Wu-Tang Clan
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Wu-Tang Clan
Am deschis acest subiect privind mult asteptatul eveniment Wu-Tang Clan, organizat de Genius Production, Klanzmen Entertainment (Olanda), in colaborare cu firma de management 7 Figures, din SUA. Invitatul special al celui mai mare eveniment hip- hop organizat vreodata in Romania este U-Good, de la Wu-Tang Clan. Tot din America, vor veni Dunn Verbal si Peter Rock, nume cunoscute pe scena rap de peste ocean. Cum era si normal, in deschidere vor canta parintii hip-hop-ului romanesc, BUG Mafia. Pe langa timisorenii de la Mobstarz si DJ DOX, care sunt si ei siguri, se mai negociaza cu alte formatii, printre care si Parazitii. U-Good este unul dintre membrii fondatori ai Wu-Tang Clan-ului, alaturi de alte Method Man, Dirty Bastard, Raekwon, Ghostface Killah, Inspechtah Deck, RZA si GZA. Clanul a devenit din 1993 un adevarat fenomen in SUA, reprezentand Coasta de est, adica New York-ul, in grelele batalii dintre trupele de rap. Numele adevarat al lui U-Good este Lamont Hawkins, dar il mai puteti gasi si sub alte nume de scena, precum Golden Arms, Baby-U, 4-Bar Killer, Lucky Hands. Apare pe toate albumele Wu, iar printre cei cu care a cantat se numara si Cypress Hill. In 1999, scoate pe piata primul sau album solo intitulat Golden Arms Redemtion. Ovidiu Halmagean, de la Genius Production, ne-a spus ca doreste ca acest concert sa nu ramana unul singular. . :dir:
- Creierasu
- Junior Member
Ceva nou...
In sfarsit am reusit sa descopar ceva nou pe acest forum...ceva care merita toate laudele si aplauzele de vigoare...in sfarsit s-a deschis un subiect care sa prezinte o formatie care intr-adevar stie ce inseamna muzica...lasand la o parte toate acestea vreau sa precizez ca aparitia celor de la B.U.G. Mafia si a altor formatii hip-hop este un lucru demn de lauda...asta in ciuda celor care se dau in vant dupa manele si care sustin ca ele sunt cele mai tari si cei care le compun sunt adevaratii artisti...Luati aminte!!!
- Renato2002
- Junior Member
Mdea
tre cool dar tu trebuie sa te iei tot timpul de cineva ...? chiar nu ai de cine sa te iei si cauti acuma lameri dinaia care pun botu` ? ai grija ce scrii si ce vorbesti ca totusi nu e frumos si s`ar putea odata sa se supere cineva si sa iti rupa botu` ....
- Creierasu
- Junior Member
asa ....
mai tartane .. dar tu cu ce ocazie ma faci pe mine kinder ... chiar vrei sa aflu de unde esti si sa vin sa iti rup dintii ... bine asa o sa fac ... dar intai zi`mi si mie de ce nu ar trebui sa fie biugi langa Wu Tang Clan ... zi`mi si mie ca tu esti un creier tare ....... vb mai tarziu ...
- Creierasu
- Junior Member
Hmmmm
Ce ziceti voi daca nu ati mai continua aceste certuri..de ce nu putetzi si voi sa vorbiti civilizat?...oricum din cate am citit mmai sus...creierasu intr-un fel avea si dreptate...si chiar as vrea si eu sa vad tre cool ce argumentatie in privire cu aparitia trupei b.u.g in concertul cu wu tang.papa:con:
- Renato2002
- Junior Member
nu prea ascult hip-hop dar stiam ceva chestii printre care si faptul ca la americani nu prea se-nteleg 'gruparile' astea 2, respectiv estul cu vestul. la fel cum la noi a fost o perioada cand sindicatul r.a.n.s. erau oarecum in conflict cu astia gen biugi, la familia etc. in fine, nu mai sunt la curent asa ca, cine stie, poate ca nu mai exista diferenta asta.
pusesem doar o intrebare dar dupa raspunsurile primite ma-ntreb daca voi deosebiti cumva stilurile....
pusesem doar o intrebare dar dupa raspunsurile primite ma-ntreb daca voi deosebiti cumva stilurile....
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii