Initial trimis de vali
bah, unii din voi arunca hip-hopu intr-o singura oala.
msux, lasa ca nici cu rockerii nu mi-e rushine. los imbecilos, fratii lui ZOB au distrus festivaului de underground shi asta deoarece se credeau sex pistols...
Deci daca hiphop romanesc macar se poate povesti, io nu pot zice ca in romania exista o mishkare rock.In sensu de mishkare.Adica agitatzie, asha cum e in HH.Ceea ce e cat de cat rock sunt trupe batrane care se complac in masturbari intelectuale, iar elea tinere fac cum au facut imbecilos.In plus nu intzeleg de ce rockerii din romania se bat intre ei mai abitir decat o fac cu fanii altor genuri, adica blackeru se kaka in casca punkerului, hardcoristu se da la mama progresistului, de parca ashtia ne-ar fi dushmanii....acu e drept ca shi in HH am impresia ca sunt oareshce rivalitatzi dar creca sunt inspirate din rivalitatea east-west din state, o copie dambovitzeana a respectivului conflict, insa in rock chiar mi se pare o imbecilitate frecushu asta ...adica in lenoir nu trece concert fara sa se cafteasca rockerii intre ei, poate e asha o atitudine individualista shi solitara a ascultatorului de rock care in adolescentza ia forme absurde, shi aici e totushi de invatzat de la HH care sunt mult mai unitzi,vezi fazele cu fratzii shi bashtanii mei care oricat de ridicol suna, au facut HH-ul sa se umfle la noi in tzara mult peste underground, bug mafia le tzine spatele la lafamilia, parazitzii se combina cu altzii, ishi pun pile,ceea ce in rockul romanesc nou(deci ies din calcul batranii shi mucoshii din familia teenrock) nu exista,nimeni nu ajuta pe nimeni, cei de la bestial baga mana in banii ce se cuvin propriilor trupe, preferand sa -shi pirateze propriile trupe decat sa puna la punct un turneu, ori ceva contracte care sa duca rocku la urekea multzimii. Altfel zis, publicu e cel care e nevoit sa se informeze ca sa ia contact cu trupele de la bestial, caci firma nu are de gand sa ajunga la public, cum s-ar cuveni intr-o piatza muzicala decenta.Sigur, putem urla sus shi tare ca rocku nu se vrea comercial shi cui ii trebe sa il caute, dar sunt o gramada de potentziali ascultatori, de o anumita varsta, care ,poate daca ar avea shansa sa asculte unele trupe, s-ar lipi de ele, ori aceshtia habar nu au ca astfel de trupe exista shi atunci se mulztumesc sa frece menta pe la ce se zice in romania ca inseamna rock: adica
1.hardcore ieftin ca e la moda limp bizkit,
2.rock alternativ copiat dupa britpop
3.shi trupele oldie care, neavand concurentza, se complac in coveruri shi reorkestrari,cum e Iris.