ASIA fara Alexandra

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ASIA fara Alexandra

Mesajde baixinho© » Mar Oct 01, 2002 7:43 pm

Dupa cum se stie, Alexandra (ultima fata venita in trupa) pleaca la studii in SUA si va parasi formatia. Ca atare, s-a pus la cale "incorporarea" unei alte cantarete care sa completeze cvartetul. Mi se pare ceva aiurea sa caute o vocalista in toata tara in urma unui "sondaj" cu promouri la Pro TV si alte asemenea lucruri cand ar putea foarte bine sa gaseasca una intr-un mod mult mai simplu (vezi exemplul Class). Voi ce credeti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: ASIA fara Alexandra

Mesajde coolcryssy » Mar Oct 01, 2002 9:22 pm

eu zic ca e bine sa caute in toata tara. stii cum e: nu stii de unde sare iepurele. si fac atata reclama la protv, etc, pentru ca deh, sunt la media pro muzic, deci isi promoveaza tot "rudele". dar chestia oricum, poate fi si pe baza de "pile", nimeni nu stie cine va fi ales, ( daca nu cumva a fost ales deja castigatorul.) am inteles ca exista si anumite conditii: sa fii blonda, sa cumperi ultmul album, etc, chesti care mie mi se par o prostie.
coolcryssy

Mesajde Mr Hyde » Mar Oct 01, 2002 11:29 pm

Mda, "another dream has died", Asia fara Alexandra "will never be the same" :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde alina_simona » Mie Oct 02, 2002 8:35 am

si mie mi se pare o mare aberatie ce se intampla cu cele de la asia.atata publicitate de parca ar fi sfarsitul lumii.
si peste toate astea te "obliga"intr-un mod elegant sa le cumperi casetele.
oricum alexandra le-a facut-o.s-a distrat fata si apoi si-a luat jucariile si a plecat .daca data trecuta au avut pretentii in alegerea
fetei(sa inceapa prenumele cu litera "a"),acum in disperarea lor(chiar daca nu vor sa recunoasca)accepta orice nume si apoi alta mascarada sa o boteze.
d-ale PRO TV -ului.
oricum ma enervau cu fitele lor de mari cantarete.mai sunt si altii si nu au atatea talente in ei.
;P
alina
alina_simona
Junior Member

Mesajde MadMax » Mie Oct 02, 2002 11:00 am

Numai sa n-o cheme Nicoleta, de ex., pe noua membra a formatiei! Ca va iesi un nume fain! :D:D:D:D
MadMax
Junior Member

Mesajde alina_simona » Mie Oct 02, 2002 11:48 am

Initial trimis de MadMax
Numai sa n-o cheme Nicoleta, de ex., pe noua membra a formatiei! Ca va iesi un nume fain! :D:D:D:D

MISTO!!!!!!!!!!:( :(
alina
alina_simona
Junior Member

A.S.I.A. fara Alexandra...how will we survive??!

Mesajde Unregistered » Mie Oct 02, 2002 12:24 pm

A.S.I.A. fara Alexandra e ca...pestele fara bicicleta! :D
ne asteapta vremuri de grea incercare, cum vom reusi oare sa trecem peste asta??!?
bravo ei ca a reusit cu bursa in SUA si fraiera ar fi sa se ma intoarca...ca mai auzeam pe un post TV: "Alexandra se va intoarce dupa ce isi va termina studiile...A.S.I.A. isi va continua activitatea intre timp" aiurea...da' ce? nu-i e bine sa se intoarca??!! dupa cum a demonstrat e ea blonda da nu-i si porasta! :)
A.S.I.A. va supravietzui si fara Alexandra, isi va gasi o alta domnisoara care sa-i ia locul, o domnisoara cu ceva aspect comercial, asta daca au noroc, ca de talent...eh...doar n-or mai vreau acum sa aiba si voce... :)
doar, doamne fereste, sa nu cumva sa o cheme pe respectiva domnisoara Nicoleta...cum ar suna A.S.I.N.(??!) :D
Unregistered

Re: A.S.I.A. fara Alexandra...how will we survive??!

Mesajde alina_simona » Mie Oct 02, 2002 1:07 pm

de acord cu tine.eu imi mentin teoria ca pt. ea A.S.I.A. a fost o etapa pe care nu are de ce sa o regrete.poate colegele ei de trupa pt.ca iar sau din nou au luat teapa.
alina
alina_simona
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Oct 02, 2002 1:13 pm

sper sa nu se mai intoarca alexandra si formatia sa se defiinteze, dar sa nu apara inca vreo 2-3 formatii din asta...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde alina_simona » Mie Oct 02, 2002 1:28 pm

Initial trimis de catharsis
sper sa nu se mai intoarca alexandra si formatia sa se defiinteze, dar sa nu apara inca vreo 2-3 formatii din asta...

subscriu!
alina_simona

Mesajde tre » Joi Oct 03, 2002 12:37 am

da catharsis dar astrele-mi spun ca or sa apara cel putin 2 formatii daca nu vor gasi o solutie cu asia.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: ASIA fara Alexandra

Mesajde ploiesteanca » Joi Oct 03, 2002 11:13 pm

next!!!!!!!!!!!
ploiesteanca

Mesajde alina_simona » Vin Oct 04, 2002 7:35 am

SPER SA NU GASEASCA NIMIC SI SANU LE MAI VAD PE PIATA MUZICALA!
alina_simona

Mesajde Gavozdita » Sâm Oct 05, 2002 1:16 am

ASIA fara Alexandra s apai ce?????:bye:
Gavozdita

Mesajde copiutzu » Joi Dec 05, 2002 12:22 pm

ASIA fara Alexandra e ca si ASIA cu Alexandra: o trupa de curve naspa fara voce si cu aere si pretentii de mari vedete.
Fetelor, a fi vedeta nu e tot una cu a te culca cu cine trebuie ca sa te bage si pe tine in seama. Mai aveti f.f.f.f.f. mult de lucru pana sa fiti vedete adevarate, dar din pacate viata voastra si a celor care va mai asculta e prea scurta pentru asta.
:sperm:
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: ASIA fara Alexandra

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 06, 2002 6:38 pm

Da,Alexandra era singura care imi mai placea de la A.S.I.A..Acum nu mai are nici un farmec(oricum n-aveau ...).Idioatele alea de la preselectie sunt oribile.(adica toate sunt oribile,''except'' persoana mea!!)
P.S.:Boys!!!!Daca va intereseaza:fata satena,ochi verzi,hobby:flirtul!)
X-Tina Aguilera

Re: Re: Re: ASIA fara Alexandra

Mesajde copiutzu » Lun Dec 09, 2002 4:19 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Da,Alexandra era singura care imi mai placea de la A.S.I.A..Acum nu mai are nici un farmec(oricum n-aveau ...).Idioatele alea de la preselectie sunt oribile.(adica toate sunt oribile,''except'' persoana mea!!)

Ma bucur ca ai avut decenta sa nu iti dai si numarul si tariful pe ora de prestari ... loool
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

A.S.I.A

Mesajde rocco44 » Lun Dec 09, 2002 9:07 pm

Servus !
Ba dimpotriva ! Este cea mai sigura metoda de a gasi o fata cu calitati superioare fetelor actuale, care vor disparea curand, datorita "calitatilor vocale", din trupa ramanand doar numele.
rocco44
Junior Member

Re: A.S.I.A

Mesajde copiutzu » Mar Dec 10, 2002 12:16 pm

Initial trimis de rocco44
Servus !
Ba dimpotriva ! Este cea mai sigura metoda de a gasi o fata cu calitati superioare fetelor actuale, care vor disparea curand, datorita "calitatilor vocale", din trupa ramanand doar numele.

Sorry! My mistake! You're right!
Rugam domnisoara sa isi dea numarul de telefon, datele personale, pretul si daca se poate sa afiseze si o poza de-a dumneaei sa vedem ce poate.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: ASIA fara Alexandra

Mesajde rocco44 » Mar Dec 10, 2002 1:25 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Servus !
Esti un "X" cu locatia 'Y" cu pareri care valoreaza fix "Z". Toate fetele care au ramas la finalul preselectiei ASIA depaseau cu mult nivelul celor actuale. Te sfatuiesc sa-ti scoti vata cand asculti o melodie, indiferent de interpret.
rocco44
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii