Micile bucurii ale vietzii
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Micile bucurii ale vietzii
Care sunt micile voastre bucurii ? Cam ce facetzi pentru a obtine aceste mici bucurii ?
Deci...ne vom referi la micile bucurii...nu la cele mari ! :p
Mie de exemplu imi place ca in unele seri sa ma instalez confortabil in fatza televizorului,la un film HBO....cu o sticla de bere buna in mana (de la Calsberg in sus) si cu o punga mare de chipsuri. Ma simt foarte bine in aceste conditzii.
Deci...ne vom referi la micile bucurii...nu la cele mari ! :p
Mie de exemplu imi place ca in unele seri sa ma instalez confortabil in fatza televizorului,la un film HBO....cu o sticla de bere buna in mana (de la Calsberg in sus) si cu o punga mare de chipsuri. Ma simt foarte bine in aceste conditzii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1.cand ma ghemuiesc in fotoliu la mine acasa cu telecomanda in mana.
2.cand ma trezesc dimineata foarte devreme,si ma uit la ceas si vad ca inca mai pot sa stau o jumatate de ora in pat,la caldurica...
2.cand ma trezesc dimineata foarte devreme,si ma uit la ceas si vad ca inca mai pot sa stau o jumatate de ora in pat,la caldurica...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: Micile bucurii ale vietzii
Initial trimis de Oribilul Mosh
Cam ce facetzi pentru a obtine aceste mici bucurii ?
Pai eu ma zbat 3-4 ore pe zi ca sa obtin satisfactia...

- Sopra Tutt1
- Junior Member
sopra,lasa-te bah
sa mananc ceva bun,ce nu am mai mancat de mult.
azi o crema de zahar ars
azi o crema de zahar ars
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
pe mine ma poate bucura orice lucru marunt. pot sa ascult o melodie si sa ma faca fericita; pot sa vad pe cineva(:kiss: ).... sau pot sa va un film super asha cum a mai zis cineva: cu o inghetata in fata si ceva de baut:p in fotoliul meu, fara sa ma deranjeze nimeni.
e frumoasa viata, nu???
e frumoasa viata, nu???
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Micile mele bucuri sunt: MSN-ul, YM-ul si Fanclubul.

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de K-gula
dupa o zi incarcata la munca, o intampinare calduroasa acasa pe pat, in cada, pe masa, pe jos, oriunde.
K-gula.
si daca se intampla sa nu primeshti "intampinarea" inseamna ca nu te mai bucura nimik in viata??:D
btw: asat da "bucurie", sau ar trebui sa zic satisfactzie?!:p
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
micile bucurii....sa stau noaptea la tv si sa ma uit la videoclipuri....emisiuni din cluburi etc....tot ce poate bucura o house-ista....sau sa pot sta linistita pe balcon seara si sa vad cum se lasa intunericul,sa vad ce mai fac vecinii...cool e ca din balcon vad toata partea de sud si vest a orasului!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Mici bucurii??
Pai cea mai mica este probabil o victorie la Championship Manager (God help me, i'm obsessed), zilele de consiliu la shcoala, un friend list cat mai aproape de 100% online pe YM(pana acum recordul e de 20 din 32) shi asistarea la un meci live pe Ghencea.
Pai cea mai mica este probabil o victorie la Championship Manager (God help me, i'm obsessed), zilele de consiliu la shcoala, un friend list cat mai aproape de 100% online pe YM(pana acum recordul e de 20 din 32) shi asistarea la un meci live pe Ghencea.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de lulutza
si daca se intampla sa nu primeshti "intampinarea" inseamna ca nu te mai bucura nimik in viata??:D
btw: asat da "bucurie", sau ar trebui sa zic satisfactzie?!:p
nu gasesti la una, sigur gasesti la alta,dar sa nuintram in amanunte.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
pana la urma tot la vorba mea ajungeti...
Initial trimis de lulutza
si daca se intampla sa nu primeshti "intampinarea" ...
ti-o faci cu mana ta... :a
- Sopra Tutt1
- Junior Member
de data asta on-topic....
azi m-a facut extrem de fericita o simpla pereche de pantaloni pe care mi-am cumparat-o!! oare asha va fii mereu: ma va face fericita orice maruntzish??? nu e bine.:con: :confused:
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Initial trimis de angus
Ba e bine, incearca sa pastrezi lucrul asta, ca e tare valoros...Uite, o alta mica bucurie e un gel dus nou, Palmolive de data asta, care miroase a pepene verde...
yo pe-asta n-o pricep: cum poate sa te faca fericit un pepene verde????
bine, bine, stiu ca e gel de dush.... da' tot pepene ramane......
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
o noua pereche de pantaloni, dar bucuria nu e aceeasi, de ce oare??:rolleyes: pt ca a fost furata de un gel de dush palmolive de pepeni verzi pe care tocmai mi l-am cumparat..... miroase bine...... chiar acum am iesit din dush si asta e alt lucru care ma bucura.
pt ca acesta zi sa fie cu adeverat minunata, trebuie sa postez si eu, daca am ce si unde.... si sa admir privelishtea....:kiss:
si angus, stai linishtit ca nu ai reusit performanta de a ma scoate din pepeni, acum cand sunt atat de fericita!!!!!! :G

pt ca acesta zi sa fie cu adeverat minunata, trebuie sa postez si eu, daca am ce si unde.... si sa admir privelishtea....:kiss:
si angus, stai linishtit ca nu ai reusit performanta de a ma scoate din pepeni, acum cand sunt atat de fericita!!!!!! :G
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
pai... merg printr-o canicula insuportabila jos pana la Mc Donand's-ul din crangashi, pe jos, pt. ca mijloc de transport nu exista. ajung acolo... extenuat... comand... eh... alta viatza... e racoare... mananc... dar ma suna mama ca tree' sa merg la bunica'miu la spital... ma ridic, si ies impreuna cu Mariu din restaurant pe amandoi izbindu-ne caldura drept in freza si parca simteam cu picioarele in pamanat intra ushor, ushor... dar dupa vizita la bunicul meu, intr-un miros demoralizant, si unde aveam impresia ca microbii zboara, ajung acasa, dau drumu la ventilator, si ma arunc pe spate in pat....SURPRIZA... tata mutase patu cu 20 de cm mai departe...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
si uite cum pe gabytzu il bucura nefericirile unei zile din viata sa, care este de fapt mult prea minunata si calduroasa :p ziua, bine-nteles!!!
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
azi am fost cu adevarta mandra de mine!!! din motive pe care nu pot sa vi le comunic!!! dar acum sunt foarte obosita si nu prea mai am chef de nimik, dar totusi postez....:p singura...
tot ce am scris mai sus se catalogheaza a fi o mica bucurie a vietzii mele.
tot ce am scris mai sus se catalogheaza a fi o mica bucurie a vietzii mele.

i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
sa ajung acasa dupa o zi de munca si de luat muie de la sef,sa nu ma futa nevasta la cap ca nu e chiria platita,sa stau cu cracii in sus si sa nu fac nimic,sa mananc animalic de mult,sa beau ca o vita,sa ma scarpin la coaie cand vreau eu,sa bas cand vreau eu,sa ma spal pe picioare cand vreau eu.asta ar fi placerea mea ,ipotetic vorbind,ca doar nu e proasta nevasta-mea sa-mi dea pacea si libertatea asta.
bucuria mea netarmurita este sa ma joc macar un sfert de ora cu fica-mea,sa o aud cum spune tata,sa o vad cum incepe sa mearga,si abia apoi trec la scarpinatul de coaie si restul.si ar mai fi ceva: daca n-ar mai suna telefonul mobil,mama,mama ce bucuros as fi!
bucuria mea netarmurita este sa ma joc macar un sfert de ora cu fica-mea,sa o aud cum spune tata,sa o vad cum incepe sa mearga,si abia apoi trec la scarpinatul de coaie si restul.si ar mai fi ceva: daca n-ar mai suna telefonul mobil,mama,mama ce bucuros as fi!
-
SOD - Mesaje: 6035
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2