stau si ma uit la forumul vostru si vad cum tati vorbiti de rok si hip hop dar mai putin de manele. nu stiu ce vedeti voi la astea.
pai de aia esti manelist, ca nu te duce mintea
daca vreti sa ascultati ceva bun
ceva bun? ce e aia ceva bun? manele?
ia socoteste: cine obisnueste sa cante manele? oameni educati, cumva? si cine obisnuieste sa asculte manele - oameni educati, cumva?
deci nu si nu, ceea ce ma conduce la concluzia ca e o muzica de neciopliti pentru neciopliti
acuma sa nu intelegi ca am o totala desconsiderare pentru acesti neciopliti (de consumatori zic, nu de nationalitatile conlocuitoare care presteaza) - nu, inteleg si eu ca-s si ei fiinte care au bucurii si tristeri, invidii (
dusmanii!, of, dusmanii) si bucurii rautacioase, le place sa se fuduleasca (
io-s cel mai tare, io m-am realizat, fata mea e asa si pe dincolo, baiatu meu e o valoare), le place sa epateze cu masinile de lux si cu lanturile groase de aur, cu vilele si cu tot restul
adica nu
le place, ca n-are ce sa
le placa, pentru ca n-au nimic (cei mai multi, nu zic de aia care au ajuns deja, in parlament); le-ar placea, daca ar avea
asa ca nu ne mai pupa pe toti, pupa-l numa pe pijke si pe toti rudimentarii pentru care muzica
buna si adevarata inseamna exteriorizarea prostiei (cu care nu trebuie sa-ti fie rusine, pentru ca mai sunt si altii ca tine), versuri idioate si agramate si "melodii" ieftioare
da, io-s un distrus de roacher
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine