soft pentru scos negative
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
soft pentru scos negative
ce programe se pot folosi pentru a scoate negativele?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Deci incearca sa fii mai explicit...ce inseamna in viziunea ta scoate negative?
Adica de fapt vrei sa compui...sa faci negative?
Adica de fapt vrei sa compui...sa faci negative?
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac nu de alta dar viata o demonstreaza zilnic !!!!
AIWA is ON AIR
AIWA is ON AIR
- JMJ
- Junior Member
jmj ma intereseaza shi pe mine chestia...
de exemplu eu vreau sa compun , sa fac negative pentru o formatia de care ma ocup "vizual" -sunt impresarul lor shi vreau sa-i ajut...
ai idee de soft?
de exemplu eu vreau sa compun , sa fac negative pentru o formatia de care ma ocup "vizual" -sunt impresarul lor shi vreau sa-i ajut...
ai idee de soft?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
nu vreau sa compun, vreau sa scot vocea de pe o melodie, sau sa o dau mai incet, asa cum fac unele combine muzicale pe mod-ul karaoke...
la muzica dance de la noi se faceau negative si cu e-jay
))))
la muzica dance de la noi se faceau negative si cu e-jay

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
exista un soft micut care se numeste Analog Voice Remover. Eu il am si l-am incercat. Se bazeaza pe "taierea" frecventelor medii di piesa.
Taie vocea dar fute sound'ul piesei pe ansablu. Totusi dac te intereseaza as putea sa ti-l dau.
PS ideal ar fi sa refaci negativul intr-un studio. sunt multi care pot face un negativ aproape unu la unu.
numai bine
Taie vocea dar fute sound'ul piesei pe ansablu. Totusi dac te intereseaza as putea sa ti-l dau.
PS ideal ar fi sa refaci negativul intr-un studio. sunt multi care pot face un negativ aproape unu la unu.
numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
pentru sly:
apeleaza la un studio sau la cineva care stie cat de cat meserie in domeniu. dupa modul in care ai pus problema (intrebarea) este clar ca habar nu ai. va dura prea mult sa inveti si poate pana vei stii ceva va fi prea tarziu.
apeleaza la un studio sau la cineva care stie cat de cat meserie in domeniu. dupa modul in care ai pus problema (intrebarea) este clar ca habar nu ai. va dura prea mult sa inveti si poate pana vei stii ceva va fi prea tarziu.
-
Daca va intereseaza sa faceti negative, adica sa compuneti muzica, cel mai bun program ar fii Fruity Loops.
Ultima versiune este 3.56 .
Eu am facut vreo 10 negative de hip-hop .
House sau tehno le poti face in zece minute.
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
Orion Pro este foarte bun...are interfata usoara....se pot folosi VSTi..si are si un piano roll destul de bine facut. Iar mixajul se face foarte usor. E bunicel si ca sequencer. Piesele de hip-hop ies foarte misto.
Off-topic: Stie cineva daca exista la noi in tara o scoala profesionista de ingineri de sunet in afara de cea de la ATF. Particulara..orice.
Off-topic: Stie cineva daca exista la noi in tara o scoala profesionista de ingineri de sunet in afara de cea de la ATF. Particulara..orice.
- MasterGz
- Junior Member
Initial trimis de MasterGz
banuiesc ca la media pro au si asa ceva.
-
Re: soft pentru scos negative
Initial trimis de catharsis
ce programe se pot folosi pentru a scoate negativele?
Eu stiu ca nu exista asa program pe piata, decat niste tentative ineficiente, care altereaza si instrumentalul odata cu vocea!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Initial trimis de Street-Style
Daca va intereseaza sa faceti negative, adica sa compuneti muzica, cel mai bun program ar fii Fruity Loops.
DA e bun Fruity ..Si 3.56 e dat naibii la plugin-uri..
Oricum eu masterizez cu TRacks (l-am vazut in studio la A.Ordean si apoi l-am incercat si eu) ... Este the best off la masterizare..
...Sa revin la Fruity Loops ..Parerea mea este ca ar mai trebui dezvoltata partea care se ocupa cu cantatul pe note (pianul ala )si ... parca simt nevoia sa am mai mult de fiecare timp marcat ..vreau jumatati de timp ...saisprezecimi ..etc ..Stiu ca poti modifica sunetul, a.i. sa intre inainte cu ... n timpi ...dar nu asta e ideea ..
..Oricum .. la compozitii rapide merge ..si daca ai si o baza de wave-uri ..e si mai misto
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
...Sa revin la Fruity Loops ..Parerea mea este ca ar mai trebui dezvoltata partea care se ocupa cu cantatul pe note (pianul ala )si ... parca simt nevoia sa am mai mult de fiecare timp marcat ..vreau jumatati de timp ...saisprezecimi ..etc ..Stiu ca poti modifica sunetul, a.i. sa intre inainte cu ... n timpi ...dar nu asta e ideea ..
Bafta!
Treci pe Cubase SX man.
-
Initial trimis de dadius
Treci pe Cubase SX man.
Sunt perfect de acord cu tine. Sx este in momentul asta cel mai bun soft de muzica. Fruity Loops este ca sa te joci acasa cand nu te uiti la tv. Daca vrei sa te apuci de lucruri serioase iei sx. Singura lui tampenie este ca pe o placa tip Creative...si mai sunt cateva merge ca un cacat. Ai impresia ca PC-ul tau PIV la 2 G este prea mic pentru Sx ceea ce nu e adevarat. Eu lucrez cu sx pe o placa Delta 1010 cu un Thunderbird la 1G de n-am greturi. N-am probleme cu latenta iar sunetul este belea.
Mai vorbim
- Darec
bai baieti,
-in primul rand... softurile de creat muzica nu sunt o joaca. Ceea ce se poate defini program de utilizat cand nu te uiti la tv, este tot ce se termina in EJAY si mai sunt cateva tampenii de copii sub 7 ani cu grafica de zici ca e desenata de WarnerBros. Asa ca eu unul nu pot defini Frutty loops-ul ca un program de copii, pe moment ce foloseste cele mai tari plugi-ins cea mai originala grafia, si de fapt sau de drept, este un Sampler sofisticat, nu orice tolomac poate folosi Frutty loops. (asta nu ca eu l-as folosi si imi place :-) .
Pana la urma nu ce soft folosesti conteaza , ceea ce faci cu el este mai interesant. Iar daca tii neaparat sa faci muzica tre sa pui accent pe calitatea pe care o scoti... dupa asta ar trebui sa se ghideze multa lume.... momentan toti pe care ii cnosc si fac muzica se gandesc nu mai la structura instrumentalului, care in proportie de 80 % e varza dar ei spun ca e tare!!!
Iar pentru cei care lucreaza in frutty si spun ca in 10 minute fac un instrumental,,, ar trebui sa lansam un concurs de instrumentale, si sa punem in evidenta si felul in care mixezi un instrumental. compressii etc. Asa sa arunci 3 sample-uri pe un sampler e simplu...
- In fond si la urma urmei iti trebuie un soft bun, o clapa buna si o placa de sunet calitativa... restul depinde de ce sti sa faci cu ele...
Si daca tot ne dam cu parerea la softuri fac si eu un top al programelor...
1.CakeWalk
2.Cool Edit
3.Frutty Loops
4.Sound Forge
Eu le definesc, ca programe de baza intr-un Home Studio
Spike
Spike Records
-in primul rand... softurile de creat muzica nu sunt o joaca. Ceea ce se poate defini program de utilizat cand nu te uiti la tv, este tot ce se termina in EJAY si mai sunt cateva tampenii de copii sub 7 ani cu grafica de zici ca e desenata de WarnerBros. Asa ca eu unul nu pot defini Frutty loops-ul ca un program de copii, pe moment ce foloseste cele mai tari plugi-ins cea mai originala grafia, si de fapt sau de drept, este un Sampler sofisticat, nu orice tolomac poate folosi Frutty loops. (asta nu ca eu l-as folosi si imi place :-) .
Pana la urma nu ce soft folosesti conteaza , ceea ce faci cu el este mai interesant. Iar daca tii neaparat sa faci muzica tre sa pui accent pe calitatea pe care o scoti... dupa asta ar trebui sa se ghideze multa lume.... momentan toti pe care ii cnosc si fac muzica se gandesc nu mai la structura instrumentalului, care in proportie de 80 % e varza dar ei spun ca e tare!!!
Iar pentru cei care lucreaza in frutty si spun ca in 10 minute fac un instrumental,,, ar trebui sa lansam un concurs de instrumentale, si sa punem in evidenta si felul in care mixezi un instrumental. compressii etc. Asa sa arunci 3 sample-uri pe un sampler e simplu...
- In fond si la urma urmei iti trebuie un soft bun, o clapa buna si o placa de sunet calitativa... restul depinde de ce sti sa faci cu ele...
1.CakeWalk
2.Cool Edit
3.Frutty Loops
4.Sound Forge
Spike
Spike Records
- spike
- Junior Member
Initial trimis de spike
bai baieti,
1.CakeWalk
2.Cool Edit
3.Frutty Loops
4.Sound Forge
Spike
Spike Records
Depinde mult de ceea ce vrei sa faci acasa. Oricum ordinea mea ar fi:
Cubase sx
Reason 2.0
eventual Sonar 2.0
eventual Rebirth
eventual Logic audio
- Darec
Initial trimis de Darec
Eu lucrez cu sx pe o placa Delta 1010 ...... de n-am greturi. N-am probleme cu latenta iar sunetul este belea.
Mai vorbim
Misto ce sa mai zic?
Eu am avut Terratec EWS88Mt si am vanduto acu cateva saptamani. Vreau sa mai pun diferenta si sa iau o Delta 1010.
Spune-mi tu cinstit.....: Merita sa o iau? Am auzit ca si L Duta lucreaza tot pe o Delta 1010.
Zi-mi si tu ceva despre ea. Bune, rele etc.
Thanks
-
Initial trimis de dadius
Misto ce sa mai zic?
Eu am avut Terratec EWS88Mt si am vanduto acu cateva saptamani. Vreau sa mai pun diferenta si sa iau o Delta 1010.
Spune-mi tu cinstit.....: Merita sa o iau? Am auzit ca si L Duta lucreaza tot pe o Delta 1010.
Zi-mi si tu ceva despre ea. Bune, rele etc.
Thanks
Ma, Delta 1010 e una dintre cele mai bune placi pe care le-am avut pe mana. Are doua versiuni una cu patchbay si una Lt. Am avut pana nu demult o TC Power Core la care am renuntat in favoarea la DELTA desi era de doua ori mai scumpa.
Cu Delta la inceput nu prea m-am inteles cu mixerul ei . E putin cam tampit facut da te obisnuiesti cu timpul. Mixdownul din Cubase sx se face Beton Beton . Latenta este inexprimabila, ceea ce ii ridica valoarea cu mult (ex: la 24/96 1(una) milisecunde - ai impresia ca clapa ta midi canta inaintea ta ). Dinamica pe care o da pe sunet nu se compara cu Terratec (sincer afara de 24/96 Terratec mi se pare o placa buna pentru jocuri si uitat la tv,filme). Daca vrei mai multe detalii, uita-te pe http://www.midiaudio.com. io, unu ti-o recomand cu multa caldura. Rele ce-ar fi: pe unele sisteme AMD baga pe play niste zgomote, care nu exista insa in mixdown dar care sunt de ajuns ca sa te enerveze si cam atat.
Tu cat dai pe ea, si ce versiune vrei sa-ti iei?
DUta a avut Delta ca placa principala, Acum are Protools...
Mai vorbim
- Darec
Initial trimis de Darec
Ma, Delta 1010 e una dintre cele mai bune placi pe care le-am avut pe mana. Are doua versiuni una cu patchbay si una Lt. Am avut pana nu demult o TC Power Core la care am renuntat in favoarea la DELTA desi era de doua ori mai scumpa.
Cu Delta la inceput nu prea m-am inteles cu mixerul ei . E putin cam tampit facut da te obisnuiesti cu timpul. Mixdownul din Cubase sx se face Beton Beton . Latenta este inexprimabila, ceea ce ii ridica valoarea cu mult (ex: la 24/96 1(una) milisecunde - ai impresia ca clapa ta midi canta inaintea ta ). Dinamica pe care o da pe sunet nu se compara cu Terratec (sincer afara de 24/96 Terratec mi se pare o placa buna pentru jocuri si uitat la tv,filme). Daca vrei mai multe detalii, uita-te pe http://www.midiaudio.com. io, unu ti-o recomand cu multa caldura. Rele ce-ar fi: pe unele sisteme AMD baga pe play niste zgomote, care nu exista insa in mixdown dar care sunt de ajuns ca sa te enerveze si cam atat.
Tu cat dai pe ea, si ce versiune vrei sa-ti iei?
DUta a avut Delta ca placa principala, Acum are Protools...
Mai vorbim
vreau versuinea "mare" ca sa zic asa.(cea cu rack) Daca as reusii sa o iau din usa as scoate-o la 630 $.Daca o iau de la Bucuresti de la firma Ausiosys costa vreo 730 de E cu tot cu TVA. Deocamdata am numai 500$
Zici ca Duta si-a luat pro tools ai? Bagami-as cracii! Toata lumea isi ia Pro Tools. Pe cand vreau sa-mi iau si eu ceva scule sa ma apropii de ":astia mai periculosi" ei isi iau ceva mai"periculos" asa ca eu sunt tot acolo practic......NU?
Multumesc mult pentru informatii!
Despre Teratec......ai mare,mare dreptate. In schimb eu sunt multumit.Am data 400$ pe noua si am vandut-o tot cu 400$ la un "folclorist" din Timisoara.
-
inca o intrebare
Stii ceva despre placa de sunet RME Multiface?
Am auzit foarte multe lucruri bune despre ea.Multi mi-au recomandat-o ca fiind mai buna decat Delta!
Am auzit foarte multe lucruri bune despre ea.Multi mi-au recomandat-o ca fiind mai buna decat Delta!
-
Re: inca o intrebare
Initial trimis de dadius
Stii ceva despre placa de sunet RME Multiface?
Ma eu unu iti recomand Delta, Conversia este mult mai buna pe Delta si oricum afara de experienta proprie multi oameni mari din muzica mi-au recomandat-o si mie cand mi-am luat-o. Merita toti banii. Buna ar fi si varianta LT care e ieftina la AudioSys si nu e diferita de cea normala in plus mai ai niste chestii pe asta Lt la iesiri. Singurul si repet singurul inconvenient este manunchiul ala de fire care se face in spatele computerului. Da te obisnuiesti repede. Eu unu mi-am luat varianta mare si m-am ofticat dupa aia.
- Darec
Re: Re: inca o intrebare
Initial trimis de Darec
Ma eu unu iti recomand Delta, Conversia este mult mai buna pe Delta si oricum afara de experienta proprie multi oameni mari din muzica mi-au recomandat-o si mie cand mi-am luat-o. Merita toti banii. Buna ar fi si varianta LT care e ieftina la AudioSys si nu e diferita de cea normala in plus mai ai niste chestii pe asta Lt la iesiri. Singurul si repet singurul inconvenient este manunchiul ala de fire care se face in spatele computerului. Da te obisnuiesti repede. Eu unu mi-am luat varianta mare si m-am ofticat dupa aia.
deci nu stii nimic despre: RME Multiface (hamerfall) ?
-
Re: Re: Re: inca o intrebare
Initial trimis de dadius
deci nu stii nimic despre: RME Multiface (hamerfall) ?
Daca e vorba de asta Hammerfall DSP Multiface 36 canale, 24Bit 96 Khz, I/O box analog si digital 703.00 parai
la Audio Sys eram pus in tema de la baietii de acolo. Sincer nu am testat-o personal da' mi-au spus niste prieteni ca nu merita interes si cum nu lucrez in domeniul Beta-testerilor n-am testat-o. Sincer de RME am auzit doar ca se ocupa de scule pentru conversie si daca as avea nevoie de asa ceva sigur m-as duce catre alte firme. Sincer daca o firma a facut o viata intreaga pompe de injectie cu greu face o masina fiabila. Rme este o firma respectabila da pentru ce-ti trebuie tie nu te ajuta prea mult .Tu faci cum vrei sau cum ti-au spus prietenii tai acum. Io doar ti-am spus parerea mea. Toti cei pe care ii cunosc in sunet cand aud de Delta 1010 isi dau jos palaria si saluta. Pentru un Home studio de afara si pentru un studio profesionist de Muzica romanesc Delta este tot ce-ti trebuie. Vrei mai mult treci pe Protools cu Mac si i-ai linistit pe toti, nu? Si inca ceva, parca am mai spus asta cunosc oameni care fac pe Creative ce nu poate sa faca Duta pe Protools.
Sincer, si asta nu am spus-o ca sa arunc cu cacat in Duta pentru ca mi se pare unu dintre cei mai buni sunetisti pe care i-a dat Romania...
Mai vorbim
- Darec
Re: Re: Re: Re: inca o intrebare
Initial trimis de Darec
Daca e vorba de asta Hammerfall DSP Multiface 36 canale, 24Bit 96 Khz, I/O box analog si digital 703.00 parai
la Audio Sys eram pus in tema de la baietii de acolo. Sincer nu am testat-o personal da' mi-au spus niste prieteni ca nu merita interes si cum nu lucrez in domeniul Beta-testerilor n-am testat-o. Sincer de RME am auzit doar ca se ocupa de scule pentru conversie si daca as avea nevoie de asa ceva sigur m-as duce catre alte firme. Sincer daca o firma a facut o viata intreaga pompe de injectie cu greu face o masina fiabila. Rme este o firma respectabila da pentru ce-ti trebuie tie nu te ajuta prea mult .Tu faci cum vrei sau cum ti-au spus prietenii tai acum. Io doar ti-am spus parerea mea. Toti cei pe care ii cunosc in sunet cand aud de Delta 1010 isi dau jos palaria si saluta. Pentru un Home studio de afara si pentru un studio profesionist de Muzica romanesc Delta este tot ce-ti trebuie. Vrei mai mult treci pe Protools cu Mac si i-ai linistit pe toti, nu? Si inca ceva, parca am mai spus asta cunosc oameni care fac pe Creative ce nu poate sa faca Duta pe Protools.
Sincer, si asta nu am spus-o ca sa arunc cu cacat in Duta pentru ca mi se pare unu dintre cei mai buni sunetisti pe care i-a dat Romania...
Mai vorbim
Da ...despre aia era vorba.
Oricum am intrebat doar asa ...pt ca deja m-am hotarat si cu DELTA 1010 raman.M-am fript o data cu Terra tecul si mi-a ajuns.Nu mai fac experiente de genul asta.T\oata lumea zice ca e buna asa ca am s-o iau si GATA.Mai imi trebuie 250 de E ca sa o iau de la Audiosys.Daca mi-ar putea-o trimite rudele mele din USA as lua-o de la "Musician's Friend" cu 630 $. Trebuie sa vad cum fac. La audiosys in buc costa in jur de 750 E.
Ce parere ai despre Korg Triton Rack?
-
Re: Re: Re: Re: Re: inca o intrebare
Initial trimis de dadius
Da ...despre aia era vorba.
Oricum am intrebat doar asa ...pt ca deja m-am hotarat si cu DELTA 1010 raman.M-am fript o data cu Terra tecul si mi-a ajuns.Nu mai fac experiente de genul asta.T\oata lumea zice ca e buna asa ca am s-o iau si GATA.Mai imi trebuie 250 de E ca sa o iau de la Audiosys.Daca mi-ar putea-o trimite rudele mele din USA as lua-o de la "Musician's Friend" cu 630 $. Trebuie sa vad cum fac. La audiosys in buc costa in jur de 750 E.
Ce parere ai despre Korg Triton Rack?
Orice studio care se respecta trebuie sa-l aiba. Sincer nu e extraordinar dar e deja legenda ca Yamaha NS-10 .Si e perfect daca te ocupi de dance si House si etno si alte asemenea abureli care aduc totusi banii. Bine pentru house iti recomand Rackul de la Acces Virus C sau Waldorf QQ si i-ai linistit pe toti . Preturile sunt accesibile zic eu. Oricum in timp trebuie sa la ai pe toate daca vrei sa ramai in domeniu.
- Darec
Pentru cei care nu-si permit sa se duca la un studio care foloseste instrumente reale recomand: Reason 2.0, soundforge, cubase. Fruitty Loops nu e program pentru facut muzica - e un joc recomandat copiilor intre 3 - 5 ani. Pe asa ceva nu poti face muzica ci doar te poti juca. Si cel care zicea ca a facut negative in zece minute - presupun ca si sunau a negative facute in 10 minute nu? :t
Today is the last day that I'm using words...
-
Pizzi - Junior Member
va reamintesc ce pe acest thread se discuta despre
"soft pentru scos negative"
discutia a cam deviat asa ca hai sa incercam sa ne intoarcem la subiect:) Bineinteles in cazul in care mai e ceva de zis:)
Numai bine
discutia a cam deviat asa ca hai sa incercam sa ne intoarcem la subiect:) Bineinteles in cazul in care mai e ceva de zis:)
Numai bine
-
Initial trimis de dadius
va reamintesc ce pe acest thread se discuta despre
Numai bine
Dadius se vede ca esti suparat pe Pizi... S-a mai vorbit oricum despre frooty loops si alte alea. Eu zic sa incheiem acest subiect. Nu exista vreun soft capabil sa scoata la calitate acceptabil vocea de pe o melodie,exista insa o groaza de softuri care te ajuta sa faci negative... Gata ......
S-a terminat cu acest subiect
- Darec
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2