De ce mai mult slow-uri?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
De ce mai mult slow-uri?
La primul album au promovat "Criogenia" si "Banii dvs".
Apoi au bagat pe post "Jumatatea mea" si "Trag cate un claxon"
Dupa care au urmat "Comunitaru'", "Mi-e dor si doare" si "Unde cauti tu iubirea"
Mai putin promovate au fost "Luna" si "Oamenii politici"
Zilele trecute am mai vazut un videoclip pe "ProTV" la o balada (nu stiu care)
Se observa clar o tendinta de a promova melodii lente de dragoste. Cei care le-au ascultat albumele stiu ca asta nu-i reprezinta in totalitate.
Imi plac TAXI si in general imi place si muzica lor, dar totusi imi lipseste atitudinea pe care o aveau la inceput pe vremea cu "Criogenia".
Dupa care au urmat "Comunitaru'", "Mi-e dor si doare" si "Unde cauti tu iubirea"
Se observa clar o tendinta de a promova melodii lente de dragoste. Cei care le-au ascultat albumele stiu ca asta nu-i reprezinta in totalitate.
Imi plac TAXI si in general imi place si muzica lor, dar totusi imi lipseste atitudinea pe care o aveau la inceput pe vremea cu "Criogenia".
- Baluba
- Junior Member
Re: De ce mai mult slow-uri?
Initial trimis de Baluba
La primul album au promovat "Criogenia" si "Banii dvs".
melodiile de dragoste sunt o parte integrata in TAXI.. as putea spune ca ii reprezinta.. si aceste melodii au fost si pe primul album (mai bine jis jumatatea de album) "Criogenia salveaza Romania". Una dintre ele este "Nu mai esti".
Dar asta nu inseamna ca baietii si-au schimbat stilul.. Ai ascultat Nemuritoru sau Omisiune imposibila si Cortina de fier de pe ultimull album "americanofonia"?
- bogdan555
- Junior Member
Eu cred ca asta e cea mai faina parte a trupei (baladele). Mie nu-mi place de nici o culoare Americanofonia (piesa), desi stiu ca o sa imi atrag antipatia prin aceasta afirmatie...
Cea mai faina piesa Taxi: Nu mai esti!
Cea mai faina piesa Taxi: Nu mai esti!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
Re: Re: De ce mai mult slow-uri?
Initial trimis de bogdan555
melodiile de dragoste sunt o parte integrata in TAXI.. as putea spune ca ii reprezinta.. si aceste melodii au fost si pe primul album (mai bine jis jumatatea de album) "Criogenia salveaza Romania". Una dintre ele este "Nu mai esti".
Dar asta nu inseamna ca baietii si-au schimbat stilul.. Ai ascultat Nemuritoru sau Omisiune imposibila si Cortina de fier de pe ultimull album "americanofonia"?
Stiu "Nu mai esti". E super! Si mie imi plac baladele lor, da' n-as vrea sa-i vad ajungand pana la urma ca Holograf sau Bere Gratis sa cante dupa cum bate vantul.
Am auzit ca ultimul album ar fi cam prost ... nu l-am ascultat asa ca nu ma pronunt.
- Baluba
- Junior Member
Re: Re: Re: De ce mai mult slow-uri?
Din contra.. Ultimul album pastreaza aceasi nota.. Versuri inteligente, intrumentatii originale, in tr-un cuvant TAXI!
Initial trimis de Baluba
Stiu "Nu mai esti". E super! Si mie imi plac baladele lor, da' n-as vrea sa-i vad ajungand pana la urma ca Holograf sau Bere Gratis sa cante dupa cum bate vantul.
Am auzit ca ultimul album ar fi cam prost ... nu l-am ascultat asa ca nu ma pronunt.
- bogdan555
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: De ce mai mult slow-uri?
Din contra.. Ultimul album pastreaza aceasi nota.. Versuri inteligente, intrumentatii originale, in tr-un cuvant TAXI!
O sa ma pun pe ascultat atunci

Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
cam cel mai misto mesaj de pe forum-ul TAXI e asta postat de Baluba!
Taxi canta si lente si mai zbuciumate, nu cred ca e 100% alegerea lor ce sa promoveze, dar la ora asta o balada prinde la noi foarte bine, nu stiu daca asta a fost intentia TAXI, oricum piesele sunt bune dar la "Mi-e dor si doare", clipul e cam slabutz, astept "Cineva inaintea ta" care e cea mai buna piesa de pa album, parerea mea!
Taxi canta si lente si mai zbuciumate, nu cred ca e 100% alegerea lor ce sa promoveze, dar la ora asta o balada prinde la noi foarte bine, nu stiu daca asta a fost intentia TAXI, oricum piesele sunt bune dar la "Mi-e dor si doare", clipul e cam slabutz, astept "Cineva inaintea ta" care e cea mai buna piesa de pa album, parerea mea!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
cam cel mai misto mesaj de pe forum-ul TAXI e asta postat de Baluba!
mai nu cred ca baietii canta cum canta ca se sa promoveze...
clipul e slabut la mi-e dor si doare?? nu l-am vazut ca-s din canada... cum e?? (ce se intampla in el?)
- bogdan555
- Junior Member
mai nu cred ca baietii canta cum canta ca se sa promoveze...
clipul e slabut la mi-e dor si doare?? nu l-am vazut ca-s din canada... cum e?? (ce se intampla in el?)
Ideea e simpaticutza : Don Quihote se plimba pe cal prin Bucuresti (prin trafic) si trecand pe langa diferite cupluri care se certau, le impaca. In schimb realizarea e absolut jalnica : filmat prost + efecte jalnice.
Cam atat ...
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
Pe mine ma enerveaza ca l-au bagat pe dobitocul ala de prezentator, nu mai stiu cum il cheama dar e extrem de enervant, si la emisiuni si la concerte!
prezentator la emisiuni si concerte??? "prezentator taxi" sau ce? nu l-am vazut si nici nu am auzit de asa ceva.... descrie mai bine cine ce unde, etc, te rog...
- bogdan555
- Junior Member
Nu cred ca Taxi se caracterizeaza prin slow-uri. Daca ati ascultat Tipa e Gresita, Masaj Tailandez, Cantec de Groaza, Mama ce fete, Omisiune imposibila, Cortina de fier , Hop hop rock inseamna ca stiti ce se poate face intr-un concert Taxi : ROCK PUR. Melodiile lente sunt necesare.. sincer imi pare rau ca nu au promovat mai mult Nebunia Furtunii .. personal mi se pare foarte draguta. Dar nici nu poti sa canti non stop numai rockereli .. publicul romanesc nu stie sa aprecieze la adevarata valoare acest gen de muzica.
Nu te uita la baiatu' cu basu ca are paru mai lung ca tine/
Muzica , muzica nu de acolo vine/ Vine din suflet de la el, de la mine de la tine- TAXI -Hip-Hop-Rock
Muzica , muzica nu de acolo vine/ Vine din suflet de la el, de la mine de la tine- TAXI -Hip-Hop-Rock
- Storm
- Junior Member
Storm, ai ratat cateva din numele melodiilor pe care le-ai precizat
) nu ca ar fii important, da' poate da se le caute cineva, ca sa le asculte....
deci storm spunea de: Tipa e gresita, Masaj Thailandez, Cantec de groaza, N-ajung la ele, Omisiune imposibila, Cortina de fier, si hip hop rock.
in cea ce priveste melodiile lente... mare dreptate ai!
)
si nu ar fii fost rau daca ar fii promovat si "nu mai esti", sau "vishine"... da' asta e...
toate cele bune!
PS: Vine albumul nou... in curand... SPER!
