Therion - Searching for "Siren of the woods" lyrics ... sau obsesiile scandinavilor
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Therion - Searching for "Siren of the woods lyrics" !
Recunosc. Asta nu e subiect de thread dar nu il voi tine mai mult de o zi. (be patients Dana & Rolf).
Cautam versurile de la aceasta melodie care e superba. Dupa 2 ore de invartit pe google gasesc numai mesaje de useri care si ei la randul lor cauta "disperati" acelasi cantec.
In rest se gasesc versurile de la toate melodiile bine merci dar de la asta nu. Nu stiu in ce limba sau ce dialect e cantata dar suna neasteptat de bine.
Nu e vorba ca as muri fara sa vizualizez(ca de inteles nu le-as intelege oricum) versurile astea dar m-a ambitionat cautarea.
Gasesc intr-un loc precizarea ca sunt si originale si traduse pe fanclubul oficial.
Ma duc : o gramada de conditii + o taxa de 20-30 de dolari pe an etc...
Faceti-ma si pe mine sa inteleg... ce e asa de deosebit cu grupul asta sau mai bine zis cu cantecul asta de "ascund" versurile astea pe care si asa nu le intelege nimeni cu atata atentie.
Eu am vazut ca toti au un cult pentru mitologia nordica si alte chestii de genul asta dar mi se pare mie ca deja au dat in obsesie.
PS: eventual putem sa transformam threadul asta in ceva dedicat Scandinavian metalului dar aici interveniti voi pentru ca eu stau cam prost la categoria asta.
Cautam versurile de la aceasta melodie care e superba. Dupa 2 ore de invartit pe google gasesc numai mesaje de useri care si ei la randul lor cauta "disperati" acelasi cantec.
In rest se gasesc versurile de la toate melodiile bine merci dar de la asta nu. Nu stiu in ce limba sau ce dialect e cantata dar suna neasteptat de bine.
Nu e vorba ca as muri fara sa vizualizez(ca de inteles nu le-as intelege oricum) versurile astea dar m-a ambitionat cautarea.
Gasesc intr-un loc precizarea ca sunt si originale si traduse pe fanclubul oficial.
Ma duc : o gramada de conditii + o taxa de 20-30 de dolari pe an etc...
Faceti-ma si pe mine sa inteleg... ce e asa de deosebit cu grupul asta sau mai bine zis cu cantecul asta de "ascund" versurile astea pe care si asa nu le intelege nimeni cu atata atentie.
Eu am vazut ca toti au un cult pentru mitologia nordica si alte chestii de genul asta dar mi se pare mie ca deja au dat in obsesie.
PS: eventual putem sa transformam threadul asta in ceva dedicat Scandinavian metalului dar aici interveniti voi pentru ca eu stau cam prost la categoria asta.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Therion - Searching for "Siren of the woods lyrics" !
Initial trimis de Aliosha
Recunosc. Asta nu e subiect de thread dar nu il voi tine mai mult de o zi. (be patients Dana & Rolf).
Hai ca le-am gasit io' !
---------------------------------------------------------------------------
Therion
"The Siren Of The Woods" 1996 MCD
1. The Siren of the Woods
2. To Mega Therion
3. Babylon
-------------------------------------------------------------------------
1. The Siren Of The Woods
-------------------------------------------------------------------------
Enuma ilu awiluma
Ardu Shamash apkallu baru
Nergal ina ramanisu
Annu ki-utu-kam ilu
Parak simati
Muballit mite
Nergal allatu
Mellamu mesaru
La tapallah Annuaki
Kettu Puluthu qillatu
Erset la tari eimmu
Ina ramanisu melammu
Baru dinau
Allatu Nergal
Sar kissati
Nergal allatua
Allatu Adapa
Ina ramaniusue
2.To Mega Therion
Powers of Thagirion
Watch the great beast to be
For To Mega Therion
The dragonian melody
The dragon open the eye
And reveal both truth and lie
Spiritual supremacy
Ride the beast of ecstasy
Spiritual supremacy
Ride the beast of ecstasy
Ialbaophs creative spark
Manifests the utmost dark
Ialbaophs creative spark
Meaning of the letter Theth
Hide the force of Baphomet
The wound of Baal will be healed
When sign of time is unsealed
The world will burn by Soraths
flame
And through the solar sign
proclaim
Ascending fiend of the sea
Will fulfill prophecy
Man will feel the wrath of beast
When fenris wolf is released
The dragon open the eye
Reveal both truth and lie
Spiritual supremacy
The end of revelation
A soulful violation
The end of revelation
Bear the mark of victory
And the spear of destiny
Bear the mark of victory
Powers of Thagirion
For To Mega Therion
Powers of Thagirion
The draconian melody
flame
Proclaim
Powers of Thagirion
Is the great beast you see
The To Mega Therion
Powers of Thagirion
For To Mega Therion
Powers of Thagirion
The draconian melody
Hide the force of Baphomet
When sign of time is unsealed
flame
proclaim
3.Babylon
Babylon your spirit can not die
Paradise for sin and Lust
Mothertown of demons
You had to fall but "thy fallen shall rise"
In the name of our mother
Babalon; Lilith thy whore
Babylon rise from the depths
Ride on the seeds of time
Legends can not die
Live through the visions in our minds
Walking down the ashes
The ashes of unholy domains
Sin and lust were conquered
Symbolized by the tower that fell
Culture of depravation
Sodomy and sexual obsession
Cults of Baphomet wide spread
A thousand years of pleasure and sin
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Re: Re: Therion - Searching for "Siren of the woods lyrics" !
P.S.: Sper ca nu vrei shi traducerea :hehe: !
zbing zboing zobing
-
Aliosha, nici io nu inteleg de ce ar fi secrete niste versuri. O singura explicatie imi vine in creer: poate copyrightul pentru versurile alea le are cineva care nu e de acord sa fie publicate nicaieri. Dar se pare ca nu e cazul aici...
Edit: Killere, unde le gasisi tata? Darklyrics cumva?
- Rolf
- Junior Member
Gata, uite-le: http://www.lyrarch.com/lyrics.cfm/213/2696/18023
Uite si traducerea (versurile sunt in akkadiana!!!!! - ma oftic, limba dacilor n-o mai stie nimeni :mad: ):
Translate from Akkadian:
When God's human being
Shamash's slave, wise men, saw
Nergal in himself
This Earth-stomped land became God's.
At a decent throne
Of life and death
Nergal comes glowing,
Not stopping at Senior Gods
As he was fear's bride.
In the land with no return
In it's glory
The look upon judgement
Gave birth to Nergal
The king of underground.
Nergal was born,
Adapa suffered,
of what was in himself
Uite si traducerea (versurile sunt in akkadiana!!!!! - ma oftic, limba dacilor n-o mai stie nimeni :mad: ):
Translate from Akkadian:
When God's human being
Shamash's slave, wise men, saw
Nergal in himself
This Earth-stomped land became God's.
At a decent throne
Of life and death
Nergal comes glowing,
Not stopping at Senior Gods
As he was fear's bride.
In the land with no return
In it's glory
The look upon judgement
Gave birth to Nergal
The king of underground.
Nergal was born,
Adapa suffered,
of what was in himself
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
NOPE:
Metal Lyrics
http://www.inp.nsk.su/~istomin/lyrics.html
zbing zboing zobing
-
Mi-a luat 1 minut sa gasesc versurile de pe Secret of the ruins.
Pe viitor retine adresa http://www.darklyrics.com
Acolo cauti la litera T, gasesti Therion etc
- FrozeN
- Junior Member
Este? Nu te asteptai la atitea posturi...
Nu stiu ce sa zic. Poa sa ramina threadu cum e si altu separat de scandinavian. Io zic ca nu e nici o problema ca exista acest thread, ba e chiar normal, daca ai o problema/intrebare off-topic pentru alte threaduri, deschizi thread nou, s-a rezolvat problema, ramine threadu ca amintire
Sau putem sa-l facem de versuri mult-cautate si greu-gasite.
Edit: PS: in nici un caz nu-l stergem.
Nu stiu ce sa zic. Poa sa ramina threadu cum e si altu separat de scandinavian. Io zic ca nu e nici o problema ca exista acest thread, ba e chiar normal, daca ai o problema/intrebare off-topic pentru alte threaduri, deschizi thread nou, s-a rezolvat problema, ramine threadu ca amintire

Edit: PS: in nici un caz nu-l stergem.
- Rolf
- Junior Member
Np
Mama ce s-a postat....
Well... thx pt versuri DarkKiller si Rolf.
N.p.

Mama ce s-a postat...
Atunci il facem thread de scandinavian metal?
Daca nu se supara nimeni !?
zbing zboing zobing
-
... cate ceva
Semitic language which served as the common language of peoples of the Middle East for about 300 years starting in the 9th century BC, when Aramaic started to supplant it.
The language was in use for 2,500 years in and around Mesopotamia.
Akkadian was written in a cuneiform script, with about 600 different signs for either words or syllables. The sound system used 20 consonants, and 4 short vowels (a, i, e, u) which also came in long versions. Nouns were declined into either nominative, accusative, or genitive. Numbers were in singular, dual, and plural. Verbs could be in either perfect (for past) or imperfect (for present or future).
HISTORY
Around 2300 BCE: We hear about the spread of the Akkadian language during the regin of the Akkadian king, Sargon.
Around 2000 BCE: Akkadian has replaced Sumerian as the spoken language in southern Mesopotamia.
9th century BCE: The Babylonian dialect of Akkadian has established itself as the lingua franca of the Middle East.
7th century BCE: Aramaic is starting to take over the position of being the dominating language of the Middle East.
1st century CE: All sources indicate that Akkadian is no longer in use.
19th century: Akkadian is deciphered by scholars.
The language was in use for 2,500 years in and around Mesopotamia.
Akkadian was written in a cuneiform script, with about 600 different signs for either words or syllables. The sound system used 20 consonants, and 4 short vowels (a, i, e, u) which also came in long versions. Nouns were declined into either nominative, accusative, or genitive. Numbers were in singular, dual, and plural. Verbs could be in either perfect (for past) or imperfect (for present or future).
HISTORY
Around 2300 BCE: We hear about the spread of the Akkadian language during the regin of the Akkadian king, Sargon.
Around 2000 BCE: Akkadian has replaced Sumerian as the spoken language in southern Mesopotamia.
9th century BCE: The Babylonian dialect of Akkadian has established itself as the lingua franca of the Middle East.
7th century BCE: Aramaic is starting to take over the position of being the dominating language of the Middle East.
1st century CE: All sources indicate that Akkadian is no longer in use.
19th century: Akkadian is deciphered by scholars.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Well, nu stiu cat ati ascultat din ce a scos therionul, eu am discografia completa, dar tot nu ma stiu prea bine, am "mostenit" asta de la fratele mai mare. Oricum, "Siren of the woods" , "Eye of Shiva", "Wild Honey" zic eu ca sunt superbe.
:o
Ar mai fii si trupa Tiamat, care suna bine si ea, dar therion e chiar super, desi la inceputul carierei lor...brr...;f
P.S: Pentru versuri, intrebati-ma!
Si eu cred ca e nebunie cu mitologia nordica, dar imi place si vreau sa stiu mai multe..
:o
Ar mai fii si trupa Tiamat, care suna bine si ea, dar therion e chiar super, desi la inceputul carierei lor...brr...;f
P.S: Pentru versuri, intrebati-ma!
Si eu cred ca e nebunie cu mitologia nordica, dar imi place si vreau sa stiu mai multe..
aduceri aminte si stele
-
Charisma - Junior Member
THERION...da super
Therion este formatia mea preferata si o ascult de 5 ani poate ca majoritatea fanilor nu stiu dar Therion are foarte multe secrete daca ti fi membru al siteului oficial ati sti ca respectivii sunt adeptii unui cult secret,bine nici eu nu stiu prea multe dar nu despre asta era vorba foarte greu gasesti pe net site-uri de unde poti descarca melodiile lor si versurile la fel nu prea sunt cunoscute publicului ,:t sunt cei mai tari dupa parerea mea si dupa ei urmeaza cei de la nIghtwish
- MORRI
- Junior Member
FrozeN scrie:Mi-a luat 1 minut sa gasesc versurile de pe Secret of the ruins.
vezi ca ai mai scris si gresit, pe deasurpa...
e secret of the runes... runa inseamna secret...[adica the secret of the secrets... ( :B ) ]
iar wildhoney e de la tiamat...
nu stiam ca versurile sun tin akkadiana...destul de nebuneasca treaba asta...
cat despre limba dacilor...nu s-a pastrat...prea mult...nu sunt izvoare scrise...
oricum sunt cuvinte in lb romana care au provenienta dacica...si nu neaparat cele din cartea de istorie...
am rasfoit de curand un studiu facut de un mare prof de limbi slavice, care cerceteaza aprofundat questiunea asta...
o kestie stranie...cauti intr-un dex cuvantul "borcan" -> scrie ca vine de la "burkan" din bulgareasca, iar dc verifici intr-un dex bulgaresc cuvantul asta, scrie ca vine din romana :-S
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
De ce au fost tinute secrete versurile? Pentru ca Christofer Johnsson a trebuit sa faca modificari in versuri ca se fie transpuse cum trebuie pe muzica. Urmarea? S-au ciopartit versurile urat de tot, asa ca nu se mai intelege despre ce e vorba. Asa ca Johnsson a decis sa nu dea publicitatii un esec.
-
Voidship - Junior Member
Morri buna alegere facusi cu therion si nightwish :p desi la mine ar fi ordinea inversa
oricum Scandinavia e un izvor nesecat de metal de calitate superioara... exemple as putea da cu duiumul, cele mai proeminente fiind trupele mai sus mentionate plus Tristania, Sonata Arctica, Sirenia, The Sins of Thy Beloved, Tarot, Amorphis, Apocalyptica, For My Pain..., Twilightning, Stratovarius, Rhapsody, Children of Bodom, 69 Eyes... cam atat isi aminteste creierasul meu momentan...
cat despre obsesiile scandinavilor, ce pot sa spun, mai ales cei de la therion ma impresioneaza prin temele abordate... care mi se par de departe cele mai complexe din metal la ora actuala... am ramas socata cand am vazut pentru prima oara track-listul albumului Lemuria si am descoperit melodia Abraxas, notiune pe care o intalnisem pana atunci doar in cartile lui Herman Hesse, ce sa mai spun de cati oameni cunosc care sa fi auzit macar de termenul asta daramite sa mai stie si ce inseamna :p ce mai se vede ca oamenii sunt super inteligenti si le-a placut cartea la viata lor
si cam asta se aplica pentru mai toate versurile formatiilor de metal scandinav... teme profunde, inspirate din literatura, mitologie... multa originalitate si melancolie
din punct de vedere instrumental din nou, sunt extraordinari... complexitate instrumentala, multe influente simfonice, albume intregi inregistrate in colaborari cu orchestre simfonice si in general voci de mare exceptie, multe de nivel clasic... mai rar vezi trupe de metal scandinav in care membrii sa nu aiba niscaiva studii muzicale
cam atat pentru moment... cred ca v-am plictisit destul :p

cat despre obsesiile scandinavilor, ce pot sa spun, mai ales cei de la therion ma impresioneaza prin temele abordate... care mi se par de departe cele mai complexe din metal la ora actuala... am ramas socata cand am vazut pentru prima oara track-listul albumului Lemuria si am descoperit melodia Abraxas, notiune pe care o intalnisem pana atunci doar in cartile lui Herman Hesse, ce sa mai spun de cati oameni cunosc care sa fi auzit macar de termenul asta daramite sa mai stie si ce inseamna :p ce mai se vede ca oamenii sunt super inteligenti si le-a placut cartea la viata lor

cam atat pentru moment... cred ca v-am plictisit destul :p
Without you... the poetry within me is dead! - Miss
Proud member of the Mats Leven FanClub
Proud member of the Mats Leven FanClub
-
SwanHeart - Junior Member
Ca tot va place Therion :-) Therion va canta in Romania, pe data de 4 iunie la Sala Palatului din Bucuresti (daca nu stiati deja:P). Auzisesm ca biletul ar fi in jur de 300 si ceva de mii, insa nu bag mana in foc:-)
- Daphne
- Junior Member
abrax e un cal mitologic (unul din cei al aurorei) preluat de hesse in cartea cu cu demian daca nu ma insel. nu e termen, e nume propriu.
si normal ca il gasesti in versurile lor, pseudocultura pieselor scandinave este o varza.
in afara de aia pe care o stiam cu caii aurorei, uite si ce nu stiam si am gasit pe pretenu' la nevoie se cunoaste, gugle:
http://www.abrafaxe.com/engl-film-akteure.htm
deci desenele animate sunt o sursa nemarginita de cunostinte si cultura
si apropos de asta vezi la "versuri care ne plac" versuri sonata arctica
si nu mai generaliza, da? ca nu-i frumos
(am si io o bucurie, e in cadere libera rockul scandinav, ca dovada vin la noi
)
ne vedem la therion
p.s. dafne mami, nu ai treaba?
edit: sa muara titirica(c.e), nu era si o pesa santana? sau album ceva abrax?
si normal ca il gasesti in versurile lor, pseudocultura pieselor scandinave este o varza.
in afara de aia pe care o stiam cu caii aurorei, uite si ce nu stiam si am gasit pe pretenu' la nevoie se cunoaste, gugle:
http://www.abrafaxe.com/engl-film-akteure.htm

si apropos de asta vezi la "versuri care ne plac" versuri sonata arctica

si nu mai generaliza, da? ca nu-i frumos

(am si io o bucurie, e in cadere libera rockul scandinav, ca dovada vin la noi

ne vedem la therion

p.s. dafne mami, nu ai treaba?
edit: sa muara titirica(c.e), nu era si o pesa santana? sau album ceva abrax?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2