Mie personal mi se pare chiar misto ideea de a schimba total melodia pe partea a doua si e ceva nou, mai ales pentru piata romaneasca.Daca inainte aveam dubii ca baietii astia ar putea face ceva pe piata romaneasca acum sunt sigur ca au mari sanse sa devina no 1, mai ales ca am vazut pe Atomic ca si-au facut casa de discuri proprie cu studiou beton, sunetist meserie si sala d-aia de repetitii ( cu oglinzi, cu sonorizare) ca in filmele de pe Mtv America. Eu pariez pe ei, (in urmatoarele 6-7 luni vor ridica stacheta, ca a zic asa, pe piata romaneasca).
Voi ce ziceti?
Ati vazut ultimul videoclip Body & Soul? Ce ziceti?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Ati vazut ultimul videoclip Body & Soul? Ce ziceti?
Initial trimis de Da man
Mie personal mi se pare chiar misto ideea de a schimba total melodia pe partea a doua si e ceva nou, mai ales pentru piata romaneasca.Daca inainte aveam dubii ca baietii astia ar putea face ceva pe piata romaneasca acum sunt sigur ca au mari sanse sa devina no 1, mai ales ca am vazut pe Atomic ca si-au facut casa de discuri proprie cu studiou beton, sunetist meserie si sala d-aia de repetitii ( cu oglinzi, cu sonorizare) ca in filmele de pe Mtv America. Eu pariez pe ei, (in urmatoarele 6-7 luni vor ridica stacheta, ca a zic asa, pe piata romaneasca).
Voi ce ziceti?
Du-te ma d-aici cu hahalerele alea ale tale. Pariezi pe ei, he he. Tu kiar nu realizezi ce dobitoci sunt, au fetze de tarani agricultori si minte de bour, mai ales ala care spunea ca-si da jos urechea dupa concerte e beton.
- Ashu
Videclipul ca videclipul, dar versurirle melodiei sunt beton. Sublim! Baietii sunt adevarate modele pentru fanii lor! Bleah!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ma repet
In primul rand nu vorbeam de cum arata ca doar nu-s pe invers, ma intelegi? Eu ma refeream la partea muzicala: negativ, versuri videoclip si eventual dotari....(nu d-alea..). Eu zic ca deocamdata suna bine si mai zic ca daca continua asa o sa sune cel mai bine... Si de altfel ei vin cu ceva nou pentru piata romaneasca nu ca Demmo (doua sfarcuri la vedere pe o melodie de cacat), Ozon (niste imputiti pe care nu-mi dau seama de unde i-a cules MediaPro), Akcent, Andreea A vs. Andreea B. vs Andreea masii....
Si apropo eu nu sunt fan Body & Soul dar am ramas placut impresionat de ceea ce am vazut.
Si apropo eu nu sunt fan Body & Soul dar am ramas placut impresionat de ceea ce am vazut.
- Da man
Pai melodia asta mi se pare ca are ritm bun, dar versurile sunt absolut stupide (parerea mea).
Si videoclipul ...se putea mult mai bine. Si inteleg ca un videoclip cu "fetite" cere melodia, dar sincer...imi fac greata...:bleah: Singura melodie care mi-a placut a fost "departe", care intr-adevar a avut un videoclip bun...

-
Charisma - Junior Member
Eu zic ca....
Eu zic ca daca prin absurd as cumpara un album de muzica romaneasca as alege B & S. Si stii de ce , ca mai e ceva macar la astia am siguranta ca mai apare cate ceva nou nu acelasi lucru cap-coada pe tot albumul
- Da man
mai acu un an am mers la o tipa la un chef si a trebuit sa ma supun sa ascult o caseta intreaga cu B&S.....sincer imi venea sa ma dau cu capul de toti peretzii...melodiile lor sunt toate la fel iar de versuri nici nu mai zic...in clipurile ce le-am vazut eu nu sunt decat niste pipitze filmate in locuri 'strategice' si baietzii aia care arata ca vai de ei...
- Ankitza
- Junior Member
Initial trimis de Ankitza
mai acu un an am mers la o tipa la un chef si a trebuit sa ma supun sa ascult o caseta intreaga cu B&S.....sincer imi venea sa ma dau cu capul de toti peretzii...melodiile lor sunt toate la fel iar de versuri nici nu mai zic...in clipurile ce le-am vazut eu nu sunt decat niste pipitze filmate in locuri 'strategice' si baietzii aia care arata ca vai de ei...
TE OFTICI?
- Da man
Re: Re: Ati vazut ultimul videoclip Body & Soul? Ce ziceti?
Body & Soul? Parerea mea e ca doar Body, si ala la sala de forta, ca altfel i-ar sufla vantu'. Soul - nu se vede, brain - inexistent, voice - procesoare si efecte, words - la nivel Andre sau Dolly, sound - la nivel de camin cultural satesc pe stil vechi.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Hmmm.....clipul piesei B&S nu prea mi se pare nush ce clip...e obisnuit..hai sa ziceam ca Merge!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Pe astia de la B&S ii mananca tare, la fel ca pe aia de la Axxa. Cred ca dac-au mai trecut cateva luni de cand i-a luat lumea la suturi, ne-am mai prostit intre timp si testeaza piata, sa vada dac-am cazut pe spate dupa ei. Va propun sa va delectati cu un minunat subiect pe parcursul caruia unregistratii care-si trimit mesaje "de dragoste" nu sunt nimeni altii decat minunatii baieti de la B&S si dragalasul Bogdan. Enjoy!
[url=http://]http:// [url]www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5854%perpage=20&pagenumber=3[/url][/URL]
[url=http://]http:// [url]www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5854%perpage=20&pagenumber=3[/url][/URL]
-
Salma - Mesaje: 774
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii