tiziano ferro
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
tiziano ferro
ce parere aveti despre el?
unele melodii de pe albumul rosso relativo sunt chiar misto iar perdono e un super hit
unele melodii de pe albumul rosso relativo sunt chiar misto iar perdono e un super hit
- sami
nope
Tiziano Ferro sux! nushtu' cum a mai aparut si asta prin peisajul muzical...exzact ce lipsea, n-are voce si e groaznic de penibil cand se chinuie sa arate ca nu are voce...
super hit??!...aiurea...il tot promoveaza posturile de radio ptr ca se nimereste piesa prin playlisturile lor, atata tot, dar este o piesa foarte proasta cu niste versuri cel putin puerile...
super hit??!...aiurea...il tot promoveaza posturile de radio ptr ca se nimereste piesa prin playlisturile lor, atata tot, dar este o piesa foarte proasta cu niste versuri cel putin puerile...
- Christine
mai bine ramnea in Italia!
Eu nu vad de ce din tot peisajul muzicii italiene(si sunt multe formatii care merita toata atentia,adica Bluvertigo,velvet,etc.) a fost ales Tiziano ferro sa fie promovat peste hotare.Este o varianta ieftina a lui Craig David,si sunt sigura ca ar fi fost mai bine daca muzica lui Tiziano Ferro ar fi ramas in Italia,si el la fel(sa nu raneasca si urechile celorlalti).;B
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
hmmm
draguta piesa, chiar daca nu ma omor dupa stil, dar parca mult mai misto este varianta originala a lu` SISQ. oricum, acolo nu cred ca se pune problema de plagiat. cred ca sau platit bani foarte grei pt. a putea canta fero asta pe ea, ceea ce la noi nu se intampla. daca toate trupele astea romanesti ce spun ca o piesa cu care apar pe TV este cover ar fi platit sumele ce trebuiesc platite, sunt foarte convins ca s-ar fi lasat de foarte multa vreme de muzica. adica producatorii lor le-ar fi dat FLIT de foarte multa vreme.
K-gula
K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Fero Ferro
Face un r&b de calitate, zic eu; piesele de pe album suna bine, shi il admir in primul rand pt. ca ishi face singur muzica pe care o canta! Catzi din "marii" solishti fac asta?
- paradis_love
Re: Fero Ferro
Initial trimis de paradis_love
Face un r&b de calitate, zic eu; piesele de pe album suna bine, shi il admir in primul rand pt. ca ishi face singur muzica pe care o canta! Catzi din "marii" solishti fac asta?
scuza-ma, dar cred ca nu ai citit mesajul anterior daca inca afirmi ca isi face singur muzica. nu inteleg de ce romanii nu stiu sa recunoasca un cover sau o ciordeala. bine la fero asta nu se pune problema de ciordeala, ci de bani grei da-ti pt. piesa cu care a aparut la tv.
K-gula.
-
la un mesaj mai vechi am afirmat ca piesa cu care a aparut acest baietel ar fi copiata dupa SISQ. rectific. R. KELLY, iar piesa se numea DO YOU EVER ....... negativul este luat 1 la 1. repet. nu este vorba de o ciordeala fiindca la ei se platesc bani foarte grei pt. asa ceva, nu ca la noi.
K-gula.
K-gula.
-
Re: Fero Ferro
Initial trimis de paradis_love
r&b ?Tiziano Ferro ?r&b?ce melodie?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Tiziano mi se pare un tip super imi place vocea lui..imi plac piesele lui..imi place aspectul lui!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: nope
Initial trimis de Christine
Tiziano Ferro sux! nushtu' cum a mai aparut si asta prin peisajul muzical...
E fiul nelegitim al unei legende a muzicii italiene (Massimo Ranieri), de-aia a aparut.
Dar sa va spun sincer, il ascultati mai mult voi decit noi... Mai lipseste sa vi-l exportam pe Gigi D'Alessio si-atunci chiar ca vin cu doape in urechi in Romania.... ca de "Perdono" mi s-a facut iaurt la genunchi anul trecut...
-
Ire - Junior Member
Ire,am si eu o intrebare, nu pot sa ma abitn: ce ma i face Ambra Angiolini ? acu' vreo 9 ani era o emisiune pe Italia 1 dupa care eram toti innebuniti (mai ales din cauza fetelor de acolo!) ,dupa care n-am mai auzit nimic de ea sau de alte frumuseti din show (Alessia Metrz , Alessia Mancini ,Ilaria ,etc)
- click
Initial trimis de click
Ire,am si eu o intrebare, nu pot sa ma abitn: ce ma i face Ambra Angiolini ? acu' vreo 9 ani era o emisiune pe Italia 1 dupa care eram toti innebuniti (mai ales din cauza fetelor de acolo!) ,dupa care n-am mai auzit nimic de ea sau de alte frumuseti din show (Alessia Metrz , Alessia Mancini ,Ilaria ,etc)
Ambra Angiolini, cind s-a terminat Non í¨ la rai, a avut un show al ei (Generazione X), apoi a mai avut o aparitie la Dopofestival la Sanremo, dupa care a cam disparut. Cred ca s-a dat la teatru. Alessia Mertz si ea, mai apare ca.. co-prezentatoare prin emisiuni mai usoare, dar nu si-a gasit nici o menire in TV italiana (in afara de a face pe "femeia frumoasa"), mai scoate cite un calendar..
Alessia Mancini apucase bine, avea un rol frumos intr-un quiz televiziv, dar i se urcase atit de mult la cap ca a hotarit sa faca o cariera mai diferita decit cea de dansatoare solista, asa ca acum face.... "televendite" si atit. Aroganta ei este foarte cunoscuta, daca vrei am sa-ti povestesc un episod de nesimtire crasa. Eu am si cunoscut-o personal, este foarte frumoasa si in realitate, dar nu-i ajungi la nas nici cu doua prajini.
Ilaria...a avut o mare cumpana in viata ei. Acum vreo 3 ani a avut un aneurism (nu stiu daca se spune si in romaneste asa), in orice caz, un accident vascular la creier, devenise un vegetal, apoi incet incet si-a revenit. Maurizio Costanzo, dupa ce-a chemat-o in emisiunile lui unde trebuia sa-si gingaveasca groaznica istorie (saraca nu mai putea nici sa vorbeasca), ca sa aiba audiente la suferintele oamenilor.... i-a dat un loc de balerina in corpul de dans al emisiunii lui. Acum iar n-o mai vad, nu stiu ce-o fi cu ea.
Sincer, atentia s-a mutat asupra ei cind a fost in spital pentru ca era ex prietena unuia din participantii la primul Big Brother, un tip foarte "macho".... altfel nimeni nu mai stia nimic de ea.
Miriana, nu ai intrebat tu, dar iti spun eu. Miriana este extrem de frumoasa in realitate, foarte modesta si era printre singurele care cintau si bine. Dar nu a cintat, a devenit valeta la "Roata norocului" pentru multi ani, apoi a avut citeva emisiuni pe care le-a prezentat; de foarte curind s-a casatorit cu un cintaret necunoscut, cu un nume foarte haios (Pacifico Settembre).
Celelalte "steline", unele au devenit actrite de cinema, altele balerine, citeva au incercat strada muzicii dar cu foarte slabe rezultate.
-
Ire - Junior Member
Initial trimis de Ire
Ambra Angiolini, cind s-a terminat Non í¨ la rai, a avut un show al ei (Generazione X), apoi a mai avut o aparitie la Dopofestival la Sanremo, dupa care a cam disparut. Cred ca s-a dat la teatru. Alessia Mertz si ea, mai apare ca.. co-prezentatoare prin emisiuni mai usoare, dar nu si-a gasit nici o menire in TV italiana (in afara de a face pe "femeia frumoasa"), mai scoate cite un calendar..
Alessia Mancini apucase bine, avea un rol frumos intr-un quiz televiziv, dar i se urcase atit de mult la cap ca a hotarit sa faca o cariera mai diferita decit cea de dansatoare solista, asa ca acum face.... "televendite" si atit. Aroganta ei este foarte cunoscuta, daca vrei am sa-ti povestesc un episod de nesimtire crasa. Eu am si cunoscut-o personal, este foarte frumoasa si in realitate, dar nu-i ajungi la nas nici cu doua prajini.
Ilaria...a avut o mare cumpana in viata ei. Acum vreo 3 ani a avut un aneurism (nu stiu daca se spune si in romaneste asa), in orice caz, un accident vascular la creier, devenise un vegetal, apoi incet incet si-a revenit. Maurizio Costanzo, dupa ce-a chemat-o in emisiunile lui unde trebuia sa-si gingaveasca groaznica istorie (saraca nu mai putea nici sa vorbeasca), ca sa aiba audiente la suferintele oamenilor.... i-a dat un loc de balerina in corpul de dans al emisiunii lui. Acum iar n-o mai vad, nu stiu ce-o fi cu ea.
Sincer, atentia s-a mutat asupra ei cind a fost in spital pentru ca era ex prietena unuia din participantii la primul Big Brother, un tip foarte "macho".... altfel nimeni nu mai stia nimic de ea.
Miriana, nu ai intrebat tu, dar iti spun eu. Miriana este extrem de frumoasa in realitate, foarte modesta si era printre singurele care cintau si bine. Dar nu a cintat, a devenit valeta la "Roata norocului" pentru multi ani, apoi a avut citeva emisiuni pe care le-a prezentat; de foarte curind s-a casatorit cu un cintaret necunoscut, cu un nume foarte haios (Pacifico Settembre).
Celelalte "steline", unele au devenit actrite de cinema, altele balerine, citeva au incercat strada muzicii dar cu foarte slabe rezultate.
merci frumos .
- click
Parerea mea e ca , desi placute , piesele lui sunt foarte foarte puternic inspirate de alti , vezi furate ....
Ex : Perdono , back beat furat de la R-kelly ( nu mai retin numele exact al piesei ) , dar e aia cu " did you ever think that you would be the don ? " ...... Daca stau bine sa ma gandesc :con: si back-beatul de la Rosso Relativo e furat de undeva , ma mai gandesc si va spun
................ oricum e un Hotz :p :o

Ex : Perdono , back beat furat de la R-kelly ( nu mai retin numele exact al piesei ) , dar e aia cu " did you ever think that you would be the don ? " ...... Daca stau bine sa ma gandesc :con: si back-beatul de la Rosso Relativo e furat de undeva , ma mai gandesc si va spun

- Unregistered
perdono :p
Revendic mesajul de mai sus ....
Quote " draguta piesa, chiar daca nu ma omor dupa stil, dar parca mult mai misto este varianta originala a lu` SISQ. oricum, acolo nu cred ca se pune problema de plagiat. cred ca sau platit bani foarte grei pt. a putea canta fero asta pe ea, ceea ce la noi nu se intampla. daca toate trupele astea romanesti ce spun ca o piesa cu care apar pe TV este cover ar fi platit sumele ce trebuiesc platite, sunt foarte convins ca s-ar fi lasat de foarte multa vreme de muzica. adica producatorii lor le-ar fi dat FLIT de foarte multa vreme. "
Sorry i should of had read that before posting :p ..... n-am avut atata rabdare , am apasat direct pe reply la primul post
--------------------------------------------------------
I’ve got a picture in my room
In my room
I will return there I presume
It will be soon
The greatest irony of all
Should do all
It’s not so glamourous at all, all, all
Quote " draguta piesa, chiar daca nu ma omor dupa stil, dar parca mult mai misto este varianta originala a lu` SISQ. oricum, acolo nu cred ca se pune problema de plagiat. cred ca sau platit bani foarte grei pt. a putea canta fero asta pe ea, ceea ce la noi nu se intampla. daca toate trupele astea romanesti ce spun ca o piesa cu care apar pe TV este cover ar fi platit sumele ce trebuiesc platite, sunt foarte convins ca s-ar fi lasat de foarte multa vreme de muzica. adica producatorii lor le-ar fi dat FLIT de foarte multa vreme. "
Sorry i should of had read that before posting :p ..... n-am avut atata rabdare , am apasat direct pe reply la primul post

--------------------------------------------------------
I’ve got a picture in my room
In my room
I will return there I presume
It will be soon
The greatest irony of all
Should do all
It’s not so glamourous at all, all, all
- loading
Tizian oferro 4 ever
[I]Celor care nu le place tiziano ferro,nu trebuie sa spuna lucruri atat de urate despre el.nici macar nu stiti ce e aia muzica buna.nu o fii el cel mai bun cantaret din lume(pt mine este)dar el este diferit de ceilalti.Asta e un motiv pt care imi place atat de mult.este cunoscut in toate tarile,pana si in cea mai departata.Dar noi romanii stim doar sa criticam(de parca muzica noastra e buna de ceva)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pe net sunt fffff multe fan cluburi cu el,fel de fel de fani...si fiti de grija ca nu duce lipsa de ei!!!!!!!!1Melodiile lui sunt SUPERBE...pacat ca nu se asculta f mult tzn in romania...PACAT...ascultati!!cei care il criticati!!faceti-va odata timp si ascultati o melodie de-a lui.si fiti atenti si la versuri...va zic eu ca o sa va placa...SINCER
Si nu e adevarat ca el copiaza muzica!!!!!!!!!!!!!!!11Melodia lui nas cu "did you ever think"nu cred ca el a luat-o dupa el.Cred ca e invers.......
ORICE ar zice lumea,el ramane pt mine ce a insemnat si pana acum:TOTUL!!!imi place si o sa-mi placa mereu!!

In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
-
happy_angel - Junior Member
Ti Amo TZN!!!!
Toate melodiile lui tiziano ferro sunt frumoase.nu vad de ce lumea din romania nu-l iubeste asa cum e iubit in afara!!!!pacat.Il iubesc eu si din partea voastra!!!!!
TZN 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TZN 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Fişiere ataşate
-
- ChicaAlucinada.gif (7.3 KiB) Vizualizat de 3752 ori
- Laura TZN
- Junior Member
ma gandesc cum ar putea suna melodia care va deschide jocurile olimpice de la atena!!!TIZIANO&Jamelia{universal prayer)!!HHHHMMM!!!suna bine......dar am citit ca melodia te obsedeaza dupa prima ascultare si ca are toate sansele sa fie pe primele locuri in top....Good luck.............
- Laura TZN
- Junior Member
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii