Weet-weet sa ne spui cum a fost in TGV-ul ala ca nu mai pot dupa el. E favoritul meu. Si moshu cred ca e "excitat" doar la gandul de a merge cu un TGV ce goneste cu 300-400 la ora....
Cu lux de amanunte daca se poate....

Initial trimis de Oribilul Mosh
mare dreptate ai cu semnatura aia.
si din respect pentru eleanor roosevelt merita s-o amintesti macar in treacat altfel se numeste plagiat si puate te crede lumea prea deshtept ceea ce in cazu de fata ar fi o mare eroare.
shi alte alea tot ar mai fi o chestie, da' sa citesht in 5 ferestre diferite cu titluri aproximativ diferite cum 5 forumishti, aparent diferitzi shi fara legatura intre ei, s-au trezit shi s-au spalat pe dintzi
Love2Fly scrie:
Da' tu crezi ca pe mine ma intereseaza ce fac aia de pe Clasa Muncitoare la munca?
Daca nu-ti place nu intra si nu citi, nimeni nu te obliga
Bubico scrie:[...]
lasati-ne pe noi, astia mici si complexati sa ne discutam frustrarile de zi cu zi, in felul asta poate o sa ajungem asa ca voi: frumosi, destepti, fara frustrari...perfecti.
Nicholas_Alex scrie:13:40 PM, 26.01.2004 ora pamintului
Toata viata mi-am dorit acest lucru: sa dansez cu un caine! Mi-am pierdut multi ani din viata citind si invatind, incercind sa gasesc o cale de a dansa cu cainele meu, care de fapt nu mai exista acum. Obsesia asta ma costat toti prietenii si toate rudele.
eyewitness scrie:auzi entomofile(c.n.) atata timp cat ai avut tupeul sa baji thread cu comentarii impertinente la scrierile tale alese taci si nu mai macani. cand o sa fie rubrica comentarii impertinente la clasa muncituare atunci poate mai vorbim, da? deci ciocu mic si joc de glezne(c.v.)
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator