Pentru ca voiam neaparat sa scriu si eu pa forumul VV, pentru ca trebuia sa spun si forumului faza de mai jos, dar asa de discret cum e forumul VV si pentru alte cateva motive... iata:
Am fost eu acu' ceva zile la un monstru de chef la Ruine. Si la un moment dat SOD statea de vorba cu Lapi. La care eu, cu tupeul pe care mi-l dadea in buna masura si alcoolul, ii zic lu' SOD: "Prezinta-ma si pe mine, sa dau si eu mana cu cel mai mare tobosar din Romania". La care SOD: "Lapi, uite, un prieten de-al meu vrea sa dea mana cu cel mai mare tobosar din Romania". La care Lapi(intinzandu-mi mana):"Daca vrei sa dai mana cu Lapi e OK; daca vrei sa dai mana cu cel mai mare tobosar din Romania... mai sunt si altii." Ce stie el!:)
Mult, foarte mult bun simt mi se pare c-a avut replica asta in ea. Si cu frumoasa amintire m-am ales!
Intamplari cu VV
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Intamplari cu VV
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
cel mai mare tobosar
Nu cred ca trebuie sa fii asa entuziasmat ca ai dat mana cu Lapi.Chiar nu e asa mare chestie e si el un simplu om...nu-l mai laudati atat pt ca deja a inceput sa i se urce la cap.Adu-ti aminte(asta in cazul in care ii stii pe ei de la inceput, nu de cateva luni incoace)cum erau ei cand abea incepusera sa cante cu vv...ce sa mai vorbim de Lapi cum era cand canta cu Krypton...marele tobosar...Singurii care si-au pastrat bunul simt sunt Traian si Liviu care si acum dupa atatia ani nu au urma de figuri de vedete in cap.
- cristina-lvv
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc