Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!

Mesajde FanClub O-ZONE » Mie Aug 21, 2002 3:12 pm

Salutare la toti fanii O-ZONE!! Suntem 2 fete simpatice si dorim sa anuntam infiintarea primului fan club O-ZONE recunoscut de baieti! Cei care se vor inscrie vor primi o groaza de info despre ei si de asemenea, vor fi si o multime de concursuri cu premii pesre masura asteptarilor voastre! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne dati adresa voastra de acasa pe care noi va vom trimite un formular de inscriere, care, o data completat va trebui sa ni-l returnati! Iar cu noi puteti lua legatura la fan_club_o_zone@hotmail.com; str. vasile lucaciu nr 9 ap 5 Tg-Mures cod 4300 Mures sau la tel 0723/149.353
Va pupa super dulce,
Dyana si Cristina
FanClub O-ZONE

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 3:44 pm

va contrapup la fel de dulce ,fetelor!
nici nu stiti ce bucurie mi-ati facut cu fanclubul asta.daca ati sti decand astept sa faca cineva asa ceva.am o groaza de intrebari sa va pun.sunt foarte emotionat.cred ca or sa crape prietenii mei de ciuda cand or auzi!imi trimiteti poster cu o-zone?dar tricouri ati facut?ei sunt din mures sau acolo eset un puternic nucleu de fani o-zone?au cantat acolo?unde imi fac un tatuaj ca al lor?mai scot vreun videoclip anul asta?
iertati-ma,m-a luat gura pe dinainte si v-am pus o groaza de intrebari.ce sa fac,sunt foarte bucuros si emotionat deopotriva.
stiti,si eu am facut un fanclub ,aici,in bucuresti,fanclub Floarea Calota.nu stiu daca stiti de aceasta mare artista,dar este fantastica.daca vreti,va trimit cateva cd-uri cu ea sa vad care este parerea voastra.eu sunt vicepresedintele fanclubului Floarea Calota ,iar presedintele este Oribilul Mosh.el este si fan Toto Cutugno.
ce sa mai,tinem legatura.acum ma apuc sa dau telefoane pe la prieteni ca sa ma laud ca m-a contactat fanclub o-zone.

si nu uitati,o-zone forever!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 4:53 pm

ba esti nebun? :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 4:59 pm

Dupa cum spunea si SOD...eu sunt vicepresedintele acestui club Florea Calota. Dar imi place foarte mult si de baietzii de la O-Zone.
Pe unul dintre ei chiar il cunosc personal. Am fost cam la toate concertele cu ei...si am numeroase materiale. Daca vretzi sa va pun ceva la dispozitzie nu ezitatzi sa ma contactatzi telefonic.
Va sarut dulce ,mai ales daca avetzi varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani !

Al vostru, Oribilul Mosh
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 5:45 pm

SOD, te rog sa pastrezi subiectul asta aici... ca e o monstra clara de seriozitate, ok? ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 5:52 pm

ce faci sefu,imi pui calus la gura?
da daca zici matale,eu nu ma opun.dar era misto sa-l tinem pe muzici,ca fetele acolo au vrut sa fie si acolo intra fanii o-zone!

si nu uita,o-zone forever!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 5:55 pm

Merci mult!

Daca fanii invershunati o-zone, asa ca tine, ca mine si ca moshul... vad acest subiect... e posibil ca formatia sa aiba succes si sa auda lumea de ea ( ca sa nu mai zic nimic de fanclubul fetelor )... si noi nu ne dorim asta, nu?

o-zone forever!
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Aug 21, 2002 11:31 pm

Pot sa ma inscriu shi eu?Shi eu ii iubesc pe baietzi la fel de mult ca voi.De cand a aparut aceasta noua shi minunata trupa nu mai pot dormii ,imi petrec noptile ascultandu-i non stop.Deja m-a parasit shi prietena din cauza asta dar nu imi pasa.Atata timp cat exista o-zone eu sunt fericit.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gaga » Joi Aug 22, 2002 8:10 am

Abia acum a aparut fanclub o-zone?
Imi doream demult un loc in care sa ma intalnesc cu fanii. In sfarsit mi s-a realizat visul, acum pot sa ma intalnesc si sa vorbesc cu persoane care stiu sa aprecieze o muzica de calitate.
Si doresc sa va aduc pe aceasta cale cele mai calde omagii pentru ca sunteti alaturi de fani, pentru ca faceti muzica pentru ei, pentru ca ne iubiti.
Si noi va iubim.

o-zone forever!!!!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

salutare...din nou!

Mesajde FanClub O-ZONE » Joi Aug 22, 2002 2:11 pm

Buna la toti...din nou!!! Ce sa va spunem si de noi?! Ne numim Dyana si Cristina avem 18 respectiv 17 ani..:) si ne intelegem super bine cu acesti minunati baieti..credeti-ne pe cuvant ca sunt super de treaba , nu au fite, iar pe mine Dan ma si suna..si sa va spun akuma si ceva mai nou despre ei: pe 24 august incep filmarile la noul clip (in Chisinau) intitulat "DAR UNDE ESTI", piesa care face parte de pe albumul "NUMBER.1".Daca aveti orice intrebare legata de ei, ma puteti contacta la telefon sau e-mail...sau pe contul de pe acest forum:)
Va pupacesc super-extra-mega dulce,
Dyana......si Cristina
FanClub O-ZONE

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 22, 2002 2:27 pm

Ho..ho..ia uite SOD ! Fetele au 17 respectiv 18 ani !
Eu sunt Moshu si am 18 ani jumate. Iar SOD este un bun prieten de-al meu. El are doar 15 ani si 8 luni..dar ne intelegem de minune.
Pastram legatura prin intermediul acestui fan club special creat aici.

Eu i-am vazut aseara pe baietzii de la O-Zone ,la Mamaia..si m-au incantat ! Ma mai uit si in seara asta.poate ii mai da !

Many kisses ! :kiss:

Sod si Oribilul Mosh
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 22, 2002 2:33 pm

As dori sa infiintez primul fan club o-zone nerecunoscut de baieti. Cine este de acord cu aceasta chestie? Astept amatori de asa ceva. Sunt super incantat de muzica prestata de membrii trupei, acesta fiind motivul intiativei mele.
Cu sinceritate, al dumneavoastra, baicsiniu
PS: Ce stil e muzica practica uamenii de la o-zone, ca nu meam dat seama?
PS1: Fetelor (Dyeana si Crystyna), ma bate gandul sa va trimit un mesaj, dar cred cal voi pozta la alt forum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde FanClub O-ZONE » Joi Aug 22, 2002 2:50 pm

Si nu uitati..daca sunteti pe irc sa intrati pe #o-zone!! Da , intradevar, baietii au fost aseara la Mamaia, dar astazi nu vor mai fi..orice aflam nou despre ei...va anuntam..
Si baicsinile..nu stiu ce vroiai sa (ne) transmiti cu mesajul ala....fi mai clar alta data bine si daca nu iti plak O-ZONE nu ai decat..
Ar fi super sa puneti O-ZONE laturi de AnimalX, Tse, pe forumul acela nu? Ma rog..nu stiu cum se numeste..Integeti?!
Pupici!
FanClub O-ZONE

Mesajde gaga » Joi Aug 22, 2002 3:08 pm

Vai fetelor, ma bucur atat de tare ca veniti mereu cu vesti despre baieti! Eu am doar 16 ani dar baietii de la o-zone mi se par numero uno! Si prietenii mei de pe fanclub cred acelasi lucru, ba SOD chiar mi-a dezvaluit ca numele sau vine le la Sunt O-zone Dementia... sper sa fie membru de onoare la voi in fanclub.
Nu puteti sa ne trimiteti niste poze cu formatia? Sau macar cu Dan! Sau macar numarul lui de telefon! Promitem sa nu il batem la cap, doar sa-i spunem cat de mult ne plac! Te rog!

O-zone forever! :rulz:
gaga

Mesajde marian jan » Joi Aug 22, 2002 3:35 pm

eu vreau sa stiu daca vreunu din baieti e homo ca sa ii dau o mu_e!!!!!!si daca voi sunteti lesbi??!?!?!?:)
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Joi Aug 22, 2002 5:36 pm

popalin,sa-ti fie rusine pentru ca dai astfel de mesaje!dar ce suntem noi,animale?nu te gandesti ca ne ranesti?crezi ca nu avem sentimente?te rog sa-ti pastrezi remarcile tale obscene pentru golanii ca tine din fata blocului.nesimtitule!

cat despre o-zone,ce sa mai zic.sunt in al noulea cer ca au fost aseara la mamaia si i-a vazut o tara intreaga.si de ce nu ,un intreg mapamond.fetelor,puteti vorbi cu formatia sa faca niste cd-uri si sa le trimita la diasporele din intreaga lume?si nu ar fi misto ca toate ambasadele romanesti sa primeasca un cd cu o-zone?astfel, ar fi mult mai cunoscuti si poate aude vreun producator din strainatate de ei si ii ridica.

o-zone forever!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Aug 22, 2002 5:42 pm

Da SOD, ai dreptate, chiar ma gandeam ca ar fi pacat sa nu-i vedem pe un MTV international sa vada si fraierii aia de afara ce muzica de calitate se face in Romania. Daca tot e asa un fanclub puternic ar trebui, fetelor, sa faceti ceva in acest sens.

dom'le nu e nici un moderator pe acest forum? sa il baneze pe popalin? ce magar! ;P
gaga

Mesajde LiquidSky » Joi Aug 22, 2002 5:57 pm

SOD, cu tot respectul, dar parca esti una din babele de la bloc mah, pe bune. asa ai dat replica :) m-a pufnit rasu, sa mor io.
ma rog, popalin ala sau cum l-o chema nu trebuia sa zica de chestii d'alea obscene, etc. putea doar sa intrebe daca aia sunt homo. doar e ceva firesc in lumea "civilizata" si nu inteleg de ce ati fi atat de ofuscati pe chestia asta. li se strica atat de tare imaginea? eu unul nu dau 2 bani pe asta... daca imi place muzica, o ascult, daca nu, nu.
sa nu-mi ziceti mie ca nu ascultati George Michael doar pt. ca e homo.. :)
ah, mai era inca o chestie.. era sa uit: cum iau legatura cu fanclub-ul Floarea Calota?
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Aug 22, 2002 6:00 pm

draga Dana,chiar mi-ai dat o idee buna.voi interzice cu desavarsire asemenea iesiri necontrolate.
popalin,ai grija ,ca te banez de nu te vezi!

o-zone forever!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Joi Aug 22, 2002 6:04 pm

draga liquidsky,
baba sau nebaba,eu am luat apararea idolilor mei!crezi ce vrei despre asta!
cat despre fanclubul Floarea Calota,trebuie sa iei legatura cu Oribilul Mosh ca el e presedintele.la el trebuie sa depui cererea de adeziune si apoi ma intalnesc eu cu el si cu cei 5 consilieri pe care ii avem si hotaram daca te primim sau nu.dar vezi ca trebuie sa dai examen scris si oral.

si nu uita,
o-zone forever!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 7:54 pm

Din pacate domnul SOD nu este la curent cu politica fanclubului nostru Floarea Calota. Examenul se da scris,oral si anal. Daca treci aceste 3 probe de foc..esti admis ca membru cu functzii depline.
Te asteptam cu mare drag !

o-zone 4 ever !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Aug 24, 2002 12:40 am

Acum de cand mi-am vazut idolii la Mamaia laiv sunt cel mai fericit om de pe lume.De 3 zile incoace nu ma pot abtine sa nu fredeonez incontinuu melodiile lor arhicunoscute.M-iam facut shi un tatuaj cu O-zone pe ceafa sa se vada mai bine ca eu la cei 13 anisori ai mei umblu mai mult in maieu.Acum am o noua prietena shi ea fana o-zone shi stam impreuna intinsi pe pat ascultand muzica superba ce se prelinge din difuzoarele combinei.O-zone sunt chiar cei mai tari.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gaga » Mar Aug 27, 2002 9:46 am

dumnezeule mare! ce legatura are floarea calota cu o-zone! stricati subiectul! mai ales dupa aparitia baietilor la mamaia, cum zice si mig... sunt cu adevarat cei mai tari!

o-zone rulz!!!!!!!!!
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 28, 2002 11:01 am

Eu zic ca e bine ca toti fanii O-zone sa ne intalnim si sa ne simtim bine. Am un prieten care are o terasa prin mijlocul Bucurestiului... si care a zis ca daca mergem pune muzica O-zone... ce ziceti, o comitem? vineri seara e bine?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Aug 28, 2002 11:01 am

Cel mai mult imi place freza lu unu dintre ei (nu este decat unul singur care are freza). Din cate imi aduc aminte are cararea pe stanga, dar el se incapataneaza sa-si faca freza invers. Evident, arata de parca l-ar fi lins vaca. Dar ce mai conteaza, atata timp cat creste adrenalina in mine de fiecare data cand ii aud pe baieti cantand?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Joi Aug 29, 2002 12:27 pm

Initial trimis de C8-D8
Eu zic ca e bine ca toti fanii O-zone sa ne intalnim si sa ne simtim bine. Am un prieten care are o terasa prin mijlocul Bucurestiului... si care a zis ca daca mergem pune muzica O-zone... ce ziceti, o comitem? vineri seara e bine?

si io zic tot asa :o ca bine zici...
bravo baixule!
marian jan

yeeeeeeeee

Mesajde Joao » Dum Sep 01, 2002 9:57 am

Mi-a fost aprobata cererea de inscriere in formul supertarilor baieti O-zone!
Jubilez de bucurie,nici nu-mi vine sa cred ca in acelasi timp cu raspunsul mi-au trimis si 5 poze cu ei si 2 melodii care acum sunt in postproductie!

este cel mai tare fanclub din tara!

O-zone 4ever man!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde onk » Dum Sep 01, 2002 11:22 am

abia acum am observat acest thread. ma bucur foarte mult ca nu sunt singura care ii apreciaza pe acesti baieti minunati. i-am vazut intr-un interviu si mi-am dat seama ca sunt mult mai frumosi in realitate decat in videoclip. iar versurile... sunt o incantare a sufletului, o unda proaspata in curentul muzical autohton. din pacate admiterea in fanclub vad ca este destul de exclusivista...si sa nu credeti ca sunt una din alea care adora otrupa numa pentru cum arata interpretii vocali :rolleyes: , am destula experienta ca sa apreciez adevaratii profesionisti... ce ziceti domnule sod, intrunesc suficiente calitati pentru a fi admisa in fanclub? imi doresc tare mult acest lucru si ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi de ziua mea... ca a ma gandi la o intalnire in direct cu baietii... ar fi peste visele mele....

Joao, ce-ai facut ca sa fii admis? spune-mi te rog....

la revedere, pe curand, astept nerabdatoare vesti de la voi....
onk

onk

Mesajde Joao » Dum Sep 01, 2002 11:51 am

mi-am alterat CV,si-mi pare rau ca trebuie sa recunosc ca am recursla astfel de siretlicuri,dar nu vruiau de loc sa-mi aprobe cererea!
Dar ai putea sa vorbesti cu Sod,pt ca am inteles ca vor sustine un recital fantastic la RUINE ,timp de trei seri consecutive!In tot acest timp nu vor repeta decat piesa lor de mare succes,marele lor hit:(bagami-as ca nu mai stiu cum ii zice!) si daca ei iti aproba cererea si iti dau o adeverinta cu semnaturile lor,vei fi acceptata fara nici o problema in cel mai tare fanclub din tara!

O-zone rulz!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde onk » Dum Sep 01, 2002 12:14 pm

adik dupa ce ca tre sa ma pun bine pentru inscriere, tre sa fac mumos la patronu ca sa imi opreasca si mie un bilet, ce credeti voi, ca la juma de tzara cat o sa se adune acolo, mai avem fo sansa sa intram? io creca ma pun cu cortu pe pietricele si nu plec de ecolo chiar de ar fi sa ma iau in betze cu badigarziii
onk

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma