Despre cantaretii de Hip-Hop

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Despre cantaretii de Hip-Hop

Mesajde K.gyeah! » Mie Aug 29, 2001 10:43 am

Acesta este un subiect nou....Pe care v-as ruga sa il tratati cu cea mai mare seriozitate...
Vreau aici parerile voastre despre cantaretii de Hip-Hop, acest stil prea mult blamat din cauza unor retarzi, care se baga in "joc" numai pentru a avea si ei bani de un "cico" cu femeia la o terasa...
Sper sa scrieti cat mai multi aici...Si vreau sa va vad "scrierile"...

:D
K.gyeah!

Re: Despre cantaretii de Hip-Hop

Mesajde manelesux » Mie Aug 29, 2001 1:58 pm

Initial trimis de K.gyeah!
Acesta este un subiect nou....Pe care v-as ruga sa il tratati cu cea mai mare seriozitate...
Vreau aici parerile voastre despre cantaretii de Hip-Hop, acest stil prea mult blamat din cauza unor retarzi, care se baga in "joc" numai pentru a avea si ei bani de un "cico" cu femeia la o terasa...

Deci da, e un gen full de retarzi, dar asta se intampla in fiece gen. In plus, in romania hiphopu are un mare grad de ipocrizie, caci mare parte din fenomenele pe care le acuza HHul cartieristic sau nu exista, sau deshi nu existau au aparut tocma de pe urma HHului.HHul e practicat shi din pricina frustrarilor adolescentine ale unor imbecili de teapa lui puya, care imi aminteshte de laurentziu dutza pe vremea cand era invitat la Feritzi-va de magarush sa il imite pe michael jackson. Problemele sociale ale tzarii sunt generale, nu specifice zabrautzului, pantelimonului sau mai shtiu carui buric al pamantului.Deci ar trebui ca fiecare tzaran ce nu shi-a primit cuponul agricol pentru semintze sau care shi-a baut alocatzia copiilor ar trebui sa se apuce de hiphopu care "sa/i reprezinte comuna shi ulitza".
Motiv pentru care consider absurd, iresponsabil shi de prost gust HHul cu subiecte localizate pe clase sociale, cartiere sau categorii de varsta. In ultima vreme o seama de trupe au ajuns la o oarece maturitate facand un HH ce abordeaza subiecte mai vaste shi mai putzin localizate, asha cum trebe facuta muzica. Primele exemple care-mi vin in minte sunt racla shi cat am auzit din ultimu parazitzii.

In skimb nu s-a dat inca la o parte cretinismul puberal al categoriei in care subiectele de baza sunt: tata m-a ***tut cand am fost mic, fratzii mei din zabrautzi m-au ajutat iar acu sunt jmeker shi ma descurc shi la alimentara de vizavi doar eu incasez taxa de protectzie, shi am pile la politzie shi fac poezie de strada cu campioana mea care m-a invatzat sa ma ***t.Deci daca stau sa ma uit la acea parte de HH care a ieshit din underground ca fiind cat de cat apreciata, inca ma incearca scarba...Mi se face frica de ce o fi supurand in underground. Sigur, undergroundu e de regula format din cei care sau sunt exagerat de proshti sau suficient de necomerciali. Shi nu shtiu care din cele doua categorii conduce undergroundu in HH-ul romanesc.
In rock spre exemplu undergroundu e po****t cu trupele extreme( aici apar cretinii de regula pe care nu-i lasa bunul simtz sa iasa la iveala) shi cu trupele bazate pe instrumental (genu progresiv de exemplu, care e prea necomercial si alambicat ca sa fie ushor de promovat). Din pacate de multe ori cretinii sunt cei care scot capu primii din underground....aviz Ghetto klan cu care am inceput deja sa visez nasol de tot...mai ales cu ala grasu cu crucea pe burta.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Despre cantaretii de Hip-Hop

Mesajde Vizitator » Mie Aug 29, 2001 9:56 pm

bah, unii din voi arunca hip-hopu intr-o singura oala.

shi msux a pus uneori bine problema.

dar...
undergroundu e plin de trupe care sunt mai bune decat cele mai care sunt in mainstream. pentru ca trupele din mainstream au cazut in pacatul banului shi al prostiei. aici intervine insa shi presiunea casei de discuri.

o faza absolut imbecila este aceea de a-si injura ascultatorii. pe ma-ta, eu ti-am cumparat albumul, eu iti dau bani sa traiesti, dar nu ma injura ca o sa mori de foame!!!!!!!!!1

ce nu s-a spus este ca acesti baieti (de baieti) se cred exact ceea ce nu sunt: gangsteri. aceste comportamente sunt copiate dupa NWA, ai caror admiratori se declara unii dintre hh-erii nostri. da, ice cube shi easy e erau gangsteri, dr dre a fost in puscarie, dar asta nu inseaman ca orice cacanar caruia nu i s-a uscat cashul la gura este fratele lui fane spoitoru.

msux, lasa ca nici cu rockerii nu mi-e rushine. los imbecilos, fratii lui ZOB au distrus festivaului de underground shi asta deoarece se credeau sex pistols...
Vizitator

Mesajde KickAss » Mie Aug 29, 2001 10:27 pm

Sincer, ura pt. acest gen atinge limite nebanuite. Nu nu fiindca sunt eu obtuz si nu inteleg despre ce este vorba, ci pt. ca vin niste tembeli cu apucaturi de derbedei ordinari, care se dau in spectacol in fata tuturor cu mainile pe *****. Apoi vin fanii "mindless" care isi zic in barba:" Mama frate, ce tupeu pe ei...Ha' uite o baba! Ce faci frumoaso? Nu mi-o iei un pic in gura la misto?" Acest tip de comportament ma exaspereaza, si sincer sa fiu i-as impusca pe toti. Pe scurt, urasc hh datorita comportarii fanilor. Acestia nu pot sa faca diferenta dintre imaginea de scena si cea de zi cu zi. Acest principiu il aplic si in rock. D-asta am boala pe punk-eri. ot pe acest principiu am vazit la mare tipi imbracati cu tocate, pantaloni negri la dunga si o camasa de un albastru electric, care purtau ochelari de soare negri intr-un bar pe timp de noapte, si se comportau de parca toate lumea era a lor. La final erau sa si-o incaseze.
Am auzit o gramade de zvonuri despre Marilyn Manson. Cum ca si-a scos doua coaste sa poata sa-si suga **** singur, ca si-a bagat o surubelnita in ochi, ca o ***u-o pe ma-sa.....Fratilor, daca va trimit niste poze cu el din viata de zi cu zi, nu-l veti recunoaste. Este un om cat se poate de banal, imbtacat in niste bernude, cu un tricou uni si fara lentilele de contact. Il pierzi in multime.
Mare smecherie ce face hh. Critica la adresa societatii. Dar oameni buni, se poate face critica si fara sa zici" Politicienii sug ****". Vezi Megadeth. Ca sa nu mai vorbim de The Wall-Pink Floyd cere critica in draci dictatorialicismul. Cu toate astea nu ai sa auzi"Fuck Hitler". Barosul si impertinenta sunt armele prostilor. De cele mai multe ori ironia fina si aluziile evidente fac mai mult decat 100 de injuraturi.
Ce gasiti asa de fantastic intr-o formatie care-ti spune ca munca e frumosa ca o baba, si in loc sa muncesti mai bine bei??? Nu va faceti iluzii ca americanii-s tampiti cand pun restrictii pe seriale violente. Toate tampeniile astea se intiparesc in mintea unui pusti.
Vreti critica sociala? Duceti-va tata pe scena si cititi din Catavencu! O sa fie si mai inteligenta treaba! Aviz: "sa nu confundati din greseala cu Atac la persoana ca va faceti de cacat"
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Belish » Mie Aug 29, 2001 11:28 pm

Vreau aici parerile voastre despre cantaretii de Hip-Hop ...... :D

Stiu ca sunt multi cei care o sa-mi sara in cap si o sa ma faca in toate felurile, dar tre' sa zic asta ... Hiphop-ul e cel mai cacacios gen (dupa manele fireste).

Hiphop-ul romanesc e o **** trista in care cuvintele predominante sunt parti ale aparatului reproducator. Exprima intr-un mod excelent frustrarile unor ratati care au terminat in cel mai bun caz Electroaparataju'. Subiectele sunt tot timpul aceleasi: bani, femei, cartieru', etc. E trist ca taranii asculta. Parazitii, RACLA, Methadon si altii ca ei sunt putin peste medie, dar nu cu mult. Pana la urma ramane tot o voce ce ratat peste un sample furat de undeva.

Hiphop-ul international ... vai de steaua lui. In ultimul timp e super-comercial. Cel mai bun exemplu e Eminem care nu mai stie cum sa faca sa scoata melodii si mai de cacat ... asa ca a adunat cateva ciori imputite cu care canta despre cai verzi pe pereti.
Exista pareri cum ca hiphop-ul bun e ala underground sau ca hiphop-ul bun era la inceput cand era folosit ca mod de protest de catre negri. E ca si cum ar incepe tiganii si cocalarii nostri sa protesteze pe manele. E absurd!
Belish

Re: Re: Despre cantaretii de Hip-Hop

Mesajde Vizitator » Mie Aug 29, 2001 11:41 pm

sa nu amestecam
asculta eminem cu atentie shi vei vedea ca este un textier bun. shi are dreptate de multe ori.

d-12 sunt niste constinte de-ale lui de cand ea underground. shi acum incearca sa ii lanseze.

multi zic ca hh-ul strain nu mai exista, el s-a transformat in pop, dance shi g-funk
Vizitator

ahhhhhhhhhhhhhh

Mesajde Hip2Hop » Joi Aug 30, 2001 7:28 am

sunteti in caldurii .....va rog nu mai vorbitii de hiphop ...ca dati in sudorii ...
mai bine mereti pe terasa ..la o tigara un pepsi rece ..ar fi mai bine!!...
Hip2Hop
Junior Member

Re: Re: Re: Despre cantaretii de Hip-Hop

Mesajde manelesux » Joi Aug 30, 2001 9:35 am

Initial trimis de vali
bah, unii din voi arunca hip-hopu intr-o singura oala.

msux, lasa ca nici cu rockerii nu mi-e rushine. los imbecilos, fratii lui ZOB au distrus festivaului de underground shi asta deoarece se credeau sex pistols...

Deci daca hiphop romanesc macar se poate povesti, io nu pot zice ca in romania exista o mishkare rock.In sensu de mishkare.Adica agitatzie, asha cum e in HH.Ceea ce e cat de cat rock sunt trupe batrane care se complac in masturbari intelectuale, iar elea tinere fac cum au facut imbecilos.In plus nu intzeleg de ce rockerii din romania se bat intre ei mai abitir decat o fac cu fanii altor genuri, adica blackeru se kaka in casca punkerului, hardcoristu se da la mama progresistului, de parca ashtia ne-ar fi dushmanii....acu e drept ca shi in HH am impresia ca sunt oareshce rivalitatzi dar creca sunt inspirate din rivalitatea east-west din state, o copie dambovitzeana a respectivului conflict, insa in rock chiar mi se pare o imbecilitate frecushu asta ...adica in lenoir nu trece concert fara sa se cafteasca rockerii intre ei, poate e asha o atitudine individualista shi solitara a ascultatorului de rock care in adolescentza ia forme absurde, shi aici e totushi de invatzat de la HH care sunt mult mai unitzi,vezi fazele cu fratzii shi bashtanii mei care oricat de ridicol suna, au facut HH-ul sa se umfle la noi in tzara mult peste underground, bug mafia le tzine spatele la lafamilia, parazitzii se combina cu altzii, ishi pun pile,ceea ce in rockul romanesc nou(deci ies din calcul batranii shi mucoshii din familia teenrock) nu exista,nimeni nu ajuta pe nimeni, cei de la bestial baga mana in banii ce se cuvin propriilor trupe, preferand sa -shi pirateze propriile trupe decat sa puna la punct un turneu, ori ceva contracte care sa duca rocku la urekea multzimii. Altfel zis, publicu e cel care e nevoit sa se informeze ca sa ia contact cu trupele de la bestial, caci firma nu are de gand sa ajunga la public, cum s-ar cuveni intr-o piatza muzicala decenta.Sigur, putem urla sus shi tare ca rocku nu se vrea comercial shi cui ii trebe sa il caute, dar sunt o gramada de potentziali ascultatori, de o anumita varsta, care ,poate daca ar avea shansa sa asculte unele trupe, s-ar lipi de ele, ori aceshtia habar nu au ca astfel de trupe exista shi atunci se mulztumesc sa frece menta pe la ce se zice in romania ca inseamna rock: adica
1.hardcore ieftin ca e la moda limp bizkit,
2.rock alternativ copiat dupa britpop
3.shi trupele oldie care, neavand concurentza, se complac in coveruri shi reorkestrari,cum e Iris.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Despre cantaretii de Hip-Hop

Mesajde Vizitator » Joi Aug 30, 2001 11:06 pm

din nefericire pentru mine, ai dreptate
de concertele cu rock, daca nu ma interesez (asta pentru ca ma tot duce la concerte rock shi am shi 2 situri rock) nu as afla nimic.
ideea este ca rockerii nu vor sa bage bani in promovare

ideea e ca iris a facut albumul asta de reorchestrari pentru ca asha i-a apucat pe ei, sau pentru ca asha au vazut la deep purple shi metalica
Vizitator

Coperti

Mesajde KickAss » Vin Aug 31, 2001 12:40 am

De ce sa nu ne legam si de copertile albumelor. O coperta, este un ambalaj, si, deci, trebuie sa te imbie sa cumperi produsul. Daca ne uitam mai bine pe piata autohtona, vom observa ca trupele nu au nici macar bunul simt sa faca o coperta decenta. Singura coperta care carecterizeaza o formatie de rock, este cea de la Ziua vrajitoarelor. Restul, grafica de duzina, fara pic de simt artistic. Ma uitam zilele trecute la ce mai e nou, si am vazut ultimul album Kreator. Se numeste Violent Revolution, si face referire si la miscarea de revolutie a Pamantului. Coperta reprezinta un chip de "monstru, cu fata efectiv mutata intr-o parte. Este absolut geniala. Copertile Manowar, Iron Maiden ce sa mai vorbim. Este vorba de niste elemente comune formatiei, dupa care o poti recunoaste de la un kilometru. Kripton, formatie veche si altadata buna, s-a cosmetizat pana n-a mai putut, iar coperta ultimului lor album e de kkt. Reprezinta un cod de bare, fara nici o legatura cu ce au ei in acel album. Este o coperta facuta doar de dragul de a nu vinde CD-ul intr-o carcasa transparenta. Aaaah, mi-am mai amintit o coperta marfa: Fenomental. Coperta si modul de ambalare chiar reprezinta titlul albumului. Parca ar mai fi ceva pe la Timpuri noi, dar nimic iesit in comun (vorbind dpv al muzicii internationale).
Nu stiu, dar parerea mea este ca atunci cand intri intr-un magazin de muzica, trebuie sa te duci la standul cu muzica preferata, sa te uiti peste toate albumele, si dintr-un ochi aruncat rapid trebuie sa-ti vezi formatiile care te intereseaza. Trebuie sa vezi un logo standard (exact ca la firme), si trebuie sa vezi o imagine care sa reprezinte starea de spirit in care a fost compus albumul. Cand am sa vad o coperta Judas Priest roz, o sa-mi bag picioarele in tot albumul, si am sa ajung la concluzia ca si astia s-au tampit. Numai stati sa analizati copertile de la Metallica din treaga cariera. Pe masura ce s-au tampit mai rau, copertile lor au luat-o razna.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

hh-ul nu poate fi inteles de oricine

Mesajde Vizitator » Dum Sep 02, 2001 8:18 am

pana una alta, as dori sa ma adresez in primul rand rockerilor care au dat replyuri cu nemiluita....fratzilor, pur si simplu nu va inteleg frustrarile in legatura cu acest subiect abordat aici....si anume hh-ul.....este practic normal sa va para un stil infantil de manifestare si intr-adevar, daca privim la cantareti de teapa lui Puya si Sisu (a se citi Piua si Pisu) nu avem ce gasi interesant ..... si de aceea vine in ajutorul nostru hh-ul din afara....nici pe asta nu-l pot lauda foarte mult......marea majoritate a rapperilor din afara sunt extra-super-duper-mega-hiper-comerciali.......si aici sa se inteleaga ca vorbim de state........si de ce oare?....pai pentru ca 55% din americani sunt ori analfabeti ori iliterati.....in ambele cazuri nu pot intelege latura "intelectuala" a hh-ului........si anume undergroundul........sincer sa fiu si eu am inceput prin '94 sa ascult Wu Tang Clan, dupa niste doze bine administrate (pentru trezirea mea la realitate) de BUG (a se citi gandac) Mafia.......dupa care am trecut inevitabil la rapul comercial, neavand de unde sa ma aprovizionez cu ceva digerabil.........dar iata ca lucrurile s-au schimbat prin 98 cand am dat de Dilated Peoples....urmand Defari, Jurassic 5, KJ52, Gang Starr si multe alte trupe care sa zicem ca erau un fel de underground mai "mainstream".......si totusi v-as ruga pe voi raperilor respectiv rockerilor sa cautati pe undeva (cu siguranta gasiti pe audiogalaxy.com) si sa ascultati trupe gen Company Flow, Cannibal OX, Percy P si multi altii, care au bunul simtz de a zice " 'ai mai date-n p*** mea" la un nivel de inteligenta mult mai ridicata.....si ca sa ma inteleaga tot romanu' , e vorba despre lirica (,) complexa.......

Acum sa trecem la povestea cu rockerii........manelesux tata....noi doi in privinta rockului avem gusturi comune (a.i. Deftones, korn, Staind, Machine Head si altele).......dar sincer iti spun, nu vad de unde atata implicare pe capul tau in discutia asta..........sau hai implicarea era iminenta din moment ce este un forum si discutiile sunt deschise pentru oricine..........dar de ce cu atata afront?..I don't get it........nimeni nu comenteaza ce ascultati voi din latura romaneasca a rockului (care de ce sa nu recumoastem , SUCKS big time)........asa ca chill dood si take my advice........try listening to some quality underground.....
\dev\null out
Peace
Vizitator

Mesajde K.gyeah! » Dum Sep 02, 2001 8:25 am

Oare aici v-am pus sa vorbiti despre cantaretii de ROCK sau de HIP-HOP ?!
Ciudat...Multi dintre voi stiu ca sunteti rock-eri...care nu aveti nici o treaba cu muzica...
Apropo...ati uitat cum toti fredonati in 1997 melodia lu' RACLA cu Cargo (e vorba de "Anarhia") ??? Cred ca da...Uitati cand toti cantati melodia lu' RACLA - "Hip, Hip Ura !" ?? Uitati cand toti cantati melodia lu' Parazitii - "In jur" ?
Apropo, KickAss ... tu estiantimanelist convins??...Atunci de ce fredonai in casa "Balerina cu talent"?? Huh??
Apropo...Voi puneti cam pe toti rap-erii in aceeasi oala.Nu uitati, ca multi dintre ei s-au realizat profesional (vezi Clonatu').Multi dintre ei au ramas oameni simpli, gata sa te ajute la nevoie...ceea ce nu se poate spune si despre rock-eri...Voi va ajutati numai intre voi! ATAT !
Multi dintre voi vorbiti in necunostinta de cauza.Credeti ca Rock-ul este suprem...sau faze d-astea.Eh, asa pot sa spun si eu despre Hip-Hop...ca e stilul suprem (dar nu o spun !).
Si inca ceva, legat strans de voi : "Muzica s-a schimbat, auditoriul la fel / Poti sa te ca** in gustul lui?NU, poti sa te ca** pe el !!"
In traducere, nu mai vorbiti in nestiinta de cauza

P.S. Hip-Hop-ul e singurul care nu are rime cu soare, mare,fetite, fustite, etc. Cateodata tre' sa ai DEX-ul in fata ca sa intelegi ce se spune (ceea ce nu este valabil si in celelalte genuri muzicale de la noi din tara )....Byez
K.gyeah!

Mesajde Vizitator » Dum Sep 02, 2001 8:32 am

Ce o tineti fratilor alalong cu hip-hop? am ascultat si eu Ca$$a Loco, dar imi cereti sa iau in serios asa ceva? glumiti nu? astia care stati acasa si va jucati cu pana...ascultati niste good old rock in timpul liber:)
ROCKKK TiLLLLL YoU DrOppppppp!!!!!
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mar Sep 04, 2001 6:28 pm

P.S. Hip-Hop-ul e singurul care nu are rime cu soare, mare,fetite, fustite, etc. Cateodata tre' sa ai DEX-ul in fata ca sa intelegi ce se spune (ceea ce nu este valabil si in celelalte genuri muzicale de la noi din tara )....Byez

Se pare ca la matalutza unul din argumentele proHH este faptul ca oamenii folosesc cuvinte epatante, nu conteaza daca au sens sau nu. Imi intaresti convingerea ca HH-ul sufera de ipocrizie cum se discuta in acest thread.
Chestia cu neologismele este un fenomen al formatiilor teribilste care incearca astfel sa-si supraliciteze valoarea. Nu critic numai HH-ul pentru asta, ca si in rock sunt destule exemple "piosificatoare" (Carcass, Evisceral Evisceration si altii). Totusi este penibil sa aduci acest argument in favoarea HH-ului care de fapt este un contra-argument.

My name is Mud, but call me Alowishus Devadander Abercrombie
Vizitator

Mesajde aphextwinz » Mar Sep 04, 2001 6:29 pm

Scuze, am uitat sa ma log-ez.

Initial trimis de Anonim

Se pare ca la matalutza unul din argumentele proHH este faptul ca oamenii folosesc cuvinte epatante, nu conteaza daca au sens sau nu. Imi intaresti convingerea ca HH-ul sufera de ipocrizie cum se discuta in acest thread.
Chestia cu neologismele este un fenomen al formatiilor teribilste care incearca astfel sa-si supraliciteze valoarea. Nu critic numai HH-ul pentru asta, ca si in rock sunt destule exemple "piosificatoare" (Carcass, Evisceral Evisceration si altii). Totusi este penibil sa aduci acest argument in favoarea HH-ului care de fapt este un contra-argument.

My name is Mud, but call me Alowishus Devadander Abercrombie
aphextwinz
Junior Member

ma rog

Mesajde gabi » Mar Sep 04, 2001 11:23 pm

unii dintre voi ati dat raspunsuri misto....alti vai de P**a vostra mai bine nu bagati reply aici!

in primul rand respect lui vali ca stie ce zice (sper ca la faza asta sa pun si pace intre noi).....alti au inceput cu teorii care te plictisesc, in loc sa bage un raspuns scurt si la obiect fara istoria hh-ului!!!!

Gangsta-ul romanesc a fost foarte prost la inceput, si mare parte din el este, dar pentru cei care merg pe cea fost in trecut l-asi da un sfat sa asculte albume mai noi, cum ar fii cel da la La FAmilia "Familiarizeaza-te" in specail piesele Daca n-ai, si ssimplu si direct...poate si-ar skimba parerea.....

Cat despre cel unda'ground este cu totul alta mancare de peste, versurile sunt ectrem de gandite, si muzica facut de "artisti" cu sudoare lor si nu intr-un studio....asta e diferenta...cei care nu asculta muzica hip hop normal ca baga numai strambe fiindca nu detin cultura care sta la baza genului...si pentru astia nu am nici un fel de respect....ex. BLISH.....omule imi sta pe limba sa nu te "F** in gura" pentru ce ai zis de eminem fara sa ai habar despre ce vorbesti....in momentul de fata e regele arenelor und'ground la toate battle-urile de freestyle daca stii ce e cu adevarat cuvantul ala, si este respectati de toti underii de afara ca LIRICIST....asa ca numai fa galagie frate ca nu se merita.......

respect ptr toti fratii de aici...si inca odata respect lui vali

pace
gabi
Junior Member

porcarii

Mesajde Vizitator » Mie Sep 05, 2001 1:35 pm

1. lupta de idei a dus intotdeauna (si) la ceva bun. asha ca gabi,stai calm,nu o sa dau cu pietre in tine daca te vad pe strada daca ne certam aici.

2. chestia cu undergroundul nu tine. ce imi place mie, aia ascult. tu daca asculti underground, esti mai tare ca mine?

3. e vorba de CARGO feat Racla, cel putin eu asha stiu ca este prezentata. cat despre cat de umani sun vedetele noastre, cati rapperi stau dupa concert la o bere cu fanii???

4. ultimul album la familia e terminat. de fapt, eu nu stiu nici o piesa la familia, in afara de aia cu tupeu de borfas. mai bine spuneau ca ei canta pop
Vizitator

Mesajde Suryia » Joi Sep 06, 2001 12:17 am

K.gyeah , imi place cum gandesti , da-mi si mie , te rog , adresa ta de e-mail!
Stit ce nu pricep?Cum s-a ajuns ca la un subiect care sunta "cantaretii de hip-hop" sa se vorbeasca despre rock...oricum , interesant!
Despre Cargo si R.A.C.L.A. , stai calmi!Are doua variante: pe albumul "Cei care te calca pe cap" de la R.A.C.L.A. e R.A.C.L.A. feat.Cargo , iar pe "Ziua vrajitoarelor" e Cargo feat.R.A.C.L.A. Vali, la faza asta chiar nu te-am inteles!
Gaaabi...ultimul album La Familia nu tine pre mult de hip-hop , orice ai zice(apropos!mi-am gasit caseta si e stearsa doar jumate!).
Pai...Aphextwinz , tie ce cuvinte ti se pare ca n-au sens? Sa stii ca nu se folosesc neologisme ca sa para "culti" , ci pentru ca ele se potrivesc categoriei de ascultatori carora li se adreseaza!
Oooo...serios?Ca$$a Loco e hip-hop?Se pare ca azi aflu lucruri noi!:p
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Pace fratilor mei!!!

Mesajde neky » Joi Sep 06, 2001 2:33 am

MA oamenilor nu stiu cum sa va spun da o avut minte omu care o adus vorba de hip hopu romanesc.Nu pre ma laud cu el ca mai avem cam 20 de ani casa-i ajungem pa aia din afara da daca te gandesti mai bine santem in Romania .Toti aiu formatiile lor si nici noi nu trebuie sa ne lasa,cu tot tupeu inaintefratilor!!!!!!!Pana acum sunt numai cateva care se pot lauda da is putini,pacat.Da totusi imi pare rau ca sunt talente ascunse care nu se pot lansa din lipsa banilor si toti naspetii cu banii se lanseaza si canya ca nistee fete virgine.Nu stiu ce sa mai zic asa ca va las pa voi sa hotarati.PACE TUTURORA!!
neky
Junior Member

bai oamenilor

Mesajde gabi » Joi Sep 06, 2001 4:44 am

Ok acum imi vin iar spumele cand vad ce sa vorbeste pe aici...
HIP HOP-ul are mai multe stiluri mancavasi...ce e asa de greu de complicat......

east Coast
west coast
cross over
oldschool
underground
.........si......etc.....

Doar o persoana care asculta hip hop zi de zi isi poate da cu parerea ce este hip hop sau nu! Cineva care asculta din an in paste si incepe sa bage el/ea cat de multe stie despre acest gen e o persoana IDIOATA!!! si sper ca nu jignesc pe nimeni, si daca da atunci acea persoana sa se gandesca unde raspunde inainte sa scrie....ca si eu pot sa dau raspuns despre rock si bla bla dar nu am sa fac asa ceva atata timp cat nu ma pricep!!!!

Iar pentru Underii astia atat de jmecheri care nu ies din ale lor, precum si PENTICOSTALII sau alti "sectisti" ****gii sa stea nene in underground si sa nu=si dea cu parere despre altceva daca nu se pricepe.......in mortzii mei cati de aicea ascultati WEST COAST la greu din afara.??????? catzi au idee asa despre mesajul genului..........a da? Atunci in preputzul meu de incult ce oi fii eu, sa nu mai aud kestii de genu ca La FAmilia nu sunt hip hop , mai ales familiarizeaza-te .........sunt WEST COAST mancavasi sexul ...E GREU DE INTELES!!!! aha deci nu e .....

pace da-man spume ca sunteti ridicoli.........
gabi
Junior Member

Re: bai oamenilor

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 5:59 am

Initial trimis de gabi
Ok acum imi vin iar spumele cand vad ce sa vorbeste pe aici...
HIP HOP-ul are mai multe stiluri mancavasi...ce e asa de greu de complicat......

east Coast
west coast
cross over
oldschool
underground
.........si......etc.....

Doar o persoana care asculta hip hop zi de zi isi poate da cu parerea ce este hip hop sau nu! Cineva care asculta din an in paste si incepe sa bage el/ea cat de multe stie despre acest gen e o persoana IDIOATA!!! si sper ca nu jignesc pe nimeni, si daca da atunci acea persoana sa se gandesca unde raspunde inainte sa scrie....ca si eu pot sa dau raspuns despre rock si bla bla dar nu am sa fac asa ceva atata timp cat nu ma pricep!!!!

Iar pentru Underii astia atat de jmecheri care nu ies din ale lor, precum si PENTICOSTALII sau alti "sectisti" ****gii sa stea nene in underground si sa nu=si dea cu parere despre altceva daca nu se pricepe.......in mortzii mei cati de aicea ascultati WEST COAST la greu din afara.??????? catzi au idee asa despre mesajul genului..........a da? Atunci in preputzul meu de incult ce oi fii eu, sa nu mai aud kestii de genu ca La FAmilia nu sunt hip hop , mai ales familiarizeaza-te .........sunt WEST COAST mancavasi sexul ...E GREU DE INTELES!!!! aha deci nu e .....

pace da-man spume ca sunteti ridicoli.........

respekt mult gabi!!
pace!
Vizitator

mersi

Mesajde gabi » Joi Sep 06, 2001 6:07 am

mersi frate, ca ESTI CU PICIOARELE PE PAMANT....ceea ce e cam rar pe aici!!! respekt si tie si sanatate.....

pace!]
gabi
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 10:13 am

Fratilor,orice ati zice hip-hop-ul e cel mai nashpa
Vizitator

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 10:49 am

Sunte-ti pierduti daca ascultati hip-hop fratilor
Vizitator

Mesajde aphextwinz » Joi Sep 06, 2001 7:11 pm

Initial trimis de ganja^^^
Pai...Aphextwinz , tie ce cuvinte ti se pare ca n-au sens? Sa stii ca nu se folosesc neologisme ca sa para "culti" , ci pentru ca ele se potrivesc categoriei de ascultatori carora li se adreseaza!

Daca se potrivesc ar fi rau, pentru ca deranjant este contextul, asocierea dintre cuvinte nu ele insele. De exemplu:
...nu generez confuzii maladive
Dau un dublu sens atator perspective
Dintr-un butoi privesc spre Univers ca Diogene
Tehnica mea provoaca stari halucinogene:
Fobie ca o falie-n memorie.

Trecand peste metafore, confuziile maladive si fobia ca stare halucinogena sunt niste aberatii. Iar Diogene il strange pe Tupac de gat cand se aude pomenit de HH-eri.

Nu vreau sa zic ca HH-ul este singura muzica in care cuvintele sunt folosite doar de dragul rimei "de bine", dar ar fi bine sa nu mai plusati pe vocabularul elevat folosit de idolii vostri.
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Suryia » Vin Sep 07, 2001 12:08 am

Zi-mi si mie ce nu-ti suna bine la "concluzii maladive". Eu zic ca pentru un epitet merge! Si mie versul cu fobia nu-mi pare a avea legatura cu cel cu "stari halucinogene". "tehnica mea provoaca stari halucinogene" e o idee , iar apoi se trece la alta! Cat despre Diogene...chiar nu inteleg de ce nu ar trebui pomenit aici! Oricum , apreciez ceva :ca nu ai comentat asa aiurea si mi-ai adus si versuri ca argumente! Cat despre vocabularul elevat...recunoaste ca fata de rime de genul "mare-soare" , "mine-tine" , astea sunt muuult mai bune!
Gabi...Anonimul ala e cu picioarele pe pamant doar pentru ca te aproba?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

hehe

Mesajde Vizitator » Vin Sep 07, 2001 6:14 am

Initial trimis de ganja^^^
Zi-mi si mie ce nu-ti suna bine la "concluzii maladive". Eu zic ca pentru un epitet merge! Si mie versul cu fobia nu-mi pare a avea legatura cu cel cu "stari halucinogene". "tehnica mea provoaca stari halucinogene" e o idee , iar apoi se trece la alta! Cat despre Diogene...chiar nu inteleg de ce nu ar trebui pomenit aici! Oricum , apreciez ceva :ca nu ai comentat asa aiurea si mi-ai adus si versuri ca argumente! Cat despre vocabularul elevat...recunoaste ca fata de rime de genul "mare-soare" , "mine-tine" , astea sunt muuult mai bune!
Gabi...Anonimul ala e cu picioarele pe pamant doar pentru ca te aproba?

haha Anonimul zice ca Ganja^^^eeeeeee bunaaaa!!!
Vizitator

pace!

Mesajde gabi » Vin Sep 07, 2001 10:08 am

ganja: anonimul este cu picioarele pe pamant nu pentru ca ma aproba ci pentru ca trece peste preferintele lui personale si este realist!!! nu incepe sa vorbeasca ca "ala cu diogene" sau "iepurasii de mai sus' care vorbesc doar asa de dragul forumului ..... u know!!!

yo! mancavashi de asta am si plecat de pa zona, fiindca "cultura" multora este atat de mare incat le baga creierul in coma si se pierd cand vad designul site-ului si se fascineaza atat de tare incat raspund la orice topic indiferent de subiect sau daca au vreo idee despre ce vorbesc....e ca si cum eu asi incepe sa fac "nuclear science" doar ca ma fascineaza ideea de a calatorii pe luna!!!

m-am saturat de mancatorii astia din muzica...si acum inkei ca si Bono (U2) care a bagat azi pe MTV AWARDS 2001.pace genurilor de muzica....si colaborarilor dintre stiluri rock & rap & r&n & pop..

pace
gabi
Junior Member

Ba nu mai vb prostii!!

Mesajde neky » Vin Sep 07, 2001 5:35 pm

Ba mai intai sa comentati despre hip hopu romanesc ascultati 2pac si alte formatii (printre primele )si asculti cu atentie negativele si o sa vedeti cum se aseamana ,sa fie o coincidenta/mai greu.Si si andergroundu romanesc chiar ca-i underground adica sub pamant astia nu se lanseaza ca is niste prosti.Altceva nu mai conmentez ca vad ca nu prea am cu cne sa ma iau in gura despre hip hop ,fratilor mai interesativa si mai vorbim.
RESPECT SI NU IMI PURTAI DE PICA DA MAI AVETI DE INVATAT DESPRE HIP HOP!!! PACE-
neky
Junior Member

Re: Ba nu mai vb prostii!!

Mesajde Vizitator » Vin Sep 07, 2001 5:47 pm

acum nu ca as avea ceva contra lui tupac, dar nu este el geniul lumii. adica baiatu stie meserie, dar sunt altii mai bazati.

auzisi drslam shi dj50 de faza cu copiatu de pe negative???
neky, faza asta am demonstrat-o. http://rock.home.ro/copiate.htm

undergroundu romanesc e plin de aurolaci care se inchipuie mai adevarati ca shoseta mea. sa fie la ei acolo
Vizitator

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii