cum e posibil? imi explica careva?

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde flavius_pogacia » Dum Feb 25, 2007 4:46 pm

acu cateva zile am dat la un tip care cica se pricepe sa scoate negativul (partea instrumentala) din melodii. iam dat 3 piese mp3. apare tipu dupa cateva zile cu piese. le incarc in winamp ... si surpriza...era melodia dar fara voce...era perfecta piesa...nici la game nu umblase tipu..nu stiu ce a facut dar extra calitate am primit. toate bune si frumoase...dar...acum nu mai raspunde nici la telefon si nici p mess...nici p mail, cu toate k l-am platit cu cat a cerut ! nu-mi face sens treaba asta ! i-am dat o gramada d bani pt 3 negative si el dispare! si inca lucreaza la firma prin care am luat legatura cu el.
deci nu a murit sau altceva :)

cum a fost posibila extragerea negativului (versiunea instrumentala) ?

tot c stiu e ca softul Sony ACID Pro 6 a fost implicat deoarece acum este imprimat ca informatie in mp3 si eu cand am dat piesele, nu aveau info (shortcut key alt+3 in winamp).

se poate sa fi fost acele piese modelulperfect pentru softurile create sa extraga vocea care exista deja pe piata? sau sa fie luate de la casa de discuri?

dak facea o piesa...nu ma miram...dar 3 piese perfecte? cum pana mea mai?
si stiu suta-n-bat k tipu nu are formatie k sa faca el nagativul.

inca ceva : este ceva facultate de muzica in brasov?

pt cei care nu cred si vor sa se convinga de calitatea negativelor... id-ul meu de messenger este flavius_pogacian, sau la mail flavius_pogacian@yahoo.com sau hub.muresnet.ro (doar dak aveti fibra optica RDS) sau fibermures.no-ip.org (orice conexiune RDS)

25.02.2007 (OP)Ionutz
flavius_pogacia
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Feb 25, 2007 5:24 pm

iaca se puate - softul cu pricina (care-o fi iel) identifica frecventele proprii glasului omenesc si le inlatura din melodiuara cu pricina

nush cum e posibil sa nu-ti mai raspunda la telefon, asta depaseste orice imaginatie! creca tresa te adresezi unor fictionisti, futurologi, analisti politici, oameni de presa - nush, vezi tu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Înapoi la De pe muzica