)

deci storm spunea de: Tipa e gresita, Masaj Thailandez, Cantec de groaza, N-ajung la ele, Omisiune imposibila, Cortina de fier, si hip hop rock.
in cea ce priveste melodiile lente... mare dreptate ai!

si nu ar fii fost rau daca ar fii promovat si "nu mai esti", sau "vishine"... da' asta e...
toate cele bune!
PS: Vine albumul nou... in curand... SPER!

Initial trimis de Storm
Nu cred ca Taxi se caracterizeaza prin slow-uri. Daca ati ascultat Tipa e Gresita, Masaj Tailandez, Cantec de Groaza, Mama ce fete, Omisiune imposibila, Cortina de fier , Hop hop rock inseamna ca stiti ce se poate face intr-un concert Taxi : ROCK PUR. Melodiile lente sunt necesare.. sincer imi pare rau ca nu au promovat mai mult Nebunia Furtunii .. personal mi se pare foarte draguta. Dar nici nu poti sa canti non stop numai rockereli .. publicul romanesc nu stie sa aprecieze la adevarata valoare acest gen de muzica.
- bogdan555
- Junior Member
dar pana la urma taxi ce fel de formatie este?ei spun ca rock.eu spun ca pop (ca sa nu zic mai multa muzica usoara,intr-adevar de buna calitate),dar ma ENERVEAZA rau ca nu mai este atmosfera aia de la primul album,de care m-am indragostit.nu mai sunt in stare sa cante rock?hi!ce m-am enervat!
vreau sa mai aud piese ca si "criogenia","n-ajung la ele","o cam","hip-hop rock" si altele.
NU SE MAI POATE?sau nu se mai vrea?
vreau sa mai aud piese ca si "criogenia","n-ajung la ele","o cam","hip-hop rock" si altele.
NU SE MAI POATE?sau nu se mai vrea?
- carolaeu
- Junior Member
se poate tata... de pe americanofonia vezi (sau mai bine zis asculta) nemuritoru', masaj thailandez, omisiune imposibila, etc. si se si vrea (parerea mea), pt. ca oameni din spatele instrumentelor sunt cat se poate de rokeri (a se vedea adi bortun, sau george, sau andrei). Si la ce fel de atmosfera te referi, pt ca dupa parerea mea atmosfera este aceasi. In orice caz, piesele nu pot fii toate la fel.
Si ca sa rapsund la o alta intrebare de a ta: SUNT IN STARE SA CANTE ROCK - baga un concert si ai sa vezi! nu uita ca si pe primul album (adika trag un claxon) au fost ceva melodii mai usoare (nu mai esti, vishine, nebunia furtunii, luna, etc.)
gata am terminat cu aberatu' pe ziua de azi.
sanatate!
Si ca sa rapsund la o alta intrebare de a ta: SUNT IN STARE SA CANTE ROCK - baga un concert si ai sa vezi! nu uita ca si pe primul album (adika trag un claxon) au fost ceva melodii mai usoare (nu mai esti, vishine, nebunia furtunii, luna, etc.)
gata am terminat cu aberatu' pe ziua de azi.
sanatate!
- bogdan555
- Junior Member
"se poate tata... de pe americanofonia vezi (sau mai bine zis asculta) nemuritoru', masaj thailandez, omisiune imposibila, "
mai,lasa asta ,dar ce se canta in concerte?multe lalaieli.
rockeri,dar daca nu stiu sa isi impuna punctul de vedere,si fac compromisuri ce iese?lalaieli.
." In orice caz, piesele nu pot fii toate la fel"
mama,m-ai spart.ce afirmati interesanta si inteligenta.
si eu care credeam ca este IMPERIOS NECESAR sa fie identice.
esti sigur ca nu am fost eu la concerte?
"gata am terminat cu aberatu' pe ziua de azi."
ai cam aberat asa e ,dar..
sanatate si tie.
mai,lasa asta ,dar ce se canta in concerte?multe lalaieli.
rockeri,dar daca nu stiu sa isi impuna punctul de vedere,si fac compromisuri ce iese?lalaieli.
." In orice caz, piesele nu pot fii toate la fel"
mama,m-ai spart.ce afirmati interesanta si inteligenta.
si eu care credeam ca este IMPERIOS NECESAR sa fie identice.
esti sigur ca nu am fost eu la concerte?
"gata am terminat cu aberatu' pe ziua de azi."
ai cam aberat asa e ,dar..
sanatate si tie.
- carolaeu
- Junior Member
"dar pana la urma taxi ce fel de formatie este?ei spun ca rock.eu spun ca pop (ca sa nu zic mai multa muzica usoara,intr-adevar de buna calitate),dar ma ENERVEAZA rau ca nu mai este atmosfera aia de la primul album,de care m-am indragostit."
Hai sa ne amintim de faptul ca prima melodie pe care au lansat-o "N-ajung la Ele" nu a fost foarte bine primita de public, lucru ce se intampla pe la starsitul lui 99, desi era rock. Apoi cu Criogenia au dat lovitura.Cat despre primul concert...iti pot spune ca atmosfera este identica..daca ai sa compari concertul din Club A din 23 Decembrie 99 parca, si cu orice alt concert vei vedea aceeasi oameni, acelas stil dur si undeva aceeasi finete in exprimare si aceeasi sensibilitate in balade.
"nu mai sunt in stare sa cante rock?"
Rock? Dar sunt foarte capabili sa cante rock.. dar rock fara balade cel putin la noi nu se poate. Trebuie sa se inteleaga acest lucru.
"hi!ce m-am enervat!
NU SE MAI POATE?sau nu se mai vrea?"
Criogenia, N'ajung la Ele, Masaj Tailandez, Clona, Situatia din tara, Agentul 008, Trag un claxon, Comunitarul, Prea sus, Jumatatea mea,Ea inca ma iubeste, Cand tu numai esti" si parca inca 2 3 piese dar nu mai sunt sigura care, fac parte din Play Listul lor. Uita-te bine si spune-mi care este raportul balade-rock intr-un astfel de concert.
Se mai canta rock, se doreste in continuare acest stil, iar urmatorul album se anunta a fi super.
Hai sa ne amintim de faptul ca prima melodie pe care au lansat-o "N-ajung la Ele" nu a fost foarte bine primita de public, lucru ce se intampla pe la starsitul lui 99, desi era rock. Apoi cu Criogenia au dat lovitura.Cat despre primul concert...iti pot spune ca atmosfera este identica..daca ai sa compari concertul din Club A din 23 Decembrie 99 parca, si cu orice alt concert vei vedea aceeasi oameni, acelas stil dur si undeva aceeasi finete in exprimare si aceeasi sensibilitate in balade.
"nu mai sunt in stare sa cante rock?"
Rock? Dar sunt foarte capabili sa cante rock.. dar rock fara balade cel putin la noi nu se poate. Trebuie sa se inteleaga acest lucru.
"hi!ce m-am enervat!
NU SE MAI POATE?sau nu se mai vrea?"
Criogenia, N'ajung la Ele, Masaj Tailandez, Clona, Situatia din tara, Agentul 008, Trag un claxon, Comunitarul, Prea sus, Jumatatea mea,Ea inca ma iubeste, Cand tu numai esti" si parca inca 2 3 piese dar nu mai sunt sigura care, fac parte din Play Listul lor. Uita-te bine si spune-mi care este raportul balade-rock intr-un astfel de concert.
Se mai canta rock, se doreste in continuare acest stil, iar urmatorul album se anunta a fi super.
- Storm
- Junior Member
Din cate am inteles eu Clona nu va face parte din album. Nu stiu inca sigur. Sunt cateva piese pe noul album care modifica putin stilul Taxi dar sunt foarte frumoase.. si sunt Rock. Cu siguranta va fi un succes atat in randul fanilor cat si in randul celor ca pana acum nu doreau Taxi.
- Storm
- Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc