule
deci se puate, da? si creca si pe ultimul il poti sterge (desi nu e consecutiv, e fara rost)
cum o sa fac io cu postu asta peste cateva minute, k? schipuletzule, schipushorule, schipulemiculedragutzule
deci se puate, da? si creca si pe ultimul il poti sterge (desi nu e consecutiv, e fara rost)
- kant emir
mda mosulica ...se poate...Doamne ca ma enerveaza admini astia mici si cheliosi....si pe deasupra mai sunt si carcotasi
- Skip1
- Junior Member
Fleur, esti cumva sormea geamana da' cu niste anisori (nu zic catzi
) mai mica?
sa lenevesc (lucrul la care ma pricep cel mai tare),[...] sa visez la cai verzi pe pereti,[...] (si nu numai astea, dar astea is cele mai pregnante)
sa am discutii lungi cu prietenul meu
saracu
Uite, ca sa nu ramana emiru singuru cu vechime care se deconspira: io mi-s mica si rea si afurisita, am niste ani care pot fi considerati multi sau putini (depinde de etatea cititorului), 2 ochi, 2 urechi, un nas si o gura, 7 inimi, mai multe vieti si nenumarate personalitati

sa lenevesc (lucrul la care ma pricep cel mai tare),[...] sa visez la cai verzi pe pereti,[...] (si nu numai astea, dar astea is cele mai pregnante)
sa am discutii lungi cu prietenul meu
saracu

Uite, ca sa nu ramana emiru singuru cu vechime care se deconspira: io mi-s mica si rea si afurisita, am niste ani care pot fi considerati multi sau putini (depinde de etatea cititorului), 2 ochi, 2 urechi, un nas si o gura, 7 inimi, mai multe vieti si nenumarate personalitati

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
[quote="kant emir"]
nah: io-s mic, gras, batran, chel, urat, carcotash, mijtocar si certaretz]shi 2 copchii care kitzaie de fuame
eu is de ceva timp pe aici, lumea ma shtie, sunt asta care sunt, am o varsta care este la vedere shi nu ie nimik de ascuns, imi place fuarte multe lucruri shi de mine, uneori, shi pt newbies: nu's a dracu, mah!
nah: io-s mic, gras, batran, chel, urat, carcotash, mijtocar si certaretz]shi 2 copchii care kitzaie de fuame

eu is de ceva timp pe aici, lumea ma shtie, sunt asta care sunt, am o varsta care este la vedere shi nu ie nimik de ascuns, imi place fuarte multe lucruri shi de mine, uneori, shi pt newbies: nu's a dracu, mah!

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
ios betivan. odata am baut doo dejetare de bere, da sa nui zicetz lu ochila ca iar ma cearta. de cand am terminat in numa 3 ani, aia 3 litri de vin (ajutat si de niste preteni) nu ma mai scuate din "betivan" si "alcoolist"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
chesule: uitasi sa spui ca esti betiv p**dar
iedit by aia mica si rea si afurisita: fara d-astea pe forumu meu, ticalosilor
edit da mine: da lasal sa se si vada ce am vrut. in panda mea...zice lumea cal fac panacotar sau mai stiu io ce. cat de pudica devenisi in ultimu timp.

iedit by aia mica si rea si afurisita: fara d-astea pe forumu meu, ticalosilor

edit da mine: da lasal sa se si vada ce am vrut. in panda mea...zice lumea cal fac panacotar sau mai stiu io ce. cat de pudica devenisi in ultimu timp.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
si eu sunt relativ batran, enervant, arogant, alcoolic, depravat samd. (nu, nu glumesc) ahh si satansit si drucker.
mah eu zic sa lasam oamenii sa se prezinte, ca noi intre noi ne cam cunoastem
edit: si maine poimaine se implinesc 3 ani de cand am ajuns pe aici. ca o fost bine, ca o fost rau.. pana la urma nu cred ca imi pare rau.
mah eu zic sa lasam oamenii sa se prezinte, ca noi intre noi ne cam cunoastem
edit: si maine poimaine se implinesc 3 ani de cand am ajuns pe aici. ca o fost bine, ca o fost rau.. pana la urma nu cred ca imi pare rau.
-
Daimon - Mesaje: 5074
kant emir scrie:hehehe, gin, ce tzam zis io ca era mai bun pe caterinci?
nu ti-l dau mah, n-auzi ca nu?

memete, bine si-asa.
numa pe forumurile unde pastoresc io is "pudica"
aiu lutzu?! LUTZU?!

kantemire, prevad ca ti-o iei.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
mi se potrivejte mai bine litza in loc de lutzu, ca-s blond 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220