care credeti ca va avea mai mare succes AA sau AB

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

care credeti ca va avea mai mare succes AA sau AB

Mesajde rrb » Vin Aug 02, 2002 6:33 pm

CAre dintre cele 2 fete va avea mai mare succes AA sau AB pana acum are clar AA din urmatoarele motive:
1. Pe afise cu ab , aa are 2 poze pe cand ab numai una
2. AB canta in deschiderea Andreei Antonescu
3. In concertele de pe litoral aa are un public f numeros pe langa ab, aa canta si prin mijlocul fanilor ceea ce atrage mai multi fani. In prima saptamana albumul andreei a s-a vandut in numai putin de 10000 exemplare numai in bucuresti pe langa albumul ab care nici in 2 luni nu s-a vandut in atatea exemplare.
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Aug 02, 2002 9:38 pm

in primul rand, raul, inainte de a crea un subiect e normal sa te uiti dak existaunul similar, si in cazul de fatza subiectul creat de tine nu isi are rostul. mie mi se face rau cand te vad aberand.
sa vedem.
primul motiv anuntzat de tine este unul banal... in cazul in care nu ai aflat, [si acum iti dau in cap ca sa nu mai aberezi], a existat si un conflict, din cauza acestei gresheli a organizatorilor, iar pt. ca Andreei B. nu ia convenit postura a spus ca ea renuntza dak AndreEA mai canta in concert. Si organizatorii inspaimantati de spusele Andreei B. [care era cea mai ashteptata prezenta a serii], au inlocuita pe frumoasa ta AndreEA cu trupa N&D. si9 se pare ca AndreEA pt. a elimina adversarul recurge la metode neconventionale, declarand in ziare ca relatia dintre fosta ei partera si tatal ei nu este tocmai una pozitiva. nu imi amintesc ca Andreea B. sa fi recurs la astfel de metode. iata cum elimina adversarul AndreEA.

in primuk rand in concertul in care au cantat impreuna, nu au fost numai ele doua. deci faza cu Ab in deschidere la AA e distrusa din toate punctele de vedere. tu ai idee ce inseamna deschidere? vad ca nu! deschidere inseamna artistul care incepe show-ul. deci ce ai spus tu ar fi cam asha :spectacolul incepe. Ab canta, termina, si intra AA. deci ai aberat continuu.

auzi? Andreea B. are 3-4 concerte pe seara cu sala arhi plina iar andreEA are 1 concert pe saptamana. sa fim seriosi. AndreEA nu poate canta in concert numa' ea ca nu vine nici draq. pen cand AB umple singura teatrele de vara! asa ca... cat despre vanzari. tin sa te dezamgesc, dar o fi vandut AndreEA 10.000 de exemplare in 2 saptamani, dar Ab intr-o luna si cea [nu doua!] a vandut 45.000 de exemplare si inca se mai cumpara. asa ca numai debita aici la greu. Ab ia discul de aur in toamna. si cica aa canta in mijlocul fanilor. pai da cred si eu... atat timp cat in sala sunt cinci fani nu e greu sa cante in mijlocul lor, fac aia un cerc un jurul ei si incepe ea sa cante. haha AB are in concert melodii interpretate live. are o adevarata coregrafie, si face show. nu ca...

p.s. dar ce zici de faptul ca organizatorii au renuntzat pentru o saptamana la servicile oferite de AA deoarece nu reushitsa vanda mai mult de 11 bilete. pacat ca nu ai citit nici presa, nici nu ai vb. cu organizatorii in saptamana aia.

2P.S. nu mai veni aici cu informatii eronate intentionat, cu scopul de a te crede. pt. ca nu vb. cu oricine. clar?

3P.S. ai demonstrat cu acest post, si acest subiect inca o data [dak mai era nevoie ] ce mediocritate de inteligentza detii.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Vin Aug 02, 2002 9:57 pm

aa si inca ceva 'smarty'. la lansarea andreei balan nu s-a facut atat de multa publicitate, si tot a venit mult mai multa lume. pt. albumul andreei b. nu s-a facut in nici un fel publictate, pe cand la aa s-a facut publicitate [e antena 1, pe prima tv, pe atomic, pe mTv, cu reclama, si tot al andreei bl. s-a vandut mai bine.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde rrb » Sâm Aug 03, 2002 3:29 pm

auzi tu nici macar nu ai fost pe litoral sa vezi ce s-a intamplat daca erai la spectacolele andreei b cu andreea a sa evzi ce crizata era ab se ascundea prin tufe ca sa cante dupa aa dar nu i-a mers.Asta este AB nu o poti schimba
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Aug 04, 2002 10:33 am

chiar dak ar fi asa... desi nu cred! asta e motivul pt. care AA are mai mult succes ca AB? LOL... cum evita unii subiectul dupa ce au fost incuiati.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkyut » Dum Aug 04, 2002 2:45 pm

Initial trimis de Gabytzu
in primul rand, raul, inainte de a crea un subiect e normal sa te uiti dak existaunul similar, si in cazul de fatza subiectul creat de tine nu isi are rostul. mie mi se face rau cand te vad aberand.
sa vedem.
primul motiv anuntzat de tine este unul banal... in cazul in care nu ai aflat, [si acum iti dau in cap ca sa nu mai aberezi], a existat si un conflict, din cauza acestei gresheli a organizatorilor, iar pt. ca Andreei B. nu ia convenit postura a spus ca ea renuntza dak AndreEA mai canta in concert. Si organizatorii inspaimantati de spusele Andreei B. [care era cea mai ashteptata prezenta a serii], au inlocuita pe frumoasa ta AndreEA cu trupa N&D. si9 se pare ca AndreEA pt. a elimina adversarul recurge la metode neconventionale, declarand in ziare ca relatia dintre fosta ei partera si tatal ei nu este tocmai una pozitiva. nu imi amintesc ca Andreea B. sa fi recurs la astfel de metode. iata cum elimina adversarul AndreEA.

in primuk rand in concertul in care au cantat impreuna, nu au fost numai ele doua. deci faza cu Ab in deschidere la AA e distrusa din toate punctele de vedere. tu ai idee ce inseamna deschidere? vad ca nu! deschidere inseamna artistul care incepe show-ul. deci ce ai spus tu ar fi cam asha :spectacolul incepe. Ab canta, termina, si intra AA. deci ai aberat continuu.

auzi? Andreea B. are 3-4 concerte pe seara cu sala arhi plina iar andreEA are 1 concert pe saptamana. sa fim seriosi. AndreEA nu poate canta in concert numa' ea ca nu vine nici draq. pen cand AB umple singura teatrele de vara! asa ca... cat despre vanzari. tin sa te dezamgesc, dar o fi vandut AndreEA 10.000 de exemplare in 2 saptamani, dar Ab intr-o luna si cea [nu doua!] a vandut 45.000 de exemplare si inca se mai cumpara. asa ca numai debita aici la greu. Ab ia discul de aur in toamna. si cica aa canta in mijlocul fanilor. pai da cred si eu... atat timp cat in sala sunt cinci fani nu e greu sa cante in mijlocul lor, fac aia un cerc un jurul ei si incepe ea sa cante. haha AB are in concert melodii interpretate live. are o adevarata coregrafie, si face show. nu ca...

p.s. dar ce zici de faptul ca organizatorii au renuntzat pentru o saptamana la servicile oferite de AA deoarece nu reushitsa vanda mai mult de 11 bilete. pacat ca nu ai citit nici presa, nici nu ai vb. cu organizatorii in saptamana aia.

2P.S. nu mai veni aici cu informatii eronate intentionat, cu scopul de a te crede. pt. ca nu vb. cu oricine. clar?

3P.S. ai demonstrat cu acest post, si acest subiect inca o data [dak mai era nevoie ] ce mediocritate de inteligentza detii.

BRAVO Gaby! E incredibil cat de mult te-ai schimbat! Inainte n-ai fii putut spune chestiile astea despre AndreEA nici in ruptul capului! My god.....AndreEA a vandut 11 bilete ....nu imi vine sa cred! Dar oricum te felicit gaby ca ti-ai schimbat parerea despre andreea b.!
darkyut

Mesajde gabuba » Dum Aug 04, 2002 3:28 pm

multumesc pt. felicitari, dar tu de unde ma cunosti pe mine? cu ce nick intrai inainte?
- Toţi in păr!
gabuba

Gabytzu?

Mesajde AnDrEi » Dum Aug 04, 2002 9:59 pm

Upsssss Gabytzu ... deci din cate vad tu inainte nu o simpatizai pe Andreea B .. ? oare de ce? iar in legatura cu succes`ul .. inca nu ne putem pronunta !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde M@X » Joi Aug 08, 2002 6:11 pm

Nici una nu are fata de vedeta dar daca va fii ca una dintre ele sa aiba succes atunci AA este aceea deoarece AB face prea multe greseli de presa si de comportament ceea ce-i atrage antipatia presei , a vedetelor din Bucuresti si a fanilor + cinta teribil de fals citeodata . Macar AA sta in banca ei si nu face cretinitati de fiecare data cind deschide gura sau se arata in public.
M@X
Junior Member

Cuvinte...

Mesajde Dragos C. » Joi Aug 08, 2002 11:58 pm

Ce intelegi tu prin "fata de vedeta"? "Greseli de presa"? Ce dracu-s alea "greseli de presa"?
Dragos C.
Junior Member

Re: Cuvinte...

Mesajde M@X » Vin Aug 09, 2002 6:10 pm

Initial trimis de Dragos C.
Ce intelegi tu prin "fata de vedeta"? "Greseli de presa"? Ce dracu-s alea "greseli de presa"?

Ca vedeta trebuie sa ai o imagine , in general aici in America , starurile tin aceasta imagine in viata cu orice pret , asta inseamna : te porti bine in orice circumstante , nu dai cu mucii in fasole de fiecare daca cind ai o camera de luat vederi in fata :D, nu te certi cu alti , in general iti pastrezi imaginea curata .
Greseala de presa : citeste si tu ziarele , uitate la TV-u sa vezi cite gafe face fetita si ca ultima bomba o baga in c**** pe AA , la faza cu cine si-a pierdut virginitatea printr-un hotel ieftin din Germania . Ce crezi ca se va intimpla acuma ?? AA va lovi inapoi , (daca o duce mintea :D) pentru ca ea are de tinut o imagine si faptul ca a fost acuzata de AB de treaba din hotel strica foarte mult la buzunar.
Fetele astea doua au facut mai multe greseli decit toti din show-biz adunati la gramada. Chestiile astea din presa si comportamentul lor nu fac altceva decit sa le aduca faima de "devoratoare de barbati" (citat din VIP) :

"Publicam in numarul trecut o birfa, venita de peste mari si tari, ce-o avea drept protagonista pe una dintre cele mai in voga cintarete ale momentului, Andreea Balan. In urma acelui material am avut surpriza sa constatam ca asupra noastra s-au abatut o multime de telefoane in care, pe un ton cind calm, cind extrem de furios, intreaga familie Balan, plus un domn ce se ocupa de imaginea tinerei, ne-au explicat ca lucrurile nu stau chiar asa, ca birfa este rautacioasa si nu are legatura cu fata lor. Lasind la o parte argumentele care ni s-au promis ca vor fi aduse, in speta certificate de virginitate etc., am inteles pe linga punctul de vedere al contenstatarilor birfei si faptul ca persoana sedusa pe tarimuri germane ar fi cealalta André, si anume Antonescu, lucru precizat atit de Andreea Balan cit si de mama acesteia. Sa-i mai crezi? (A. B.)"
M@X
Junior Member

Imagine

Mesajde Dragos C. » Sâm Aug 10, 2002 3:06 pm

Probabil ca nu te referi la imaginea lui Britney Spears, care le-a aratat binevoitoare un anumit deget fanilor din Mexic :).

Vechea formatie Andre a socat, atat prin versuri, cat si prin hainele pe care fetele le purtau. Romanii nu mai vazusera asa ceva si, drept urmare, mass media a inteles ca poate scoate bani frumosi din asta. Unele chestii sunt adevarate, altele nu (chiar in citatul pe care l-ai dat scrie clar: "BIRFA"). Tinere, cele doua au intrat intr-un joc pe care la un moment dat nu l-au mai putut controla.

Uita-te la cele doua fete de la Tatu (cred ca ai auzit de ele). Cu toate ca sunt din Rusia, au un succes enorm si in Romania. Stii de ce? Pentru ca au fost promovate sub imaginea a doua lesbiene minore!

Si tu crezi ca publicitatea nu le prinde bine? Eu cred ca imaginea de "devoratoare de barbati" nu face decat sa le mareasca numarul fanilor.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Aiurita » Dum Aug 11, 2002 10:37 am

Cea care va avea cel mai mare succes dintre AndreEA si Andreea Balan este binenteles AndreEA.Acest lucru l-am observat imediat cum am vazut-o la PLAY BOY.AndreEA este (acum) cea mai misto dintre ele!:D :D :D
Aiurita
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Aug 11, 2002 10:44 pm

stateam cu nostalgie si citeam aberatile unui american [N]... dragul meu candian... avand in vedere faptul ca tu nu esti din romania, deci nu poti urmari emisiunile tv, iti dau un sfat, taci dreaq din gura!.... auzi... ashtia de la vip sunt in stare sa spune orice ca sa vanda ziaru'... voi ninca nu v-ati convins?!?! in legatura cu vedetele internationale... ce de shakira nu se zice ca s-a fu*ut de la 12 ani pt. note mai mari, de eminem nu se spune ca regulat o judecatoare, ca sa treaca procesu' si a declarat ca avocata lui era o 'curva de doi bani', de michael jackson nu s-a zis ca e pedofil? si lista poate continua. deci iata ca aceste lucruri se intampla si in afara tarii, cu vedetele importante. acest lucru se intampla si in romania, cu vedetele celebre. tu nu mai ti minte cand antoneasca aparea in emisiuni si cerea moritsh sa isi conbtrazica colega, tu nu iti mai amintesti cand aa facea pe interesanta [egoista] iar ab repara intodeauna greselile colegei sale?!? ei bine... pacat ca nu ai vazut emisiunea competitia, cand andreea b. a demonstrat ca este un star de prima mana.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde M@X » Lun Aug 12, 2002 5:26 pm

Initial trimis de Gabytzu
stateam cu nostalgie si citeam aberatile unui american [N]... dragul meu candian... avand in vedere faptul ca tu nu esti din romania, deci nu poti urmari emisiunile tv, iti dau un sfat, taci dreaq din gura!.... auzi... ashtia de la vip sunt in stare sa spune orice ca sa vanda ziaru'... voi ninca nu v-ati convins?!?! in legatura cu vedetele internationale... ce de shakira nu se zice ca s-a fu*ut de la 12 ani pt. note mai mari, de eminem nu se spune ca regulat o judecatoare, ca sa treaca procesu' si a declarat ca avocata lui era o 'curva de doi bani', de michael jackson nu s-a zis ca e pedofil? si lista poate continua. deci iata ca aceste lucruri se intampla si in afara tarii, cu vedetele importante. acest lucru se intampla si in romania, cu vedetele celebre. tu nu mai ti minte cand antoneasca aparea in emisiuni si cerea moritsh sa isi conbtrazica colega, tu nu iti mai amintesti cand aa facea pe interesanta [egoista] iar ab repara intodeauna greselile colegei sale?!? ei bine... pacat ca nu ai vazut emisiunea competitia, cand andreea b. a demonstrat ca este un star de prima mana.

In primul rind eu sint in tara toata vara , in general din mai pina in septembrie , asa ca nu-mi zii tu mie ca nu am habar.
2 , am avut (ne)sansa sa sa le cunosc pe amindoua destul de bine in "cercurile inalte" din Bucuresti si stiu ce draq* vorbesc .
Iar VIP de cele mai multe ori(daca nu intotdeauna) au adus la iveala fapte adevarate , nu cred ca ar risca sa fie dati in judecata de catre AB ... ok ? Si nu cred ca ar pune vorbe in gura lor . Asa ca la faza asta nu prea ai ce comenta .
M@X
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 12, 2002 8:28 pm

deci MQx sau cu draq iti spui... dak tu la locatie scri "toronto-canada" eu ce sa inteleg? dupa tine e atat de logic ca eu sa imi dau seama ca tu de fapt esti in tzara pe perioada verii inca ai impresia ca sunt retardat. da... trecand peste... ei bine si eu am avut ocazia sa stau 'in cercuri inalte' si crede-ma ca le cunosc mai bine ca tine pe ambele fete, si shtiu care e relatia dintre ele si presa.

nu mai schimba subiectu'... acum deschizi altu' cand vezi ca esti incuiat...

si ce bah? orice star ar trebui sa dea ziarul care scrie o barfa despre el in judecata? pai tu nu-ti dai seama ca instantele ar fi mpline de staruri? cata logica... nu mai fi asa sigur pe tine, ca nu devi dezarmant!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde M@X » Mar Aug 13, 2002 12:16 am

Daca sint asa cum zici tu , de ce nu scoate nici una capul sa zica ceva ? De ce de fiecare daca cind auzi de ele nu auzi nimic altceva decit "se bat , nu se bat .." , "e virgina , nu-i virgina" s.a.m.d.
Nu auzi o singura daca ceva bun de la ele sau sa vina la o emisiune TV , care nu poate fii modificata de altcineva si sa zica frate ceva inteligent , ca vorba aia , se cred destepte fetele.
Exista posibilitati sa-si arate fetele "fetadele adevarate" , de ce nu fac ceva ?
M@X
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Aug 13, 2002 9:20 am

... Mqx, ele apar la tv si vb. despre carierele lor. Pai au spus atunci la festivalul de la MAmaia in 2000 [shtiu ce s-a intamplat] cand AB a tipat ca ia prins microfonul stramb, si de atunci a inceput totul, de la cele mai mici chestii.... pacat ca tu nu ai vazut Zanga tv... dak o luam altfel nici un star [sa fim sinceri, la cat de celevre sunt andrelele, nu e nimeni care sa nu fi auzit de ele] nu e curat. dar va dsau un exemplu concret. cumpar revista star, pe prima pg. andreea b., cu nush ce accident de masina fara carnet de conducere. peste vreo 4 ore ma suna andreea, si vb., pana cand o intreb dak shtie ce scrie in star de ea, zica ca nu, si ma pun si ii citesc articolul, shtiti care a fost reactia ei? asta "ce?! DOAMNE FERESTE! am si zis! EU NU AM AVUT ACCIDENT DE MASINA! VARU' LU' COSTI IONITZA A AVUT ACCIDENT SI ASHTIA MA SCVOT PE MINE?!? EH TRE' SA VANDA REVISTA! EU DOAR M-AM DUS SA LE LINISTESC PE FETELE DE LA aLPHA PT. CA PLNAGEAU!"
si sa fin seriosi... deci.. iata... andreea doar ewra in trecere iar ashtia au scos-o pe ea, cand defapt aia avusesera accident.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Piguz » Joi Aug 22, 2002 9:23 pm

de cand s-au despartit cele doua fete ....se poate observa clar care din ele tragea formatia in jos.. Andreea A va fi mai apreciata
Si nici macar n-am vorbit serios ... Restecp!!
Piguz
Junior Member

Mesajde M@X » Joi Aug 22, 2002 9:46 pm

Initial trimis de Piguz
de cand s-au despartit cele doua fete ....se poate observa clar care din ele tragea formatia in jos.. Andreea A va fi mai apreciata

Bineinteles !!!
M@X
Junior Member

Mesajde rrb » Joi Aug 22, 2002 11:34 pm

euzic ca andreea a are mult mai mare succes ca ab, in primul rand dupa concertele ei ea iese plina cu flori iar ab ca cateva buchete amarate. In acest moment cred ca publicul andre s-a impartit 75% AA si 25 % Ab. Aa are publicul in fata il are la mana pe cand AB sta acolo cu dansatoarele ei. Nu va rezista mult Ab nu ii dau inca 1 an pe piata muzicala.
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Stop it !

Mesajde AnDrEi » Vin Aug 23, 2002 9:40 am

Bah .. pentru ultima oara va spun sa incetati cu acest "injectii" daca nu .. neah .. you`ll see ! M`am saturat ... pacat ca acum sunt plekat din Bacau .. si nu pot intra pe net .. dar in maxim 5 zile revin .. si voi face revizie ! .. NU se mai poate.. pe acest forum trebuie sa discutam despre Andreea Balan .. despre realizarile ei cat si despre eventualele esecuri .. dar nu despre Andreea Antonescu .. dap? cereti sa vi se faca un forum si acolo ve`ti putea discuta .. ok?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Aug 23, 2002 10:38 pm

andrei, propun ca aberarile lui rrb, si a celorlalti sa fie shterse, am adus argumente clare in legatura cu succesul mult mai mare al andreei balan. asa ca.. ei o tin pe-a lor. pana una alta nu ne putem exprima. stati sa vedem vanzarile si atunci o sa stabilim care e mai sus!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde M@X » Sâm Aug 24, 2002 5:42 pm

"Andreea Balan, in cadere libera

De cand s-au despartit, se pare ca cele doua fete de la Andre nu se mai bucura de acelasi succes pe care il aveau cand erau impreuna. Dupa ce in topurile acestei veri a fost surclasata de fosta ei colega de trupa, cariera muzicala a Andreei Balan pare a fi in cadere libera. Astfel, in prima zi a Festivalului “Callatisâ€Â
M@X
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Dum Aug 25, 2002 3:08 pm

[quote]Initial trimis de Aiurita
Cea care va avea cel mai mare succes dintre AndreEA si Andreea Balan este binenteles AndreEA.Acest lucru l-am observat imediat cum am vazut-o la PLAY BOY.AndreEA este (acum) cea mai misto dintre ele!:D :D :D [/QUOT

ahahaha .....pai ce crezi ca andreea b. nu ar fi putut fain frumos sa se dezbrace in playboy cum a facut cealalta?
Problema este ca unii mai au demnitate !
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Dum Aug 25, 2002 3:15 pm

[quote]Initial trimis de M@X
[B]"Andreea Balan, in cadere libera

De cand s-au despartit, se pare ca cele doua fete de la Andre nu se mai bucura de acelasi succes pe care il aveau cand erau impreuna. Dupa ce in topurile acestei veri a fost surclasata de fosta ei colega de trupa, cariera muzicala a Andreei Balan pare a fi in cadere libera. Astfel, in prima zi a Festivalului “Callatisâ€Â
fan Andreea B.
Junior Member

Re: Stop it !

Mesajde fan Andreea B. » Dum Aug 25, 2002 3:20 pm

Initial trimis de Andrei
Bah .. pentru ultima oara va spun sa incetati cu acest "injectii" daca nu .. neah .. you`ll see ! M`am saturat ... pacat ca acum sunt plekat din Bacau .. si nu pot intra pe net .. dar in maxim 5 zile revin .. si voi face revizie ! .. NU se mai poate.. pe acest forum trebuie sa discutam despre Andreea Balan .. despre realizarile ei cat si despre eventualele esecuri .. dar nu despre Andreea Antonescu .. dap? cereti sa vi se faca un forum si acolo ve`ti putea discuta .. ok?

Dah ai dreptate Andrei.....si eu m-am saturat pana peste cap sa se vorbeasca despre Andreea Antonescu ! Nu aveti nimic mai bun de facut decat sa vorbiti despre aia???

Si ...ca intr-o paranteza....cand se intoarce a.b. de la mare??
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 26, 2002 8:20 pm

pun pariu ca faza cu huiduielile este inventat de MQX sau e scrisa cu banii AndreEi, care va spus ca a dat bani la ziar ca se scrie ca a avut la lansare 1000 de fani. eu am fost aoclo si dak au fost 200 sa zica merci. moxule de unde ai acel citat? poate ne spui si noua... oricum sunt SIGUR ca nu e adevarat. Haideti sa ne uitam. AndreEA a fost hitul saptamanii? NU. Andreea Balan DA. care este mai infatza in topul "VOT"? Andreea Balan. care este mai in fatza in topul radiourilor? Andreea Balan [pozitia 41-urcare] AndreEA [pozitia 86-stationare]. AndreEA umple teatrele de vara singura? NU. Andreea Balan DA. Care dintre ele se bucura de o mai buna promovare? de ce sa mint? AndreEA. are un producator mai bun, si cu toate astea uite unde se afla. Cu atata publicitate albumul ei s-a vandut doar 14.000 de exmplare, pe cand al Andreei Balan 42.000. Da, intr-adevar... sper sa fie ultima data can dva mai dau explicatii despre succesul suprem al Andreei Balan.
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Re: Stop it !

Mesajde gabuba » Lun Aug 26, 2002 8:25 pm

Initial trimis de fan Andreea B.

Si ...ca intr-o paranteza....cand se intoarce a.b. de la mare??

pe 1 septembrie este in Ploiesti.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde M@X » Lun Aug 26, 2002 8:27 pm

Gabytzu

daca ai acasa Tv , foloseste-l :D , scutura buzunarele si cumpara din cind in cind cite un ziar nenica ca ajuta :D
M@X
Junior Member

Următorul

Înapoi la Andreea Balan