Intrebari (orice sport)

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Intrebari (orice sport)

Mesajde Aragorn » Joi Apr 18, 2002 8:26 pm

Acu cateva zile mi-am cumparat si eu niste patine(role) meseriase si am inceput sa ma dau cu ele pe aici prin zona (stiu sa merg cu patinele de cand eram mic) dar am intampinat o greutate mare.
In orasul in care locuiesc eu sunt multe delusoare, si eu nu stiu cum sa le cobor fara sa iau o viteza prea mare si sa iau vreo masina sau pieton. (de urcat e mai usor)
Are cineva vreo idee cum sa fac sa cobor normal...?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 19, 2002 8:36 am

Pai...daca locul itzi perminte....eu zic sa cobori in zig-zaguri....astfel atenuand din viteza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 20, 2002 3:39 am

Pai mosule mersi de sfat, dar loc mare n-am ca e trotuar...deci cam greu...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 20, 2002 3:47 am

Bai BOBO vezi ca in mod normal una dintre role trebuie sa aiba un stop la spate. Un dispozitiv cu ceva dur la capat cu ajutorul caruia care poti sa franezi. Ai incercat varianta asta ?

Daca nici asa nu reusesti da-le dracu de role si du-te cu bicicleta. :p
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 20, 2002 3:53 am

Da aliosha aia se chiama frana ;) si am incercat si aia numa ca atunci cand iau viteza nu ma mai ajuta aproape deloc :)
Faza e ca am dat 250$ pe ele ca-s super meseriase si n-am cum sa le dau inapoi ca-s folosite deja...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 20, 2002 4:02 am

Initial trimis de B-O-B-O

Da sopra aia se chiama frana ;) si am incercat ...

Je = Aliosha, vecinul tau din Montreal.
Sopra face nani nani la ora asta. :p

Foloseste-le si tu pe piste mai line pana te mai specializezi.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 20, 2002 9:16 am

Nu mai raspundetzi cu quote la mesaje !!!!
.............
Am si eu o intrebare ! Cu totzii stim ca luptele de wresling sunt false ! Atunci..de ce atata atmosfera in jurul lor ?? Vin oamenii la lupte..scandeaza ! Pentru ce acest lucru ?
Si se face atata tam-tam..pe tema unor luptatori..ca sunt mari campioni ai wreslingului....dar rezultatul unei liupte este decis de la cabine...! Lupta este defapt un scenariu ...facut cu mult timp inainte !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

am si eu o intrebare

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 7:49 pm

cati dreacu de jucatori sunt la o echipa de base-ball?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 20, 2002 9:47 pm

Initial trimis de Aliosha

Je = Aliosha, vecinul tau din Montreal.
Sopra face nani nani la ora asta. :p

Foloseste-le si tu pe piste mai line pana te mai specializezi.

Scuze aliosha, nu stiu ce-mi veni :D

Pai asta fac acuma si sper sa reusesc cat mai repede sa cobor si dealuri....
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

postul 1600

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 21, 2002 6:02 am

Chiar nu stiu....catzi oameni sunt la o echipa de base-ball ! Dar sa asteptam ziua de luni...cand o sa intre Rolf...si o sa caute el pe google ...si are sa ne spuna si noua ! :p

De asemenea..tot in el imi pun sperantza...sa ma lamureasca si cu wreslingul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: postul 1600

Mesajde Aragorn » Dum Apr 21, 2002 6:39 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Chiar nu stiu....catzi oameni sunt la o echipa de base-ball ! Dar sa asteptam ziua de luni...cand o sa intre Rolf...si o sa caute el pe google ...si are sa ne spuna si noua ! :p

Pai eu stiu ca sunt in jur de 5-6 odata in teren ca o echipa are destui de multi...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Apr 21, 2002 6:41 am

Nu mai raspundetzi cu quote la mesaje !!!!
.............
Am si eu o intrebare ! Cu totzii stim ca luptele de wresling sunt false ! Atunci..de ce atata atmosfera in jurul lor ?? Vin oamenii la lupte..scandeaza ! Pentru ce acest lucru ?
Si se face atata tam-tam..pe tema unor luptatori..ca sunt mari campioni ai wreslingului....dar rezultatul unei liupte este decis de la cabine...! Lupta este defapt un scenariu ...facut cu mult timp inainte !

Msoule tu zici sa nu mai raspundem cu quote dar uite in cazul subiectului asta cred ca ne-am incurca sa nu scriem cui raspundem...

Atmosfera din jurul luptelor de wrestling e asa incinsa deoarece par foarte reale, mai putin ca nu curge borsul din luptatori, si faza e ca la americani le plac chestiile astea asa extreme unde daca ar fi adevarat aia ar trebuii sa schimba luptatorii dupa fiecare meci...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 21, 2002 6:51 am

Da..Bobo...dar daca vrei sa raspunzi la mesajul chiar di'naintea ta..nu e nevoie sa dai quote !.....si Sopra a specificat lucrurile astea !

Astept..mult mai multe explicatzii legate de wresling !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Apr 21, 2002 7:06 am

Pai uite mosule o sa caut pe net explicatii ca la carte si o sa-ti dau linkurile sau postez aici, ok?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 22, 2002 4:45 am

Pai mai bine..posteaza aici.....dar grabeste-te ca ....tre' sa vina Rolf...si iar umple 2 pagini cu informatzii....ca asa face el la orice ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: postul 1600

Mesajde Aliosha » Lun Apr 22, 2002 5:02 am

Eu va marturisesc ca nu inteleg wrestlingul. Este ceva ce tine de nulitatea culturii americane probabil.
Aliosha

Mesajde Rolf » Vin Apr 26, 2002 11:25 am

Mda, scuze pentru intirziere, de luni am postat destul de putin si laconic, din lipsa de timp...

Wrestlingul cred ca atrage pentru ca e pur si simplu un spectacol de circ. Cu cafteala la greu. Si normal ca tre sa fie regizate, ca altfel n-ar scapa aia intregi.... Sunt un fel de lupte moderne cu gladiatori.

Baseball: sunt 9 jucatori in echipa. Uite aici multe despre baseball: http://baseball-almanac.com Regulamentul s-a adoptat in 1845. De atunci s-au schimbat regulile aproape in fiecare an. Nu am reusit sa gasesc cite reprize se joaca, dar ideea este: o echipa e la bataie, alta la aruncat. Se arunca mingea: jucatorul da cu bita in ea s-o degajeze cit mai departe, si incepe sa fuga din baza in baza. Echipa care a aruncat tre sa aduca mingea la aruncator. Cind aruncatoru are mingea, cel care a lovit tre sa fie pe una din baze, altfel e eliminat. Cind parcurge toate bazele si ajunge inapoi acasa se pune 1 punct. Dar tre sa faca asta pina nu sunt eliminati alti 3. Se poate misca intre baze cit timp mingea e pe teren, deci s-a oprit la baza 2 cind mingea degajata de el a ajuns la aruncator, asteapta sa treaca urmatoru la bataie, cind ala loeste mingea, o ia iar la picior spre baza 3 etc... Regulamentu e cit o zi de post si n-am avut nervi sa-l parcurg, dar se gaseste in meniul din stinga al siteului de mai sus. Din cite stiu baseball-ul e oina dusa in Statele Urite de ardelenii emigranti, da americanii nu sufla o vorba despre asta. O singura referiree am vazut intr-un film, dupa caderea cortinei de fier, in care un personaj spune ca s-a dovedit ca baseballul ar fi venit din.... Rusia! Normal, Rusia e mai importanta ca Romania.... ce conteaza, e vorba de Europa de Est.... Dar te pune pe ginduri faptul ca prea e asemanator cu oina.... Cei mai tari in afara de americani sunt cubanezii. Cica se joaca pe glob in 77 de tari....

Acu dau o fuga si spre Formula 1 ca sunt in urma rau...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 4:44 pm

Initial trimis de Rolf
Cei mai tari in afara de americani sunt cubanezii.

La Olimpiada de vara..din 1996..organizata de americani..la Atlanta,Georgia....Cuba a invins in finala echipa USA !

Si inca o informatzie...mingiile cu care se joaca in MLB (Major League Baseball) sunt fabricate in Costa Rica ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 26, 2002 5:09 pm

Am avut una originala pe care o tineam de decor, dar cineva din casa a considerat ca al nostru caine e mai fericit daca se joaca cu ea...in loc de oricare alta din celelalte 20 pe care le mai avem.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 5:28 pm

Cum ??? Mingea cu care ma jucam eu..cand vedeam la tine...si imi inchipuiam ca sunt Joe DiMaggio ???? ;P
Mai bine mi-o dadeai mie..sa o tin pe televizor..alaturi de pucul pe care il am !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Apr 27, 2002 9:51 pm

Rolf...si mai aproape de oina decat baseball e softballul...cam aceleasi reguli,da'minge mai mare,exact ca a noastra...am jucat io si-am ramas socata prima data...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Mar Apr 30, 2002 7:36 pm

Mi-a picat fisa acum cateva munute ca numarul 76 de pe multe tricouri feminine vine de la celebra echipa din NBA, philadelphia 76'ers.
Stie cineva daca o fi avand vreo insemnatate numarul 76 pentru echipa in sine??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 30, 2002 7:41 pm

Nu stiu ..daca 76 de pe tricourile feminine ,pe care le-ai vazut tu,draga Mirela....vine de la celebra formatzie Philadelphia 76'ers !

Eu,insa,am sa-tzi explic de la ce vine 76-le de la Philadelphia.

Pe vremuri..Philadelphia era capitala Statelor Unite. Acolo in 1776..s-a semnat declaratia de independentza. Parca Benjamin Franckin a facut-o .
Si d'aia ..echipa se cheama 76'ers..in cinstea acelor vremuri ! Adica...cei din 1776....un omagiu adus..oamenilor vremii !

........
Dar...de ce echipa de fotbal american din San Francisco se cheama San Francisco 49'ers ? Nici eu nu stiu !!!!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Apr 30, 2002 8:33 pm

I-am dat un search pe google si am aflat ca San Francisco 49'ers si-au luat numele de la primii cautatori de aur californieni.aceasta este explicatia:
"the nickname 49ers is chosen to symbolize the tough pioneers (called forty-niners) who took part in the 1849 California gold rush. The team's original logo ,in fact,depicted a prospector firing two pistols.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 30, 2002 8:38 pm

Oaa....multumesc Mirela !
Mie mereu..imi este lene sa folosesc Google ! Si d'asta va pun pe voi sa cautatzi pt. mine !

Inca o data...10 x !
Oribilul Mosh
Junior Member

???????

Mesajde Joao » Mar Apr 30, 2002 11:29 pm

ba io intrebam de nr de jucatori,pt ca imi trebuia sa stiu la o clasificare,iar voi vorniti de 10 posturi numai de asta........
ciudat si interesant in acelasi timp.....hmmmmmmmmm.......
Joao
Junior Member

Mexic

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 30, 2002 11:55 pm

Chiar zilele astea..vorbeam cu tata...si ne intrebam :
cum de a organizat Mexicul ..Olimpiada de vara in 1968 , Campionat Mondial de Fotbal in 1970 si Campionat Mondial de Fotbal in 1986 ?
Adica..ei la interval de 2 ani..au organizat cele mai mari competitzii sportive din lume...Olimpiada si CM de Ftobal !!!
Pai cum e posibil ?? ....ca doar sunt saraci si ei !
Oribilul Mosh
Junior Member

matematica lucru dreacu.......

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 9:22 pm

moshule,pai cred ca au facilitati sportive marfa,d-aia.

......................
V-am rugat doar...nu mai raspundetzi la mesaje cu quote !!!
Moshu
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mai 21, 2002 9:53 am

Moshule, ca tot veni vorba (io acu am vazut): pentru CM Fotbal din '86 fusese desemnata Columbia. De ce s-a tinut pina la urma in Mexic habar n-am. Stie careva?
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 21, 2002 3:24 pm

Hm...pentru prima oara aflu..de Columbia ! Ce ciudat ! CM in Columbia ! Dar unde ai citit tu asa ceva ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Sport