AMOR mai tari decat la AXXA??
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
AMOR mai tari decat la AXXA??
NU stiu ce sa zic de ei ,nu am vazut decat un clip.Melodia e misto dar nu vi se pare ca e scoasa cam in toamna?..Sa vedem urmatoarea melodie...Oricum e mai bine decat la AXXA .Fetele din clip sunt marfa!..nu?
- mihai militaru
- Junior Member
Re: AMOR mai tari decat la AXXA??
Sunt mai tari, mie imi plac.Daca citeste cineva care stie adresa lor de mail sa mi-o trimita si mie la mirelamihai13@yahoo.com.
- Unregistered
cine sunt Amor si cu ce se ocupa?
oricum, nu e deloc greu sa fii mai bun ca Axxa
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Initial trimis de catharsis
cine sunt Amor si cu ce se ocupa?
mare adevar scrie mana ta omule.
axxa????? formatie lansata in gluma.
cum drac sa fie amor mai buni ca sunt tot 2 din cei de la axxa.
sunt curios daca frumosul ala blond mai are palaria aia de chinez ca sa-l trimit pe plantatie.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
AMOR sunt unii din favoritii mei.ii iubesc.sunt super-tari.exista vreun fanclub?spuneti-mi,va rog!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
popalin, nu-ti mai dau semnatura mea pentru legalizarea marijuanei, vad ca afecteaza ireversibil discernamantul
(btw, prea fin umorul tau...)
(btw, prea fin umorul tau...)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
...Hmm nu cred ca mai exista formatia Axxa si in plus formatia Amor e VARZA!!;B
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Mai baieti, tot nu va astamparati? Ati vazut ca v-ati luat-o in bot pe subiectul cu aceeasi tema http ://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6465 si tot nu v-a ajuns? Voi chiar n-aveti o oglinda pe acasa sa va uitati in ea si sa va dati seama cat sunteti de penibili? Nu v-ati prins ca s-a mai desteptat si publicul din Romania si nu mai inghite chiar toate rahaturile ambalate frunos pe care i le ofera tot felul de cantaciosi de mana a 7-a?
-
Salma - Mesaje: 774
Re: AMOR mai tari decat la AXXA??
...nu!;yInitial trimis de mihai militaru
NU stiu ce sa zic de ei ,nu am vazut decat un clip.Melodia e misto dar nu vi se pare ca e scoasa cam in toamna?..Sa vedem urmatoarea melodie...Oricum e mai bine decat la AXXA .Fetele din clip sunt marfa!..nu?
- cat_
- Junior Member
formatii le astea 2 sunt ca si anonime;e
axxa aveau melodii faine,si amor aveau o melodie mishto,daaaaaaVARA TRECUTA:rolleyes: eee..assa-s cu formatiile astea:scot o melodia,dupa-aia ori dispar in cata,ori revin peste2 ani,cand lumea a uitat de ei
axxa aveau melodii faine,si amor aveau o melodie mishto,daaaaaaVARA TRECUTA:rolleyes: eee..assa-s cu formatiile astea:scot o melodia,dupa-aia ori dispar in cata,ori revin peste2 ani,cand lumea a uitat de ei
- cat_
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii