INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

Mesajde ROBAKITA » Mie Oct 30, 2002 1:48 pm

Dupa ce am parcurs toate subiectele voastre am observat ca in nici unul nu se vorbeste de infidelitate.Chiar asa de cinstiti sa fim(fiti)?
Desi am destula experienta ca sa am cu ce ma lauda si bine si rau ,atunci cind e vorba de infidelitete imi vine sa-mi iau ''cimpii''.Ma gindesc oare cu ce am gresit sau ce nu a fost de ajuns,tinind cont ca nu fac prea multe refuzuri.
Asa ca haide-ti sa ne impartasim acele ''faze'' mai putin placute si pentru ''noi'' si pentru ''voi''
Vi s-a intimplat destul de des ,cu persoane pe care le iubea-ti mult ,cind ,unde ,de ce ,care a fost urmatoarea miscare.Cum a-ti reusit sa ''iesiti'',sa va ''reveniti'' dupa un astfel de ''accident''?
Va astept ,apoi voi reveni si eu cu ale ''mele''.
Sper si cred ca va fi interesant,voi ce parere aveti?
ROBAKITA
Junior Member

Iubirea invinge tot

Mesajde kally » Vin Oct 31, 2003 5:13 am

Cand iubesti inveti sa treci peste orice...chiar si peste infidelitate .Doare un timp dar daca te iubeste cu adevarat vei invata sa ierti si sa o iei de la capat (asta in cazul in care chiar ii pare rau si este dragoste adevarata)
kally
Junior Member

Re: INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

Mesajde Obositu » Vin Oct 31, 2003 10:50 am

Daca prietena mea ma inseala cu o femeie sunt de acord! Ma bag si eu intre ele sa-mi "vars" supararea!
Obositu
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Vin Oct 31, 2003 6:56 pm

Sa ma insele? mama ce omor ii dau... :dir: .... glumeam...da` oricum n`o sa`i fie bine... ;f ...of course ca folosesc cutitul asta <- in alt mod... da` de ce sa nu spun? Il castrez... :j nu`i asa ca`s de groaza ?
Chrysilla
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 7:27 pm

da, asa e.

pai, ma pis pe ea si o sa sufar (daca am tinut la respectiva) sau o s-o dau dracu daca era vb. de o fufa. oricum , pt mine e prea devreme pt probleme d-astea.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

...

Mesajde Hades » Sâm Noi 01, 2003 12:37 am

imi bag si imi vad de drum... asta e... cineva e mai bun ca mine...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 01, 2003 2:18 am

Infidelitatea ei e deja un amar pleonasm. Ce fac eu? ma obisnuiesc...:(
Love2Fly
Junior Member

Mesajde IoanaA » Sâm Noi 08, 2003 10:24 pm

Initial trimis de Gabizzu
da, asa e.

pai, ma pis pe ea si o sa sufar (daca am tinut la respectiva) sau o s-o dau dracu daca era vb. de o fufa. oricum , pt mine e prea devreme pt probleme d-astea.

Normal,trebuia el sa foloseasca un limbaj de asta...mai de pe strada, mai interesant...

Totusi, daca iubesti persoana repectiva, ierti. Insa, nu se uita si se trece mai greu peste faza aia... :a
E si o vorba "To forget is harder than to forgive"

Ah...am uitat: daca povestea se repeta, atunci nu mai ai ce face, ca asta e semn ca profita de bunatatea ta
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde Sam Spade » Dum Noi 09, 2003 12:22 pm

Astea-s lucruri care se intampla. Daca mi se intampla mie, e normal sa i se intample si ei, nu?
Depinde si de imprejurari...
La urma urmei, cate un f**** sanatos, din cand in cand, nu face rau la nimeni...
Sam Spade
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Noi 11, 2003 3:16 pm

Eu sunt o persoana intelegatoare:atata timp cat nu aflu...o inteleg
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Cruela » Mie Noi 12, 2003 6:30 pm

Infidelitatea este o problema foarte grava in ziua de astazi si anume: foarte multe persoane (in special de gen masculin) sunt infidele.
Atunci cand iubesti cu adevarat inveti sa uiti, sa ierti, sa treci cu vederea, sa depasesti momentele dificile si asta este. Eu personal iubesc un tip care are concomitent doua relatii. In aceasta situatie eu ma complac in postura de amanta, desi eu sunt cea principala. Tin la el enorm si nu ma intereseaza faptul ca el ma insala atata timp cat cu ea ma insala cu trupul si cu mine este sincer si devotat. Stiu ca noi doi vom face intotdeauna dragoste si cu ele va face intotdeauna numai sex. El este plecat din tara si fidelitatea nu este posibila atunci cand noi ne vedem o data pe an. Eu nu il pot insela pentru ca il iubesc si pentru ca sunt fata, si la mine s-ar interpreta altfel. Problema este ca pana la urma el va ajunge sa imi fie fidel... Trebuie sa o luam gradat.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Wydarr » Joi Noi 13, 2003 10:20 am

Initial trimis de Cruela
Infidelitatea este o problema foarte grava in ziua de astazi si anume: foarte multe persoane (in special de gen masculin) sunt infidele.

Cruella... faci o mare greseala. Parerea mea e ca procentul de femei care inseala este sensibil egal cu cel al barbatilor care inseala. Oricum nu e ca si cum 90% din barbati ai calca pe bec si 1,3% din femei ar face la fel.. asa ca... hai sa nu generalizam daca nu este cazul. okie? :B
"To lift an autumn hair is no sign of great strength;
to see the sun and moon is no sign of sharp sight;
to hear the noise of thunder is no sign of a quick ear."
Sun Tzu - The Art of War
Wydarr
Junior Member

mda...

Mesajde proXtu » Mar Noi 18, 2003 2:56 pm

este shi infidelitatea asta de mai multe feluri. una e sa ai o aventura cu cineva, sa se intample de 2-3 ori, shi alta e sa devina o kestie regulata, deci sa existe o relatzie (kiar daca numa' dpdv sexual). infidel am fost shi io, cate o aventura se mai intampla, dar nimic serios, shi ea a intzeles asta. normal ca nu ii placea, da' nici nu era cazul sa o terminam din cauza asta. ea nu m'a inshelat ca nu a dorit asta, dar kiar daca se intampla nu era mare lucru, nu'mi placea, dar asta e :D sexul e doar o particica din totul asta numit relatzie :p shi ajungi la un moment dat sa nu mai faci un capat de tzara din kestiile astea oarecum minore ;-)
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Re: mda...

Mesajde Cruela » Sâm Noi 22, 2003 6:13 pm

Initial trimis de proXtu
este shi infidelitatea asta de mai multe feluri. una e sa ai o aventura cu cineva, sa se intample de 2-3 ori, shi alta e sa devina o kestie regulata, deci sa existe o relatzie (kiar daca numa' dpdv sexual). infidel am fost shi io, cate o aventura se mai intampla, dar nimic serios, shi ea a intzeles asta. normal ca nu ii placea, da' nici nu era cazul sa o terminam din cauza asta. ea nu m'a inshelat ca nu a dorit asta, dar kiar daca se intampla nu era mare lucru, nu'mi placea, dar asta e :D sexul e doar o particica din totul asta numit relatzie :p shi ajungi la un moment dat sa nu mai faci un capat de tzara din kestiile astea oarecum minore ;-)

Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui, dar mi se pare foarte greu de crezut ca tu o iertai de fiecare data cand te insela, chiar daca te insela de fiecare data cu alta persoana. Pentru barbati este mai greu sa treaca peste faptul ca au fost inselati pentru ca ei au o mentalitate diferita si este adevarat: un barbat care insala si are langa el o femeie care il iubeste este smecher, pe cand o femeie care insala este curva, iar daca are langa ea un barbat care o iubeste, acel barbat nu se poate numi altfel decat fraier.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

corect

Mesajde proXtu » Mie Noi 26, 2003 12:57 am

dar eu ma refeream la inshelatul ocazional, care poate se iveshte poate nu, nu la ala regulat, cand asta ai in cap tot timpul, sa o pui cu cat mai multe(multi) :p aia deja se numeshte altfel, e boala cronica shi nu are leac :D
proXtu
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Noi 27, 2003 11:50 am

Cand iubesti inveti sa treci peste orice...chiar si peste infidelitate .Doare un timp dar daca te iubeste cu adevarat vei invata sa ierti si sa o iei de la capat

Spanac. E ca si cum ai spune ca daca ti-apare o buba in virful nasului te doare un timp da' pina la urma te obisnuiesti cu ea.
Nu exista infidelitate. Exista numai fidelitate. In momentul in care faci un pas alaturi inseamna ca persoana de linga tine nu-ti poate oferi tot ceea ce tu iti doresti si atunci gasesti in alta parte.

Iar chestia cu il/o iert daca exista iubire adevarata iar este penibila. Decit sa te consideri victima in cazul in care tu esti cel "inselat" mai bine te-ai gindi care a fost contributia ta la aceasta "infidelitate". Pentru ca in mod sigur tu esti de fapt vinovat/a. Sunt 100% convinsa ca nimeni (barbat sau femeie) nu-si "insala" partenera sau partenerul daca nu ar avea de ce.

Asa ca replicile de genul "nemernicul! a parasit-o pentru alta si a lasat-o cu n copii (sau nu)!" sau "nemernica! s-a dus cu altul si ce baiat bun era sotul/iubitul ei! ce-i mai trebuia?" sunt doar niste scuze penibile ale celor care nu sunt in stare sa faca totul pentru ca relatia lor sa mearga.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Mark1 » Joi Noi 27, 2003 12:58 pm

Adicatelea sa-ti zica "mai du-te si tu draga si mai incearca si alte fufe" ca poate mai invatam si noi lucruri noi. Pai nu te ia de prost.

Tot ce-i posibil ca si ea si-o trage cu altu' si ramaii de papagal...
Recunoasterea infidelitatii e ptr fraieri. Este incompatibila cu dragostea.
:con:
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

ne ne newee

Mesajde proXtu » Joi Noi 27, 2003 9:38 pm

cre' ca suntetzi cam extremishti :p punetzi pe un loc prea important sexu' asta. in primul rand nu exista barbat sau femeie perfect(a) pentru cineva, in orice cuplu exista kestii care nu plac celuilalt, deci oricand exista posibilitatea sa apara un altul care sa aiba acel mic ceva ce tie iti lipseshte. iar situatziile astea ideale, cand dragostea e suprema shi infidelitatea este zero nu exista in realitate. da, se intampla sa fie shi asha, dar asta doar pentru ca eshti prea comod sa o faci, sau nu tzi s'a oferit okazia. sa presupunem urmatoarele : eshti barbat, ai o sotzie mishto, o iubeshti, te iubeshte, etc ... shi mergi intr'o delegatzie undeva, unde stai 2-3 zile la hotel, shi la bar intalneshti o tipa mishto cu care intri in vorba. flirtezi, etc. Atractzia este reciproca, fizica shi nu numai. shi ea itzi face avansuri, da de intzeles ca i'ar place a sa aiba o aventura cu tine, fara implicatzii, complicatzii, etc. avand in vedere ca eshti in alt orash, ca sotzia nu va afla niciodata shi femeia aia nu vrea altceva de la tine decat sa se simta bine o noapte, catzi barbatzi ar refuza okazia asta ? sau catzi barbatzi nu ar fi atrashi de idee, kiar daca ishi impun sa nu cedeze ? io zic ca nu prea sunt :D da, poate ca sunt barbatzi care nu ar face'o de frica, sau din lashitate, sau din alte motive, dar nu ca nu ar dori'o :D ori daca ai dori'o se cam duce incompatibilitatea aia intre dragoste shi infidelitate, nu ? io zic ca recunopashterea infidelitatzii (okazionale) este o kestie de maturitate shi realism.
proXtu
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Noi 27, 2003 9:58 pm

Cu alte cuvinte hormonii ne guverneaza si creierul si pantalonii. Poate ca ai si tu dreptate.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

ihiimmm

Mesajde proXtu » Vin Noi 28, 2003 3:14 pm

io asha zic, poate altzii gandesc altfel ... ii ascultam :p
proXtu
Junior Member

Re: ihiimmm

Mesajde Kroutch » Vin Noi 28, 2003 4:08 pm

Initial trimis de proXtu

Exemplul cu hotelul e ok. Numa' cine umbla destul de des prin hoteluri shi pe la koktaaaluri shtie cum devine kestia. Si daka respecti persoana le langa tine, nu kred ca-i consult sa incerci sa o tzii sub keie, shi nici sa-tzi faci probleme din tot felul de mici intamplari. In kazul nostru, shi eu shi ea avem de umblat, shi de multe ori separat, asta e!!!
A'ma, intrebarea de la'nceput era "cum reactionati?" (in kaz ka...).
Pai eu am reaktzionat asa: am apukat-o de funduletz shi i-am zis "asaaa? va sa zika de-asta-mi eshti? te futzi prin hoteluri? ei stai ka-tzi arat eu kum e ala futai?".
Voi, de fapt, cum atzi reaktzionat?
Kroutch
Junior Member

wow

Mesajde proXtu » Sâm Noi 29, 2003 4:36 pm

mishtoooo reactziaaaa ;-)
io inca n'am fost pus in fatza faptului implinit, asha ca inca nu shtiu cum voi rectziona ... da' cred ca destul de calm ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Dec 01, 2003 9:25 am

Sper ca nu am fost inselata ... nici macar sa fi sarutat pe alta .. dar nu am refer la sotul meu , ci la fosti prieteni ... daca as fi aflat , as fi terminat-o cu ei ... dar fiind maritata , se schimba lucrurile ... il iubesc mai mult decat orice , asa ca .. poate ca as trece , cu greu , peste asta .. nu as uita si nu as ierta , dar mi-as da seama ca ceva nu merge bine .. si as incerca sa fac sa nu se mai intample ... Daca s-ar intampla si a doua oara ( ma refer doar la aventuri ) , atunci ar fi grav ... :(
Daca ar fi o relatie serioasa , care sa dureze ceva timp , atunci din prima l-as lasa balta ... daca are altceva mai bun decat mine .. calea e libera :(
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde I`m With You » Joi Dec 04, 2003 8:32 pm

Nu mi s-a intamplat pana acum;Am mare incredere in el si nu cred k m-ar insela nici macar printr-un sarut,dar...sincer,nu shtiu cum ash reactiona.Cred ca...
Voi incerca sa-l cred,ii cer o explicatie...si poate mai este vreo sansa de a ne impak.Oricum,cand ash ajunge acasa tot ash plange,fara sa ma vada el.E un lucru dureros sa te insele,nu mi s-a mai intamplat,dar...imi inchipui.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Re: INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

Mesajde MARIA MAGDALENA » Dum Ian 04, 2004 4:10 pm

Initial trimis de ROBAKITA
Dupa ce am parcurs toate subiectele voastre am observat ca in nici unul nu se vorbeste de infidelitate.Chiar asa de cinstiti sa fim(fiti)?
Desi am destula experienta ca sa am cu ce ma lauda si bine si rau ,atunci cind e vorba de infidelitete imi vine sa-mi iau ''cimpii''.Ma gindesc oare cu ce am gresit sau ce nu a fost de ajuns,tinind cont ca nu fac prea multe refuzuri.
Asa ca haide-ti sa ne impartasim acele ''faze'' mai putin placute si pentru ''noi'' si pentru ''voi''
Vi s-a intimplat destul de des ,cu persoane pe care le iubea-ti mult ,cind ,unde ,de ce ,care a fost urmatoarea miscare.Cum a-ti reusit sa ''iesiti'',sa va ''reveniti'' dupa un astfel de ''accident''?
Va astept ,apoi voi reveni si eu cu ale ''mele''.
Sper si cred ca va fi interesant,voi ce parere aveti?

Din partea mea fidelitatea poate sa dureze o viata, daca partenerul nu ma dezamageste.
Am inselat la viata mea si nu m-am simtit catusi de putin vinovata pentru ca si el era la fel, ne tinea impreuna faptul ca era de suflet.
Infidelitate pot numi o relatie in afara cuplului, dar cu conditia ca in acel cuplu sa existe iubire, ceea ce la mine nu era.
Nu stiu cum as reactiona. Cred ca as fi calma si l-as intreba ce l-a determinat. Poate ca trebuie sa schimb ceva in modul de a fi, de a arata.
E ciudat, dar in momentul asta nu m-ar misca.
MARIA MAGDALENA
Junior Member

Mesajde Mark1 » Mar Ian 06, 2004 1:26 pm

Initial trimis de Weet-weet
... il iubesc mai mult decat orice , asa ca .. poate ca as trece , cu greu , peste asta .. nu as uita si nu as ierta , dar mi-as da seama ca ceva nu merge bine .. si as incerca sa fac sa nu se mai intample ...

M-ai uns la suflet. Nu mai adaug nimic.
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Re: ihiimmm

Mesajde CMED13 » Vin Ian 09, 2004 2:27 am

Eu zic ca e bine sa improspatezi singele cu ceva nou din cind in cind atita timp cit nu e nevasta mea :) care cauta ceva proaspat.

....De obicei este ceva mai trist care cauzeaza infidelitatea, eu cred, ca uneori persoana infidela a patit ca prietena/ul le-a facut la fel si au developat o mica ura(subconshtienta) care se exprima cu trishat la urmatoarea relatie. IMHO. Sau de multe ori insecuritate personala....persoana are nevoie sa stie ca contiue sa fie atractiv/a(cred mai des la sxul feminin)

Initial trimis de proXtu
CMED13

Re: Re: ihiimmm

Mesajde ROMIKA » Mar Ian 13, 2004 4:59 pm

[quote]Initial trimis de CMED13
[B]Eu zic ca e bine sa improspatezi singele cu ceva nou din cind in cind atita timp cit nu e nevasta mea :) care cauta ceva proaspat.

aici deja devii putzin misogin.....tu ai voie, dar ea nu...

nu, eu nu sunt de acord cu tine,sunt casatorit de 10 ani, dar nu mi-am inshelat nevasta pana acum shi nici nu am de gand sa o fac.totul depinde de relatzia pe care o ai cu amica sau amicul(sotzia sau sotzul).degeaba exista iubire daca relatzia sexuala scartzaie ingrozitor.....

:mad:
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde miHaimm » Mie Feb 04, 2004 2:07 pm

Depinde de relatia pe care o ai, de ceea ce simti tu si el/ea, in acelasi timp.
Sexul nu mai este subiectul tabu de acum 50 de ani (sau chiar mai putin). Teama de boli sexuale sau de procreere "accidentala" este mult mai mica acum, cand exista modalitati de prevenire eficienta a amandoura. In aceste conditii mi se pare normal sa existe cupluri in care amandoi au relatii sexuale cu alte persoane. Atata timp cat totul se reduce la sex si este vorba despre acea pofta animalica (care o simtim cu totii uneori), nu vad nimic rau in asta.
Problema apare atunci cand nu este doar atat... atunci cand sentimentele incep sa se schimbe iar relatiile sexulale sunt determinate de aceste sentimente. Atunci sunt 2 variante: sau cei doi reusesc sa vorbeasca intre ei si sa determine care sunt problemele lor de cuplu... sau s-a cam terminat.

P.S. Mai e un lucru... trebuie ca amandoi sa priveasca infidelitatea sexuala in acelasi fel. Daca doar unul o face... e de rau... celalalt nu va intelege niciodata, oricat de tare ar incerca.
miHaimm
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mie Feb 04, 2004 2:24 pm

[quote="CMED13"]Eu zic ca e bine sa improspatezi singele cu ceva nou din cind in cind atita timp cit nu e nevasta mea :) care cauta ceva proaspat.[quote]
Dar daca te-ai casa torit , de ce naiba mai vrei " sange proaspat" ? Stiai ce inseamna casatoria , stii ca in mod normal , nu trebuie sa te duci la altele .. de ce te-ai duce ? Te plictisesti ? Nu trebuia sa te mai casatoresti , sau sa discuti cu ea care este problema , nu crezi ?
Anti pro-ana
Weet-weet

Următorul

Înapoi la Sex