muzica pe care o iubiti

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

muzica pe care o iubiti

Mesajde Afroditta » Sâm Sep 21, 2002 6:01 pm

Pana acum ati scris aproape numai despre muzica care nu va place.Adica am criticat.Hai acum sa si laudam. Deci, scrieti despre formatiile, solistii, etc, care va plac. Nu astept mesaje de genul "X e cel mai tare", vreau sa scrieti si de ce.
Afroditta

Mesajde tre » Lun Sep 23, 2002 2:13 am

era un thread mare-mare exact pe tema asta...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: muzica pe care o iubiti

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 27, 2002 3:06 pm

Initial trimis de Afroditta
Pana acum am criticat. Hai acum sa si laudam.

Iata ce as asculta oricand:
1) Depeche Mode - am toate albumele, imi lipsesc doar cateva single-uri. Sunt fan DM si asta-i singura justificare.
2) 2 Unlimited - am toata discografia trupei, in formula veche.
3) Future Bible Heroes - n-am nici o piesa cu ei, dar am ascultat cateva pe 3WK Underground si suna beton.
4) Vanessa Concept - trance de calitate. Am doar doua piese, nu se aud ele foarte bine, dar sper sa-mi furnizeze cineva mai multe.
5) April Wine - trance-ambient cu influente orientale si ezoterice. Am doar trei piese, care suna beton si as vrea sa fac rost de mai multe.
6) Ofra Haza - ars longa, vita brevis.
7) Leonard Cohen - un prieten de-al meu l-a numit "Bacovia al muzicii".
8) t.A.T.u. - pentru ca toate piesele suna foarte bine si pentru ca au curajul sa nu ascunda lumii ceea ce sunt.

Daca o sa mai imi amintesc si de altii, voi reveni.

A fost odata un loc in mass-media noastra, si anume la Radio 21 (pe atunci se scria XXI), unde se putea asculta muzica de inalta calitate, numai pentru cunoscatori - de la house, ambient, trance si pana la rock alternativ si muzica ezoterica. Emisiunea se numea Lipstick Traces si era prezentata de Nick (i-am uitat numele complet). Iata inca o dovada ca oamenii buni nu rezista prea mult in peisajul uman actual. Emisiunea era duminica-luni noaptea, de la ora 0:00, si era completata miercuri, de la ora 20:00 (daca-mi aduc bine aminte) de o alta emisiune a aceluiasi Nick, care se numea "La strada". Aceasta din urma tinea mai putin si nu reprezenta altceva decat o doza-soc de muzica de calitate. Cine isi mai aminteste de aceste emisiuni (ele au avut loc in tot anul 1997) este invitat sa faca o comparatie intre acea muzica si muzica de la noi, iar apoi sa se intrebe daca mai merita sa mai cumpere muzica romaneasca contemporana, cea a trupelor scoase la sablon peste noapte.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: muzica pe care o iubiti

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 7:39 pm

Ce ziceti de STIGMA? Eu spun ca-s superbi si asta pt ca sunt total diferiti!! Ati mai auzit voi asa versuri ca ale lor?? Nu cred... Sunt extraordinari prin tot ce fac
Unregistered

Re: Re: muzica pe care o iubiti

Mesajde Afroditta » Sâm Sep 28, 2002 6:00 am

Sunt intr-adevar diferiti de restul muzicii romanesti. Chiar daca specialitatea lor sunt coverurile , ei dau intradevar o interpretare noua, originala pieselor. In primul rand se remarca versurile extraordinar de ingrijite (si de inspirate) apoi ei canta live (cu instrumente, nu numai cu voce) ca sa nu mai vorbim de lookul original si intr-adevar...artistic. I-am vazut la Callatis si tin sa spun ca am remarcat ca aratau cel mai bine dintre toate vedetele(vorbesc de haine, machiaj, coafuri). Tot ceea ce ma deranjeaza este ca vocea lui Emanuel nu e intotdeauna in cea mai buna forma atunci cand canta live. Poate nu ma credeti, dar mama la cei 40 de ani ai ei e o fana a trupei.
Afroditta

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 28, 2002 9:13 am

Eu iubesc cel mai mult muzica NewWave, pentru ca ascultand-o traiesc in lumea mea. Cateva exemple: A-ha, Depeche Mode, Erasure, Alphaville, etc.
Imi plac si baladele rock: Scorpions, Simon and Garfunkel( El Condor, The Sound of Silence), si multe altele....
Apoi imi place muzica din anii 60, in special blues-urile lui Frank Sinatra, Paul Anka, Elvis Presley.
Imi place putzin si muzica Disco, de genul No Merci si Modern Talking.

Nu pot spune ca as avea un motiv pentru care iubesc aceste genuri de muzica. Asta face parte din mine, cred ca e o chestie genetica :). Asa sunt eu.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Afroditta » Dum Sep 29, 2002 4:58 pm

Si mie imi place muzica mai veche, a anilor 60, 70, si chiar muzica disco din anii 80. Imi plac bineinteles, piesele reprezentztive (caci asa cum s-a intamplat intotdeauna si se intampla si astazi, in istoria muzicala nu raman decat valorile...)interpretate de Frank Sinatra, Elvis Presley, The Beatels, Abba, Modern Talking, etc. Chiar am o parte din albumele scoase pe vremea aceea, si este, intradevar, muzica de colectie...
Din muzica actuala, imi place foarte mult albumul trupei T.A.T.U. din aceleasi motive mentionate de Pirtea Sorin si ptr. ca este un album curat (adica fara "umplutura")
Afroditta

Mesajde tre » Dum Sep 29, 2002 11:16 pm

ascultati albumul 'servicio de lavanderia' de la shakira ca e reusit. credeam ca-s numa latino-americanisme de prost-gust dar am ramas uimit. singura bila neagra e ca se-nscrie in 'trendul' cu mai putin de 10 melodii/album...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 30, 2002 3:24 pm

Trebuie sa nu ne mai referim de acum la muzica pe criterii temporale. Nu inseamna neaparat ca, daca o melodie a fost compusa in anii '70, este si buna. Dupa cum nu inseamna ca daca o melodie a fost compusa in 2002, e proasta. Nu tot ce inseamna "muzica anilor '70" este bun. Treaba e ca atunci au aparut artisti si trupe care au reusit sa faca din creatiile lor un reper, un punct de plecare pentru muzica zilelor noastre. Diferenta intre acea vreme si vremurile actuale este ca, pana acum, nimeni nu a reusit sa creeze un astfel de punct de plecare. Cel putin, de la noi. Atat cat stiu eu. Daca cineva stie mai multe, il/o rog sa se exprime.

SI HAIDETI SA TERMINAM CU INJURATURILE.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Afroditta » Sâm Oct 05, 2002 10:51 am

Initial trimis de Pirtea Sorin
Trebuie sa nu ne mai referim de acum la muzica pe criterii temporale. Nu inseamna neaparat ca, daca o melodie a fost compusa in anii '70, este si buna. Dupa cum nu inseamna ca daca o melodie a fost compusa in 2002, e proasta. Nu tot ce inseamna "muzica anilor '70" este bun. Treaba e ca atunci au aparut artisti si trupe care au reusit sa faca din creatiile lor un reper, un punct de plecare pentru muzica zilelor noastre. Diferenta intre acea vreme si vremurile actuale este ca, pana acum, nimeni nu a reusit sa creeze un astfel de punct de plecare. Cel putin, de la noi. Atat cat stiu eu. Daca cineva stie mai multe, il/o rog sa se exprime.

SI HAIDETI SA TERMINAM CU INJURATURILE.

Daca mi-ai citi mesajul vei vedea ca chiar am specificat ca ma refer la piesele reprezentative, la cele care au adus faima muzicii din vremea aceea si , multe din ele, nu au murit nici azi. Intotdeauna
va exista in acelesi timp si muzica proasta ,si muzica buna, dar numai compozitiile valoroase vor avea viata lunga...
Cat despre muzica actuala,ai dreptate, nu e degenerata total asa cum au scris altii in alte threaduri. Se gaseste muzica pentru oricine: de la manele , dance-uri si hip-hopuri de duzina, pentru turma, pana la piese rafinate pentru cei care au o oarecare cultura muzicala si stiu sa le aprecieze.
Am ascultat albumul shakirei si sunt de aceeasi parere: exista piese reusite , dar numarul de remixuri (mai mult sau mai putin inspirate) e mare si asta sterge mult din valoarea albumului in sine.
Afroditta

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 2:08 am

a-ha,depeche mode,deine lakaien,duran duranm,dead can dance,laibach,alpha ville,ultravox,agathodaimon,negura bunget,moonspell,ikon,in slaughter natives,raison d'etre,my dying bride,ofra haza,enya,bregovic,billy idol,mylene farmer,him,snog,alexander veljanov,aphex twin,arcana,penitent,clawfinger,corvus corax,belinda carisle,enigma,empyrium,era,vengelis,j.m jarre,claire voyant,celine dion,estampie,megaptera,the protagonist,theatre of tragedy,tghe sins of thy veloved,phoenix,prodigy,rammstein,tori amos,cranberries,das ich,lacrimosa,the future sound of london,morthound,oomph,burzum,pazuzu,sephiroth,si multi multi altii care nu-mi vin in minte acum :))))))
SatyR

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 07, 2002 1:43 pm

Initial trimis de Afroditta

Daca mi-ai citi mesajul vei vedea ca chiar am specificat ca ma refer la piesele reprezentative, la cele care au adus faima muzicii din vremea aceea si , multe din ele, nu au murit nici azi. Intotdeauna
va exista in acelesi timp si muzica proasta ,si muzica buna, dar numai compozitiile valoroase vor avea viata lunga...
Cat despre muzica actuala,ai dreptate, nu e degenerata total asa cum au scris altii in alte threaduri. Se gaseste muzica pentru oricine: de la manele , dance-uri si hip-hopuri de duzina, pentru turma, pana la piese rafinate pentru cei care au o oarecare cultura muzicala si stiu sa le aprecieze.

Ofra Haza a trait in anii '90 (am regretat mult cand am auzit ca a decedat) si pot sa spun ca piese de calitate ca ale ei nu se vor mai face prea curand. Cum iti explici, Afroditta, ca nu mai pot sa fac rost de piese cu ea nici de la cei care au mp3-uri? Nu se pune problema de download de pe Internet, deoarece inca nu am calculatorul meu, iar la preturile astea nici nu prea se pune problema sa am unul. Inca.

Astept un raspuns de la tine, daca vrei sa-mi dai...;)
Pirtea Sorin
Junior Member

?????

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 07, 2002 1:44 pm

Initial trimis de SatyR
a-ha,depeche mode,deine lakaien,duran duranm,dead can dance,laibach,alpha ville,ultravox,agathodaimon,negura bunget,moonspell,ikon,in slaughter natives,raison d'etre,my dying bride,ofra haza,enya,bregovic,billy idol,mylene farmer,him,snog,alexander veljanov,aphex twin,arcana,penitent,clawfinger,corvus corax,belinda carisle,enigma,empyrium,era,vengelis,j.m jarre,claire voyant,celine dion,estampie,megaptera,the protagonist,theatre of tragedy,tghe sins of thy veloved,phoenix,prodigy,rammstein,tori amos,cranberries,das ich,lacrimosa,the future sound of london,morthound,oomph,burzum,pazuzu,sephiroth,si multi multi altii care nu-mi vin in minte acum :))))))

Pe toti astia ii urasti? Daca da, atunci ce-ti place?:confused:
Pirtea Sorin
Junior Member

Pentru Afroditta

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 07, 2002 1:47 pm

Precizare, pentru ca iar o sa-mi citesc critici: Ofra Haza a COMPUS in anii '90, pentru ca nu a trait numai in anii '90! :D :D
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 2:18 pm

nu pe aia insirati ii iubesc ,parca pe threatul asta era vorba de muzica care ne place nu pe cine uram.Ar fi culmea sa nu-mi placa trupele maui sus mentionate .multe dintre ele sunt geniale.
SatyR

Corect!

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 07, 2002 2:23 pm

Scuze, SatyR, dar cu atatea posturi off-topic de la alte forumuri nici nu mai stiu pe ce lume ma aflu.

Si, ca sa mai dau si eu un exemplu de trupa preferata, iata: Future Bible Heroes.
Pirtea Sorin
Junior Member

Lamureste-ma!

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 07, 2002 2:27 pm

Mai am o intrebare, ca sa ma lamuresc definitiv: Aphex Twin inseamna Richard D. James, sau este o trupa? Am mai avut polemica asta, dar vreau sa-mi confirmi. Nu de alta, dar ziceai ca-ti place Aphex Twin; asa ca vreau sa stiu, odata pentru totdeauna, daca Richard D. James = Aphex Twin, sau daca Aphex Twin este o trupa (mai bine-zis, denumirea a mai multor oameni care fac muzica IMPREUNA cu Richard D. James).

Multumesc anticipat.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 9:46 pm

aphex twin este proiectul unui singur om richard jerry d james,este numit mai nou si noul mozart pt muzica lui ,este considerat unul dintre geniile muzici moderne ,se sopune ca isi construieste singur aparatura la care compune/canta (tot felul de circuite/sintetizzatoare)isi face singur programele cu care lucreaza pe computer si alte nebunii de genul asta.....

eu asta stiu ,acum nu garantez 100% pt autenticitatea informatiilor ,dar asa vorbeste lumea.....
SatyR

Re: Lamureste-ma!

Mesajde Aliosha » Mar Oct 08, 2002 7:03 am

Mai am o intrebare, ca sa ma lamuresc definitiv: Aphex Twin inseamna Richard D. James, sau este o trupa?

;a

Se pare ca tot netul si cuvantul a 3-4 oameni nu ii sunt suficiente domnului Sorin.
Sa nu il crezi nici pe SatyR...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 08, 2002 7:50 am

Initial trimis de SatyR
aphex twin este proiectul unui singur om richard jerry d james,este numit mai nou si noul mozart pt muzica lui ,este considerat unul dintre geniile muzici moderne ,se sopune ca isi construieste singur aparatura la care compune/canta (tot felul de circuite/sintetizzatoare)isi face singur programele cu care lucreaza pe computer si alte nebunii de genul asta.....

eu asta stiu ,acum nu garantez 100% pt autenticitatea informatiilor ,dar asa vorbeste lumea.....

Multumesc. In sfarsit, m-am edificat. Ma bucur ca am putut face rost de o informatie la modul civilizat.:o
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: Lamureste-ma!

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 08, 2002 8:00 am

Initial trimis de Aliosha

;a

Se pare ca tot netul si cuvantul a 3-4 oameni nu ii sunt suficiente domnului Sorin.
Sa nu il crezi nici pe SatyR...

Ca sa-ti spun de ce n-ai dreptate:

1) La ActivFM (pe atunci, Radio 2M+), un realizator al carui nume nu-l mai stiu si care facea o emisiune de muzica alternativa a facut o ampla prezentare a trupei Aphex Twin. Nu a pomenit de nici un Richard D. James in componenta asa-zisei trupe.

2) La TVR1, tot in acea vreme, o formatie de-a noastra, invitata la un talk-show muzical, a laudat TRUPA Aphex Twin pentru muzica ei.

3) Prima informatie care mi-a sarit in ochi pe net a fost sub denumirea The Aphex Twin Group. A doua informatie a fost poza respectiva. A treia informatie mi-a parvenit sub titlul The Aphex Twin Community. Au urmat apoi injuraturile celor de pe forum (tu, K-gula, Original etc.). Am vreo vina ca am auzit numai de Aphex Twin si nu de Richard D. James?

Fii mai civilizat si mai respectuos, Aliosha, pe subiectul asta! Puteai sa ma-ntrebi cine m-a dezinformat...

Sa presupunem ca nu stii nimic despre Depeche Mode, n-ai auzit de ei. La radio auzi o melodie de pe albumul solo al lui Martin Gore. Apoi auzi o melodie cantata de DM, vocal fiind Martin, nu Dave, iar moderatorul emisiunii ti-l prezinta pe Martin Gore si nu pe Depeche Mode cantand a doua piesa. Tu te documentezi pe net si afli de trupa Depeche Mode. Dar a doua zi auzi la radio o alta piesa DM si prezentata ca apartinandu-i lui Martin Gore, nu trupei intregi. Ce faci in situatia asta?

Ce vina am eu ca m-au prostit altii?
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Oct 08, 2002 2:36 pm

1) E pacat ca oameni care au emisiuni la radio stiu atat de putina muzica. Ar putea sa se documenteze mai mult, macar la ce difuzeza. Dupa mine asta se cheama incompetenta la locul de munca.
Mi-e greu sa cred ca nu au acces la informatie (internet).

2.) Da, este o mica nuanta ce poate duce in eroare. S-a mai intamplat si cu nus' ce trupa de a venit la Rockada si a zis ca vocalul de la Tool e mort si cineva postase pe rock chestia asta. Emotiile mele au durat fix 120 minute pana am cautat pe siteul lor oficial de unde aflasem ca avusesera concert cam la o luna dupa "deces", cu vocal cu tot.

3) Am dat si eu search pe google( siteuri la poze) si ai vazut ce rezultate au aparut.
Primul rezultat ar fi :
http://www.kowz.co.uk/drukqs.html
Acum iar o sa ma ia la misto Aphex (al nostru de pe site) ca o sa imi zica ca e google.ca.

Eu nu te-am injurat. Te-am ironizat pentru diferite dume pe care le-ai lasat pe forum. De injurat in nici un caz.
Aliosha

Ai cam uitat ce-ai scris...

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 09, 2002 11:56 am

Nu stiu ce intelegi tu prin "dumele mele de pe forum", eu nu-mi amintesc sa fi lansat asa ceva. Intr-adevar, se poate sa fi mancat ce au mancat si altii - kkt. Asta da, posibil. Dealtfel, toti, chiar si tu, mai cadem in pacatul asta zilnic. Am I right?

Apoi, mi-am adus aminte cum il chema pe domnul de la Radio 2M+: Florin Marica. El mi-am spus ca Aphex Twin este o trupa. Adica el a fost primul.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Oct 09, 2002 1:25 pm

Aliosha, nu era cumva vorba de la vocalul de la drowning pool?
ca el e sigur mort...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Eve » Mie Oct 09, 2002 3:07 pm

Florin Marica inca mai face ceva emisiuni bunute la Activ FM. Si, una peste alta, postul asta de radio e singurul la care se mai poate asculta muzica. Zic, nu dau cu parul. Imi cer scuze ca am sa divaghez un pic de la subiect..dar de ce mai toata lumea foloseste expresia "muzica de calitate", "muzica de cea mai buna calitate", "muzica de inalta calitate"? Din cate stiu eu, calitatea asta, mai ales cand e vorba de muzica, e un termen mai mult subiectiv, right? Si atunci, de ce se trezeste cate cineva sa foloseasca expresia aia, incercand sa defineasca muzica pe care o place? Sau ma insel eu si exista, intr-adevar, criterii universal valabile, potrivit carora o muzica e sau nu de calitate? Si nu stiu eu care sunt criteriile? :con:
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Oct 10, 2002 1:09 am

Sorin ma referam la chestiile de acest gen pe care le-ai lasat prin mesaje:

“Daca nimeni nu intelege ca hip-hop-ul este unul din pasii pe care-i face omenirea spre Apocalipsa... treaba voastra.â€Â
Aliosha

muzica pe care o iubesc

Mesajde Starlight » Joi Oct 10, 2002 1:27 pm

in primul rand: Nightwish pentru ca sunt geniali plus originali
Lake Of Tears pentru ca au o anume combinatie de instrumente
Blackmore's Night pentru ca Ritchie Blackmore si Candice Night fac o minunata combinatie, plus ca ea are o voce foarte dulce
Savatage pentru ca si ei sunt geniali si au versuri desavarstie
Dream Theater pentru ca sunt cei mai buni instrumentisti la ora actuala
Pink Floyd pentru ca, de la 10 ani, am crescut cu ei
The Doors pentru ca au fost maestrii desi au avut viata scurta
Sentenced, Stratovarius, Sonata Arctica, Rammstein, Anathema, Amorphis, Lacrimosa, Metallica, Queensryche, Rage, Apocalyptica, AnnihilatoR, Alice Cooper, Gamma Ray, Blind Guardian, Helloween, My Dying Bride, Moonspell, Mike Oldfield, Vangelis, Enya, Hevia, Shakira, plus multi altii si nu mai scriu motivele pentru ca ar fi prea mult! :)
Starlight

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Oct 11, 2002 5:41 pm

Da, Aliosha, toata stima pentru tine, vad ca ai o memorie de elefant. Dar, ca sa te si cred, te rog frumos si respectuos sa argumentezi, in maxim 2 randuri, pentru fiecare afirmatie de-a mea pe care ai citat-o (recunosc ca toate imi apartin), de ce crezi ca este o prostie. Dar te rog sa vii cu argumente solide, beton as zice. Astept raspunsul tau, cu interes. Si, avand o memorie de elefant, cred ca n-ai uitat ca, la timpul respectiv, eu mi-am argumentat fiecare dintre afirmatiile mele pe care tu le-ai citat. Imi pare rau ca nu te-ai obosit sa postezi si acele argumente.

O singura chestie mai postez, pana sa-mi trimiti raspunsul tau: treaba cu 11 septembrie este cat se poate de reala si o voi sustine mereu. Tu ma vei contrazice, sunt convins; asta este dovada ca, pe 11 septembrie anul asta, tu n-ai vizitat site-ul CNN. Iar daca nu esti convins ca lumea intreaga ne priveste, ca tara si ca popor, ca pe un urias tomberon de gunoi, apoi asta nu-i problema mea. Gandeste-te numai de ce ajung la noi in tara numai produse (aproape) expirate, de ce la noi sunt admisi toti aditivii alimentari interzisi in Occident si-n State... Dar iar postez off-topic. Retine: grupul DM face parte din lumea civilizata, iar noi din 'lumea a treia'. Iar cum DM sunt profesionisti adevarati, iti spun ca nu vor veni niciodata pe meleagurile ciobanului Bucur. Si, repet: NU NUMAI DATORITA LUI 11 SEPTEMBRIE.

Aliosha, in concluzie: astept argumentele tale. Ti-am spus: maxim 2 randuri de argumente pentru fiecare afirmatie de-a mea pe care tu o consideri o prostie. Eu nu ma dezic de nici una (cu exceptia celor referitoare la Aphex Twin, intr-adevar; numai ca acolo am fost prostit de altii si nu cred ca am vreo vina).
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Vortex » Vin Oct 11, 2002 6:15 pm

Retine: grupul DM face parte din lumea civilizata, iar noi din 'lumea a treia'. Iar cum DM sunt profesionisti adevarati, iti spun ca nu vor veni niciodata pe meleagurile ciobanului Bucur. Si, repet: NU NUMAI DATORITA LUI 11 SEPTEMBRIE.

Sting - Anglia
Steve Vai - Statele Unite
Iron Maiden - Anglia
Page - Plant - Anglia (daca ai auzit de Led Zepp, normal)
.
.
.
.
.
.
(lista sa o continue cine are chef)

Aceasta lista demonstreaza ca, incerc sa o spun cu tot respectul, dbitezi numai ineptii si probabil ca cineva s-a saturat sa te asculte vorbind si te-a incuiat intr-un net cafe sau intr-o camera care dispune de calculator cu internet si (din pacate) cu tastatura.
Vortex

Mesajde Aliosha » Vin Oct 11, 2002 9:05 pm

Da, Aliosha, toata stima pentru tine, vad ca ai o memorie de elefant. .....
.

Ce bine ar fi daca ar functiona si la scoala....

Ok sa discutam cele zise de tine...

"...In al cincilea rand, pentru ca nu ar face playback niciodata, iar Romania nu le poate oferi o sonorizare buna - deci trebuie sa aduca cu ei o caravana de TIR-uri cu echipament de sunet "

Pai mai Sorine tu ai vreun dubiu ca ei nu isi cara peste tot in lume echipamentul ? Crezi ca atunci cand se duc intr-o tara isi inchiriaza scule?

"... din cauza lui 11 septembrie (no comment)..."

Tin sa te anunt Sorine ca pe 11 Sept 2001 seara au avut concert in Viena. A doua zi in Ungaria. Pe 16 Sept la Moscova... etc...
Poftim linkul de la siteul oficial:
http://archives.depechemode.com/pasttours/exciter/dates.html
Mai mult decat atat turul a continuat in 2002.

Si o mica completare:
de ce oare Gahan locuieste in continuare in New York ? Nu o fi avut bani sa se mute in alta parte ?

" ...pentru ca sunt englezi, iar poporului englez, daca i se iau tabieturile, moare"

Dar cand dau concerte in restul lumii ce se intampla cu tabieturile lor??? Ca sa vezi domle numai in Romania cineva i-ar oprii de la ele. Dar oriunde altundeva NU. Nici in Ungaria nici in Rusia nici in Turcia...
------------------------------------------------------------------------

Cat despre afirmatiile tale referitoare la hip hop... Ma vad nevoit sa repet (caci eu mi-am mai lasat pareri dupa ale tale dar au fost neluate in seama). Un om cu ceva cultura muzicala si cu capul pe umeri nu poate sa faca asemenea afirmatii:

“Daca nimeni nu intelege ca hip-hop-ul este unul din pasii pe care-i face omenirea spre Apocalipsa... treaba voastra.â€Â
Aliosha

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii