Un nou turneu
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Un nou turneu
Am auzit ca pe 8 mai vor incepe un nou turneu in marile orase ale tarii.Va fi un turneu antidrog si se va numi "Toti te plac asa cum esti"
-
Sonya17 - Junior Member
Da. Banuiesc ca toata lumea shtia deja lucrul asta. Va incepe pe 8 mai in Constanta, continuand cu aproape toate reshedintzele de judetz. Turneul va contzine 34 de concerte, iar pe scena, alaturi de 3rei Sud Est vor evolua actritza (intre timp devenita shi cantareatza) Cristiana Radutza shi Animal X.
- Al3xutza
- Junior Member
oau!!!!!!!!!!!!!
oau!!!!!!!.......eu abia astept.....s-ar putea sa am ocazia sa-i cunosc la acest concert.....abia astept...sunt fffffff nerabdatoare...
- tweety
Am mai dat si eu pe aici
Gabytule se pare ca n-a mai dat nimeni pe aici de 2 zile.Daca toti or fi facind ca mine,adica intra pe forumul ANIMALX si spun ce parere proasta au despre ei,nici nu ma mira ca pe forumul lor sunt mai multe mesaje decit pe forumul cu 3SE.O sa zici ca m-am abatut de la subiect,dar asta e!Pe cit de mult ii iubesc pe 3SE pe atit ii urasc pe ANIMALX si trebuia sa o spun undeva.
-
Sonya17 - Junior Member
mda, intr-adevar te-ai abatut de la subiect, dar te iert sa trecem asta in contextul "turneului" adica ii iubesti atat de mult incat nu mai poti de nerabdare pana vor ajunge shirul d econcerte si in orashul tau... 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
va cam lipsesc niste litere
ince sens va avea succes? n-o sa se mai drogheze studenteii?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Da, da.. shtiu ca este greu de crezut, dar asha este... V-am spus mai demult ca ii va insotzi in turneu, shi nu ca prezentatoare cum zicea Gabytu, ci va canta in deschiderea concertelor. Este adevarat, ishi va lansa shi primul album cu ocazia asta, care este compus de Laurentziu. Shi sa shtii Gabytule ca are shi ea legaturi cu muzica, pt ca este actritza, shi asta implica shi ureche muzicala shi voce, pt ca in teatru se mai shi canta.
Shi pt ca tot vb de albume, uite ca ajung shi la cel mai important, adica la cel al baietzilor, care va fi lansat pe 2 mai, shi va contine aproximativ 7 piese noi.Pe album se gasehte shi melodia "Muzica antidrog", cantata impreuna cu cei de la Animal x. Pacat ca nu va pot arata noile poze... facute pt coperta albumului shi pt noul "val" de reviste. Dar va spun ca sunt super!
Shi pt ca tot vb de albume, uite ca ajung shi la cel mai important, adica la cel al baietzilor, care va fi lansat pe 2 mai, shi va contine aproximativ 7 piese noi.Pe album se gasehte shi melodia "Muzica antidrog", cantata impreuna cu cei de la Animal x. Pacat ca nu va pot arata noile poze... facute pt coperta albumului shi pt noul "val" de reviste. Dar va spun ca sunt super!
- Al3xutza
- Junior Member
al3x daca ai scanate acele poze baga-le la gabytusandu@yahoo.com si le pun eu aici!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2